-
δλδ ρε kyan τα 800 ακυρα photoshopia που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι on topic?
Ή να πουμε τι μηχανικα εξαρτηματα θα μοιραζεται η 149 με αλλα μοντελα του GM,για να μαστε on topic?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
δλδ ρε kyan τα 800 ακυρα photoshopia που εχουμε δει μεχρι τωρα ειναι on topic?Αυτά είχαμε, αυτά βάζαμε.
Ή να πουμε τι μηχανικα εξαρτηματα θα μοιραζεται η 149 με αλλα μοντελα του GM,για να μαστε on topic?
Μάλλον ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα, γιατί εγώ ξέρω ότι η συνεργασία με τη GM έλαβε τέλος. Για λέγε λεπτομέρειες λοιπόν να ενημερωθούμε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά δεν τίθεται θέμα 'θρησκείας' ή οπαδισμού. Απλά ο Νικος από την εμπειρία που είχε δεν ήθελε σε καμμία περίπτωση να ξανακούσει για Alfa. Για μένα κακώς, γιατί αν ήταν μόνο θέμα service και αντιπροσωπείας μπορούσε να ψαχτεί αλλού.Άστο...είναι πολύ παραπάνω από αυτά. Έμεινα πλήρως απογοητευμένος από όποια πλευρά και αν το δω...πέρα της οδηγικής. Αλλά τα ράσα δε κάνουν τον παπά.
Προσωπικά, άνετα θα αλλαξοπιστούσα για μια Ζ4 3,0 αλλά όχι και για μια 120...
Και για τη Ζ4 το λεω επειδή εντάξει, είπαμε μου αρέσουν οι υπάρξεις με πιασιματάκια αλλά η 'λεγάμενη' πρέπει να χάσει κάποια......εννοείται ρε άνθρωπε...αλλά η 3λτ είναι κάπως ακριβούτσικη.
Θέλω να δω τι θα λες πάντως αν σε πάω βόλτα.
Αν και είμαστε off-topic σου απάντησα για να μη μείνεις με την απορία. Αν θες το συνεχίζουμε εδώ.
-
Μάλλον ξέρεις κάτι παραπάνω από μένα, γιατί εγώ ξέρω ότι η συνεργασία με τη GM έλαβε τέλος. Για λέγε λεπτομέρειες λοιπόν να ενημερωθούμε...
Τρωγεσαι να μιλησουμε και ια στοκ της αλφα?
-
Γράψε ό,τι ξέρεις εδώ όμως: http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=7628
-
Ρε σεις...πότε θα δούμε spy-shots της 149? Εδώ έχει πλημμυρίσει το web με φωτογραφίες του επόμενου Golf που θα βγει ίδιο περίπου καιρό με την 149. Έτσι να δείξουν στον κόσμο ότι κινείται κάτι...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ρε σεις...πότε θα δούμε spy-shots της 149? Εδώ έχει πλημμυρίσει το web με φωτογραφίες του επόμενου Golf που θα βγει ίδιο περίπου καιρό με την 149. Έτσι να δείξουν στον κόσμο ότι κινείται κάτι...Εσύ τι ζητάς στο thread της 149; Το έκανες το λάθος ήδη...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Ρε σεις...πότε θα δούμε spy-shots της 149? Εδώ έχει πλημμυρίσει το web με φωτογραφίες του επόμενου Golf που θα βγει ίδιο περίπου καιρό με την 149. Έτσι να δείξουν στον κόσμο ότι κινείται κάτι...
Εσύ τι ζητάς στο thread της 149; Το έκανες το λάθος ήδη...
E...να μένουμε ενημερωμένοι...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Έτσι τώρα δηλαδή σου'ρθε...
Σου 'ρθε τώρα εσένα να μάθεις για την 149... -
Έτσι τώρα δηλαδή σου'ρθε...
Σου 'ρθε τώρα εσένα να μάθεις για την 149...Είχα μια κουβέντα με ένα φίλο για το γίνεται κλπ...και ότι το Golf τρέχει πρωτότυπα για τεστ...και το θυμήθηκα.
-
Δεν το πιασες το υπονοούμενο Nikos....
BTW καλοτάξιδη η μπέμπα. Σου είχα ξαναπεί ότι το χρώμα είναι unpaiktable. -
Δεν το πιασες το υπονοούμενο Nikos....
BTW καλοτάξιδη η μπέμπα. Σου είχα ξαναπεί ότι το χρώμα είναι unpaiktable.Τώρα το'πιασα το βασικά!
Είχες δίκιο...από κοντά είναι...άστα...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ
-
Σαν τη μπεμπα δεν εχει...
-
Σαν το Opel GT δεν εχει...
-
Τελικά δεν την παλεύεις...
-
Ρε παιδιά, διαβάζω διαβάζω και τίποτα..... off topic αλλά γιατί??? Μήπως δεν υπάρχουν πραγματικά νέα για την 149?
Anyway....
Το θέμα μου είναι ότι επειδή έχω φορτώσει με πολλά χιλιόμετρα την 147 ti μου (2.0) (115.000) και κάνω καμιά 40 χιλ. το χρόνο........... θέλω να δω την 149 στην τελική της έκδοση πριν αποφασίσω τι θα κάνω. Δεν έχω χρόνο όμως.... γιατί μέχρι το 2009 θα έχω 160.000 χλμ (μάλλον πολλά είναι, αλλά θα τα αντέξει). Σημειώνω ότι από αξιοπιστία πηγαίνω μια χαρά με ελάχιστα προβληματάκια, πολύ λογικά για τον τρόπο που το δουλεύω (ο κόφτης και το VDC δουλεύουν σχεδόν καθημερινά), τα οποία ξεχνάω αν σκεφτώ τις πολλές πολλές ώρες οδηγικής ευχαρίστησης που μου έχει χαρίσει.
Τις προάλλες μου καρφώθηκε να την αλλάξω για GT 3.2, αλλά το σκέφτηκα πιο ψύχραιμα και ηρέμησα (παλαιό μοντέλο, παλαιά τεχνολογία κλπ). Η Brera 2.2 επίσης κόβεται λόγω επιδόσεων (παρότι κούκλα κλπ το αδικήσανε το σχέδιο). Η 3.2 είναι πολύ ακριβή και παράλογα βαριά (άκου 1.700 κιλά!!!!!!!!)
Όπως καταλαβαίνετε το θέμα μου είναι Alfa στα 40 - 45k και νομίζω ότι αξίζει να περιμένω την 149, η οποία υποψιάζομαι ότι για έκδοση με καλές επιδόσεις (0-100 στο 8 περίπου) και 220+ τελική θα κάνει περίπου τόσο (με δέρμα, xenon, hifi bose, οροφή και κανένα άλλο ψιλό).Ερώτημα : Αυτό που έχω ακούσει για δίλιτρο turbo με 200 άλογα ισχύει? Λογικά ένας τέτοιος κινητήρας σε ένα τέτοιου τύπου αμάξωμα θα δίνει αυτές τις επιδόσεις.
Τα σχέδια που έχω δει μου αρέσουν πολύ (ειδικά το πίσω μέρος που δανείζεται από τη θεά 8c)
Επίσης πιστεύω ότι αν ακουλουθήσουν στο στήσιμο τη φιλοσοφία της 147 ti (στα 200 άλογα με μπροστινή κίνηση και τέτοιο παρελθόν κάπως έτσι πρέπει να κινηθούνε) και μάλιστα το εξελίξουν λίγο θα φτιάξουν κάτι παααααρα πολύ καλό. Ακόμα και να μην το εξελίξουν όμως (αρκεί να μην το χαλάσουν) εγώ μια χαρά θα είμαι (το αυτοκίνητό μου είναι τέλειο οδηγικά για τα γούστα μου και μάλιστα με το εργοστασιακό του στήσιμο).
Βέβαι θα πρέπει να τη δω την 149 και να την οδηγήσω για να αποφασίσω.Ελπίζω τα απομεινάρια από τη συνεργασία (ντροπή) με τη GM να έχουν εξαλειφθεί (όπως ο απαράδεκτός καθρέπτης της 159 που δεν αντέχω να τον βλέπω).
Κλείνοντας, η βασική μου ανησυχία είναι ο χρόνος έλευσης στην Ελλάδα, διότι Ιταλοί είναι αυτοί και σε αυτά τα θέματα δεν τους πολυεμπιστεύομαι.
Και αν συνυπολογίσουμε ότι σε κάθε μοντέλο (για όλες τις εταιρείες κατά τη γνώμη μου) καλό είναι να μην τρέξεις να πάρεις τις πρώτες μονάδες παραγωγής αλλά να περιμένεις τουλάχιστον 3-4 μήνες, τότε το puzzle γίνεται πιο δύσκολο.
Σε αυτή την περίπτωση ίσως χρειαστώ μια γέφυρα ενός μεταχειρισμένου για κανένα χρόνο (μόνο με γερμανό γιατί στη γέφυρα θα κοιτάξω καταρχήν να μην χάσω λεφτά), αλλά κοιτάω να το αποφύγω.
Βασικά με ενδιαφέρουν οι σκέψεις σας και τα νέα για το θέμα του κινητήρα και των επιδόσεων σε συνδυασμό με την τιμή αλλά και οι εκτιμήσεις για το χρόνο παρουσίασης - διάθεσης στην Ελλάδα.
-
φιλε και μονος σου το αντιλαμβανεσαι οτι η καλυτερη λυση για τιν προυπολογισμο σου ειναι να περιμενεις.
για την 147 σου μην ανυσηχεις,κυκλοφορουν κι αμαξια με 200Km+(διανυμενα σε συντομο σχετικα διαστημα) χωρις προβληματα
οσο για την 149 προσωπικα αποκλειω να επαναληφθει το θαυμα της 147.Στην καλυτερη περιπτωση θα ειναι ανταγωνιστικη με την κορυφη της κατηγοριας.Κατι που φυσικα δεν ειναι κακο
-
Ο χρήστης dimxar έγραψε:
Ρε παιδιά, διαβάζω διαβάζω και τίποτα..... off topic αλλά γιατί??? Μήπως δεν υπάρχουν πραγματικά νέα για την 149?Γιατί πριν 2 χρόνια το project πάγωσε και μπήκε προταιριότητα στο 'Junior' και στην Delta HPE
-
Ναι ενώ το project Junior πάει καλά??? Είναι ahead of schedule
Σε ένα χρόνο από τώρα ίσως δούμε την Junior...και άντε σε 2 χρόνια την 149 -στη καλύτερη περίπτωση- με μοτέρ που ήδη είναι ξεπερασμένα (πριν καν βγούνε)...τα γνωστά δηλαδή.
-
με μοτέρ που ήδη είναι ξεπερασμένα (πριν καν βγούνε)...
se poia moter anaferesai?
Alfa Romeo Giulietta