-
Ο χρήστης haris10 έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ
Αγαπητοι κατοχοι OUTLANDER σας ενημερωνω οτι τα πρωτα λαδια να μην τα αλλαζετε πριν τα 10.000 km
γιατι περιεχουν ειδικα antifouling τα οποια βοηθουν τον κινητηρα να στρωσει καλυτερα. Και επειδη το καπακι ειναι αλουμινενιο ειναι ειδικα για να παρει τις ανοχες του .
Σημερα μετα απο πολυ βροχη βαζοντας το χερι μου πισω απο την οροφη ενοιωσα πολυ υγρασια εσωτερικα. .Ξερει κανεις τιποτα;;;;.Εμένα μου τα αλλάξαν στα 1500 χλμ (επίσημη αντιπροσωπεία, επαρχία, 2.4 βενζίνη). Δεν ξέρω ποιά είναι η λογική τους, άλλος λέει έτσι, άλλος αλλιώς. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα στο 6μηνο (10.000km) μου είπαν να το ξαναπάω για λάδια. Έχω μπερδευτεί. Τελικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνεται ό,τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητο, έστω κι αν ακόμα πάει κόντρα στην εγγύηση. Πάντως εδώ που ζω το συνηθίζουν σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες να αλλάζουν τα πρώτα λάδια στα 1500km.
Και εγώ έχω 'φάει' πολλή βροχή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μήπως ήταν συμπυκνωμένη υγρασία από την καμπίνα λόγω διαφοράς θερμοκρασίας με το εξωτερικό περιβάλλον; -
και παλι τιποτα ουτε καν το αναγνωριζει!!!μονο cheking και τιποτα μετα.τελειαααααααα
-
Στα 5000 χιλ χρειάστηκε να συμπληρώσω λαδι ~500 γρ γιατι ο δεικτης ηταν στο min και ομολογω οτι δεν μου πολυάρεσε. Αν και η καταναλωση λαδιού θεωρείται φυσιολογική συμφωνα με το manual δεν το περιμενα από καινούργιο αυτοκίνητο (diesel 2.0). Μηπως δεν το εστρωσα οπως επρεπε;Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;
-
Ο χρήστης takoni έγραψε:
και παλι τιποτα ουτε καν το αναγνωριζε ι!!!μονο cheking και τιποτα μετα.τελειααααααααΕσυ μεγαλε takoni εχεις κολησει με το προγραμματακι οταν ομως σου κολλησει καμμια οθονη
τρεχα στον σαρακακη να στο φτιαξει στην εγγυηση -
Ο χρήστης jorgito έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ
Αγαπητοι κατοχοι OUTLANDER σας ενημερωνω οτι τα πρωτα λαδια να μην τα αλλαζετε πριν τα 10.000 km
γιατι περιεχουν ειδικα antifouling τα οποια βοηθουν τον κινητηρα να στρωσει καλυτερα. Και επειδη το καπακι ειναι αλουμινενιο ειναι ειδικα για να παρει τις ανοχες του .
Σημερα μετα απο πολυ βροχη βαζοντας το χερι μου πισω απο την οροφη ενοιωσα πολυ υγρασια εσωτερικα. .Ξερει κανεις τιποτα;;;;.Εμένα μου τα αλλάξαν στα 1500 χλμ (επίσημη αντιπροσωπεία, επαρχία, 2.4 βενζίνη). Δεν ξέρω ποιά είναι η λογική τους, άλλος λέει έτσι, άλλος αλλιώς. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τώρα στο 6μηνο (10.000km) μου είπαν να το ξαναπάω για λάδια. Έχω μπερδευτεί. Τελικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να γίνεται ό,τι είναι καλύτερο για το αυτοκίνητο, έστω κι αν ακόμα πάει κόντρα στην εγγύηση. Πάντως εδώ που ζω το συνηθίζουν σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες να αλλάζουν τα πρώτα λάδια στα 1500km.
Και εγώ έχω 'φάει' πολλή βροχή, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μήπως ήταν συμπυκνωμένη υγρασία από την καμπίνα λόγω διαφοράς θερμοκρασίας με το εξωτερικό περιβάλλον;ρε μεγαλε οταν ο γιαπωνεζος σου λεει στ 15000 πρωτη αλλαγη και εσυ τα αλλαζεις στα 1500 το μονο που κανεις ειναι να γεμιζεις την τσεπη του σαρακακη. οποτε απο εδω και περα να τα αλλαζεις καθε βδομαδα
γιατι το αφεντικο θελει να παρει πιο μεγαλο σκαφος. -
Να σας πω την αληθεια την εχω πατησει και χοντρα μαλιστα . Καθε μερα περναω απο τον σαρακακη
και τους μουτζωνω ασε τα βρισιδια που εχουν φαει ολοι υπαλληλοι διευθυντες μαστορια αφεντικα .
ναι μεν το αυτοκινητο ειναι καλο αλλα ο σαρακακης δεν παιζεται αμα διαβασετε στο internet τι βρισιδια του ριχνουν τοτε θα καταλαβετε . ελπιζω να μην μου τυχει τιποτα και τον χρειαστω. παντωσ σημερα πηγα βολτα με ενα tribeka .Μακραν Μακραν Μακραν σε ολα βεβαια και στην τιμη .ο συγκεκριμενος ιδιοκτητης
πηρε ενα πριν 6 μηνες και αφου το εσκισε στις 3000 χιλιομ. του εκαψε φλατζα κεφαλης. το πηγε πισω και απαιτησε καινουριο του ειπαν θα σας αλλαξουμε μηχανη αυτος δεν το δεχθηκε γιατι θα εχανε την αξια του
και ξερετε τι εγινε πριν 10 ημερες του παραδοσανε ενα καινουριο.αντε να πας στον σαρακακη να απαιτησεις καινουριο αυτοκινητο λογω φλατζας.ουτε στην εγγυηση δεν θα στο φτιαξει -
ναι γιατί αν του δώσουν καινουργιο θα βρει να το πουλήσει πουθενά
Μας δουλεύεις ρε φίλε? Ειναι πάσχημο και δεν πουλιέται ούτε σε τυφλό
-
antoniostet ειπαμε οτι το navi επανερχεται στην αρχικη κατασταση απλα βαζωντας το απλο update .
Μην κολλαμε με αυτο συνεχεια...Πολυ ασχολειστε με τον Σαρακακη χωρις να υπαρχει ουσιαστικό θέμα.
Πειτε καμια ιστορια με τα αμαξακια μας -
Χαιρετώ την παρέα...
Σήμερα μετά από ένα χρόνο και 15000χλμ και αφού ομολογώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο (εκτός από την κατανάλωση και τις σκληρές αναρτήσεις για τα γούστα μου), εκανα το πρώτο σερβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Λοιπόν αλλάξανε τα εξής :
Φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο A/C, και φυσικά λάδια
Η ερώτησή μου είναι αν έπρεπε να αλλάξουν και φίλτρο βενζίνης ή το αλλάζουν αργότερα;
Επίσης είδα ότι στην απόδειξη μου γράφουν ότι το επόμενο σερβις είναι στις 18/11/2009 ή στα 45000 χλμ. Έχει γίνει λάθος ή έτσι πάει το δεύτερο μετά από ένα χρόνο ή 30000 χλμ; Το μεγάλο σερβις γίνεται τότε;Έχει κάνει αλλος σερβις για να συγκρινουμε τις εργασιες και τις αλλαγές που κάνουνε;;;
-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα...Σήμερα μετά από ένα χρόνο και 15000χλμ και αφού ομολογώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο (εκτός από την κατανάλωση και τις σκληρές αναρτήσεις για τα γούστα μου), εκανα το πρώτο σερβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
Λοιπόν αλλάξανε τα εξής :
Φίλτρο λαδιού, φίλτρο αέρος, φίλτρο A/C, και φυσικά λάδια
Η ερώτησή μου είναι αν έπρεπε να αλλάξουν και φίλτρο βενζίνης ή το αλλάζουν αργότερα;
Επίσης είδα ότι στην απόδειξη μου γράφουν ότι το επόμενο σερβις είναι στις 18/11/2009 ή στα 45000 χλμ. Έχει γίνει λάθος ή έτσι πάει το δεύτερο μετά από ένα χρόνο ή 30000 χλμ; Το μεγάλο σερβις γίνεται τότε;Έχει κάνει αλλος σερβις για να συγκρινουμε τις εργασιες και τις αλλαγές που κάνουνε;;;
Σες ποιό συνεργείο έκανες το service; Και πόσο στοίχισε;
-
Έκανα το service των 20.000km (στη Λ. Αθηνών) πρόσφατα και πλήρωσα 220 ευρώ. Έβαλα λάδι 10-40 γιατί τα αλλάζω κάθε 10.000km. Νομίζω ότι άλλαξα τα ίδια με τον φίλο που έκανε service στα 15000 km
-
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Σε ποιό συνεργείο έκανες το service; Και πόσο στοίχισε;Παπράς στη Θηβών, Πειραιά 213 € κομπλε με ΦΠΑ και εργατικά.
-
Καλημέρα κι από μένα , πριν μια εβδομάδα πήγα και έκανα το 1ο σέρβις στα 10.000 χλτρα στον συνεργείο στην Λ. Βουλιαγμένης , Γλυφάδα μου έβαλαν λάδια 10 - 60 της shell αλλαγή φίλτρου και εργασία πλήρωσα 130 ευρο (παρατηρήσεις συνεργείου και πελάτη ήταν άψογη έιχα ξαναπάει εκεί γιατί είχα σπάσει το πίσω φανάρι και στο φανοποιείο ήταν οι άνθρωποι τέλειοι ) γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος
-
Ευχαριστώ πολύ για το προγραμματάκι που κάνει το dvd να παίζει εν κινήσει...τα σπάει
Μόνο ένα προβλημα ρε παιδια. Εγραψα 2 dvd με video clips το ένα και ενα εργάκι στο άλλο,
και ενώ αρχιζει και παιζει κανονικά, μετά απο κανα 20λεπτο δειχνει να σταματαει να παίζει, κανει freeze, μετά απο λίγο συνεχίζει, ξανασταματει κλπ κλπ λες και ζεσταινεται (κάθε φορά και σε διαφορετικο σημειο, άρα υποθέτω οτι δεν φταινε τα dvd). Επισης βγάζει ενα μηνυμα ότι δεν μπορει να διαβασει το dvd ή κάτι τετοιο.Εχει τυχει σε κανεναν άλλον αυτο το προβλημα?
-
ναί στο dvd του σπιτιού και πάντα φταίει το δισκάκι!!!
-
Σήμερα 25/11/08 πήρα τηλ. αντιπροσωπεία και δεν έχουν έρθει ακομα οι χάρτες για το GPS.
Μου είπανε ότι τους περιμένουνε ανα πάσα στιγμή (αλλά μπορεί να κάνει και μήνες!).Θα μας ειδοποιήσουνε - υποτίθεται- οι αντιπρόσωποι. -
Καλησπέρα στην παρέα!
Τώρα που κοντεύει να ρίξει και κανένα καλό χιονάκι, δεν θα ήτανε ωραία να πηγαίναμε και κανένα χιονοδρομικό ή καμιά διαδρομή off - road σε χιόνι με το σούπερ αμάξι μας; Επειδή το θέμα της οδήγησης σε χιόνι και σε πάγο είναι σοβαρό και φυσικά τα 4x4 δεν σε 'βγάζουν' παντού, θα ήθελα από τους παλαιοτέρους οδηγούς της παρέας να δώσουν σε εμάς τους νέους μερικές χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή κατάλληλων αλυσίδων και tips για την οδήγηση σε χιόνι και πάγο. -
Ας γίνω πιο συγκεκριμένος για να 'γλυστρίσει' η κουβέντα: λέει στο manual πως οι αλυσίδες που βάζουμε πρέπει να είναι το πολύ 9mm και ότι φοριούνται στους εμπρόσθιους τροχούς. Καλά, το δεύτερο σηκώνει συζήτηση, αλλά κρίκος 9mm??? Μόνο??? Που θα έπρεπε να είναι, από όσο μπορώ να καταλάβω, τουλάχιστον 16mm? Έχει κανείς από την παρέα άποψη;
-
Παιδια, ενδιαφέρομαι να βάλω είτε οθόνη-dvd οροφής στο πίσω κάθισμα, είτε καινούργια προσκέφαλα με οθονη στο καθένα απο αυτα. Ποια ειναι η γνώμη σας? οροφής ή σε προσκέφαλα? Γνωριζει κανεις αν υπάρχει προεγκατάσταση σε κανενα απο τα δύο? (υποτιθεται οτι υπάρχει προεγκατασταση στα καθισματα αλλά απο την αντιπροσωπεία δεν μου το επιβεβαιώσανε...). Ειναι κουραστική η οθόνη οροφής για τους πίσω? Πρέπει υποχρεωτικά οι πίσω να βλέπουνε οτι βλεπει ο οδηγός στην μπροστά κονσόλα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις οποιων έχουν ασχοληθει με το θέμα
-
Ο χρήστης Makiaveli έγραψε:
Παιδια, ενδιαφέρομαι να βάλω είτε οθόνη-dvd οροφής στο πίσω κάθισμα, είτε καινούργια προσκέφαλα με οθονη στο καθένα απο αυτα. Ποια ειναι η γνώμη σας? οροφής ή σε προσκέφαλα? Γνωριζει κανεις αν υπάρχει προεγκατάσταση σε κανενα απο τα δύο? (υποτιθεται οτι υπάρχει προεγκατασταση στα καθισματα αλλά απο την αντιπροσωπεία δεν μου το επιβεβαιώσανε...). Ειναι κουραστική η οθόνη οροφής για τους πίσω? Πρέπει υποχρεωτικά οι πίσω να βλέπουνε οτι βλεπει ο οδηγός στην μπροστά κονσόλα?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντησεις οποιων έχουν ασχοληθει με το θέμα
αμα έχεις 2 πηγές δε βλέπουν το ίδιο αλλά με τον ήχο για γίνει της πουτάνας
Mitsubishi Outlander 2007