-
Καλημέρα κι από μένα . Επισκέφτηκα δύο (2) φορές το συνεργείο του Σαρακάκη στην Γλυφάδα Βουλιαγμένης μια για να μου αλλάξουν το πίσω φανάρι γιατί το έσπασα και μια για το 1ο σέρβις , τι να πω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αφού έδωσα τιπς στον υπάλληλο διότι ήταν άψογος αυτή προσωπική εμπειρία
-
Σου έστειλα το CD στο Σπίτι σου κάνε υπομονή και θα λυθεί το πρόβλημα σου
Ο χρήστης takoni έγραψε:
SW VERSION: G
MAP VERSION: 2006-1
CDDB VERSION 0663-1459
Αυτα απο μενα ρε παιδια αν μπορει καποιος ασ ριξει καμια βοηθεια.ευχαριστω πολυ. -
βρήκα μια διεύθυνση για update ας μπει κάποιος που ξέρει απ αυτά και ας μα πει και μας
http://www.mitsubishi-motors.com/downlo ... _mmcs.html -
dimsar σε ευχαριστω παρα πολυ σημερα το ελαβα.το απογευμα το βαζω κ ενημερωνω.εχω παθει πλακα
που αν και αγνωστος με βοηθας τοσο πολυ.τουλαχιστον τα εξοδα επρεπε να πληρωσω!!ετσι κατι πρεπει να σου στειλω κ εγω.ευχαριστω και παλι. -
ηθελα να πω στον φιλο που βγαζει πικρα οτι ολες οι εταιρειες απο τα service ζουνε ΟΛΕΣ.αν βρηκε καποια
που ειναι διαφορετικη να μας πει για το επομενο αυτοκινητο. -
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΩΡΕΣ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΧΩ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ (2.Ο D) ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SERVIS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ (3+7) ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ('Η 10000ΧΜ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ HONDA. MOY ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΓΙΑ 1ο ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΙΣ 20000, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ (ΛΑΔΙΑ) ΝΩΡΙΤΕΡΑ (ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ).
Σε παρακαλώ γράφε με μικρά mod mirage -
Να στείλεις καμιά μπουγάστα με τυρί χα χα χα εύχομαι να τα καταφέρεις να δουλέψει ..
Ο χρήστης takoni έγραψε:
dimsar σε ευχαριστω παρα πολυ σημερα το ελαβα.το απογευμα το βαζω κ ενημερωνω.εχω παθει πλακα
που αν και αγνωστος με βοηθας τοσο πολυ.τουλαχιστον τα εξοδα επρεπε να πληρωσω!!ετσι κατι πρεπει να σου στειλω κ εγω.ευχαριστω και παλι. -
Αγαπητέ takoni όταν κι εγώ ζήτησα βοήθεια μέσα απο το forum κάποια άτομα με βοήθησαν όλα αυτά είναι αμοιβαία . Συγχαρητήρια σε αυτούς που ασχολούνται και τα βρίσκουμε ετοιμα εμείς .
-
το link που δημοσιευθηκε ειναι για upgrade της βασης δεδομενων μουσικης για να βρισκει τα τραγουδια μολις βαζετε cd...δεν εχει καμια σχεση με το navi update το οποιο χρειαζεται και ενα κλειδι που μπαινει οταν ανοιγει η οθονη στην υποδοχη που εχει.
Εχω ενα ipod nano 3rd generation και θελω να το συνδεσω με το rca για μουσικη βιντεο podcasts και λοιπα στην υποδοχη που βαλαμε στα πισω καθισματα πισω απο το κεντρικο υποβραχιονιο.Αγορασα ανταπτορακι απο το e-shop της apple που ηταν jack se rca και δεν εκανε τιποτα με τις τηλεορασεις του σπιτιου.Το γυρισα πηρα τα χρηματα μου πισω και πηρα απο το fnac ενα παρομοιο αλλης εταιρίας ....ΤΙΠΟΤΑ Πως θα συνδεθουν θελει μαλλον κατι να μπει στην πλακουτσωτη υποδοχή που έχει το ipod και νε δινει έξοδο σε rca....Κανεις που να το εχει συνδέσει....Κανενας πωλητης δεν ξερει .....ολοι μου λενε θα δουλεψει σιγουρα και αρχ...α...
-
ευχαριστω πολυ αλλα και παλι τιποτα.Μαλλον εχω αλλη version δεν πειραζει θα περιμενω.
-
Καλησπέρα φίλε μου επειδή τα έχω πάρει θα σου φτιάξω άλλο CD έτοιμο απλά θα το βάλεις εσύ μέσα και θα δουλέψει μόνο του ( να έχεις αναμμένη την μηχανή την ώρα εκείνη ) θα το φτιαξουμε ότι και να γίνει
Ο χρήστης takoni έγραψε:
ευχαριστω πολυ αλλα και παλι τιποτα.Μαλλον εχω αλλη version δεν πειραζει θα περιμενω. -
Ξέρει κανείς αν το update dvd-in-motion ακυρώνεται αν κάνουμε reset all στα settings του MMCS? Ρωτάς γιατί αν η απάντηση είναι ναι, τότε γιατί να κινδυνεύει η εγγύηση ηλεκτρονικών?
-
οποτε θελουμε το κανουμε οπως παλια το navi απλα ζηλειες ...
-
σε ευχαριστω και παλι αλλα ειναι αλλη εκδοση (application 00.31.10)οποτε μην σε κουραζω με τις δικες μου βλακειες.
-
Ο χρήστης Klif έγραψε:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ (ΜΟΥ ΠΗΡΕ 3 ΩΡΕΣ). ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΕΧΩ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ (2.Ο D) ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ SERVIS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ (3+7) ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ('Η 10000ΧΜ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ HONDA. MOY ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ ΓΙΑ 1ο ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΙΣ 20000, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ (ΛΑΔΙΑ) ΝΩΡΙΤΕΡΑ (ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ).
Σε παρακαλώ γράφε με μικρά mod mirageΝα περάσει ένας μήνας και να βρώ 2 από συνεργεία που να μας πουν το ίδιο πράγμα για τα σερβις και την εγγυηση
Ακου λέει μόνο τα honda είναι μαλάκες!!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Σε παρακαλώ γράφε με μικρά mod mirageΝα περάσει ένας μήνας και να βρώ 2 από συνεργεία που να μας πουν το ίδιο πράγμα για τα σερβις και την εγγυηση
Ακου λέει μόνο τα honda είναι μαλάκες!!!!!
Έτσι ήταν για το Colt πάντως. Service κάθε 2 έτη και λάδι κάθε έτος ή 20k και 10k αντίστοιχα....
-
και 7 χρόνια εγγύηση? ή 10 τέλος πάντως. Δηλαδή εμείς στην honda εχουμε το μαλάκα ασφαλιστή
-
Ο χρήστης takoni έγραψε:
LOADER:BLD-NR-216EM 1.09
APLLIC. 00.31.10
NAVI: 00.31.00 090004
AUDIO 00.32.02 00.33.02
MONITOR 00.27.00
CN BOX 000120
Για πειτε ρε παιδια πως το βλεπετε?για δοκιμασε αυτο http://www.deltainfo.ro/manuals/mitsu/o ... -261UM.rar
καψτο σε cd rewritable αφου το εχεις ξεζιπαρι einai iso
-
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ :eat:
Αγαπητοι κατοχοι OUTLANDER σας ενημερωνω οτι τα πρωτα λαδια να μην τα αλλαζετε πριν τα 10.000 km
γιατι περιεχουν ειδικα antifouling τα οποια βοηθουν τον κινητηρα να στρωσει καλυτερα. Και επειδη το καπακι ειναι αλουμινενιο ειναι ειδικα για να παρει τις ανοχες του .
Σημερα μετα απο πολυ βροχη βαζοντας το χερι μου πισω απο την οροφη ενοιωσα πολυ υγρασια εσωτερικα. .Ξερει κανεις τιποτα;;;;. -
Ρε μεγαλε δε το πας εκει στο πολυτεχνειο να το παρατησεις μπας και στο καψουν τιποτα αναρχικοι
και ησυχασεις και απο mitsubishi και απο ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΝΑ παρεις και τα λεφτα απο την ασφαλεια να παρεις
κανα mazda cx7 η κανα tribeka να βρεις την υγεια σου αντε και περαστικα μας.
Mitsubishi Outlander 2007