-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
χθες οδηγησα το turbo,τελειο αυτοκινητο για την κατηγορια πιστευω,πολυ γκαζι και τρελες ροπες.ασε που οι τετρακινηση σε κανει να νιωθεις ασφαλεις.
Μπορεις να μου πεις, που βρηκες το αυτοκινητο και το οδηγησες?
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο..πηγαινε στην Παπρας ΑΕ στην Θηβων και ζητησε το test drive,εκει το οδηγησα κι εγω.
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
χθες οδηγησα το turbo,τελειο αυτοκινητο για την κατηγορια πιστευω,πολυ γκαζι και τρελες ροπες.ασε που οι τετρακινηση σε κανει να νιωθεις ασφαλεις.
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο..πηγες τελικα? το οδηγησες?
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Συμφωνα με την αντιπροσωπεια, το αυτοκινητο θα ερθει Ελλαδα τον Αυγουστο..πηγαινε στην Παπρας ΑΕ στην Θηβων και ζητησε το test drive,εκει το οδηγησα κι εγω.
Καλα θα με τρελανετε. Χτες μολις ξαναπηγα σε Mitsubishi και μου ειπαν οτι τα αυτοκινητα δεν εχουν εκτελονιστει ακομη! και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο test drive και χλωμο αν θα υπαρξει και στο μελλον!! (Ωραια πολιτικη εταιριας!) Μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια αυτα της Παπρας ΑΕ (ειναι αντιπροσωπεια Mitsubishi?).
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Καλα θα με τρελανετε. Χτες μολις ξαναπηγα σε Mitsubishi και μου ειπαν οτι τα αυτοκινητα δεν εχουν εκτελονιστει ακομη! και οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο test drive και χλωμο αν θα υπαρξει και στο μελλον!! (Ωραια πολιτικη εταιριας!) Μπορεις να μου δωσεις τα στοιχεια αυτα της Παπρας ΑΕ (ειναι αντιπροσωπεια Mitsubishi?).
Παπρας ΑΕ Θηβων 88 210 4200300-ειναι σε χρωμα ανθρακι το εχουν εκει
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
σε ποια πηγες, ετσι για να γελασω
-
Και παίζει και η προσφορά της Mitsubishi...
- Έκπτωση έως 4.000 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου μετρητοίς.
Η΄
- Άτοκη χρηματοδότηση με: α) 10% προκαταβολή και 24 δόσεις, β) 35% προκαταβολή και 48 δόσεις, γ) 50% προκαταβολή και 72 δόσεις.
Η΄
- Δωρεάν ασφάλεια για 4 χρόνια.
Η΄
- Εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας που αποτελείται από α) Δορυφορικό σύστημα συναγερμού με δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του αυτοκινήτου και λήψης μηνύματος SMS στο κινητό του ιδιοκτήτη με πλήρη ανάλυση τοποθεσίας στα ελληνικά και ταχύτητας μέσω τεχνολογίας GPS / GSM και β) τηλεόραση LCD με MONITOR 7² και ενσωματωμένο TUNER/TV. Το σύστημα διαθέτει επίσης DVD PLAYER σύστημα αναπαραγωγής (DVD/ VCD/ MP3/ CD) με προστασίες ANTISHOCK – ANTISKIP και πολυγλωσική υποστήριξη τίτλων DVD/ MP3.
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Και παίζει και η προσφορά της Mitsubishi...- Έκπτωση έως 4.000 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου μετρητοίς.
Η΄
- Άτοκη χρηματοδότηση με: α) 10% προκαταβολή και 24 δόσεις, β) 35% προκαταβολή και 48 δόσεις, γ) 50% προκαταβολή και 72 δόσεις.
Η΄
Η΄
- Εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας που αποτελείται από α) Δορυφορικό σύστημα συναγερμού με δυνατότητα εντοπισμού της θέσης του αυτοκινήτου και λήψης μηνύματος SMS στο κινητό του ιδιοκτήτη με πλήρη ανάλυση τοποθεσίας στα ελληνικά και ταχύτητας μέσω τεχνολογίας GPS / GSM και β) τηλεόραση LCD με MONITOR 7² και ενσωματωμένο TUNER/TV. Το σύστημα διαθέτει επίσης DVD PLAYER σύστημα αναπαραγωγής (DVD/ VCD/ MP3/ CD) με προστασίες ANTISHOCK – ANTISKIP και πολυγλωσική υποστήριξη τίτλων DVD/ MP3.
Ρε παιδια που παιζει αυτη η προσφορα? Για δωστε λεπτομερειες.
Οσο αναφορα για το που πηγα και ρωτησα ειναι στη Mitsubishi στη Λ. Μαραθωνος αυτοπροσωπως και τηλεφωνικως στο Σαρακακη! -
τελικα αυτό το μαγαζί στο γέρακα είναι αυτό που κανένας δε βρίσκει άκρη.
Οι μισοί εδώ μέσα όταν λενε αντιπροσωπεία ,δε καταλαβα, δε μπορεσα να βρω , ειναι από εκείνο το μαγαζίΘα πάω μια μέρα από περιέργεια να δω τι παίζει από εξυπηρέτηση
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
- Έκπτωση έως 4.000 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων στην περίπτωση αγοράς του αυτοκινήτου μετρητοίς.
Η΄
Η΄
Η΄
Οσο αναφορα για το που πηγα και ρωτησα ειναι στη Mitsubishi στη Λ. Μαραθωνος αυτοπροσωπως και τηλεφωνικως στο Σαρακακη!Αυτή η προσφορά ισχύει για (περιορισμένο αριθμό...) Pajero, Pajero Sport, Pinin και Outlander και είναι δημοσιευμένη στην επίσημη ελληνική ιστοσελίδα της Mitsubishi: http://www.mitsubishi-motors.gr/news/news40.doc
Οπότε, 'λογικά' πρέπει να τη γνωρίζουν όλοι οι επίσημοι αντιπρόσωποι...
-
Ο χρήστης BugsBunny έγραψε:
Οπότε, 'λογικά' πρέπει να τη γνωρίζουν όλοι οι επίσημοι αντιπρόσωποι...
Καλά τώρα μιλάς για αντιπροσώπους-εια mitsu Xρόνια το ίδιο πρόβλημα
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Η΄
Η΄
Η΄
Οσο αναφορα για το που πηγα και ρωτησα ειναι στη Mitsubishi στη Λ. Μαραθωνος αυτοπροσωπως και τηλεφωνικως στο Σαρακακη!Καλά αυτό το μαγαζί στη Λ. Μαραθώνος είναι για γέλια.
Πήγα να ρωτήσω για το Czt και μου έλεγαν ότι δε το ξέρουν, δεν έχει έρθει ακόμα κ.λ.π. , και με Czt είχαμε πάει στο Βόλο δύο ημέρες πρίν.Αφού μου ήρθε να πάω να το παρκάρω απέξω και να τους κάνω πλάκα.
-
Ναστε καλα ρε παιδια. Πηγα στην Παπρας και το οδηγησα το οχημα.
Πραγματι εντυπωσιακες επειδοσεις και πολυ καλη αισθηση στο δρομο.
Μονο μειονεκτημα το lug κατω απο τις 3.000/3500 στροφες ειδικα αν εχεις κουμπομενη μεγαλη ταχυτητα (4η και 5η). Προσωπικα με χαλασε ολιγον αλλα και απο την αλλη δε μπορεις να τα εχεις και ολα....
Παντως οταν τους ειπα οτι πηρα στο Σαρακακη και μου ειπαν οτι δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα, ψιλοφρηκαραν.... -
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Ναστε καλα ρε παιδια. Πηγα στην Παπρας και το οδηγησα το οχημα.
Πραγματι εντυπωσιακες επειδοσεις και πολυ καλη αισθηση στο δρομο.
Μονο μειονεκτημα το lug κατω απο τις 3.000/3500 στροφες ειδικα αν εχεις κουμπομενη μεγαλη ταχυτητα (4η και 5η). Προσωπικα με χαλασε ολιγον αλλα και απο την αλλη δε μπορεις να τα εχεις και ολα....
Παντως οταν τους ειπα οτι πηρα στο Σαρακακη και μου ειπαν οτι δεν εχουν ετοιμοπαραδοτα αυτοκινητα, ψιλοφρηκαραν....ειδες φιλε ελεγα αληθεια οτι το ειχα οδηγησει,αλλη φορα να ακους τι σου λενε.μην το σκεφτεσαι ειναι τελειο.εγω το πηρα απο την Παπρας την προηγουμενη εβδομαδα.
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο borbos!
Αλήθεια σου έκαναν την προσφορά που διαφημίζουν: http://www.mitsubishi-motors.gr/news/news40.doc ή δεν ισχύει για το turbo; -
Δυστυχως δεν ισχυει η προσφορα για το turbo. Παρολαυτα κανουν 2.000 ευρω εκπτωση σαν προσφορα γνωριμιας (κατι ειναι και αυτο).
Borbos το πηρες για test drive η το αγορασες? -
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Δυστυχως δεν ισχυει η προσφορα για το turbo. Παρολαυτα κανουν 2.000 ευρω εκπτωση σαν προσφορα γνωριμιας (κατι ειναι και αυτο).
Borbos το πηρες για test drive η το αγορασες?test drive το εχω κανει εδω και καιρο,το αγορασα σε μαυρο χρωμα
-
Νομιζω οτι το ειδα οταν πηγα να κανω το test drive.
Αν και ειναι σχετικα νωρις θα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με την καταναλωση. Αυτο το μηνα ολα τα περιοδικα, που το κανανε test drive, το θαψανε. 15-20 λιτρα μεση καταναλωση!!! Εαν αυτο ισχυει, τοτε σιγουρα αποτελει ανασταλτικο παραγοντα. Εχεις ασχοληθει με το θεμα? Εχεις κανει καμμια μετρηση? -
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Αν και ειναι σχετικα νωρις θα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με την καταναλωση. Αυτο το μηνα ολα τα περιοδικα, που το κανανε test drive, το θαψανε. 15-20 λιτρα μεση καταναλωση!!! Εαν αυτο ισχυει, τοτε σιγουρα αποτελει ανασταλτικο παραγοντα. Εχεις ασχοληθει με το θεμα? Εχεις κανει καμμια μετρηση?μεχρι στιγμης εχω μετρησει περιπου 10-12 λιτρα σε αρκετα γρηγορους ρυθμους
-
Ο χρήστης botzos έγραψε:
Αν και ειναι σχετικα νωρις θα ηθελα να σε ρωτησω σχετικα με την καταναλωση. Αυτο το μηνα ολα τα περιοδικα, που το κανανε test drive, το θαψανε. 15-20 λιτρα μεση καταναλωση!!! Εαν αυτο ισχυει, τοτε σιγουρα αποτελει ανασταλτικο παραγοντα. Εχεις ασχοληθει με το θεμα? Εχεις κανει καμμια μετρηση?Το πηρε ο πιτσιρικάς και το εσκισε από το περιοδικό
Τι περίμενες.
Το αφησε και κανα 2 ώρες με ανοικτό klima στην φωτογραφιση για να μη καει ο ποπος και νατα τα 20 λιτρα....Αν και σκισμένο τι θελατε να καει?????
εδω καει 12 λιτρα στην κίνηση το αστρα.
Ηρεμια. ΕΒΟ ειναι το αμαξι. (ΤΕΛΕΙΑ) -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Είχε παρουσιαστεί απο τον Μαίο! Που να το θυμηθώ ο άνθρωπος. Και η προσφορά που έπαιζε για τα mitsubishi 4χ4 ήταν για το ξεστοκάρισμα?! Πάντως το παλιό ήταν ποιο όμορφο!!!Ε ναι...
Και πάλι ναι. Το παλιό είχε κάτι το ξεχωριστό. Αυτό δεν έχει κάτι...
Mitsubishi Outlander 2007