-
Ο χρήστης mak25 έγραψε:
Nαι .......στα 30000 ευρώ τελικη τιμη είναι πολυ καλη περίπτωση
24490 το ειδα σημερα στην εκθεση και με πολυ καλο εξοπλισμο!!
29000 συν τελη συν μεταλλικο χρωμα, βγαίνει 30000 ευρω η φθηνη εκδοση τελικη τιμη 'με το κλειδι στο χερι ' που λενε και οι πωλητές....
-
Τα συμπεράσματα δικά σας:
Φίλος που θέλει να αγοράσει το νέο Outlander τηλεφωνεί στα κεντρικά στο σαρα και ρωτά για τη συχνότητα των service.
'Το σέρβις είναι κάθε 15.000 χλμ ή μία φορά τον χρόνο' του λένε.Μου το λέει και του λέω: τι λες ρε άσχετε? Έβαλα λοιπόν ένα συνάδελφο από τη δουλειά τώρα και πήρε τηλέφωνο σε ένα μεγάλο και γνωστό εξουσιοδοτημένο service Mitsubishi ισχυριζόμενος τον υποψήφιο αγοραστή και του είπαν ότι service κάθε 20,000 χλμ!!! Τους ξαναρώτησε ρε παιδιά είστε σίγουροι γιατί ο προκάτοχός του έκανε κάθε 7,500 χλμ ή 6 μήνες, και η απάντηση πάλι ήταν η ίδια λόγω και καλά του κινητήρα κ.λ.π κ.λ.π
Μετά από λίγο παίρνω εγώ τα κεντρικά του σαρα, ζητώ το service και λέω πως **είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου!
Η απάντηση για τον κάτοχο είναι δυστυχώς το γνωστό: κάθε 7,500 ή 6 μήνες!!! **
Εσείς τι λέτε μήπως να ρωτήσουμε κανένα μέντιουμ???
-
παντως στα honda έχει πάει κάθε 10000 και 6 μηνες
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Bενζίνη....Θα περιμένω όμως και τα ομοειδή από Citroen και Peugeot που κι αυτά θα κατασκευάζονται Ιαπωνία.....
Λόγω Σαρακάκη τα επτά χρόνια εγγύηση είναι μεν καλό αλλά τα σέρβις πονάνε αρκετά σε τιμή και συχνότητα
Me κίνδυνο να γίνω κουραστικός αυτή μπορεί να είναι η λύση στις εξυπνάδες του Σαρακάκη για το Outlander
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
παντως στα honda έχει πάει κάθε 10000 και 6 μηνεςΕτσι και αλλιως δλδ στο 6μηνο θα εισαι εκει, τι 7500 τι 10.000 λιγα τζιπ ξερω να κανουν πανω απο 12.000 χλμ το χρονο
-
Γιατί και τα γαλλικά τον ίδιο κινητήρα δεν θα έχουν (όταν έρθουν);
Άλλο σερβις θα έχουν αυτά;
Δηλαδή ο σαρακάκης κάνει ότι γουστάρει για να βγάλει $$$ από τα σερβις;;;;
Πάντως από ότι είδα σε manual τουλάχιστον για την Αμερική ισχύουν δύο προγράμματα service :*There are two maintenance schedules that show proper
service for your vehicle.
First is “Regular maintenance schedule”.
Follow the Regular maintenance schedule only if none of
the driving conditions in the Severe maintenance section
apply.Second is “Severe maintenance schedule”.
Follow the severe maintenance schedule only if your
vehicle is frequently driven under one or more of the following
road conditions.
• Driving on dusty, rough, muddy or salt-spread roads
• Towing or police, taxi or commercial operation
• Extensive idling and /or low speed operation
• Repeated short-trip operation at freezing temperatures
(engine not thoroughly warmed up)
• Extended use of brakes while driving
• Driving in sandy areas
• More than 50% operation in heavy city traffic during hot
weather above 90°F (32°C)
*Και στις δύο περιπτώσεις το σερβις είναι κάθε 7.500 ΜΙΛΙΑ δηλαδή 12000 χλμ. Πάντως το εξάμηνο φαίνεται να ισχύει για την πρώτη περίπτωση και το τρίμηνο για τη δεύτερη.
Πάντως από ότι ειδα φαίνεται ότι πάει ένα μικρό και ένα μεγάλο εναλλάξ.Νομίζω μια καλή λύση είναι το LEASING. Τι λέτε;
-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Δηλαδή ο σαρακάκης κάνει ότι γουστάρει για να βγάλει $$$ από τα σερβις;;;;και το SX4 me to sedichi ίδιο κινητήρα έχουν, αλλά όχι ίδια διαστήματα σέρβις. Νομίζω οι Ιταλοί δίνουν στα διπλά χιλιόμετρα
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δηλαδή ο σαρακάκης κάνει ότι γουστάρει για να βγάλει $$$ από τα σερβις;;;;και το SX4 me to sedichi ίδιο κινητήρα έχουν, αλλά όχι ίδια διαστήματα σέρβις. Νομίζω οι Ιταλοί δίνουν στα διπλά χιλιόμετρα
AΠ το στόμα μου το πήρες........!!!
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
AΠ το στόμα μου το πήρες........!!!
Τα Γαλλικά θα έχουν άλλο βενζινοκινητήρα και diesel 2.2 ο οποίος όμως θα φορεθεί-φοριέται ήδη και από το Outlander.
-
Η πολιτική του εξαμήνου όμως ισχύει από σαρα σίγουρα για το outlander.
Τώρα για Peugeot & Citroen ας πουν όσοι ξέρουν μόνο - εγώ δεν έχω ιδέα. -
Η συχνοτητα του 6μηνου ειναι σε ολα τα γιαπωνεζικα εργοστασια.
Τα ευρωπαικα ειναι στο χρονο
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Η συχνοτητα του 6μηνου ειναι σε ολα τα γιαπωνεζικα εργοστασια.Τα ευρωπαικα ειναι στο χρονο
Ενας φίλος με Rav4 Πάει κάθε χρόνο ή 15000 χιλ
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Η συχνοτητα του 6μηνου ειναι σε ολα τα γιαπωνεζικα εργοστασια.Για ξαναψάξτο λιγάκι γιατί έχω την εντύπωση πως δεν είναι όλα τα Γιαπωνέζικα.
Ούτε και στα Mitsu θα έπρεπε να είναι κάθε 6μηνο, αλλά όπως στην Ευρώπη κάθε χρόνο.Στο βιβλίο service του δικού μου λέει αυτό και τίποτε άλλο:
](http://img251.imageshack.us/my.php?image=service1dx5.jpg)[/img]
παρόλο που αναφέρεται καθαρά ότι οι επόμενες αλλαγές (πέρα των δύο πρώτων στα 7,500 + 15,000) θα γίνονται κάθε 15,000 χλμ, εάν δεν παρουσιαστείς για service κάθε 6 μήνες, δεν θα υσχύει η 4ετή σε συνέχεια της 3ετούς Πανευρωπαικής εγγύηση.
Άσχετα αν εγώ θέλω και τα αλλάζω κάθε 7,500 και βάζω και τα καλύτερα από αυτά που μου προτείνουν. -
Αγαπητοί φίλοι έχω στη διάθεση μου εγκύκλιο της Τεχνικής Διέυθυνσης της Ιάσων (την οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω)
στην οποία αναφέρεται ρητά οτι για όλους τους τύπους του νέου Outlander, δηλαδή 2.0 diesel, 2.4 petrol και 2.2 diesel τα διαστήματα service θα είναι 20,000km ή 1 έτος, ο,τι έρθει πρώτο-δεν ισχύουν εξάμηνα! Όποιος dealer πει κάτι διαφορετικό δεν έχει διαβάσει την εγκύκλιο και δεν ξέρει τι του γίνεται...Αυτά για να λυθούν όλες οι απορίες και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Γαλλικά θα έχουν άλλο βενζινοκινητήρα και diesel 2.2 ο οποίος όμως θα φορεθεί-φοριέται ήδη και από το Outlander.
κάποια πληροφορία για τον κινητήρα αυτό ή πότε υπολογίζεται να έρθει Ελλάδα?
-
Citroen C Crosser 2.2 specs
Δεν γνωρίζω πότε θα έρθει Ελλάδα το Outlander αλλά ούτε ξέρω κάτι για τα Γαλλικά. Πάντως το μοτέρ είναι ήδη δοκιμασμένο σε 407, C5 και C6 απλά εκεί αποδίδει 170 άλογα -
βασικά ρωτούσα για τον γαλλικό βενζινοκινητήρα.
μάλλον είναι νωρίς ακόμα -
Δεν έχει βγεί ακόμα κάτι για βενζινοκινητήρα και δεν το βλέπω σύντομα. Για την ακρίβεια ίσως και να μην υπάρξει ποτέ
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
για όλους τους τύπους του νέου Outlander, δηλαδή 2.0 diesel, 2.4 petrol και 2.2 diesel τα διαστήματα service θα είναι 20,000km ή 1 έτος, ο,τι έρθει πρώτο-δεν ισχύουν εξάμηνα!Αυτό αναφέρουν και οι 4Τ στο τελευταίο τεύχος
-
αρα γι αυτό δεν διαφημίζουν πλέον τα 7 χρόνια. Θα τα κόψουν?
Mitsubishi Outlander 2007