-
Ο χρήστης spg100 έγραψε:
Όσοι έβαλαν Pirelli STR θα μας πουν εντυπώσειςΕγω εχω βαλει τα str αλλα δεν μπορω ακομα να εκφερω γνωμη , διοτι εχω κανει μονον χιλιομετρα μεσα στην πολη.
Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι, επειδη για να παω σπιτι μου διανυω μια πολυ μεγαλη ανηφορα, οταν ειχα βρεγμενο δρομο, δεν μπορουσες να ανοιξεις καθολου το γκαζι , γιατι χαζοσπινιαρε και αναγκαζοσουν να βαλεις 4wd. Tωρα μονο με μπροστινη κινηση, στο ιδιο σημειο δεν σπινιαρει και ξεκολαει χωρις κανενα προβλημα. (σημειωση εχω το cvt). Αρα εχουν πολυ καλυτερο δεσιμο με το δρομο.
Ενα ακομα που θελω να πω ειναι οτι σε πολυ λιγη διαδρομη εθνικου δρομου που εχω κανει, δεν κανουν καθολου περισσοτερο θορυβο απο τα μαμα.
Aυτα για την ωρα.
Εμπειρια παντος απο χιονι με τα μαμα λαστιχα δεν εχω, γιατι δεν εχω παει ακομα και θα δω το outlander μου στο χιονι μονον με τα str αυτο το σαββατοκυριακο. Ετσι δεν μπορω να κρινω το πριν με το μετα. -
Ο χρήστης ZeTOv έγραψε:
παιδια σκεφτομαι να παραγγείλω το outlander και να ζητήσω εξαρχής να μου βγάλουν τα μαμίσια λάστιχα και να μου βάλουν τα Pirelli str......... πόσο λέτε θα πρεπε να ζητήσω για τα μαμίσια???Eπίσης θα θελα να μου προτείνετε τι να κανω με το θεμα του συναγερμου: η αντιπροσοπεία μου ζηταει 200ε για ενα συναγερμο αγνωστου προελευσεως... αξίζει να ζητήσω τον μαμισιο η να παω σε λύση aftermarket και αν ναι θα θελα καποια καλή πρόταση μεχρι 300ε χωρις ξηλώματα ταμπλο κλπ..........
Συμφωνώ με τον spg100. Ζήτα τον συναγερμό δώρο. και εμένα μου τον έκαναν δώρο μαζί με την διακοσμητική ασημένια ποδιά (είναι μαύρο το δικό μου και με το ασημί μεν, πλαστικό δε προστατευτικό πίσω ποδιάς ...λέει ), η οποία είναι ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ( ) και απλά στο πάνω μέρος μπαίνουν δυό βίδες.
Πάντως, αν έχεις διαλέξει την Instyle έκδοση, δοκίμασε το CVT. Είναι καταπληκτικό, ειδικά σε ταξίδι σε Εθνική οδό ή μέσα σε κίνηση σε αποζημιώνει και αξίζει και με το παραπάνω τα 1500 ευρώ εξτρά. -
kalimera se olous.
kserei kaneis pote erxete to 2.2 ? -
diavazontas sxedon oles tis selides tou forum katalaba oti eseis kati tha kserete perissotero gia na me voithisete
Psaxno gia aftokinito, kai thelo na me voithisete na kano sigkrisi anamesa sto Outlander Vs CRV,Kuga,Tiguan kai Rav4.
eine to proto mou aftokinito kai exo kollisei.efxaristo ek ton proteron
-
Ο χρήστης MOS έγραψε:
diavazontas sxedon oles tis selides tou forum katalaba oti eseis kati tha kserete perissotero gia na me voithisete
Psaxno gia aftokinito, kai thelo na me voithisete na kano sigkrisi anamesa sto Outlander Vs CRV,Kuga,Tiguan kai Rav4.
Κοίτα βασικά όλοι θα σου πούμε Outlander γιατί έχουμε κάνει την επιλογή μας. Αλλά και εγώ όταν ήμουν έτοιμος να περάσω ξανά στην κατηγορία SUV κοίταζα επίσης το RAV4 & Tiguan. CRV δεν το ήθελα γιατί μας είχε προδώσει πολλές φορές η τετρακίνηση (Όχημα φίλου), αλλά και την εποχή που ήμουν στο λιβάδι του Παρνασσού ήταν τα πρώτα που ξεκολάγαμε (Τότε είχα grand vitara), για το Kuga απλά η ford δεν με πείθει.
Το Tiguan το απέρριψα για τους έξης λόγους. Παράδοση 6 μήνες – Χώρους - Αξιοπιστία της VW (Έχουμε κλάψει με κάτι golf) - τιμή για 1.4 κυβικά – Εκτός δρόμου ένα μεγάλο μοτέρ είναι καλύτερο από ένα σκασμένο (Προσωπική άποψη).
Έτσι έμεινα με δυο το Outlander – RAV4.
Επέλεξα το Outlander γιατί : Μου άρεσε σχεδιαστικά – Έχει καλή τετρακίνηση (Το ίδιο και το RAV) - Στην έκδοση instyle είχε απλά τα πάντα – Και φυσικά έχει μεγάλους χώρους (Έχω και ένα παιδάκι).
Γενικά όλες οι επιλογές σου θα σε πάνε εκτός δρόμου λίγο πολύ το ίδιο (Την διαφορά την κάνουν τα λάστιχα).Δες τα χρήματα σου και αγόρασε.
Εάν πας σε Outlander Πάρε CVT (Δεν έχει κάποια μειονεκτήματα που έχουν τα αντίστοιχα με το χειροκίνητο κιβώτιο – βλέπε συμπλέκτης).
Θέλω CVT
-
MOS » 11/02/09 12:16
Φίλε μου, συμφωνώ κι εγώ με τον SPG100 (ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!)παραπάνω. Να σου τονίσω κι εγώ με τη σειρά μου πως :
-
Αν οι προτεραιότητες σου ειναι ΧΩΡΟΙ (πχ αν έχεις παιδιά και σε βολευει και η επταθέσια διάταξη ωστε να ξαπλώνουνε και τα δύο σε μικρά ταξίδια ή αν έχεις >2 παιδιά), ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ (μοναδικό με επιλογή μπροστινής κίνησης για οικονομία ή 'εξυπνης' τετρακίνησης ή 'κλειδωμένης' τετρακίνησης), VALUE FOR MONEY για αγορά αυτοκινήτου 2.400cc, τότε η απάντηση έρχεται μόνη της, OUTLANDER.
-
Αν δεν σε πειράζει η αυξημένη τιμή, θέλεις ΧΩΡΟΥΣ αλλά χωρις να καιγεσαι για 7θέσια διάταξη, δεν πολύχρειάζεσαι κλειδωμένη ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ενώ αντίθετα θέλεις προσανατολισμό περισσότερο στην ΑΣΦΑΛΤΟ, τότε η λύση ειναι CRV.
-
Αν θέλεις τετρακίνητο με ΠΟΙΟΤΗΤΑ κατασκευής ,** ΛΙΓΑ κυβικά** λόγω εφορίας (τεκμήριο), ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, μικρό μεγεθος λόγω πιθανής καθημερινής κίνησης πχ στην Αθήνα, αλλά με ΜΙΚΡΟ πορτμπαγαζ, τότε η λύση ίσως ειναι το TIGUAN.
-
Το RAV4 τα έχει όλα απο λίγο, κλασσικό μοντέλο, πολυπερπατημένο, που όμως έχει μείνει πλέον ελαφρώς πίσω σε σχέση με τα υπόλοιπα (κατά τη γνώμη μου).
-
Το Ford ούτε που το συζητάω λόγω του ότι ειναι...Ford...
-
Μία άλλη λύση ίσως να ήτανε το Grand Vitara (5θέσιο) ???
Συμπερασματικά, αν το θέλεις για μακρινα ταξίδια και έχεις οικογένεια, πάρε outlander και ΔΕΝ θα το μετανιώσεις. Αν θέλεις αυτοκινητο να κινεισαι μεσα σε Αθηνα και σε κανενα χιονοδρομικό, και εισαι με την κοπέλα σου χωρις παιδιά, πάρε Tiguan. Αν έχεις παιδιά και θέλεις να κανεις μακρινα ταξίδια αλλά 95% σε άσφαλτο χωρις ιδιαίτερες απαιτησεις για εκτος δρομου, σκέψου το CRV. To Ford ξέχνα το. Αν τέλος θέλεις να κάνεις χαβαλε σε εκτος δρόμου και δεν σε νοιάζουν οι χώροι, πάρε ενα jimny και θα πάθεις πλάκα!
Πες μας λιγα περισσότερα αν θέλεις για τα δεδομένα και τις προτεραιότητες σου, να σε βοηθήσουμε καλύτερα
Καλή τύχη στην επιλογή
-
-
φιλε mos geia soy
την παρασκευη γυρισα απο ιωαννινα πρωτη φορα με outlander .απο εξοδο κυμισ 4.30 με δυκινηση 9.8λτ καταναλωση μεχρι 140 χλμ αθορυβο απο 160 και μετα νορμαλ θορυβο .στο δρομο οδοστροτηρασ απλα υπεροχο πρωτη φορα τοσο ξεκουραστο ταξιδη. επιστροφη με λιγη βροχη τελειο, ηλεκτρονικη τετρακινηση 11,5λτ 4.20 μεχρι κυμησ. δεν το περιμενα τοσο καλο .αυριο βαζω λασποτηρεσ το νερο εφτασε μεχρι τον ουρανο.
η εκδοση με navi στα λεφτα του δεν υπαρχει καλυτερη
απερριψα
tiguan 1400cc 1650kila και μικρο σε χωρουσ
crv ακριβο για αυτα που προσφερει
rav4 κινητηρασ ,εξοπλισμοσ ,χωροι , ξεπερασμενο
το επελεξα συμφωνω με spg100
συμπερασμα συμφωνω με makiaveli
καλη τυχη επισης -
mexri tora kinoumai me ena Pajero tou 89 (to konto,oxi me mousama)(tou patera mou) .
Pedakia den exo (akomi),molis pantrefteika .
Eimai tis kalon texnon me idikotita stin glyptiki.afto simenei oti xriazomai xorous gia telara,ta ulika mou,ergalia klp.
Mou aresei na vgeno kai ligo ektos dromou gia na kano land art (texni sti fisi me oti breis) kai ama leo ektos dromou ...enow... tou psilo mamao ta prekia
Opote to thelo na eine kai dinato.
Ta elastika eine simantika, to katalava afto apo tis proigoumenes selides.
Aporia omos exo kai gia to CVT.Den eine kalitera se teties sinthikes (brutal) na eine me levie kai simplekti???
Mporei na ta kataferei to CVT eksisou kala?To kuga giati mou to aporipsate entelos? Ti exei i Ford? to eixa kai gia kalo. apo ta epikratestera sto mialo mou kiolas. Den to exo odigisei akomi, oute to exei kanenas filos opote ,den ksero kai polla.
AAA simera to proi eida to L200 to diplokampino, klisto piso me mia poli disagnati kampina. kai me evale se skepsis .meta peiga kai eida kai to HILUX tis Toyota.
episis o xronos paradosis den me endiaferei kai toso. Den to biazomai.
EFXARISTO
-
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης MOS έγραψε:
Aporia omos exo kai gia to CVT.Den eine kalitera se teties sinthikes (brutal) na eine me levie kai simplekti???
Mporei na ta kataferei to CVT eksisou kala?Μπορει να τα καταφερει εξισου καλα, γιατι εχει λεβιε manual, οπου βαζεις μια ταχυτητα και δεν αλλαζει μονο του. Μπορει λοιπον εαν θελεις, να γυρισεις το λεβιε στο manual και να βαλεις π.χ. μια δευτερα και να αλωνησεις ολο το χωραφι χωρις να μπει απο μονη της τριτη
-
Σημερα εκανα service και σετ λασποτηρεσ στη γλυφαδα.
navy με ενημερωσαν οτι εχουν κανει αναβαθμιση του χαρτη +7% και το χρεωνουν περιπου 200ευρω+φπα -
Γεια σας απο Θεσσαλονίκη.Μετά από εξάμηνο με το Outlander είπα και γω να σας πω καποιες απο τις εμπειρίες μου.Πρώην κάτοχος Forester 2.0 (2003) αποφάσισα να το αλλάξω (αν και ήμουν παρα πολύ ευχαριστημένος) με το Mitsubishi 2.0 diesel βασικά λόγω των 7 θεσεων,της μεγάλης εκπτωσης λογω πολυτεκνικού (7300 κατω) αλλα και γιατί το αμάξι ειναι παρα πολύ καλό και καινούριο βέβαια.Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του forum και με βοήθησαν πάρα πολυ.Εχω κάνει το update για το dvd εν κινήσει και ειναι τέλειο.Για τους πίσω επιβάτες εχω βάλει οθόνη οροφής 10 ιντσων με DVD και δέκτη τηλεόρασης MACROM με ασύρματα ακουστικά και ησυχάζεις από τα παιδιά.Παρόλο την ηλιοροφή μπήκε παρα πολυ ωραία και με κοστος 650Ε (Ηχοκίνηση).Επειδή χρησιμοποιώ αρκετά τις 7 θέσεις εβαλα και μια μπαγκαζιέρα οροφής THULE για τις αποσκευές,σκι,καρότσια κ.α.Κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω καταναλώνει λίγο περισσότερο (μεση κατανάλωση 9.0 περιπου με συνετη οδήγηση και μεχρι 160 km )αλλα ειναι παρα πολυ χρησιμη.Έχω πάει και στα χιόνια με τα ασφάλτινα ελαστικα που φοράει και με ξαφνιάσαν θετικά.Παρόλα αυτά που εχω διαβάσει και με προσεκτική οδήγηση και οχι υπερβολες περασε ανετα απο σημεια που αλλα αυτοκινητα βαζαν αλυσιδες.Σιγουρα βεβαια τα 50/50 ελαστικα (τετοια φορουσα στο Forester και ημουν πολυ ευχαριστημένος) θα ειναι πολυ καλυτερα στο χιονι και θα εισαι πιο σιγουρος για το αυτοκίνητο.Οσον αφορα το συστημα πλοηγησης μεσα και γω σε οποια κινηση κανετε ολοι μαζι προκειμενου να αποκτησουμε ενα πληρες συστημα χαρτων.
-
Σήμερα είχα κανονίσει να εχω άδεια με σκοπό να πάω για ψάρεμα (surf casting), έτσι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω λίγο παραπάνω το αυτοκίνητο μιας και ήμουν μόνος και είχα δίπλα μου διάφορες παιδικές χαρές (Λασπόλουτρα). Οι δοκιμασίες ήταν οι εξής: α) Παραλία, β) Ανηφόρες με μικρά νεροφαγόματα, γ) Λασπόλουτρα δ) Πλαγιά με κλίση περίπου 30%.
Να πάρουμε τα πράγματα από τα αρνητικά. Η σφικτή ανάρτηση που προσφέρει κορυφαία αίσθηση στον δρόμο, εκτός είναι ο πρώτος ανασταλτικός παράγοντας που θα φοβίσει. Ο συμπλέκτης παρότι ζόρισα το αυτοκίνητο δεν μύρισε ούτε στιγμή !!!! (Μάλλον του πήρα το κολάι).Α) Παραλία και οι 3 παραλίες που πήγα (Λεγραινά, Αγιος Νικόλαος και Βάρκιζα) είχαν βρεγμένη άμμο. Δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα και γενικά ήταν η χαρά του παιδιού.
Β) Λασπόλουτρα. Τα TOYO καθάρισαν και έδιναν πρόσφυση στην λάσπη όπου το αμάξι πήγε πολύ καλά και μάλιστα το τέλος κατάλαβα ότι την τετρακίνηση την είχα στο AUTO.
Γ) Ανηφόρες και νεροφάγωμα και φυτευτή πέτρα ο κινητήρας είχε αρκετή ροπή να ανέβω σιγά και προσεκτικά, κανένα πρόβλημα.
Δ) Πλάγια με κλίση +30% το ανέβασμα παιχνίδι το κατέβασμα θέλει προσοχή η μακριά 1 δεν είναι αρκετή για να κατέβεις με το φρένο του κινητήρα με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποίησης τα φρένα με κίνδυνο να έρθει η ουρά μπροστά (Εάν δεν ξέρεις πώς να φρενάρεις).
Γενικά έμεινα πολλή ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου δεδομένου του χαρακτήρα.
Τώρα πρέπει να βρω βενζίνα να το πλύνω γιατί είναι λασπωμένο μέχρι τον ουρανό!!!. -
Ο χρήστης zafiris έγραψε:
Γεια σας απο Θεσσαλονίκη.Μετά από εξάμηνο με το Outlander είπα και γω να σας πω καποιες απο τις εμπειρίες μου.Πρώην κάτοχος Forester 2.0 (2003) αποφάσισα να το αλλάξω (αν και ήμουν παρα πολύ ευχαριστημένος) με το Mitsubishi 2.0 diesel βασικά λόγω των 7 θεσεων,της μεγάλης εκπτωσης λογω πολυτεκνικού (7300 κατω) αλλα και γιατί το αμάξι ειναι παρα πολύ καλό και καινούριο βέβαια.Έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του forum και με βοήθησαν πάρα πολυ.Εχω κάνει το update για το dvd εν κινήσει και ειναι τέλειο.Για τους πίσω επιβάτες εχω βάλει οθόνη οροφής 10 ιντσων με DVD και δέκτη τηλεόρασης MACROM με ασύρματα ακουστικά και ησυχάζεις από τα παιδιά.Παρόλο την ηλιοροφή μπήκε παρα πολυ ωραία και με κοστος 650Ε (Ηχοκίνηση).Επειδή χρησιμοποιώ αρκετά τις 7 θέσεις εβαλα και μια μπαγκαζιέρα οροφής THULE για τις αποσκευές,σκι,καρότσια κ.α.Κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω καταναλώνει λίγο περισσότερο (μεση κατανάλωση 9.0 περιπου με συνετη οδήγηση και μεχρι 160 km )αλλα ειναι παρα πολυ χρησιμη.Έχω πάει και στα χιόνια με τα ασφάλτινα ελαστικα που φοράει και με ξαφνιάσαν θετικά.Παρόλα αυτά που εχω διαβάσει και με προσεκτική οδήγηση και οχι υπερβολες περασε ανετα απο σημεια που αλλα αυτοκινητα βαζαν αλυσιδες.Σιγουρα βεβαια τα 50/50 ελαστικα (τετοια φορουσα στο Forester και ημουν πολυ ευχαριστημένος) θα ειναι πολυ καλυτερα στο χιονι και θα εισαι πιο σιγουρος για το αυτοκίνητο.Οσον αφορα το συστημα πλοηγησης μεσα και γω σε οποια κινηση κανετε ολοι μαζι προκειμενου να αποκτησουμε ενα πληρες συστημα χαρτων.zafiris πως σου φάνηκε σε σχέση με το Forester στο ταξίδι και στα χιόνια ? Είχες Forester πρώτης η δεύτερης γενιάς ? (άλλαξε μοντέλο το 2003). Ψάχνομαι γιά καινούργιο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος από το φορεστεράκι μου. Το Outlander έχει πολύ καλούς χώρους και όταν έρθει το 2.2 diesel με το κιβώτιο SST, θα είναι από τις πρώτες μου επιλογές, αλλά το μεγάλο βάρος , και ο όγκος με φοβίζουν μήπως έχει αίσθηση μαούνας. Με ανυσηχεί που όλοι εδώ στο τόπικ ασχολούνται κυρίως με το πως συνδέονται τα ψιψιψίνια με τα κοκοψόψα και όχι με οδηγικά θέματα.
-
Το περασμένο ΠΣΚ κατέβασα το Outlander 2.0D σε μια παραλία στη νότια Κρήτη όπου σε 8χλμ κατεβαίνεις από 800μ υψόμετρο στη θάλασσα με κλειστές στροφές, νεροφαγώματα και φυτευτές κοτρώνες σε όλο το δρόμο. Ήμασταν 4 συν 2 παιδιά και όντως η σφιχτή ανάρτηση σε ζορίζει καθώς νιώθεις το δρόμο ενώ αν το λυπάσαι και λίγο τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα.
Γενικά πάντως το αμάξι είναι μια χαρά και μολονότι είχα το νου μου στο συμπλέκτη τελικά δεν υπήρξαν μυρωδιές. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις η έξτρα δύναμη θα ήταν ζάχαρη (ειδικά όταν ανεβαίνεις σχεδόν κάθετα σε κλειστές στροφές με νεροφαγώματα χρειάζεσαι ροπή) τόσο που σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το Ralli Tronic όχι όμως από το Σαρακάκη αφού ο @#!%^$#%@ το δίνει 1000 ευρώ ακριβότερο από την μαμά στην Αγγλία.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αφού ανέβηκα πίσω το βουνό και το αμάξι ξεκουράστηκε την επόμενη ημέρα καθώς πήγα να φύγω έπρεπε να ανέβω μια ανηφόρα 100μ με σημαντική κλίση όπου όμως το αμάξι δεν τραβούσε. Ήταν σαν να είχα λάθος ταχύτητα, και μολονότι ξαναπροσπάθησα άλλες 2 φορές τίποτα δεν άλλαξε. Οι στροφές ανέβαιναν μια χαρά σταματημένο όμως μόλις ξεκινούσε είχε απώλεια ισχύος. Την τρίτη φορά το άφησα να ζεσταθεί λίγο και όταν ξαναπροσπάθησα όλα ήταν ΟΚ. Μίλησα με το service αλλά η κλασική ερώτηση ήταν αν άναψε κανένα φωτάκι για να μου πουν στο τέλος ότι ήταν πρόβλημα πετρελαίου.
Έχει συμβεί σε κανένα από το forum????? -
Γεια σου φιλε μου.Πρωτα απ'ολα ειχα το Forester δευτερης γενιας το ατμοσφαιρικο διλιτρο και ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος και αν και το καινουριο εβγαινε και επταθεσιο πολυ πιθανο να το αγοραζα.Σχετικα με τη συγκριση οδηγικα των δυο αυτοκινητων μου αρεσει περισσοτερο το Outlander.Στο μονο που υστερει ειναι σε επιταχυνσεις χαμηλα παρολο που ειναι πετρελαιο δεν τραβαει χαμηλα.Στον αυτοκινητοδρομο και στις ταχυτητες που κινουμαι (μεχρι 160χ) ειναι πολυ ανετο και στεκεται πιο καλα στο δρομο ,ειναι πιο στιβαρο χωρις να πλεει στις στροφες.Ειναι και ο πληρης εξοπλισμος του που βοηθαει στην οδηγικη αισθηση και νομιζεις οτι οδηγεις πολυ ακριβοτερο αυτοκινητο.
-
Ευχαριστώ Zafiris.
Με το χιόνι πως πάει συγκριτικά? -
Ο χρήστης gpetihakis έγραψε:
Το περασμένο ΠΣΚ κατέβασα το Outlander 2.0D σε μια παραλία στη νότια Κρήτη όπου σε 8χλμ κατεβαίνεις από 800μ υψόμετρο στη θάλασσα με κλειστές στροφές, νεροφαγώματα και φυτευτές κοτρώνες σε όλο το δρόμο. Ήμασταν 4 συν 2 παιδιά και όντως η σφιχτή ανάρτηση σε ζορίζει καθώς νιώθεις το δρόμο ενώ αν το λυπάσαι και λίγο τότε τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα.
Γενικά πάντως το αμάξι είναι μια χαρά και μολονότι είχα το νου μου στο συμπλέκτη τελικά δεν υπήρξαν μυρωδιές. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις η έξτρα δύναμη θα ήταν ζάχαρη (ειδικά όταν ανεβαίνεις σχεδόν κάθετα σε κλειστές στροφές με νεροφαγώματα χρειάζεσαι ροπή) τόσο που σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω το Ralli Tronic όχι όμως από το Σαρακάκη αφού ο @#!%^$#%@ το δίνει 1000 ευρώ ακριβότερο από την μαμά στην Αγγλία.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αφού ανέβηκα πίσω το βουνό και το αμάξι ξεκουράστηκε την επόμενη ημέρα καθώς πήγα να φύγω έπρεπε να ανέβω μια ανηφόρα 100μ με σημαντική κλίση όπου όμως το αμάξι δεν τραβούσε. Ήταν σαν να είχα λάθος ταχύτητα, και μολονότι ξαναπροσπάθησα άλλες 2 φορές τίποτα δεν άλλαξε. Οι στροφές ανέβαιναν μια χαρά σταματημένο όμως μόλις ξεκινούσε είχε απώλεια ισχύος. Την τρίτη φορά το άφησα να ζεσταθεί λίγο και όταν ξαναπροσπάθησα όλα ήταν ΟΚ. Μίλησα με το service αλλά η κλασική ερώτηση ήταν αν άναψε κανένα φωτάκι για να μου πουν στο τέλος ότι ήταν πρόβλημα πετρελαίου.
Έχει συμβεί σε κανένα από το forum?????kalimeraa
file simfono kai ego, me ola auta exo to outlander 2.4 benzina,, kai me endiaferi kai emena to Ralli Tronic an exeis tipota nea stile minima na ta poume,,
STO giannhs@x-plorer.gr- an exeis kanis allo kamia pliroforia as mas pi
-
-
καλημερα guys. διαβαζω με πολυ ενδιαφερον τα διαφορα που εχουν σχεση με το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
απο προσωπικη εμπειρια εχω να προσθεσω οτι το αμαξι ειναι κατασκευασμενο, και αισθανεται καλυτερα, στην ασφαλτο και γενικα σε ταξιδια. ολο το set up εξαλλου (αναρτησεις, λαστιχα) εχουν προορισμο την ασφαλτο. ολα τα αλλα ειναι απλα συμβιβασμοι με περιθωρια 'επεκτασης' για εξυπηρετηση των γουστων ή και των αναγκων του καθενα μας(πχ. αλλαγη λαστιχα).
οσον αφορα την καταναλωση, ποτε μου δεν μπορεσα να δω την σχετικη μπαρα της στιγμιαιας να κατεβαινει κατω απο τα 13-14 lt/100km. και ολα αυτα βεβαια μεχρι τα 150-160, παραπανω βεβαια δεν κανεις ανετο ταξιδι, πιο πολυ προσπαθεις για τις κεκτημενες.
ο κινητηρας του λογω των παραπανω κυβικων ειναι αστερι στην αποδοση. με 17 φορολογισημους ομως δεν απορω που δεν κυκλοφορουν αρκετα απο το κατα τ'αλλα εξαιρετικο αυτοκινητο (ειδικα στην full extra εκδοση). ετσι λοιπον τα διλιτρα μπορουν ακομα να αλλωνιζουν με ησυχια.
Mitsubishi Outlander 2007