-
εγώ για να πω την αλήθεια προτιμώ το Citroen σχεδιαστικά απο τα 3. όμως και το outlander το βρίσκω πολύ καλό.
απο την άλλη σε όσες αγορές διατίθενται και τα 3 το outlander είναι το πιο φτηνό ενώ και οι άλλες 2 δεν έχουν ακόμα κινητήρα βενζίνης και δεν ξέρω αν σκέφτονται να βάλουν και πότε.
προσωπικά πιο πολύ αναμένω το Kuga για το οποίο εχω καλά προαισθήματα με βασικές παραμέτρους κινητήρες και τιμέςένα χαρακτηριστικό που μου αρέσει πολύ είναι η διαιρούμενη πίσω πόρτα. ένα που δεν μου αρέσει είναι οτι το 6-7 κάθισμα είναι κολλητά. έτσι αν το ταξίδι στο ΙΚΕΑ δώσει μια βιβλιοθήκη ή ένα κρεβάτι και είσαι 4 άτομα δεν μπορείς να ρίξεις τη μια πλευρά απο 2 και 3 σειρά και να βολευτούν όλοι.
-
Διαβάσατε τα τεστ στα περιοδικά AutoWeek και AutoBild;
Και τα δύο το βγάζουν στα κορυφαία (Το AutoWeek πρώτο SUV και το AutoBild δεύτερο μετά το RAV).
Πάντως και το σαλόνι με το ύφασμα που είδα είναι πολύ καλό.
Όπως λέει και ένας φίλος 'Πάρτο ρε να τελειώνουμε'.
Και απαντάω 'Είναι πολλά τα λεφτά αγόρι μου'...αλλά είμαι έτοιμος να τα σκάσω
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
H Bild το συγκρίνει με τα κυριότερα SUV (δεν καταλαβαίνω γιατί οχι το Rav4) και το βγάζει πρώτο
http://www3.mitsubishi-motors.de//AutoB ... lander.pdfλες να εχει σχέση μ'αυτό, ή τα δοκιμάζουν απο 'μηδενική βάση';
-
Πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση αλλά επίσης πιστεύω ότι τα αμάξια δοκιμάζονται ξανά και οι γνώμες συγκεράζονται.
Αν δεις αναλυτικά τα δύο τεστ θα καταλάβεις ότι πολλές βαθμολογίες είναι ίδιες με κύριες διαφορές τα σημεία που αφορούν τον κινητήρα (στο γερμανικό μιλάνε για το diesel ενώ στην Ελλάδα για βενζίνη)
Δεν μπορεί άλλωστε, μαμά εταιρεία είναι το γερμανικό περιοδικό, δεν γίνεται να διαφέρουν τόσο πολύ τα τεστ.
Σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο είναι μάλλον καλό...
Τώρα σε ότι αφορά το RAV4, καλό θα ήταν να βρούμε ανάλογο τεστ του από το Bild για να δούμε τι βγάζει.
-
Eγω ενδιαφέρομαι για το diesel, οπότε το συγκεκριμένο τεστ μου έρχεται κουτί
Μου κάνει εντύπωση που οι γερμαναράδες το έχουν αρκετά πιο ψηλά απο την Χ3, γιατί είναι γνωτό το 'θάψιμο' που ρίχνουν στα γιαπωνέζικα.
Ισως επειδη έχει VW κινητήρα (κάτι το οποίο επισημαίνουν ιδιαίτερα):oops:
Το κακό είναι οτι το diesel το φέρνει η αντιπροσωπεία μόνο σε μια (πολυ καλά εξοπλισμένη αλλά και) αρκετά ακριβή έκδοση
Αν καταλλήξω στο συγκεκριμένο μάλλον θα το πάρω μτχ απο Γερμανία -
to diesel άλλαξε κινητήρα απο την αρχή που λανσαρίστηκε και παίρνει της PSA πλέον με λίγο περισσότερα άλογα.
-
To μοτέρ της PSA νομίζω προσφέρεται παράλληλα με αυτό της VW
-
δεν ξέρω ακριβώς.
σίγουρα ήρθε αργότερα. μηπώς το VW είναι σε phase out κατάσταση?
ειλικρινά δεν ξέρω περισσότερα γιατί δεν το έχω ψάξει για diesel αφού είναι εκτός επιλογών μου. το ανέφερα κυρίως γιατί το test που παρατέθηκε παραπάνω είχε γίνει με τον VW κινητήρα.btw μήπως υπάρχει κανένα νεότερο εάν η PSA θα το βγάλει με βενζινοκινητήρα? και αν ναι πότε στο περίπου?
-
To μοτέρ της PSA είναι σίγουρα καλύτερο, αλλά εμένα με ενδιαφέρει μέχρι 2000 κ.ε. οπότε... VW
-
Σήμερα το απόγευμα το εκανα τεστ ντραιβ....
Εξαιρετικά ήσυχο και με υπέροχο κινητήρα...Τράβαγε απο χαμηλα χωρις κραδασμούς και πολυ ανετη αναρτηση....
Οι τριγμοι υπήρχαν και μάλιστα το παραθυρο του οδηγου επιτηδες το είχα ψιλοανοιχτο και σε λακούβες μου φάνηκε πως έτριζε..παντως σου εδινε αισθηση στιβαρου αυτοκινητου
Η ποιότητα των πλαστικών δεν ήταν κατι ιδιαίτερο και μαλλον με χάλασε σε σχέση με το CRV που εμοιαζε μερσεντες μπροστα στο Outlander...
Η ρεζερβα ειναι βιδωτή εξωτερικά κατω απο το αυτοκίνητο και είναι αναγκης..........
Τα χειιστήρια του κλιματισμου ειναι ασχετα και εντελως φθηνιάρικα αλλα τουλαχιστον ειχαν καλη αισθηση
-
Δεν μας είπες όμως αν σου άρεσε τελικά;
-
Nαι .......στα 30000 ευρώ τελικη τιμη είναι πολυ καλη περίπτωση
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Σήμερα το απόγευμα το εκανα τεστ ντραιβ....Εξαιρετικά ήσυχο και με υπέροχο κινητήρα...Τράβαγε απο χαμηλα χωρις κραδασμούς και πολυ ανετη αναρτηση....
Οι τριγμοι υπήρχαν και μάλιστα το παραθυρο του οδηγου επιτηδες το είχα ψιλοανοιχτο και σε λακούβες μου φάνηκε πως έτριζε..παντως σου εδινε αισθηση στιβαρου αυτοκινητου
Η ποιότητα των πλαστικών δεν ήταν κατι ιδιαίτερο και μαλλον με χάλασε σε σχέση με το CRV που εμοιαζε μερσεντες μπροστα στο Outlander...
Η ρεζερβα ειναι βιδωτή εξωτερικά κατω απο το αυτοκίνητο και είναι αναγκης..........
Τα χειιστήρια του κλιματισμου ειναι ασχετα και εντελως φθηνιάρικα αλλα τουλαχιστον ειχαν καλη αισθηση
τι οδήγησες? βενζίνη?
Οντως το crv αμα μπεις μέσα φαίνεται η ποιότητα. Εχω μπει πολλές φορές και ξέρω.
-
Bενζίνη....
Θα περιμένω όμως και τα ομοειδή από Citroen και Peugeot που κι αυτά θα κατασκευάζονται Ιαπωνία.....
Λόγω Σαρακάκη τα επτά χρόνια εγγύηση είναι μεν καλό αλλά τα σέρβις πονάνε αρκετά σε τιμή και συχνότητα
-
το ΚΙΑ εσκασε πολύ φτηνό και με 7 χρονια.
-
Ναι λογω παραγωγής στην Ευρωπη....
Ομως ο κινητήρας και το κιβώτιό του δεν συγκρίνονται με του outlander .....και μ αυτά τα δυο θ ασχολείσαι πολύ οσο οδηγάς το αμάξι....
-
Σήμερα το απόγευμα το εκανα τεστ ντραιβ....Εξαιρετικά ήσυχο και με υπέροχο κινητήρα...Τράβαγε απο χαμηλα χωρις κραδασμούς και πολυ ανετη αναρτηση....
Με ποιό μοτέρ?
-
2.4 Βενζίνη....
-
Nαι .......στα 30000 ευρώ τελικη τιμη είναι πολυ καλη περίπτωση24490 το ειδα σημερα στην εκθεση και με πολυ καλο εξοπλισμο!!
-
Μήπως σου ξέφυγε κανα νουμεράκι;
Mitsubishi Outlander 2007