-
παντως η bmw εχει πολυ εξυπηρετηση. και γω που ειχα περασει μια βολτα για την 1 ενω του ειπα οτι δεν ενδιαφερομαι να το αγορασω το αμαξι και εκατσε να μου πει πραγματα και να μου δωσει προσπεκτους (ναι γιατι και αυτα με το ζορι τα δινουν μερικοι) και να μου πει να περασω να κλεισουμε ραντεβου για test drive την τοτε επομενη βδομαδα που θα εφερναν αμαξι. Ηταν πολυ εξυπηρετικος. Σε αντιθεση με τον πωλητη της Fiat-Lancia που μου ειπε με υφακι 'δες το αμαξι αλλα με προσοχη λιγο' η με τον αλλο της audi που μου λεει 'εχω δουλεια με τον κυριο θα καθυστερησω να τελειωσω' !!
Πιστευω αυτα ειναι θεμα των managarαιων να τους βαζουν χερι και να φροντιζουν οι πωλητες να εχουν την πρεπουσα συμπεριφορα..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H 166 είχε LED στα φλας for the record.To A4 που κυκλοφορεί τώρα έχει οβάλ πίσω LED στα φώτα, όπως και το Α6, το Α6 station κλπ κλπ κλπ...anyway...είναι πολύ ωραία πάντως στη Giulietta.
Ο ανταγωνισμός όμως έχει επιπλέον από αυτό:
-Σειριακό κιβώτιο
-Ποιότητα και αξιοπιστία
-Μεταπώληση
-After Sales service
-Εξυπηρέτηση σωστή κατά τη παραγγελίαπρωτον,ξεχνας οτι υπαρχει κ μια λαντσα θεσις που εφερε λεντς στα οπισθια φωτα πολυ πριν τα διαφορα αουντι κ αλλα..οποτε καποιοι αουντιπασσιον κ λοιποι καλο θα ηταν να βγαλουν τις παρωπιδες(που λεει κ ο φιλος μου ο κιουσης) περι μοδας κ τεχνολογιας της αουντι..
δευτερον,πες μου ποια εταιρια στην κατηγορια της τζουλιετα εχει ολα τα παραπανω που αναφερεις?την μεταπωληση την βγαζω εκτος για ολα τα αυτοκινητα..η μπεμπα,δεν εχει σειριακο-αξιοπιστια κ απο τη δικη μου εμπειρια αφτερ σεηλς..η μερκα σειριακο-αξιοπιστια,βαγκ αξιοπιστια-προ σεηλς( )-αφτερ σεηλς,τογιοτα(κ οχι τουοτα ) σειριακο(αλλα εχει cvt,ρωτα καποιον αντικειμενικο κ γνωστη κ θα σου πει ποιο ειναι καλυτερο μεταξυ cvt-αυτοματου,τοσο σε επιδοσεις οσο κ σε καταναλωση).η αλφα αξιοπιστια-σειριακο(υπομονη κ ερχεται ομως)-αφτερ σεηλς(πιθανων,δεν γνωριζω)παρεπιπτοντως,πριν καποια χρονια θα ειχαμε για δοκιμη για παρασκευοσαββατοκυριακο(οχι απλως 24ωρες) μια 156gta..τελικα δεν την πηραμε για δοκιμη γιατι μας προλαβε ενας φιλος μου!( )..κ επειδη δεν προλαβαμε,ηθελαν να μας δωσουν μια 147 gta..αλλα αρνηθηκαμε γιατι δεν ηταν αυτο που ψαχναμε..οποτε τα προ σεηλς προβληματα συμβαινουν ολως τυχαιως μονο σε..λιγους κ ''εκλεκτους''..
-
Τέλος, δε ξέρω σε ποιες εταιρίες έχεις πάει...αλλά προσωπικά και σε Audi, Merc και BMW ούτε μπλοκ επιταγών είχα στο χέρι, ούτε κουστούμι φορούσα...αντιθέτως ένα τζιν από τα ZARA και πήρα test drive ο,τι ήθελα...και προσφορά από S3 σε 325i και 24ώρο σε 320i που btw κανείς δε δίνει...για ρώτα, θα σου δώσουν την 159 24ώρο?
Είναι θέμα καθαρά αντιπροσωπου. Στην AR της περιοχής μου έδιναν την 159 για ολόκληρο το σ/κ.Την mito απο την άλλη όχι
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως αυτούς που μιλάνε για την bravoποίηση της guilietta.Γιατί είναι κακό δηλαδή να χρησιμοποιείς σαν βάση ένα αυτοκίνητο που είναι απο τα πολύ καλά στην (δύσκολη) κατηγορία του ? Εξ'άλλου το παρουσιάζει με πολλές τροποποιήσεις με κυριότερη αυτήν της πίσω ανάρτησης.
Αφού λοιπον χρησιμοποιεί μια πολύ καλή βάση μπορεί να στοχεύσει στην κορυφή της κατηγορίας( το golf δλδ).Τι θα έπρεπε να κάνει δλδ? -
...Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως αυτούς που μιλάνε για την bravoποίηση της guilietta.Γιατί είναι κακό δηλαδή να χρησιμοποιείς σαν βάση ένα αυτοκίνητο που είναι απο τα πολύ καλά στην (δύσκολη) κατηγορία του ?...
Νοθεύεις το exclusivity, κάτι το οποίο μετράει στην κλάση premium. Όχι όμως ότι δεν υπάρχουν τρόποι να θολώσεις τα νερά π.χ. Audi.
-
Κούκλα είναι εμφανισιακά
Μερικές απορίες:
1. Γιατί είναι τόσο μακριά(στο μήκος). Δεν υποτίθεται ότι αντικαθιστά τήν 147; Εκτός εάν,τελικά,αντικαθιστά τήν 156... ή μήπως έιναι κάτι ενδιάμεσο,όπως η 159 ήταν ανάμεσα στήν 166 και τήν 156;; Μπερδεύτηκα μόνο και μόνο με τα νούμερα! Καλύτερα τα ονόματα-και δή γυναικεία!
2. το πρές λέει για το μοτέρ 1.75 235 ίππους και όχι 200 όπως λανσαρίστηκε. Είναι μουλτιαίρ;; Και άν ναι,θα μπεί και στήν Brera;;; -
Νοθεύεις το exclusivity, κάτι το οποίο μετράει στην κλάση premium. Όχι όμως ότι δεν υπάρχουν τρόποι να θολώσεις τα νερά π.χ. Audi.
Μα ακριβώς! Εδώ χρησιμοποιούν τα ίδια πατώματα και κινητήρες 4 εταιρίες.Στην περίπτωση της AR τουλάχιστον υπάρχουν σοβαρές διαφορές.
Το θέμα είναι πως αν οδηγικά είναι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό who cares για το πάτωμα του bravo?
Όσο για αυτους που δεν δέχονται την νόθευση του brand, η σειρά 1 είναι στις αντιπροσωπείες και τους περιμένει -
Ο χρήστης stratospuma έγραψε:
Κούκλα είναι εμφανισιακά
Μερικές απορίες:
1. Γιατί είναι τόσο μακριά(στο μήκος). Δεν υποτίθεται ότι αντικαθιστά τήν 147; Εκτός εάν,τελικά,αντικαθιστά τήν 156... ή μήπως έιναι κάτι ενδιάμεσο,όπως η 159 ήταν ανάμεσα στήν 166 και τήν 156;; Μπερδεύτηκα μόνο και μόνο με τα νούμερα! Καλύτερα τα ονόματα-και δή γυναικεία!
2. το πρές λέει για το μοτέρ 1.75 235 ίππους και όχι 200 όπως λανσαρίστηκε. Είναι μουλτιαίρ;; Και άν ναι,θα μπεί και στήν Brera;;;απο οτι ειχε πει η αλμπα πριν καποιοι καιρο,ενδεχεται(χωρις να ειναι σιγουρο) να μπει κ στην μπρερα..οπως κ το νεο διπλοου συμπλεκτη αυτοματο..ελπιζω να θυμαμαι καλα..
οσο για τα μεγεθη,οταν ολα τα αυτοκινητα γινονται μεγαλυτερα,λογικο ειναι να ειναι(?) μεγαλυτερη κ η τσουλιετα απο την 147..αλλα ποιος ξερει,μπορει σε αλλες φωτογραφιες να φαινεται καλυτερα το μεγεθος της.. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
-Οι Ιταλοί δεν είναι τόσο κοντά όσο νομίζεις...πάσχουν από το πιο βασικό...τη συναρμολόγηση.
epic lies...
Βασικα αν θες μπορεις να προσαψεις κατηγοριες για την ποιοτητα κυλισης... αλλα για την συναρμολογηση? Απο το ποιο φτηνο Panda μεχρι τα ποιο ακριβα μοντελα της φιρμας η συναρμολογηση τουλαχιστον ειναι αρκετα στιβαρη...Αλλα τελος παντων... στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι... ξερουμε λιγο πολυ ποσο αξιοπιστα ειναι και τα πανακριβα γερμανικα και ποσο καλο after sales εχουν και το αν τριζουν η οχι... Δεν εχεις μονο εσυ... εχουμε και μεις.
Περιμενω ποιο επιτυχημενη λασπολογια...
-
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Μα ακριβώς! Εδώ χρησιμοποιούν τα ίδια πατώματα και κινητήρες 4 εταιρίες.Στην περίπτωση της AR τουλάχιστον υπάρχουν σοβαρές διαφορές.
Το θέμα είναι πως αν οδηγικά είναι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό who cares για το πάτωμα του bravo?
Όσο για αυτους που δεν δέχονται την νόθευση του brand, η σειρά 1 είναι στις αντιπροσωπείες και τους περιμένειNαι....πολύ σοβαρες διαφορες μεταξύ Delta-Bravo-149
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όσο για αυτους που δεν δέχονται την νόθευση του brand, η σειρά 1 είναι στις αντιπροσωπείες και τους περιμένειNαι....πολύ σοβαρες διαφορες μεταξύ Delta-Bravo-149
παιδια μονο το Α3 ειναι golf (και παλι μαζι βγηκαν ) , οτιδηποτε αλλο χρησιμοποιει η audi ειναι δικο της και προκαλω τον οποιονδηποτε να αποδειξει το αντιθετο
(ξεχασα και τη 'κλοπη' απο τη λαμπο )
-
**Μην βγαίνετε offtopic **
-
Νέο μοντέλο Αλφα.... νέο κύμα λασπολόγων...
Βγάλτε και τα Milano/149 από τον τίτλο μας τελειώσαν αυτά...ξέρει κανείς αξιόπιστα σε ποιά μοτέρ θα μπεί το DDCT ?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Nαι....πολύ σοβαρες διαφορες μεταξύ Delta-Bravo-149
Eσύ που ξέρεις τα πολλά...απαρίθμησε όχι πολλές.... μια μόνο ομοιότητα θα αρκούσε (πλην των κινητηρίων συνόλων φυσικά.....που και αυτά δεν έχουν τις ίδιες αποδόσεις),μεταξύ του διδύμου Bravo/Delta και της Giulietta.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ξέρει κανείς αξιόπιστα σε ποιά μοτέρ θα μπεί το DDCT ?
1,75Tbi
1,4TTjet mair 170CV -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Nαι....πολύ σοβαρες διαφορες μεταξύ Delta-Bravo-149
Eσύ που ξέρεις τα πολλά...απαρίθμησε όχι πολλές.... μια μόνο ομοιότητα θα αρκούσε (πλην των κινητηρίων συνόλων φυσικά.....που και αυτά δεν έχουν τις ίδιες αποδόσεις),μεταξύ του διδύμου Bravo/Delta και της Giulietta.
τουλαχιστον επιτελους παραδεχτηκατε επιτελους οτι το bravo/delta ειναι διδυμο, κατι ειναι και αυτο..
επισης συμφωνα με τον κριτηριο του 'προερχεται' (πχ tt-golf, αλλα και πολλων αλλων μεχρι και mx5-rx8 εχω δει ) δε βρισκω λογο που τωρα ξαφνικα μιλατε για διαφορετικοτητα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
-Οι Ιταλοί δεν είναι τόσο κοντά όσο νομίζεις...πάσχουν από το πιο βασικό...τη συναρμολόγηση.
epic lies...
Βασικα αν θες μπορεις να προσαψεις κατηγοριες για την ποιοτητα κυλισης... αλλα για την συναρμολογηση? Απο το ποιο φτηνο Panda μεχρι τα ποιο ακριβα μοντελα της φιρμας η συναρμολογηση τουλαχιστον ειναι αρκετα στιβαρη...Αλλα τελος παντων... στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι... ξερουμε λιγο πολυ ποσο αξιοπιστα ειναι και τα πανακριβα γερμανικα και ποσο καλο after sales εχουν και το αν τριζουν η οχι... Δεν εχεις μονο εσυ... εχουμε και μεις.
Περιμενω ποιο επιτυχημενη λασπολογια...
Στιβαρή συναρμολόγηση το Panda?
Δε περιγράφω άλλο...προφανώς έχεις διαφορετική αντίληψη της στιβαρότητας.
Εκτός αν μου έχουν τύχει Γερμανικά με σκληρές αναρτήσεις και μεγάλες ζάντες που δε τρίζουν και Ιταλικά με μικρότερες ζάντες και εργοστασιακές αναρτήσεις που τρίζουν...
Σχετικά με το after sales...άστο, το παιχνίδι είναι χαμένο πριν καν αρχίσει! Θα στο δώσω μια μέρα να το πας εσύ για service...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τουλαχιστον επιτελους παραδεχτηκατε επιτελους οτι το bravo/delta ειναι διδυμο, κατι ειναι και αυτο..
επισης συμφωνα με τον κριτηριο του 'προερχεται' (πχ tt-golf, αλλα και πολλων αλλων μεχρι και mx5-rx8 εχω δει ) δε βρισκω λογο που τωρα ξαφνικα μιλατε για διαφορετικοτητα
...όταν θα μου απευθύνεις το λόγο,να φροντίσεις να μου αποδίδεις απόψεις,τις οποίες έχω εκφράσει εγώ δημοσίως.Οι γνώμες μου δεν εκπροσωπούν κανέναν άλλον εδώ μέσα..όπως ακριβώς συμβαίνει και το αντίθετο.
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
1,75Tbi
1,4TTjet mair 170CVαπό την αρχή ή λίγο αργότερα -με βάση αυτά που έγραψες παλιότερα-
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
1,75Tbi
1,4TTjet mair 170CVαπό την αρχή ή λίγο αργότερα -με βάση αυτά που έγραψες παλιότερα-
Υποτίθεται το DDCT θα είναι έτοιμο γύρω στην Άνοιξη οπότε εγώ λέω καλοκαίρι για να μαστε μέσα.
Ούτως ή άλλως προτεραιότητα έχει η Mito και σίγουρα εκεί θα κάνει πρώτα την εμφάνισή του. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προηγουμένως όμως είχε έναν 1800αρι για 10+ χρόνια τουρμπισμένο από τα 150 έως τα 400 από διάφορους κανίβαλους, επιλεκτική μνήμη έχεις...
Αν η επιλεκτική μ μνήμη θυμηθεί και κανεναν τουρμπισμένο V6 π.χ. δεν θα σε συμφέρει...
Αστο όμως για αλλού τοΠαιδιά υπάρχει κανένα λινκ γ το DCCT να διαβάσω αναλυτικα?
Alfa Romeo Giulietta