-
ανακληση μοντελων cvt
Μολις βρηκα αυτο http://www.express.gr/news/ellada/16353 ... 63536.php3
κι αυτο http://www.efpolis.gr/filesbase/941_sitefile-10085.pdf -
Ο χρήστης Hliasm έγραψε:
ανακληση μοντελων cvt
Μολις βρηκα αυτο http://www.express.gr/news/ellada/16353 ... 63536.php3
κι αυτο http://www.efpolis.gr/filesbase/941_sitefile-10085.pdfΚαλημέρα Ηλία,
Είναι η επιστολή που μου έχει έρθει σε εμένα και τον δημητρη γερούση από 27/04.
Βλέπε σελίδες 90 και 91.
Έχει έρθει σε κανέναν άλλο?
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Το πασχα ειχα παει επαρχια και αποφασισα να δοκιμασω σε μια παραλια το αυτοκινητο. Κουρασα τον συμπλεκτη σε σημειο να μυρισει (όχι και πολυ δυσκολο να το καταφερεις, παντως). Εφυγα απο εκει αλλα στον δρομο μυριζε εντονα. Επεστρεψα Αθηνα και το αφησα για λιγες ημερες το αμαξι ακινητο. Μολις το ξαναπηρα, δεν μυριζε κατι. Μετα απο 2 μερες ομως, αρχισε παλι να μυριζει. Πιο λιγο βεβαια, αλλα παλι το καταλαβαινα. Αυτο που δεν ξερω ειναι τι μπορει να μυριζει. Ο κλασικος δισκος ή υπαρχει και καποιος αλλος δισκος (ελεω τετρακινησης) που μπορει να εχει προβλημα; Και αν ξερει καποιος, τι κοστος μπορει να εχει αλλαγη δισκου-ων;Υποθετω οτι στα δυσκολα ειχες απενεργοποιησει το ΑSTC ?????
-
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Υποθετω οτι στα δυσκολα ειχες απενεργοποιησει το ΑSTC ?????
Εκανα δοκιμες. Με και χωρις ASC, auto & lock τετρακινηση. Με το ASC on, το αμαξι συμπεριφεροταν καλυτερα. Οπως και με την τετρακινηση στο auto και οχι στο lock.
-
Καλησπερα σε ολους...
Επειδη βρισκομαι στο ψαξιμο για SUV θελω τις γνωμες σας για το Outie InStyle CVT. Το κοιταω και αυτο μεταξι αλλων σουβοιδων (βασικα Rav4, Ford Kuga 2.5T, Forrester 2.0). Kαταλαβαινω οτι αν το ρωτησω αυτο στο Outlander thread θα παρω ως επι το πληστον θετικες απαντησεις, αλλα πιστευω οτι ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες...Εχω ρωτησει και παρομοια στα thread των φιλων των αλλων SUV.
Τι ψαχνω:
- Μετριες δυνατοτητες off road. Θελω να μπορω να πηγαινω σε κατι ποιο δυσκολο απο χωματοδρομους με νερολακουβες. Ανιφορες/κατηφορες με μετρια νερφαγωματα αλλα σεβαστες κλεισεις, χιονια (φρεσκα αλλα και πατημενα γλυστερα - και ναι το καταλαβαινω οτι τα λαστιχα παιζουν ρολο εδω), λασπες καμια φορα και κανα μικρο ρυακι, αμμουδιες καμια φορα...ποιο πολυ γενικως με καινε οι ανιφοριες/κατιφοριες σε δαση και βουνα...
- Απταιστες δυνατοτητες on-road και καλες επιδοσεις. Αυτο που καιει τι γυναικα μου (επειδη δεν το εχει τωρα) ειναι να μπορεινα περναει και καμια νταλικα στην Εθνικη χωρις να κοψωχολιαζεται οτι θα την παρει 10 λεπτα να την περασει...Θα'ψαχνα και σχετικα καλη καταναλωση για την κατηγορια; (πχ δεν εχει τουρμπο αρα...)
- Ποιοτητα, προθημια, και πελατοκεντρικη (οσο ειναι δυνατον) προσεγκιση απο την αωτιπροσωπεια (εμπειριες service, δικτυο, τιποτα δωρακια στην αγορα του αμαξιου)...κτλ
- Απο οσους το εχουν καιρο, εχει αντεξει το χρονο το εσωτερικο; Απλως μου φανικε λιγο πλαστικο...Το δερμα; Γενικα γνωμες για ποιοτητα κατασκευης (εσω αλλα και εξω);
- Και ποιο πολυ απο ολα, τις εντυπωσεις σας ως κατοχοι η ενδοιαφερομενοι...
Θα παω να το δω παλι και για ενα τεστ ντραιβ μεσα στην επομενη βδομαδα, αλλα διστυχως λιγα καταλαβαινεις σε 30 λεπτα τεστ...(ειδικα αυτα που σου δινουν και εκει που σε πανε)
Ευχαριστω εκ των προτερων...
Boogaboo -
Ο χρήστης boogaboo έγραψε:
Καλησπερα σε ολους...Επειδη βρισκομαι στο ψαξιμο για SUV θελω τις γνωμες σας για το Outie InStyle CVT. Το κοιταω και αυτο μεταξι αλλων σουβοιδων (βασικα Rav4, Ford Kuga 2.5T, Forrester 2.0). Kαταλαβαινω οτι αν το ρωτησω αυτο στο Outlander thread θα παρω ως επι το πληστον θετικες απαντησεις, αλλα πιστευω οτι ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες...Εχω ρωτησει και παρομοια στα thread των φιλων των αλλων SUV.
Τι ψαχνω:
- Μετριες δυνατοτητες off road. Θελω να μπορω να πηγαινω σε κατι ποιο δυσκολο απο χωματοδρομους με νερολακουβες. Ανιφορες/κατηφορες με μετρια νερφαγωματα αλλα σεβαστες κλεισεις, χιονια (φρεσκα αλλα και πατημενα γλυστερα - και ναι το καταλαβαινω οτι τα λαστιχα παιζουν ρολο εδω), λασπες καμια φορα και κανα μικρο ρυακι, αμμουδιες καμια φορα...ποιο πολυ γενικως με καινε οι ανιφοριες/κατιφοριες σε δαση και βουνα...
- Απταιστες δυνατοτητες on-road και καλες επιδοσεις. Αυτο που καιει τι γυναικα μου (επειδη δεν το εχει τωρα) ειναι να μπορεινα περναει και καμια νταλικα στην Εθνικη χωρις να κοψωχολιαζεται οτι θα την παρει 10 λεπτα να την περασει...Θα'ψαχνα και σχετικα καλη καταναλωση για την κατηγορια; (πχ δεν εχει τουρμπο αρα...)
- Ποιοτητα, προθημια, και πελατοκεντρικη (οσο ειναι δυνατον) προσεγκιση απο την αωτιπροσωπεια (εμπειριες service, δικτυο, τιποτα δωρακια στην αγορα του αμαξιου)...κτλ
- Απο οσους το εχουν καιρο, εχει αντεξει το χρονο το εσωτερικο; Απλως μου φανικε λιγο πλαστικο...Το δερμα; Γενικα γνωμες για ποιοτητα κατασκευης (εσω αλλα και εξω);
Θα παω να το δω παλι και για ενα τεστ ντραιβ μεσα στην επομενη βδομαδα, αλλα διστυχως λιγα καταλαβαινεις σε 30 λεπτα τεστ...(ειδικα αυτα που σου δινουν και εκει που σε πανε)
Boogabooγια όσα έχω ζήσει μέχρι στιγμης θα σου πω:
- offroad με πηγε όπου ήθελα με κατάλληλα λάστιχα βεβαια. δεν εχεις να φοβάσαι τπτ
- onroad ΑΠΛΑ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ
- απο service δεν εχω προλάβει ακομα αλλα απο δωρα πηρα συναγερμο κοτσαδορο αποσπομενο και πατακι χωρου αποσκευων. βεβαια αυτα τα πηρα πριν τη μειωση του φορου τωρα δν ξερω αν θα σου τα κανουν
- δερμα δεν εχω αλλα τα πλαστικα του ειναι μια χαρα... να φανταστεις εχω και α3 1,5 ετους καινουριο (audi τα καλυτερα πλαστικα κ καλα) και ήδη έχω τα πρωτα προβληματα
- συνολικά από οσο το έχω θα το χαρακτήριζα με μια λέξη σκυλο...
-
Παντως την επιταχυνση του Tiguan 2.0 Tsi δεν την εχει. Αλλα στις προσπερασεις στην εθνικη ημουν αρχοντας!!
-
Καλησπερα σε ολους...Επειδη βρισκομαι στο ψαξιμο για SUV θελω τις γνωμες σας για το Outie InStyle CVT. Το κοιταω και αυτο μεταξι αλλων σουβοιδων (βασικα Rav4, Ford Kuga 2.5T, Forrester 2.0). Kαταλαβαινω οτι αν το ρωτησω αυτο στο Outlander thread θα παρω ως επι το πληστον θετικες απαντησεις, αλλα πιστευω οτι ολες οι γνωμες ειναι σεβαστες...Εχω ρωτησει και παρομοια στα thread των φιλων των αλλων SUV.
Τι ψαχνω:
BoogabooKαλησπερα και απο εμενα
1)με αλλα λαστιχα σε παει και πιο μακρυα
2)170 αλογα και τα δειχνει ,στον δρομο απλα τελειο, νταλικες για πλακα, καταναλωση 10λτ -12,5
3)στον πλουσιο εξοπλισμο εχει τα παντα ποιοτητα μια χαρα σκηρα πλαστικα αλλα στιβαρα ,δερμα μπεζ με
κρεμουλα ανα 6 μηνες ειναι οκ .Σαρακακης αλλα τα παιδια στο service μια χαρα.
δωρα εμενα κανανε συναργεμο πατακια μινι φαρμακειο αλουμινενιο καλυμα στον πισο προφηλακτηρα.
Το αγορασα και εγω για ολα αυτα που αναφερεις και εσυ + τους χωρους για το παιδι και γυναικα που γεμιζει και νταλικα -
Ο χρήστης osfp7 έγραψε:
Υποθετω οτι στα δυσκολα ειχες απενεργοποιησει το ΑSTC ?????
Εκανα δοκιμες. Με και χωρις ASC, auto & lock τετρακινηση. Με το ASC on, το αμαξι συμπεριφεροταν καλυτερα. Οπως και με την τετρακινηση στο auto και οχι στο lock.
H εμπειρια μου σε δυσκολη λεπτη αμμο ηταν ασχημη με το ASC, το διεκοψε μονο του με ενδειξη βλαβης & μετα λιγα δευτερολεπτα ακυρωθηκε και το 4WD. Tα συστηματα επανηλθαν μονα τους σε ΟΚ οταν καταφερα με δυσκολια να βγω στην ασφαλτο. Ψαχνοντας το θεμα σε ξενα forum εμαθα (το λεει και βιβλιο ) οτι σε δυσκολες συνθηκες ΠΡΕΠΕΙ να απενεργοποιειται το ASC. Σημαντικο ειναι και το θεμα των ελαστικων, τα Bridgestone πολυ καλα στο δρομο αλλα εκει τερμα.....εχω επιλεξει το Υokohama PARADA SPEC-X σε διασταση 235/55 R18 αν καταφερω να το βρω στην Ελλαδα.
-
Ο χρήστης Hliasm έγραψε:
Παντως την επιταχυνση του Tiguan 2.0 Tsi δεν την εχει. Αλλα στις προσπερασεις στην εθνικη ημουν αρχοντας!!Συμφωνω, ιδια μηχανη εχει & το Golf GTI της συζυγου & οντως ειναι κατι αλλο....παντως τα 170 του Outie επαρκη ειναι & προσωπικα τa βρισκω εξαιρετικα αθορυβα
-
Τι ψαχνω:
BoogabooΚαλησπέρα,
και εγώ έψαχνα σχεδόν οτι και εσύ, άλλωστε κάτι τέτοιο ψάχναμε και όλοι μας (Να είναι καλό, πλούσιος εξοπλισμός, ασφαλές!!!, σε λογική τιμή και 'τίμιο' για αυτό που προσφέρει). Μετά από ένα χρόνο κατοχής του Outlander 2.4 Instyle CVT, και έχοντας ψάξει εξωνυχιστικά την αγορά για 6 μήνες πριν καταλήξω σε αυτό, πάλι αυτό θα αγόραζα.
Στην εθνική? Οδοστρωτήρας, όπως λέει ο Zetov, και ΤΡΕΝΟ οι λέξεις που το χαρακτηρίζουν.
Αν το αποφασίσεις, πάντως ,όντως, πάρε το CVT. Καμιά σχέση με τα παλιά αυτόματα, σαν να παίζεις ...playstation. Ισως, αν θές να επιταχύνεις απότομα να φαίνεται αργό για να 'φορτσάρει' αρχικά, αλλά στην εθνική με 120-140, αν ακουμπήσεις, το γκάζι, 'έφυγε'. Χώρια που αν θές πιο γρήγορη απόκριση, κατεβάζεις ταχύτητα με τα paddles στο τιμόνι και ...άντε βρες τον!!! Γενικά η απόδοσή του στην Εθνική, εφάμιλλη ή και καλύτερη από πολλά 'οικογεννειακά'. και στο λέει κάποιος που οδηγούσε 6 χρόνια Alfa Romeo 156 1.6 Distinctive, sport αναρτήσεις και καταπληκτικό κράτημα (για όσους ξέρουν από Alfa).
Τι άλλο θές? Χώρους? πορτπαγκάζ ? (η χαρά της ...νοικοκυράς)(μια βδομάδα μετά που το πήρα πέρυσι,έφυγα με την οικογένεια (γυναίκα και 2 κορίτσια 4.5 και 2 ετών σήμερα) για τριήμερο. Όταν μου ετοίμασε τα πράγματα η γυναίκα μου να τα φορτώσω, νόμιζα ότι θα μεταναστεύσουμε και τελικά ήταν μισοάδειο δε θέλεις να σου πώ, μόλις τα είδε φορτωμένα η γυναίκα μου, τι κουβάλησα για διακοπές καλοκαιριού (το κακό με τους μεγάλους χώρους είναι ότι χωράει, δυστυχώς, τώρα πια και η ...πεθερά
Όντως, δεν έχει την επιτάχυνση του TΙGUAN 2.0, αλλά πόσα SUV 1600 κιλά έχουν 0-100 9.6'? ενώ όπως προείπα, και συμφωνώ με τον ΒΑΓΓΕΛΗ 08 και τον δημητρη γερούση, τα 170 άλογα φαίνονται... Και στην τελική το 0-100 δεν μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά, αλλά το ρεπρίζ, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όταν προσπερνάω νταλίκες στην εθνική.Πάρτο λοιπόν με κλειστά μάτια. Αν μένεις αθήνα και δη νότια προάστια, στείλε πμ να σου προτείνω τον έμπορο που το πήρα εγώ (και μένα με στείλανε και χωρίς να αναφέρω πως με στέλνει κάποιος, όταν το έκλεισα μου έκαναν δώρο συναγερμό, ασημί ποδιά πίσω προφυλακτήρα, ενώ είχε και ...ναι... πατάκια).
(Άσχετο: με αυτά τα πατάκια κάτι παίζει, γιατί όπως έχω δει εδώ, σε πολλούς δεν είχαν δώσει. Εμένα είδα αργότερα ότι μόνοι τους είχαν γράψει στο χαρτί της παραγγελίας, στα δώρα: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ!!!Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ΣΤΕΦΑΝΟΣ14 έγραψε:
Προσφερομαι να στησω site του τυπου outie.gr η κατι τετοιο με ενα φορουμ οπου ολα αυτα που λεμε θα τα λεμε εκει.Αν νομιζετε οτι θα το υποστηριξετε πειτε το στις επομενες αναφορες σας.
Επισης τι θα λεγατε να φτιαχναμε και ενα αυτοκολλητακι να βαζαμε στα αμαξια μας που να υποδηλωνει την συμμετοχη στο φορουμ και το username καθενος (διακριτικα πισω καπου)
Κλεινω ενα χρονο με Outie CVT 15000 χλμ και σιγα σιγα και ετοιμαζομαστε για το πρωτο service λαδια κλπ.Ποσο σας πηγε περιπου
Για το νέο forum, έχω κάποιες αμφιβολίες, γιατί όλοι πλέον ξέρουν το παρόν και η οποια δύναμη έχουμε για να πιέσουμε καταστάσεις, προέρχονται επίσης από το παρόν forum. Φοβάμαι μην προκαλέσουμε διάσπαση μεταξύ μας...
Για το αυτοκολλητάκι θεωρώ την πρόταση πολύ σωστή, μόνο δεν ξέρω πως θα την υλοποιήσουμε. Αν έχει κανείς γνώσεις από εκτυπώσεις κλπ, ας μας κάνει μια πρόταση.
Ξεκινόντας από το διακριτικό - αυτοκόλλητο θα μπορεσουμε αργότερα να υλοποιήσουμε και άλλες ιδέες, όπως ομαδικές συνατήσεις- ταξίδια Σαββατοκύριακα. Ήδη, επειδή μένω σε τουριστική περιοχή (Τρίκαλα- Καλαμπάκα), βλέπω πολύ συχνά ομαδική συμμετοχή 4Χ4 οχημάτων σε εκδρομές σαββατοκύριακου. Το τριημερο μάλιστα που πέρασε καμμιά 10αριά 4Χ4 με το λογότυπο των 4τροχών και ένα μικρότερο (δισδιάκριτο για μένα γιατί το είδα από μακρυά), κάνανε εκδρομή στην περιοχή και να σας πω την αλήθεια τους ζήλεψα. Ίσως από Σεπτέμβριο να μπορέσουμε να μαζευτούμε και εμεις ένα Σαββατοκύριακο με τις οικογένειες μας και να κάνουμε κάτι ανάλογο. Εγώ ήδη προσφέρομαι εθελοντής να διοργανώσω κάτι ανάλογο στην περιοχή μου (ρυθμίσεις διαμονής, προετοιμασία, διαδρομών, αξιοθεάτων κλπ.)Καλησπέρα,
Στέφανε και εγώ θα μπορούσα να βοηθήσω σε αυτό. Η γυναίκα μου κατάγεται από εκεί κοντά σου Ένα ημιορεινό χωριουδάκι 100 κατοίκων κοντά στην Ελάτη και το Χιονοδρομικό στο Περτούλι (7 και 15χλμ). Οπότε μια εκδρομή ΧΚ Περτούλι - Μετέωρα - Λίμνη Πλαστήρα, θα μπορούσε να κανονισθεί άνετα. Ειδικά χειμώνα, η ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων είναι τέλεια.
(Χριστούγεννα στο χωριό είχα 60 πόντους χιόνι και δεν μπόρεσα ούτε να το κουνήσω σχεδόν το outie. Πάντως, όσο το κούνησα, πρόβλημα δεν είχα ούτε αλυσίδες έβαλα).
Όσο για διαμονές, φαγητά (ξέρετε λουκάνικα, παϊδάκια, γουρουνοπλούλες), έχουμε απόλα για να το κανονίσουμε. -
Για ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το http://www.outlanderclub.gr και το αντίστοιχο forum http://www.forum.outlanderclub.gr και πεστε μας τις απόψεις σας...!!!
Χαλαρά όμως...θα το ομορφύνουμε στην πορεία...
-
γεια σας παιδια..ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους δυσαρεστιμενους αγοραστες του νεου outlander οσον αφορα το θεμα της αναβαθμησης του gps.εγω δουλευω και διαμενω στην θρακη (αλεξανδρουπολη) την οποια ο χαρτης του gps του outlander δεν περιλαμβανει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!επειδη δεν τα παω και τοσο καλα με την τεχνολογια,θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο να βρω τροπο αναβαθμησης του gps..με την εταιρια(σαρακακης) δεν μπορω να βγαλω ακρη.τους εχω στειλει τρια mail και δεν μπηκαν καν στον κοπο να με απαντησουν!!!αν καποιος βρει τροπο παρακαλω ας με ενημερωσει..ευχαριστω πολυ και κουραγιο
-
Καλημέρα σε όλους.
Έχω αγοράσει τον Αύγουστο του 2009 ένα outlander instyle+. Ακολούθησα τις οδηγίες του Forum (Unrar το αρχείο και έπειτα DVD decrypter σε CD) σχετικά με το patch για DVD In Motion. Τελικά δεν έγινε τίποτα. Ξεκινάω την μηχανή και δεν αναγνωρίζει κανένα πρόγραμμα αναβάθμισης λογισμικού. Υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη version λογισμικού, πιο καινούργια..???
Επίσης έγραψα 2 CDs.
1ο χύμα mp3 μέσα στο CD (ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ)
και
2ο CD με φακέλους που έχουν mp3 (ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ)
Ξέρετε τι γίνεται..??Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να ακούω CD ή DVD με mp3...??
Αν οι απαντήσεις που ζητάω - υπάρχουν ήδη γραμμένες SORRY, αλλά δεν έχω προλάβει να τις διαβάσω όλες τις σελίδες ακόμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Θοδωρής
-
... with a new entry-level 2.0-liter gasoline engine producing 148PS ... για την Ιαπωνία!
http://carscoop.blogspot.com/2009/12/mitsubishi-releases-20-liter-versions.html -
Ο χρήστης THEION έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.Έχω αγοράσει τον Αύγουστο του 2009 ένα outlander instyle+. Ακολούθησα τις οδηγίες του Forum (Unrar το αρχείο και έπειτα DVD decrypter σε CD) σχετικά με το patch για DVD In Motion. Τελικά δεν έγινε τίποτα. Ξεκινάω την μηχανή και δεν αναγνωρίζει κανένα πρόγραμμα αναβάθμισης λογισμικού. Υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη version λογισμικού, πιο καινούργια..???
Επίσης έγραψα 2 CDs.
1ο χύμα mp3 μέσα στο CD (ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ)
και
2ο CD με φακέλους που έχουν mp3 (ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ)
Ξέρετε τι γίνεται..??Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να ακούω CD ή DVD με mp3...??
Αν οι απαντήσεις που ζητάω - υπάρχουν ήδη γραμμένες SORRY, αλλά δεν έχω προλάβει να τις διαβάσω όλες τις σελίδες ακόμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Θοδωρής
Θοδωρη,
Ποια version εχει το αυτοκινητο για το DVD? Αν ειναι η 00.40.11 τοτε το patch δουλευει και μπορεις να το εγκαταστησεις. Στειλε πμ αν θελεις καποια βοηθεια και οδηγιες.
Μονο mp3 χυμα μπορει να παιξει απο CD. Δεν ξερω αν υπαρχει τροπος να παιξει και αρχεια απο φακελους.
φιλικα
-
Ο χρήστης nike.. έγραψε:
γεια σας παιδια..ειμαι και εγω ενας απο τους πολλους δυσαρεστιμενους αγοραστες του νεου outlander οσον αφορα το θεμα της αναβαθμησης του gps.εγω δουλευω και διαμενω στην θρακη (αλεξανδρουπολη) την οποια ο χαρτης του gps του outlander δεν περιλαμβανει ΚΑΘΟΛΟΥ!!!επειδη δεν τα παω και τοσο καλα με την τεχνολογια,θα ηθελα να με βοηθησει καποιος στο να βρω τροπο αναβαθμησης του gps..με την εταιρια(σαρακακης) δεν μπορω να βγαλω ακρη.τους εχω στειλει τρια mail και δεν μπηκαν καν στον κοπο να με απαντησουν!!!αν καποιος βρει τροπο παρακαλω ας με ενημερωσει..ευχαριστω πολυ και κουραγιοNike,
Οπως θα εχεις διαβασει το προβλημα αυτο ακομα υπαρχει. Η αναβαθμιση εχει βγει και ειναι μεγαλο ποσοστο (ετσι καταλαβα απο την τηλ επικοινωνια που ειχα σημερα απο τον 'Σ') και θα υπαρχει καποιο κοστος (για ποιους και ποσο δεν το ξερω).
Λογικα αφου εχεις παραπονεθει θα επικοινωνησουν μαζι σου και θα σε ενημερωσουν και επισημα.Για το θεμα αυτο με τους χαρτες στη Mitsubishi γενικα (και εδω αλλα και στο εξωτερικο) ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ που μας εχουν τοσους μηνες και περιμενουμε...
Ελπιζω να εχουμε νεοτερα συντομα...
-
Καλα για μακακες ψαχνουν? Να πληρωσουμε €159 η €220 για κατι που επρεπε να μας παρεχουν δωρεαν?
Κανονικα θελουν μια επιστολη διαμαρτυριας απο 200+ κατοχους (και στα Ελληνικα αλλα και στα Αγγλικα), η οποια να δημοσιευθει σε περιοδικα αυτοκινητου αλλα και σε ηλεκτρονικα περιοδικα του εξωτερικου, με CC στην Mitsubishi Europe και κανενας να μην παει να αγορασει την αναβαθμιση. Πληρωσαμε 37Κ+ και θελουν και αλλα?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Ακομα και αν οι Ολλανδοι δεν δεχονταν το 'δωρεαν' επρεπε να μας καλυψει η αντιπροσωπεια...
Α ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
-
Ο χρήστης mg7vw έγραψε:
Καλα για μακακες ψαχνουν? Να πληρωσουμε €159 η €220 για κατι που επρεπε να μας παρεχουν δωρεαν? Ας τρεξουμε σαν Ελληναρες να το παρουμε μην χασουμε και δει ο γειτονας οτι δεν εχουμε χαρτες!!!!!!!!Κανονικα θελουν μια επιστολη διαμαρτυριας απο 200+ κατοχους (και στα Ελληνικα αλλα και στα Αγγλικα), η οποια να δημοσιευθει σε περιοδικα αυτοκινητου αλλα και σε ηλεκτρονικα περιοδικα του εξωτερικου, με CC στην Mitsubishi Europe και κανενας να μην παει να αγορασει την αναβαθμιση. Πληρωσαμε 37Κ+ και θελουν και αλλα?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Ακομα και αν οι Ολλανδοι δεν δεχονταν το 'δωρεαν' επρεπε να μας καλυψει η αντιπροσωπεια...
Α ΡΕ ΣΑΝΙΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
Νομίζω ότι η τιμή για Αναβάθμιση Χάρτη για όλη την Ευρώπη είναι μια τίμια τιμή.
Mitsubishi Outlander 2007