-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμενα παντος δεν μου αρεσει το συγκεκριμενο αυτοκινητο Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.
Αυτό δε σημαίνει ότι σε όσους αρέσει είναι ιταλόφιλοι όπως έγραψες πιο πριν.
Και να το έλεγε και κανένας αντικειμένος πάει και έρχεται. Αλλά να το λέει το μέγιστο fanboy είναι κάπως.
Κοιταξε εγω υποστηριζω τα ford επειδη μου αρεσουν και γενικα παρα πολυ...Και αυτο που προανεφερα δεν το λεω τυχαια...Τεσπα αυτο το αυτοκινητο πιστευω δεν κολλαει καθολου με την Ιταλικη αγρια νοοτροπια και ομορφια συγχρονος αλλα ειναι πολυ ασχημο ειδικα η φατσα του...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πιστευω πως μπροστα στην 147 ειναι ενα μηδενικο σχεδιαστικα.
Σου αρεσει πιο πολυ σχεδιαστικα η 147 απο το Focus?
Ναι.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Μια μαύρη (ή μήπως ανθρακί ) χίλιαεπτακόσιαπενήντα κιου-βε για μένα...
μα οι παπάρες πόσο δύσκολο τους ήταν να τη βγάλουν και με μια ψευτοτετρακίνηση...Και εγω με μια μαυρη 1750 θα ειμαι οκ!
To ειδανε φαινεται το 'εργο' με τις θεοβαρες Q4 και σου λεει κατσε μην μας παρουν με τις πετρες, ειναι και η μειωση της καταναλωσης/ρυπων που εχει ερθει στο προσκηνιο, το eq2
εχει δωσει καλα δειγματα οποτε why not και μπροστοκινητη. Αμα ειχαν και μια προσθετη ρυθμιση στο D.N.A με το VDC off και να δουλευει μονο το eq2 θα ηταν το ιδανικο... -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ναι.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι το Focus ειναι ασχημο ε?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ναι.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι το Focus ειναι ασχημο ε?
Δε λεω πως καποιο απο αυτα τα δυο ειναι ασχημα λεω οτι το καινουριο ειναι ασχημο.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
μα οι παπάρες πόσο δύσκολο τους ήταν να τη βγάλουν και με μια ψευτοτετρακίνηση...
Καταρχήν αν εξαιρέσεις το καταπληκτικό τμήμα του marketing, τσιράκια του ΙταλοΚαναδού, που αυτοί ως επί το πλείστον είναι παπάρες και αν δεν είναι μου είναι αδιάφοροι το λιγότερο, οι άλλοι είναι μάγκες και πολύ καλά γνωρίζοντες.
Δύσκολο δεν ήταν να έχει ψευτοτετρακίνηση, αλλά αυτό αφενός ποτέ δεν θα συνέβαινε γιατί δεν είναι στην παράδοση της μάρκας να κάνει χρήση τέτοιας 4κίνησης και αφετέρου είστε πολύ βιαστικοί !!!!
Δεν μπορείτε συνεχώς να κατηγορείται την εταιρία εφόσον το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ΕΠΙΣΗΜΩΣ(η Γενεύη ήταν το πρώιμο στάδιο και τώρα είμαστε σε backstage λανσάρισμα)....
Είναι αδιανόητο να περιμένετε όλες τις εκδόσεις από τώρα....Κανείς δεν το κάνει αυτό και ορθά μάλιστα. Πρέπει να γίνεται σταδιακά η εμπλούτιση των εκδόσεων ώστε να υπάρχει και αγοραστικό ενδιαφέρον.
Με κάθε επιφύλαξη πάντα στις πληροφορίες λοιπόν γιατί ποτέ δεν ξέρει τι ξημερώνει στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη, η 4κίνηση έχει απελευθερωθεί για το πάτωμα X-over(C-Evo/D-evo). Περισσότερα θα μάθουμε τον άλλο μήνα που αναμένουμε το νέο 4ετές product plan -
εχεις δικιο για το οτι βιαζομαστε, αλλα ποτε μη λες ποτε..
παραδοση σημερα δεν υπαρχει και πολλα καστρα πεφτουν (βλεπε bmw)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχεις δικιο για το οτι βιαζομαστε, αλλα ποτε μη λες ποτε..παραδοση σημερα δεν υπαρχει και πολλα καστρα πεφτουν (βλεπε bmw)
Ποιός να μη λέει ποτέ?
Και τι έγινε με την BMW?
Επειδή έχει υπερτροφοδοτούμενα Μ? Να πρόσεχαν τι έλεγαν δημοσίως, αχ αυτό το τμήμα πωλήσεων τι μπορεί να λέει
και κυρίως να ευχαριστούν την ΤΥΧΗ τους που δεν μετετράπει ολικώς σε FWD εταιρία πριν από περίπου 20 χρόνια, ένα κεράκι στην Αγία Bosch....Γιατί αν τώρα είναι 1-2 steps πίσω από την Audi σε τοιάυτη περιπτώσει θα ήτο 10 -
εχεις δικιο για το οτι βιαζομαστε, αλλα ποτε μη λες ποτε..παραδοση σημερα δεν υπαρχει και πολλα καστρα πεφτουν (βλεπε bmw)
Mα και εσυ δεν καταλαβαινεις? Φέεεεεεετα...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Mα και εσυ δεν καταλαβαινεις? Φέεεεεεετα...
Λέεεεεεεεφτα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποιός να μη λέει ποτέ?
Και τι έγινε με την BMW?
Επειδή έχει υπερτροφοδοτούμενα Μ? Να πρόσεχαν τι έλεγαν δημοσίως, αχ αυτό το τμήμα πωλήσεων τι μπορεί να λέει
και κυρίως να ευχαριστούν την ΤΥΧΗ τους που δεν μετετράπει ολικώς σε FWD εταιρία πριν από περίπου 20 χρόνια, ένα κεράκι στην Αγία Bosch....Γιατί αν τώρα είναι 1-2 steps πίσω από την Audi σε τοιάυτη περιπτώσει θα ήτο 10ειχα διαβασει στο alfisti το θεμα που κραζατε τη bmw και το γεγονος οτι οι περισσοτεροι πελατες της δεν καταλαβαινουν πού εχει τη κινηση
το θεμα ειναι οτι η αλφα ειναι μπροστοκουνα και δε βλεπω που κολλαει η παραδοση με την υπαρξη ή οχι κεντρικου διαφορικου
να μου το λεγες για κανα evo , να το καταλαβω ή ακομα και για κανα s ή rs, αλλα για ενα μικρομεσαιο χατς που η παραδοση του περιοριζεται στις 145/6 και την 147 που δεν ειχαν καν 4κινητες εκδοσεις, δεν το καταλαβαινω
-
Αρκετοί έβγαλαν ήδη και πόρισμα: Το αυτοκίνητο είναι κακάσχημο!
Το ότι δεν το έχουν φυσικά δει από κοντά ΔΕΝ έχει καμία σημασία!
Γεια σου ρε Αθάνατε Έλληνα!!!
-
http://community.evo.co.uk/forums/thread.cfm?threadID=46640
Παντού αθάνατοι Έλληνες.
-
τι σχεση εχει με τον αθανατο ελληνα οτι δεν του αρεσει μια φωτογραφια?
-
Είναι η ίδια σχέση που κάνει τόσους και τόσους να τελειώνουν φωναχτά λόγω μιας φωτογραφίας και μόνο
-
] ειχα διαβασει στο alfisti το θεμα που κραζατε τη bmw και το γεγονος οτι οι περισσοτεροι πελατες της δεν καταλαβαινουν πού εχει τη κινησητο θεμα ειναι οτι η αλφα ειναι μπροστοκουνα και δε βλεπω που κολλαει η παραδοση με την υπαρξη ή οχι κεντρικου διαφορικου
να μου το λεγες για κανα evo , να το καταλαβω ή ακομα και για κανα s ή rs, αλλα για ενα μικρομεσαιο χατς που η παραδοση του περιοριζεται στις 145/6 και την 147 που δεν ειχαν καν 4κινητες εκδοσεις, δεν το καταλαβαινω
Για την 1η φράση και κλείνω εδώ: Αυτό δείχνει το ποιόν των αγοραστών μιας μάρκας, κυρίως είναι μάζα αυτή. Για τον ίδιο λόγο που αγοράζει η/ο οποιοσδήποτε ένα Burberry ενώ δεν την ξέρει τη μάρκα, απλά έχει δει αυτή την χαρακτηριστική καρώ φάσα, και ας είναι ραμμένο και κατασκευασμένο σε Λάος(όχι του Καρατζαφερ), Ταιβάν, Κορέες κλπ κλπ... Εξάλλου μη νομίζεις, αφού και προσθιοκίνητες να γίνουν κάποιες BMW πάλι θα τις εκτιμήσουν το κοινό τους...Αφού δεν τις αγοράζουν για την μετάδοση
Για το άλλο θέμα αναφερόμουν γενικά ότι δεν πρόκειται ποτέ να δεις Haldex διαφορικό σε Alfa Romeo και σε αυτό είμαι 101% βέβαιος, η παράδοση είναι στενά συνδεδεμένη με τα Torsen διαφορικά και αν θες να ξέρεις υπήρχε step και μουλαρι που έχει φωτογραφηθεί για 147Q4 αλλά δεν απελευθερώθηκε. Από την άλλη όμως απελευθερώθηκαν κάτι εκδόσεις όπως 147Q2 με διαφορικό τύπου Torsen από την Quaife....Ξυδάκι μικρέ
-
θα μιλησω μολις δω το επομενο πατωμα του benchmark και μερικα αλλα πραγματα που εκκρεμουν
-
Αυτοί που θεωρούν την Ιουλιέτα άσχημη στις φωτογραφίες θα συνεχίσουν να την θεωρούν άσχημη και όταν την δουν από κοντά.
Και εν τέλει δεν θα κριθεί η πορεία του μοντέλου από κάποιους που δε θα τους αρέσει στην Ελλάδα.Στο θέμα της μούρης, η αλήθεια και εμένα μερικές φορές μου φαίνεται περισσότερο vintage απ' ό,τι θα
έπρεπε και σε σχέση με το υπόλοιπο αυτοκίνητο και με το κώλο.
Αλλά άσχημη δεν μπορείς να την πείς με τίποτα. -
μην το λες αυτο φιλε μου ειναι πολλες οι περιπτωσεις που κατι στις φωτο φαινεται ασχημο και απο κοντα ειναι ομορφο, οπως φυσικα και το αντιθετο
εγω προσωπικα εχω αναθεωρησει για πολλα αυτοκινητα οταν τα ειδα live
φυσικα καποια (τα περισσοτερα )οπως φαινονται ειναι
για τις αλφα παντως θα ελεγα οτι ειναι πιο πολυπλοκο το θεμα σκεψου τη μιτο η οποια εχει μπερδεψει πολλους για το αν ειναι ομορφη ή οχι
οσο για την ελλαδα , μην την υποτιμας και τοσο.. και καλο θα ειναι να μην την υποτιμανε και οι ιταλοι.. δε βγαζουν λιγα τοσα χρονια απο τους ελληνες
και σε καποια συγκριση που ειχε γινει για τις πωλησεις των μιτο σε ελλαδα και γερμανια , θυμαμαι οτι οχι μονο σε ποσοστα , αλλα και σε απολυτα νουμερα ειμαστε απο τις πιο καλες αγορες τους
δεν μιλαμε για μοντελο της toyota εδω περα
-
Έχει πλάκα πάντως που όλοι χαλιούνται με αυτούς που την βρίσκουν άσχημη σε μια φωτογραφία (λέγοντας το δεικτικά κιόλας) και όχι από τους άλλους που την βρίσκουν κούκλα, σούπερ ουάου και μαμώ από την ίδια μία φωτογραφία.
Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο
Alfa Romeo Giulietta