-
Φιλε Στεφανε δεν μας ειπες για καταναλωσεις τιποτα...
Το πήρες με συναγερμο ή οτι εχει απο μανα του...
Επιπλεον πως σου φαίνεται η διαδικασία με το εξυπνο κλειδί. -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Φιλε Στεφανε δεν μας ειπες για καταναλωσεις τιποτα...Το πήρες με συναγερμο ή οτι εχει απο μανα του...
Επιπλεον πως σου φαίνεται η διαδικασία με το εξυπνο κλειδί.Απο καταναλωση δεν ξερω ακομα τι κανει.
Συναγερμο δεν εχω βαλει ακομα.
Το εξυπνο κλειδι ειναι παρα πολυ καλο.
Αρκει να το εχεις στην τσεπη σου ή στην τσαντα σου, και κλειδωνεις το αυτοκινητο πατοντας το μαυρο κουμπακι που υπαρχει επανω στο χερουλι της πορτας, ή ξεκλειδωνεις το αυτοκινητο, πιανοντας το χερουλι της πορτας ως δια μαγειας
Βεβαια εαν θελεις , μπορεις να χρησιμοποιεις το χειριστηριο, οπως ολος ο κοσμος.
Αυτα! -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NAVIGATION
ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 140 ΚΑΙ 266 ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΜΜCS ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ GRACENOTE CDDB (DVD ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΑΡΤΗ, ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ)ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟUT ΜΑΣ ΤΗΝ CDDB 0663-0000 H ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2007. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2006.
ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 2008 Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩς ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NAVTEQ 2008 ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΣ ΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
http://www.mitsubishi-motors.com/downlo ... cs_03.html
http://www.navteq.com/ -
Φιλε κουτουλε ποιοι το λενε για συνεργασια με navteq απο το 2008 και μετα ....που το ακουσες ...
-
Αγαπητοί φίλοι,
To GRACENOTE database έχει να κάνει μόνο με τα τραγούδια που περιέχονται στα CD και διαβάζει αυτόματα τίτλο, καλλιτέχνη κλπ. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχει καμιά σχέση με το NAVI.
Εγώ παραλαμβάνω την Πέμπτη. Από συναγερμό, αν ενδιαφέρεστε, θα βάλω της ΜΕΤΑ τον εργοστασιακό (στο κλειδί του αυτ/του δηλαδή), μοντέλο ΗΡΒ-2 συν Μ14, Μ16 (αντικραδασμικό και κλισιομετρικό) σε τιμή 380 € (μόνω μέσω Σαρακάκη).
Θα επανέλθω με οδηγικές εμπειρίες την άλλη εβδομάδα. -
Οσον αφορα τον συναγερμο ΑΜΤ μηπως ουσιαστικα ακυρωνεις το εξυπνο κλειδι...
Εγω βαζω κομπρα και μου λεει ο πωλητης βγαινοντας πατας το κουμπι της κλειδαριας μια φορα και αλπα κλειδωνει *εφοσον εχεις το κλειδι πανω σου )ή πατας 2 φορες και κλειδωνει μαζι με συναγερμο ....(ή πατας το κουμπι απο μακριά).Το θέμα είναι οταν μπαίνεις απλα ανοιγεις την πορτα και ολα ανοιγουνε εφόσον εχεις το κλειδι στην τσεπη.Αυτα προσπαθω να διασταυρωσω ...στο συναγερμο meta τι γνωριζεται
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Οσον αφορα τον συναγερμο ΑΜΤ μηπως ουσιαστικα ακυρωνεις το εξυπνο κλειδι...
Εγω βαζω κομπρα και μου λεει ο πωλητης βγαινοντας πατας το κουμπι της κλειδαριας μια φορα και αλπα κλειδωνει *εφοσον εχεις το κλειδι πανω σου )ή πατας 2 φορες και κλειδωνει μαζι με συναγερμο ....(ή πατας το κουμπι απο μακριά).Το θέμα είναι οταν μπαίνεις απλα ανοιγεις την πορτα και ολα ανοιγουνε εφόσον εχεις το κλειδι στην τσεπη.Αυτα προσπαθω να διασταυρωσω ...στο συναγερμο meta τι γνωριζεται
1.Η ΜΕΤΑ σε Τ/Φ συνομιλία διαβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζονται οι λειτουργίες του έξυπνου κλειδιού. Οταν με το κλειδί ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο αφοπλίζεται και ο συναγερμός.
-
Εχει δει κανείς σας πουθενά πλατοκαθίσματα που να καλύπτουν και το πίσω μέρος του καθίσματος ?
-
Λασπωτήρες έχει βάλει κανείς σας ή δεν μπαίνουν ?
-
-
Δυο ερωτησεις στους γνωστες του ειδους.
-
Που μπορω να βρω ανταπτορα, για βγαλω το aux απο την οθονη σε καποιο σημειο μεσα στο αυτοκινητο, και να συνδεσω ipod ή κατι αλλο? Σιγουρα κατι υπαρχει, γιατι το εχει απο τη μαμα του το 3 λιτρο και εχει και στο menu την επιλογη aux.
-
Ψαχνω συναγερμο, που να συνεργαζεται με το συστημα κλειδιου του outlander, (κλειδωμα ξεκλειδωμα με το χειριστηριο της μανας του) , αλλα να εχει και συστημα ειδοποιησης σε καποιο δικο του control, που να σε ενημερωνει οτι τωρα χτυπαει συναγερμο το αυτοκινητο σου.
-
-
-
Λασπωτηρες μπαινουν φυσικα και υπαρχουν διαφορες ...δες το accessories catalog για το outlander
Gia συναγερμο cobra kai meta λενε οτι συνεργαζονται μια χαρα με το εξυπνο κλειδι
...για αυτο 'αλλα να εχει και συστημα ειδοποιησης σε καποιο δικο του control, που να σε ενημερωνει οτι τωρα χτυπαει συναγερμο το αυτοκινητο σου.' δεν ξερω ....περι aux και λοιπα δειτε δω στο αδερφο forum ta lene ola http://www.mitsubishiforum.com/m_200866/tm.htm
-
'ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ' ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ 'ΑΤΙΜΟ'. ΧΩΡΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. -
Όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Τώρα ιδίως που κάναν σαν τα 'μούτρα' τους το forester εκεί στην subaru νομίζω ότι το outlander παίζει μόνο του. Είναι επιβλητικό και συνάμα αρκετά διακριτικό.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Τώρα ιδίως που κάναν σαν τα 'μούτρα' τους το forester εκεί στην subaru νομίζω ότι το outlander παίζει μόνο του. Είναι επιβλητικό και συνάμα αρκετά διακριτικό.Για μένα και για πολλούς άλλους και η Mitsubishi τα έκανε σαν τα μούτρα της με το καινούριο outlander όπως άλλωστε και η Toyota με το 'νεο' RAV4.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για μένα και για πολλούς άλλους και η Mitsubishi τα έκανε σαν τα μούτρα της με το καινούριο outlander όπως άλλωστε και η Toyota με το 'νεο' RAV4.
Και φυσικά για πολλούς από μας που το έχουμε ήδη και το χαιρόμαστε (βλέπε 700 πωλήσεις στο Α' τετράμηνο μόνο), τόσο τα μούτρα του όσο κυρίως όλα τα υπόλοιπα (χώροι, κινητήρας, συμπεριφορά, εξοπλισμός) είναι μια χαρά.
-
Εχετε υπολογίσει τα τεκμαρτα που εχετε για τα 2400 κυβικά? 41300 ευρω το χρόνο χανετε από το εισόδημα που μπορείτε να αποταμειεύεται.... σε σχέση με τα 2000 κυβικα διπλάσιο (20500)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εχετε υπολογίσει τα τεκμαρτα που εχετε για τα 2400 κυβικά? 41300 ευρω το χρόνο χανετε από το εισόδημα που μπορείτε να αποταμειεύεται.... σε σχέση με τα 2000 κυβικα διπλάσιο (20500)Δεν ξέρω από που αντλείς τις πληροφορίες σου, αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι το τεκμήριο διαβίωσης έχει καταργηθεί από το 2004 για αυτοκίνητα με εργοστασιακή αξία κάτω από 50.000 € (προφανώς καλύπτει το Outlander) ανεξαρτήτως κυβισμού, κατηγορίας και φορολογήσιμων ίππων. Εδώ κυκλοφορούν χωρίς τεκμήριο τα Cayenne, Lexus, Cherokee κ.ά., το Outlander θα χρεωθεί τεκμήριο?
-
Αλλο εννοει ο φιλος παραπανω...
Δεν θα σου ζητησουν τεκμηριο διαβιωσης, αλλα αν θελησεις στο μελλον να δικαιολογησεις καποια λεφτα, δεν μπορεις να επικαλεστεις ολα τα εισοδηματα σου, αλλα αφαιρεις απο καθε χρονο ενα (σημαντικο) ποσο αναλογα με τα 'κυβικα' που εχεις στην κατοχη σου
αλλωστε το ανεφερε σαφως νομιζω>από το εισόδημα που μπορείτε να αποταμειεύεται....καπου εχει συζητηθει εκτενως στο Forum αλλα δε μπορω να θυμηθω την ενοτητα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αλλο εννοει ο φιλος παραπανω...
Δεν θα σου ζητησουν τεκμηριο διαβιωσης, αλλα αν θελησεις στο μελλον να δικαιολογησεις καποια λεφτα, δεν μπορεις να επικαλεστεις ολα τα εισοδηματα σου, αλλα αφαιρεις απο καθε χρονο ενα (σημαντικο) ποσο αναλογα με τα 'κυβικα' που εχεις στην κατοχη σου
αλλωστε το ανεφερε σαφως νομιζω>από το εισόδημα που μπορείτε να αποταμειεύεται....καπου εχει συζητηθει εκτενως στο Forum αλλα δε μπορω να θυμηθω την ενοτητα...
Νομίζω ότι αυτό που περιγράφετε είναι αυθαιρεσία αν το κάνουν. Μόνο τα έξοδα που δηλώνεις στη ΔΟΥ και τα τεκμήρια διαβίωσης αφαιρούνται από το διαθέσιμο εισόδημα. Αλλιώς είναι σαν να ξαναβάζουν τα τεκμήρια από την πίσω πόρτα, με ποιά δικαιολογία?
-
Ειναι λες η πρωτη η η τελευταια αυθαιρεσια που κανει το ελληνικο κρατος προκειμενου να βγαλει 5 φραγκα παραπανω;
Καλυτερα συμβουλεψου καποιον λογιστη για ναμην υπαρχουν αμφιβολιες.
Αν προσεξεις ομως στη Φορ. Δηλωση δηλωνεις τι αυτοκινητα εχεις στην κατοχη σου και ν=με ποσους φορ.ιππους, ενω δεν αποτελουν τεκμηριο.
Πιθανον ειναι για μελλοντικη χρηση... -
Μα στις τελεευταίες σελίδες του βοηθήματος της εφορίας εχει τον πίνακα με όλα τα αυτοκίνητα (από 500 κυβικά....) και φαίνεται σαφώς ότι για τα 2000 ειναι 20500, για τα 2,4 40Κ και για τα 3,2 85Κ....
Αυτό είναι το τεκμήριο διαβίωσης που δεν μπορείς να βάλεις στην πάντα.... για μελλοντική χρήση
http://dcorfu.blogspot.com/2008/02/blog-post_28.html' target='_blank (προφανώς υπάρχουν κι άλλα λινκ)
Σε πιο τόπικ το συζητήσαμε μάλλον σε αυτό? viewtopic.php?f=5&t=17262&hilit=%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8C
Mitsubishi Outlander 2007