-
Και ποιος ζητησε χαρτη για ολη την Ευρωπη?
Δεν ξερω αν οντως εχει και αλλες χωρες, αλλα αυτο ειναι ασχετο... εμεις για τους χαρτες της Ελλαδας μιλαμε νομιζω. Ας δωσουν αυτους και αν καποιος θελει για Ευρωπη, ε τοτε ας εχει κοστος, ειναι λογικο. -
-
Spy photos από το ανανεωμένο τζιποειδές.
-
vanorton':8cdxcy7h wrote:
Παίζει και CD με mp3? Η' μόνο AudioCD? Και μπορεί να κάνει RIP από CD με mp3 και να τα αποθηκεύσει?
Με άλλα λόγια: Έχω αρκετά CD με πολλά mp3 το καθένα. Θα χρειαστεί να τα μετατρέψω σε AudioCD (...!!!) για να τα περάσω στο σκληρό δίσκο?Όσο για τους χάρτες, μου είπαν ότι εάν χρησιμοποιήσεις δρόμους οι οποίοι δεν είναι χαρτογραφημένοι, αυτόματα τους 'μαθαίνει' και απο 'κει και πέρα τους χρησιμοποιεί.
(Τι εννοείς 'περιορισμένος χειρισμός των λειτουργιών του bluetooth?')
Ναι, μπορεί να πάιξει mp3 cds κανονικά. Και dvd mp3 παίζει με κάποιο κόλπο χωρίς βέβαια να εμφανίζει τα tags.
Το rip όπως έιπα γίνεται μόνο από audio cds.Αυτό με τους χάρτες δεν ισχύει. Πιστεύω ότι δεν ισχύει σε κανέναν GPS του κόσμου (εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κανένα).
Για το bluetooth εννοώ ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς μέσω της touch screen τηλεφωνικό κατάλογο, κλήσεις κλπ. Μόνο να κάνεις redial και να πληκτρολογήσεις τον αριθμό που θές. Με το voice control όμως κάνεις πολλά πράγματα (και με το τηλέφωνο μπορείς να κάνεις τις κλήσεις και μετά να μιλάς). Σε κάθε περίπτωση είναι εντυπωσιακό και πολύ πρακτικό.
Εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι με τον κινητήρα του. Προχθές το πάτησα λίγο παραπάνω. Οι ροπές του είναι πολύ καλές στις ψηλές στροφές.
Είναι απόλαυση να το οδηγάς Εθνική...Βέβαια αν πατάς το γκάζι δεν βλέπεις 10λτ/100χλμ αλλά 12-12,5!!!
Πηγαίνετε να το οδηγήσετε για να το δείτε....PS. Τώρα που βρέχει έφαγα φλας και λέω 'λες να ξέχασα την ηλιοροφή ανοικτή;'. Αυτό νομίζω είναι bug. Όταν κλειδώνεις με το keyless υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις πόρτες, παράθυρα και καθρέφτες με το πάτημα του πλήκτρου. Δυστυχώς δεν κλείνει όμως και η ηλιοροφή. Είμαι σίγουρος ότι αυτό λύνεται μόνο με απλή επέμβαση στο software. Ελπίζω να το διορθώσουν στο μέλλον.
Αυτά προς το παρόν....PS2 Ερώτηση; Έχετε δει κανένα άλλο στο δρόμο ή μόνο εγώ κυκλοφορώ;
(Και dvd mp3 παίζει με κάποιο κόλπο χωρίς βέβαια να εμφανίζει τα tags.)
Καλημερα πως μπορώ. να το κάνω αυτό ?
Και εάν ξέρετε πως μπορώ να βάλω. έναν άλλο σλκηρο δισκο ?
Σας ευχαριστώ για την απαντηση σας -
Kαλημέρα στην ομάδα.Σκέφτομαι να αγοράσω ένα outlander 2.0 DIESEL του 2008,με 270Κ χλμ.Όποιος έχει κάνει περίπου τόσα χιλιόμετρα ή και παραπάνω,με τέτοιο, παρακαλώ ας απαντήσει αν αξίζει σαν αγορά,και ποιές χοντρές βλάβες του έχει βγάλει.Επίσης η μέση κατανάλωση θα με ενδιέφερε πολύ.Μου λένε για 7-7,5 λτ/100 αλλά μου φαίνεται λίγο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@panagiotis-manios said in Mitsubishi Outlander 2007:
Τώρα που βρέχει έφαγα φλας και λέω 'λες να ξέχασα την ηλιοροφή ανοικτή;'. Αυτό νομίζω είναι bug. Όταν κλειδώνεις με το keyless υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις πόρτες, παράθυρα και καθρέφτες με το πάτημα του πλήκτρου. Δυστυχώς δεν κλείνει όμως και η ηλιοροφή.
Μπα, και στο BMW μου το ίδιο κάνει. Μπορείς να ανοίξεις την ηλιοροφή με το keyless, αλλά όχι να την κλείσεις.
Mitsubishi Outlander 2007