-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ -
Καλώς όρισες! Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Ευχαριστώ. -
και τότε το αμάξι θα πάει πιο ίσια!!!
-
Καλορίζικο.
Εάν τραβάει το τιμόνι είναι πιθανόν να έχουν μεγάλη διαφορά πίεσης τα μπροστινά λάστιχα μεταξύ τους. Μπορεί κάτι να έχεις πατήσει και να έχει χάσει κάποιο λαστιχο πίεση. Για καινούργιο αυτοκίνητο είναι λίγο απίθανο να θέλει ευθυγράμμιση εκτός εάν κάποιος τρόχός χτυπήθηκε κάπου δυνατά και την μεταφορά (πριν το παραλάβεις). Κοίταξε την πίεση από τα λάστιχα και εάν φαίνεται κανονική να πας άμεσα στην αντιπροσωπεία να το δουν. -
ευχαριστω για τα καλα σας λογια
η πιεση στα λαστιχα ηταν περιεργη 28-29-30
αφου τα διορθοσα οντοσ ηταν καλυτερα .εχω την αισθηση οτι τραβαει το τιμονι λιγο αριστερα και στριβοντας αριστερα το νιοθο λιγο πιο ελαφρυ.το δοκιμασα τωρα σε επαρχιακο δρομο ,ισος να το δω καλυτερα οταν παω στην αθηνα γιατι ειμαι σε νησι.ο πλοηγοσ εδω δεν πιανει αλλα μου δειχνει οτι ειμαι
στο παρισι -
Φιλαράκο καλημέρα και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα το πήγα στην εταιρεία το έκανα ευθυγράμμιση και όλα καλά μην ανησυχείς ..
Ο χρήστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΟ OUTLANDER ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΗΓΡΑΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 80 ΧΛΜ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΡΘΟΝΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΑΙΧΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ .
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΟΛΥ -
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση , ευτυχώς υπάρχουν και τρελοί που ενημερώνουν εμάς τα στουρνάρια νά είσαι πάντα καλά ..
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Αφου μιλησα σημερα με τον υπευθυνο κ. Ρεμπουσκα στου Σαρακάκη για τους χαρτες ( NAVI UPDATE) σας ενημερωνω οτι στο τέλος του μηνα έρχονται απο Ολλανδια. Αυτοι ενημερώνουν τους ντηλερ και αυτοι εμάς για ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.....Αντε υπομονη .......
-
πηρα τηλ τον σαρακακη στην γλυφαδα και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα χρειαζεται ευθυγραμιση ευχαριστω
-
Μεσημέρι επικοινώνησα με Σαρακάκη για το update του MMCS. Η απάντηση που πήρα ήταν πως είχαν ενημέρωση για παραλαβή τέλος Οκτωβρίου, μέχρι τώρα δεν έχουν παραλάβει κάτι και μπορεί να γίνει αυτό και τέλος Νοεμβρίου...Υπομονή λοιπόν.
Πάντως, είπαν, μόλις παραλάβουν και ενημερώσουν τους dealers, αυτοί θα επικοινωνήσουν μαζί μας!!! για να μας ενημερώσουν. Για να δούμε...Κάτι άλλο τώρα...τι λάδια βάζουμε στη βενζινοκίνητη έκδοση; Από Σαρακάκη μου είπαν 0w-30. Ισχύει αυτό ή το 5w-40που μου είπε μηχανικός της Mitsubishi;
-
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Κάτι άλλο τώρα...τι λάδια βάζουμε στη βενζινοκίνητη έκδοση; Από Σαρακάκη μου είπαν 0w-30. Ισχύει αυτό ή το 5w-40που μου είπε μηχανικός της Mitsubishi;
Εμένα πάντως στον ΠΑΝΤΟΠΙΚΟ (Ιερά Οδός) μου έβαλαν 5-40 supersyn.
-
Ο χρήστης ΒΑΓΓΕΛΗΣ 08 έγραψε:
πηρα τηλ τον σαρακακη στην γλυφαδα και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτα χρειαζεται ευθυγραμιση ευχαριστωΤο ιδιο εκανε και σε εμενα (Roomster Scout) αλλα τελικα ηταν ο αερας καποιο τζιμανι στην αριστερι ειχε βαλει σωστα 2.2 bar ενω στην δεξια μπερδεψε τα psi με τα bar και ειχα 3.1 bar
Χχαχαχαχα μετα την επαναφορα τους στα normal επιπεδα ειναι ολα οκ πλεον..
-
καλημερα σε ολους καινουργιος στο forum.Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος πως μπορω να δω dvd εν κινησει?ευχαριστω.
-
Ο χρήστης takoni έγραψε:
καλημερα σε ολους καινουργιος στο forum.Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος πως μπορω να δω dvd εν κινησει?ευχαριστω.Διαβασε στη σελιδα 40 του ιδιου thread.
-
Να ρωτησω κατι.
Εχω δει οτι το outlander που βγαινει αυτη τη στιγμη, σε σχεση με τα δικα μας, εχει τις εξης διαφορες.- εχει χερια πορτας, στο χρωμα του αμαξωματος (εμας ειναι ασημενια και μου αρεσει περισσοτερο)
- εχει στο κατω μερος και στο πισω των παραθυρων ασημι νικελο που καλυπτει το λαστιχο. Εμας δεν εχει, αλλα δεν μου αρεσει τοσο οπως ειναι στο καινουριο. Ψαχνω ομως να βαλω γυρω γυρω απο το παραθυρο ασημι νικελο και οχι μονον κατω και πισω, (οπως το honda crv ή το vw tuareg), και θελω να με βοηθησετε που θα τα βρω.
- εχει ενα νικελακι στην πισω πορτα του πορτμπαγκαζ, πραγμα το οποιο μου αρεσει πολυ και θελω να το βρω και αυτο.
Μπορει να με βοηθησει καποιος για τα 2 και 3? Ειδικα για το 2, γιατι το 3 μαλλον θα το παρω απο την αντιπροσωπια, εκτος εαν κανει το θαυμα του ο rastel
-
To νικελακι στο πορτμπαγκαζ ξανει 145 ευρώ.
Τωρα για τα νικελακια γυρω γυρω απο τα παραθυρα δεν τα έχω δει πουθενα εχεις καμια φωτογραφια?
Πως παει το αυτοματο στεφανε...εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος πάντως... -
thanks για την τιμη για το νικελακι.
Οσο για το νικελ πλαισιο γυρο απο το παραθυρο, δεν εχω photo, αλλα εαν δεις ενα οποιοδηποτε tuareg στο δρομο, θα καταλαβεις τι σου λεω.
Α! εχει και το mazda cx7 καθως kai to honda crv.Φιλε μου και εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το αυτοματο.
Δεν εχω κανενα προβλημα και μου αρεσει πολυ ο τροπος λειτουργιας του.
Αυτο που με χαλαει λιγο, ειναι οτι οταν το πλακωσεις στον εθνικο δρομο, κολαει το στροφομετρο 6000 και δεν κατεβενει με τιποτα, εαν δεν αφησεις το γκαζι.
Απλα εχω μαθει να μην πλακωνω το αυτοκινητο μου με φουλ 6000 συνεχεια και επειδη με στεναχωρει λιγο, πολλες φορες το βαζω manual και αλλαζω ταχυτητες στις 5000 ή δεν κολαω το γκαζι στο πατωμα.
Ειναι παρα πολυ ευκολο στις μανουβρες με το trailer που κουβαλαω συχνα και δεν διχνει να ταλεπωρητε καθολου, σε σχεση με το προηγουμενο αυτοκινητο μου (rav 4) , το οποιο βρωμαγε ο συμπλεκτης, ηθελε προσοχη στο γκαζι οταν βρισκωσουν σε αμωδη μερος γιατι σπινιαρε και κολαγε, ενω το αυτοματο δουλευει σαν αργο διαφορικο. Πατας λιγο γκαζι , δεν σπινιαρεις και ξεκολας απο παντου.
Γενικα στο θεμα 4χ4 ειναι παρα πολυ καλύτερο απο το χειροκινητο σασμαν.
Στην πολη ειναι ΤΕΛΕΙΟ και πολυ ξεκουραστο.
Στην εθνικη ειναι πολυ γρηγορο και οταν θελεις να κανεις τις μαλακιτσες σου, το γυρνας manual και το παιζεις f1 -
καλησπερα σε ολους αν μπορει καποιος να μου προτινει κατι δεν παιζει το dvd εν κινησει κ εχω κανει το update.κατι ρε παιδια εχω σαλταρει.ευχααριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αδερφέ κάνε υπομονή κάτι δεν έκανες καλά ακολούθησε τις οδηγίες στην σελ. 40 και θα γίνει μήπως κατέβασες άλλο αρχείο ?? κάνε ένα επανέλεγχο
Γιατί εγώ που το έκανα ήταν πολύ απλό σε 2 λεπτάΟ χρήστης takoni έγραψε:
καλησπερα σε ολους αν μπορει καποιος να μου προτινει κατι δεν παιζει το dvd εν κινησει κ εχω κανει το update.κατι ρε παιδια εχω σαλταρει.ευχααριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!! -
ti mporei na kano lathos k den douleuvei to dvd in motion?mporei kapoios na voitheisei?kanei to update den kanei restart.
-
Outlander Update CD, NR261-EM, Software version Version E, DVD in motion allowed αυτο εχω κατεβασει
κ δεν το αναγνωριζει ενω το μεγαλο με τα 81mb το βλεπει κανει κ το update αλλα δεν κανει επαννεκινιση.το εχω καψει κ με το nero k me to power iso αλλα τιποτα.παρακαλω οποιος μπορει ας βοηθησει.ευχαριστω.Γράφε Ελληνικά [kouk]
Mitsubishi Outlander 2007