Σήμερα είχα κανονίσει να εχω άδεια με σκοπό να πάω για ψάρεμα (surf casting), έτσι είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω λίγο παραπάνω το αυτοκίνητο μιας και ήμουν μόνος και είχα δίπλα μου διάφορες παιδικές χαρές (Λασπόλουτρα). Οι δοκιμασίες ήταν οι εξής: α) Παραλία, β) Ανηφόρες με μικρά νεροφαγόματα, γ) Λασπόλουτρα δ) Πλαγιά με κλίση περίπου 30%.
Να πάρουμε τα πράγματα από τα αρνητικά. Η σφικτή ανάρτηση που προσφέρει κορυφαία αίσθηση στον δρόμο, εκτός είναι ο πρώτος ανασταλτικός παράγοντας που θα φοβίσει. Ο συμπλέκτης παρότι ζόρισα το αυτοκίνητο δεν μύρισε ούτε στιγμή !!!! (Μάλλον του πήρα το κολάι).
Α) Παραλία και οι 3 παραλίες που πήγα (Λεγραινά, Αγιος Νικόλαος και Βάρκιζα) είχαν βρεγμένη άμμο. Δεν αντιμετώπιζα κανένα πρόβλημα και γενικά ήταν η χαρά του παιδιού.
Β) Λασπόλουτρα. Τα TOYO καθάρισαν και έδιναν πρόσφυση στην λάσπη όπου το αμάξι πήγε πολύ καλά και μάλιστα το τέλος κατάλαβα ότι την τετρακίνηση την είχα στο AUTO.
Γ) Ανηφόρες και νεροφάγωμα και φυτευτή πέτρα ο κινητήρας είχε αρκετή ροπή να ανέβω σιγά και προσεκτικά, κανένα πρόβλημα.
Δ) Πλάγια με κλίση +30% το ανέβασμα παιχνίδι το κατέβασμα θέλει προσοχή η μακριά 1 δεν είναι αρκετή για να κατέβεις με το φρένο του κινητήρα με αποτέλεσμα να πρέπει να χρησιμοποίησης τα φρένα με κίνδυνο να έρθει η ουρά μπροστά (Εάν δεν ξέρεις πώς να φρενάρεις).
Γενικά έμεινα πολλή ικανοποιημένος από την απόδοση του αυτοκινήτου δεδομένου του χαρακτήρα.
Τώρα πρέπει να βρω βενζίνα να το πλύνω γιατί είναι λασπωμένο μέχρι τον ουρανό!!!.