-
Η Ιουλιέττα θα πρέπει κατ'αρχήν να αποδείξει πόσο...ΔΕΝ είναι Bravo.
Από κει και πέρα θα δείξει με ποιόν πρέπει να συγκριθεί...
(έλεος μη με αρχίσετε στις ατέρμονες αναλύσεις αλλαγών και καινοτομιών, ό,τι είναι θα φανεί άμεσα στο δρόμο. Πουθενά αλλού.)
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Η Ιουλιέττα θα πρέπει κατ'αρχήν να αποδείξει πόσο...ΔΕΝ είναι Bravo.Από κει και πέρα θα δείξει με ποιόν πρέπει να συγκριθεί...
(έλεος μη με αρχίσετε στις ατέρμονες αναλύσεις αλλαγών και καινοτομιών, ό,τι είναι θα φανεί άμεσα στο δρόμο. Πουθενά αλλού.)
Na apantisw apo twra?? Oso den itan kai i 147 Bravo/Brava allo toso den tha nai kai auti! Apla i istoria epanalamvanetai!
Again...sorry gia ta greeklish...N97 mode ON!
-
Η Ιουλιέττα θα πρέπει κατ'αρχήν να αποδείξει πόσο...ΔΕΝ είναι Bravo.Από κει και πέρα θα δείξει με ποιόν πρέπει να συγκριθεί...
Μα βρε φίλε μου δεν είναι Bravo, τώρα γιατί λες να αποδείξει ότι δεν είναι Bravo.
Για μένα η Giulietta πρέπει να αποδείξει ότι άξια θεωρείται ο διάδοχος της 147 όχι μόνο στα χαρτιά και στα λόγια αλλά και στα έργα. Το Bravo δεν κολλάει πουθενά παρότι είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, αυτό από μόνο δεν το κάνει εσωτερικό ανταγωνιστή της Giulietta. Η Alfa Romeo έχει πρώτα να αντιμετωπίσει τον ίδιο της τον εαυτό και έπειτα τον ανταγωνισμό, και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.Άρα το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολεί είναι: Θα είναι καλύτερη συνολικά η Giulietta από την προκάτοχο 147? Ακούω τις απόψεις σας εφ'εξής
-
Εφόσον βασίζεται στο πάτωμα Bravo (σωστά?) θέλω να δω κατά πόσο δεν θυμίζει το Φιατ. Και η 'δ' είναι αρκετά διαφοροποιημένη, ωστόσο εξακολουθεί να χει...εσάνς από Τορίνο. Η 147 όντως δεν είχε καμία σχέση με τα τότε Φιατ, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει...
Στο θέμα του μέτρου σύγκρισης, πιστεύω οτι οι διαχωριστικές γραμμές έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά. Αυτός που κάποτε δεν θα συζητούσε καν για μη-premium μικρομεσαίο, τώρα βάζει κάτω εξοπλισμούς και ιπποδυνάμεις και αποφασίζει συνολικά...
Μακάρι η Ιουλιέττα να μην έχει απολύτως καμία σχέση με όλα αυτά και να αποδειχτεί ένα εξαιρετικό μοντέλο! Η Αλφα είναι μια πολύ συμπαθής φίρμα και θέλω να δω να ξαναβγάζει συγκλονιστικά αυτοκίνητα
-
Η Αλφα είναι μια πολύ συμπαθής φίρμα και θέλω να δω να ξαναβγάζει συγκλονιστικά αυτοκίνητα+10
-
το ερώτημα -για εμένα- είναι πόσο σπορ θα είναι η Giulietta ??
τα μη απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά είναι στα μείον της
στο κατα πόσο καλύτερη θα είναι απο την 147 συνολικά είναι αστείο και να το συζητάμε
10 χρόνια τις χωρίζουν
απο τι στιγμή που στόχος ήταν να ξεπεράσουν την 147 σε αίσθηση δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να το δούμε στο δρόμο
-
τι ηταν στοχος να ξεπερναει την 147 σε αισθηση;
που το ξερεις αυτο; -
Εφόσον βασίζεται στο πάτωμα Bravo (σωστά?) θέλω να δω κατά πόσο δεν θυμίζει το Φιατ. Και η 'δ' είναι αρκετά διαφοροποιημένη, ωστόσο εξακολουθεί να χει...εσάνς από Τορίνο. Η 147 όντως δεν είχε καμία σχέση με τα τότε Φιατ, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει...Στο θέμα του μέτρου σύγκρισης, πιστεύω οτι οι διαχωριστικές γραμμές έχουν αποδυναμωθεί σημαντικά. Αυτός που κάποτε δεν θα συζητούσε καν για μη-premium μικρομεσαίο, τώρα βάζει κάτω εξοπλισμούς και ιπποδυνάμεις και αποφασίζει συνολικά...
Μακάρι η Ιουλιέττα να μην έχει απολύτως καμία σχέση με όλα αυτά και να αποδειχτεί ένα εξαιρετικό μοντέλο! Η Αλφα είναι μια πολύ συμπαθής φίρμα και θέλω να δω να ξαναβγάζει συγκλονιστικά αυτοκίνητα
Όχι λάθος. Βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα, την X-over, που για την περίπτωση της Giulietta έχει τροποποιηθεί στα 263cm μεταξόνιο από τα 273cm και έχει την κωδική ονομασία C-Evo.
Με αυτήν του Bravo έχει 5% κοινά μέρη, εξάλλου όπως ανέφερα και χθες μην νομίζετε ότι οι πλατφόρμες πετιώνται στα σκουπίδια. Κάποια εξαρτήματα παραμένουν. Τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο αυτών των κατηγοριών.Από την άλλη πλευρά όμως ας πούμε ότι είχε το ίδιο πάτωμα. Και πάλι μπορείς να κάνεις ένα αμάξι να διαφέρει αρκετά αφού η αρχιτεκτονική των αναρτήσεων είναι ουσιαστικά το κερασάκι στην τούρτα. Κλασσικό παράδειγμα τα δικά μας μοντέλα 147/156/GT/916 που αν σκεφτείς ότι ήταν χτισμένα πάνω σε πάτωμα Bravo/Brava με τις επιλογές που έκαναν οι ιθύνοντες σε αρχιτεκτονική των αναρτήσεων και στο σύστημα διεύθυνσης πρακτικά δημιούργησαν αριστουργήματα. Σε ζητήματα στησίματος εμπιστεύομαι τους μηχανικούς της AR με κλειστά μάτια....με κλειστά τα μάτια αγαπητέ Θύμιο. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Εδώ είμαστε, θα το δεις
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σε ζητήματα στησίματος εμπιστεύομαι τους μηχανικούς της AR με κλειστά μάτια....με κλειστά τα μάτια αγαπητέ Θύμιο. Να είσαι σίγουρος για αυτό. Εδώ είμαστε, θα το δειςκαι εγω....αν και με στεναχώρησαν με την mito και με την brera (στις αρχες, δεν την δοκιμασα τωρα τελευταια)
στην 147 και στην gt ειπα..... ενα μεγαλο BRAVO ....
ΣΤΗΝ 166 είπα ......ετσι και ετσι...
και στην 159 το
respect -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Η Αλφα είναι μια πολύ συμπαθής φίρμα και θέλω να δω να ξαναβγάζει συγκλονιστικά αυτοκίνητα
+10
Τα αυτοκίνητα της σημερινής AR σίγουρα δεν είναι συγκλονιστικά ως προς την μηχανολογική αρτιότητα και την καινοτομία που η ίδια η εταιρία χρησιμοποιούσε στο παρελθόν σε αυτοκίνητα όπως η 33Stradale και σε πιο ταπεινά όπως η σειρές 105 και ακόμα καλύτερα η 116.
Όμως δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι κάθε AR έχει ζουμερή αίσθηση, σίγουρα πολύ πάνω από το μέσο όρο είτε αυτό αφορά την πιο απλή έκδοση είτε την υψηλότερη και ακριβότερη στην εκάστοτε ναυαρχίδα της εταιρίας. Το cuore sportivo δηλώνει ωσεί παρόν -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τι ηταν στοχος να ξεπερναει την 147 σε αισθηση;
που το ξερεις αυτο;δήλωση του Philippe Krief στο VDI
Despite the success of talented
rivals, such as the Ford Focus and
Volkswagen Golf, Philippe Krief
insists that Alfa’s own 147 (below)
– now nine years old – remains
the dynamic benchmark for the
company’s forthcoming C-segment
challenger, possibly to be known as
Milano. “For us the benchmark is
the 147 but more agile, with less
roll, and having an EPS that has all
the advantages of HPAS too,” he
asserts. “It’s not because we think
other cars are bad, it’s just a
question of philosophy. We are
quite satisfied with the behavior
of Alfas such as the 156, 147, 159,
and we want to keep that line
going while making some
improvements.” -
ναι σιγουρα κανεις δεν τολμα να πει οτι ειναι σαν κορεατικα η ιαπωνικα (απλα ιαπωνικα )ειναι πανω απο τον μεσο ορο κατα πολυ
αλλα ξερεις που το παμε -
αποτι καταλαβα λεει οτι θελει να κρατησει την συμπεριφορα των 156,159,147.
δεκτον. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τα μη απενεργοποιούμενα ηλεκτρονικά είναι στα μείον τηςO βαθμος και ο τροπος με τον οποιο θα παρεμβαινουν ομως με κανουν να μην το θεωρω αναγκαστικα μειονεκτημα.κρινοντας παντα απο το πως παρεμβαινουν στην 59.
-
λεει οτι θεωρει ως βαση την συμπεριφορα της 147 κ θελει να συνεχισει τον δρομο που χαραξαν με την 147,156,159 κ να την βελτιωσουν ακομα περισσοτερο,με λιγοτερες κλισεις του αμαξωματος,πιο ευκινητη κ με το eps να εχει ολα τα πλεονεκτηματα του hpas..δεν αναφερει πουθενα οτι θελει να το κανει ιδιο με το 147..
επισης,αν κ δεν εχω δει προσωπικα να λεει πουθενα οτι τα ηλεκτρονικα θα ειναι μη απενεργοποιουμενα,εμενα δεν με χαλαει καθολου..σε δημοσιο δρομο,μια χαρα ταχυτατα κ με ασφαλεια μπορω να κινηθω κ με τα ηλεκτρονικα(δεν με εχουν περιορισει ποτε)..καγκουρισμους κτλ ευτυχως δεν τα κανω σε δημοσιο δρομο..αν θελω να παω σε πιστα απο την αλλη,αγοραζω ενα πιο σπορ-καθαροαιμο-λιγοτερο καθημερινο αυτοκινητο.. εκτος κ αν παω μια φορα στο τοσο,οποτε συμβιβαζομαι κ απολαμβανω την πιστα κ με ηλεκτρονικα.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
λεει οτι θεωρει ως βαση την συμπεριφορα της 147 κ θελει να συνεχισει τον δρομο που χαραξαν με την 147,156,159 κ να την βελτιωσουν ακομα περισσοτερο,με λιγοτερες κλισεις του αμαξωματος,πιο ευκινητη κ με το eps να εχει ολα τα πλεονεκτηματα του hpas..δεν αναφερει πουθενα οτι θελει να το κανει ιδιο με το 147..
επισης,αν κ δεν εχω δει προσωπικα να λεει πουθενα οτι τα ηλεκτρονικα θα ειναι μη απενεργοποιουμενα,εμενα δεν με χαλαει καθολου..σε δημοσιο δρομο,μια χαρα ταχυτατα κ με ασφαλεια μπορω να κινηθω κ με τα ηλεκτρονικα(δεν με εχουν περιορισει ποτε)..καγκουρισμους κτλ ευτυχως δεν τα κανω σε δημοσιο δρομο..αν θελω να παω σε πιστα απο την αλλη,αγοραζω ενα πιο σπορ-καθαροαιμο-λιγοτερο καθημερινο αυτοκινητο.. εκτος κ αν παω μια φορα στο τοσο,οποτε συμβιβαζομαι κ απολαμβανω την πιστα κ με ηλεκτρονικα..τα ηλεκτρονικα τα κοβεις οποτε θες...... ολα τα ''φτιαγμενα'' πανε και βαζουν το μαγικο κουμπακι μονοι τους
-
προσωπικά θέλω να υπάρχει η δυνατότητα να πεθάνω/τρακάρω απο μαλακία μου
- αυτό που θελω απο ενα αμάξι είναι να είναι ρυθμίσιμο με το γκάζι αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
-
καποιες αποριες..πρωτον γιατι να ''φτιαξω'' το αυτοκινητο μου?αν δεν μου αρκει,γιατι δεν πηρα εξαρχης αλλο,η αν το βαρεθηκα γιατι να μην παρω αλλο εντελει?
2ον γιατι να τα απενεργοποιω?(δεν μιλαω για πιστα που πιθανως θα αναζητησω ορια δικα μου κ αυτοκινητου)
3ον,αυτα τα ''φτιαγμενα'' πως θα καταφερεις να τα πωλησεις μετα?
4ον.με τους διακοπτες αυτους που απενεργοποιουν τα ηλεκτρονικα,δεν παραμονευουν προβληματα?
5ον,που μπορω κ εγω να φτιαξω το αυτοκινητο μου? πλακα κανω!!jmarr εγω παντως δεν θελω να υπαρχει ουτε η ελαχιστη πιθανοτητα να πεθανω-παθω το παραμικρο απο μαλακια σου..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
jmarr εγω παντως δεν θελω να υπαρχει ουτε η ελαχιστη πιθανοτητα να πεθανω-παθω το παραμικρο απο μαλακια σου..να μην οδηγάς τότε
-
ta 207 rallye π.χ ξεσκηστικαν να τα φτιαχνουν....και μπαινουν σε πιστες σαν club για να διασκεδασουν...οταν τα πουλησουν....τα διορθωνουν ξανα..αν και αυτος που θα το παρει πιστεψε με θα το θελει πανω το μαγικο κουμπακι!
Alfa Romeo Giulietta