-
χαιρομαι που αρχισατε και βαζετε το update που σας ειπα αλλα προσοχη οχι οδηγηση και ταινια μαζι ....εγω εφτιαξα dvd με video clips και ετσι και μουσικουλα καλη ακουμε και δεν κολλαμε στην οθονη συνεχεια...
περιμενουμε το update για χαρτες μολις το βρω θα σας δωσω λινκ και οδηγιες
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
χαιρομαι που αρχισατε και βαζετε το update που σας ειπα αλλα προσοχη οχι οδηγηση και ταινια μαζι ....εγω εφτιαξα dvd με video clips και ετσι και μουσικουλα καλη ακουμε και δεν κολλαμε στην οθονη συνεχεια...περιμενουμε το update για χαρτες μολις το βρω θα σας δωσω λινκ και οδηγιες
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ UPDATE ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ SUPER.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... -
Ο χρήστης giannhskom έγραψε:
HI. GAYS,,,,,,, NA PO KAI EGO GIA TO TO DIKO MOU TO SARAVALAKI:p:p:p( PLAKA KANO) EXO TO 2.4 BENZINA,, EXO KANI OS TWRA 19500 XLM,.. OLA MIA XARA,.,.. KANENA PROVLEM,,
!!!!!!!!!!!!!!Θες να πεις κάτι για τους κατοχους Outlander??
Πλάκα κάνω έτσι?
-
Και εγω το εγκατεστησα και δουλευουν ολα αψογα!!!
Φιλαρακι εισαι πρωτος!!!!
thanks -
Το εκανα εγκατασταση και εγω και δουλευει τελεια.Μπραβο στον hellogadgetman78(εισαι απαιχτος).Αντε τωρα και με τους χαρτες.
-
ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.
ΤΟ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΣΕ
ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΛΥΝΑΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ
ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΩΣ, ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; -
Δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο, παρολο που ειναι και εμενα μαυρο.
Υπαρχουν ομως αλοιφες, που τετοιου ειδους γρατσουνιες, τις εξαφανιζουν
Ρωτα εναν καλο φανοποιο. -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Ρωτα εναν καλο φανοποιο.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΝ Η ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ. ΘΑΜΠΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ; -
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Ρωτα εναν καλο φανοποιο.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΝ Η ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΒΑΦΗΣ. ΘΑΜΠΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ;δεν ισχυει, αρκει βεβαια να μης πας να σου περασουν την αλοιφη εκει που το επλυνες...
σε βενζιναδικο το επλυνες?
-
Σημερα εβαλα πισω λασπωτηρες και αλεξηλια για ηλιοπροστασια στα πισω τζαμια της mitsubishi ...(οχι ζελατινα ).Τα αλεξηλια μπαινουν με κατι πιαστρακια στα πισω τζαμια .Το καλο ειναι οτι μπορεις να εχεις ανοικτο το τζαμι και super σκια.
Τους μπροστα δεν τους ειχαν μου ειπαν σε κανα δυο βδομαδες γιατι τους παραγγηλαν απο εξωτερικο??
Στοιχισαν 130€ (88 +40)
Σε λίγο παω να βαλω και ζελατινα στα μπροστινα στην ιδια αποχρωση με το φυμε των πισω παραθυρων 55€ αλλα οχι της 3Μ μια αλλη μαρκα με εγγυηση και χαρτια για ΚΤΕΟ.Γενικα μου φαινονται καλες τιμες και θεωρω οτι κλεινω το θεμα ηλιος και outie
Για τους χαρτες μαλλον θα περιμενουμε μεχρι τον χειμωνα ....
Οποιοι βαλανε το dvd patch πιθανως λογο reboot να χασανε το pairing με το τηλεφωνο...δεν ειναι τιποτα απλα ξανακαντε το αρχικο pairing -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Οποιοι βαλανε το dvd patch πιθανως λογο reboot να χασανε το pairing με το τηλεφωνο...δεν ειναι τιποτα απλα ξανακαντε το αρχικο pairing
Eμενα δεν το εχασε.
Δουλευει κανονικοτατα και μαλιστα σημερα εβαλα και το νεο μου ericsson k850iBαλε καμια photo απο τα αλεξιλια που λες.
thanks! -
sun blinds 2ης σειράς
http://www.mitsubishi-motors.co.za/MM_Lifestyle/displayfull_access.asp?cat=18 -
Έχει παραγγείλει κανείς αξεσουάρ από το εξωτερικό;;;
Ή έστω το έχει ψάξει για τιμες κλπ;;;
Σαν πολλά μου φαίνονται 80 για λασπωτήρες και 40 για αλεξήλια....Εμένα ούτε τα οριτζιναλ πατάκια δεν μου δώσανε αλλά κάτι άλλα που όλο φεύγουν...
-
Αν έχει βάλει κανείς κοτσαδόρο της αντιπροσωπείας να μας πει την γνώμη του.Κοστίζει απ'ότι έχω μάθει περίπου στα 500 € και 200 € η τοποθέτηση.Παίζει κάτι άλλο σε κοτσαδόρο χωρίς κόψιμο προφυλακτήρα?
-
Eκει που κοβετε ο προφηλακτηρας για να μπει ο κοτσαδορος, ειναι ενα σημειο κατω απο το αυτοκινητο και δεν φαινεται απολυτος τιποτα. Μην φανταστεις τιποτα κοψιματα που βλεπεις και κυκλοφορουν στο δρομο και ειναι πανασχημα.
Για να δεις το κοψιμο του προφηλακτηρα, πρεπει να την πεσεις απο κατω. Απο πισω δεν φαινετα με τιποτα. -
Φιλοι μου να ρωτησω κατι.
Ξερετε τιποτα καλο, για βελτιωση (προγραμμα) του outlander 2,4 ?
Ειμαι γκαζακιας τι να κανουμε -
Ο χρήστης stefanos patra έγραψε:
Φιλοι μου να ρωτησω κατι.
Ξερετε τιποτα καλο, για βελτιωση (προγραμμα) του outlander 2,4 ?
Ειμαι γκαζακιας τι να κανουμεΚοίτα πρώτα για εξάτμιση γιατι φαίνετε πολύ φιμωμένο . . . αλλά ρε Στέφανε , αφου ήθελες γκάζια γιατι δεν πήγαινες σε Mazda Cx7 ή Subaru Forester 2.5 XT ?
(αν ψαχτείς πρόσεξε ότι το esp & το διαφορικό είναι ηλεκτρονικά και η απόδοσή τους παρεμβαίνει στην λειτουργία του μοτερ μειώνωντας τις στροφές ή κατανέμοντας την δύναμη σε διαφορετικά ζευγη τροχών πράγμα που σημαίνει ότι το 'πρόγραμμα' δεν είναι απλά μια διαφορετική χαρτογράφηση αλλά κάτι πολύ πιο σύνθετο ώστε να έχει την επιθυμητή απόδοση - εδω σε μια πίστα βάζεις το αυτοκίνητο και μόλις βγείς πρέπει να κάνεις reset στο ABS γιατι έχει κλ@σει . . . )
Απο την άλλη ή όποια παρέμβαση στην ECU θέτει σε σοβαρό θέμα την 7ετή ή 10ετή εγγύηση που έχεις επιβαρυνθει και που είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του mitsu . . .
-
Εχεις δικιο σε αυτα που λες, για αυτο και ρωταω μηπως εχει ψαχτει καποιος και μου προτεινει κατι σιγουρο.
Οσο το γιατι δεν πηρα τα mazda ή το subaru, ο λογος ηταν καθαρα το τριτο καθισμα του outlander, το οποιο το χρησιμοποιω συχνα.
Αλλιως θα επερνα mazda.
To κακο ειναι οτι το προηγουμενο αυτοκινητο μου ηταν golf v gti πειραγμενο και οπως καταλαβενεται το outlander καρασερνετε!!!
Θελω να του δωσω λιγο ακομα νευρο ρε γαμοτο!!
Την εξατμιση την εχω σκεφτει, αλλα την φοβαμαι απο πλευρας ηχου, γιατι το αυτοκινητο ειναι ΚΑΘΑΡΑ για την 4μελη οικογενεια μου. -
Καλημέρα
Πριν καμια εβδομάδα βαζω ενα 50 σε bp (ημουνα σχεδον αδειος) και μετα απο 30 χλμ μου αναβει το λαμπακι που δειχνει μια μηχανη....κοιταω στο manual και λεει κατι για προβλημα στον εγκεφαλο που κανονιζει το μιγμα και πολλοι ρυποι περιπου σας λεω γιατι δεν το θυμαμαι και καλα.Την αλλη μερα πηγα αντιπροσωπεια βαλανε το connector και μου δεν εβγαλε κανενα προβλημα .Μου λεει εφταιγε η βενζινη .
Εσβησε και το λαμπακι και ολα καλα ...Τι λετε εσεις ...το αμαξι εχει 4000χλμ -
Μακριά εσύ και όσους μπορείς να προστατέψεις απο την συγκεκριμένη ΒΡ και κρίμα που πλήρωσες 50€ για νερό, αέρα άντε και λίγη αμόλυβδη ...
Βάλτου καλή βενζινούλα να συνέλθει.
Μάλλον αυτό συνέβη και το αμάξι διαμαρτυρήθηκε.
Mitsubishi Outlander 2007