-
Ο χρήστης waterman έγραψε:
Κόστος αγοράς έκδοσης Invite: 25.000 Ευρώ (με ΦΠΑ) - καμία σχέση με Ελλάδα, όπου οι Bros Σ εισάγουν την diesel έκδοση μόνο σε επίπεδο εξοπλισμού super duper για 35.000 Ευρώ!!! 10.000 ευρώ διαφορά σε εξοπλισμό;;;!!!! α π α τ ε ώ ν α ς!
Kαλά θα ήταν τα 35000, 39000 είναι εδώ
Εντάξει έχει τα πάντα, αλλά θα μπορούσα να ζήσω χωρίς τα περισσότερα απ'αυτά -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Εγώ πήρα το αυτοκίνητο τέλη Νοέμβρη και το NAVI στη πόλη σκίζει! Στην επαρχία λείπουν οι μικροί δρόμοι αλλά ελπίζω ότι με την νέα έκδοση θα διορθωθεί και αυτό.
Πιστεύω ότι πρέπει να ζητήσεις δωρεάν την αναβάθμιση.
Ποιά έκδοση έχεις; Αν πας στο navi στην επιλογή support σου δείχνει τη version του λογισμικού, των χαρτών και του CCDB. Πες μου για να το συγκρίνουμε....Σε ότι αφορά την κατανάλωση....: παίζει πολύ ρόλο το πόδι και οι διαδρομές που κάνεις εντός πόλης. Άλλο Ομόνοια και άλλο Αττική οδό.
Ξέρεις τι είναι να οδηγάς μέσα στον Πειραιά-Αθήνα μιάμιση ώρα και να έχει μέση ωριαία 7.5 χλμ. Τι περιμένεις να κάψει όταν πάνω από τη μία ώρα είσαι πρώτη, δευτέρα και ρελαντί (το οποίο επίσης καίει).
Εγώ πάντως είμαι στα 14-15 εντός πόλης.
Αττική οδό πήγα τρεις φορές, ανάλογα πως πάταγα το γκάζι έκαψα από 10.8 εως και 14. Στην Εθνική το έχω ξαναγράψει 9.8-10.5 ανάλογα την ταχύτητα.Πατάκια δεν είχε ούτε το δικό μου αλλά μου βάλανε κάποια που ταιριάζουν σχετικά καλά (όχι τα μαμίσια).
Ο Σαρακ τελειώνει τον Μάιο και ελπίζω να δούμε καλύτερες μέρες.
Από ποιόν αντιπρόσωπο πήρες το αμάξι;
Έχεις δει άλλα προβλήματα;
Είσαι γενικότερα ευχαριστημένος;μπορεις να μου πεις πια εκδοση εχεισ εσυ???**
-
Ο χρήστης giannhsxplo έγραψε:
μπορεις να μου πεις πια εκδοση εχεισ εσυ???**
SW Version : E
MAP Version : 2006-1 (αυτό σε ενδιαφέρει)
CDDB Version : 0663-0000 -
Φιλοι μου
Καινουργιος στο φορουμ και σχεδον 100% μελλοντικος αγοραστης outie 2,4l
Εχω καποια θέματα για συζητηση και θελω την γνωμη σας1)Σκεφτομαι σοβαρα για ctv μια και τα 800ευρω δεν ειναι πολλα για κατι τετοιο.Στο amerikaniko forum οι πιο πολλοι λενε οτι ειναι τελειο αλλα υπαρχουν και καποιοι (αυτο με προβληματιζει) που λενε οτι σε χαμηλη ταχυτητα πατας γκαζι και υπαρχει μια υστερηση γιατι κομπλαρει απο 2 σε 1 χωρις οπως λενε να υπαρχει λογος.Μην μας αλλαξει και το οδηγικο στυλ...
2)για την αφιξη του ctv λενε για μαρτη αν παραγγελθει τωρα.3)Σε φιλους που εχουν αγορασει τι εκπτωσεις σας κανανε και με τι επιτοκιο χρηματοδοτησης.
Για το instyle full extra
Ο Σαρακακης μου κανει 600 μετρητα καi συναγερμο με 7,5% και πληρωνω και προστασια δανειου 700
Ο Παππρας (επισημος)συναγερμο και 7% χωρις προστασια δανειου
και περιμενω για εκπτωση
Ο Μπουλουμπασης (Εμπορος Πειραια) 6% και συναγερμο , κουκουλα χωρις προστασια δανειουενας στο αγρινιο επίσημο 5,9 και συναγερμο χωρις προστασια δανειου
ενας στην πρεβεζα επισημο 7% 500 χωρις προστασια δανειου και βλεπουμε(πιεζεται και αλλο4)Το outlander που θα μου φερουν αν παραγγειλω τωρα θα ειναι το 2008 outlander γιατι στα αμερικανικα φορυμ υπαρχουν λενε μεγαλες διαφορες 07 με 08 .
5) Θεωρειτε οτι ειναι καλο να κλεισω πριν αλλαξει ο χρονος μην μου αλλαξουνε προσφορες η να περιμενω
Περιμενω απαντησεις και καλα χριστουγεννα φιλοι μου -
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
4)Το outlander που θα μου φερουν αν παραγγειλω τωρα θα ειναι το 2008 outlander γιατι στα αμερικανικα φορυμ **υπαρχουν λενε μεγαλες διαφορες 07 με 08 **.
για πες μερικές που λένε
-
Οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος τι υπηρχε στο 07 μοντελο αλλα αυτα ειναι του 08
Major Standard Features (2.4 ES)
• 2.4-liter DOHC MIVEC engine with Sportronic CVT
• Active Stability and Traction Control (ASTC)
• Air conditioning
• AM/FM/CD audio system with MP3 playback capability and six speakers
• Dual-stage front air bag SRS with front passenger occupant sensors
• Front seat mounted side-impact air bags
• Curtain side air bags
• Anti-lock brake system (ABS) with Electronic Brake-force Distribution (EBD)
• Cruise control
• Engine immobilizer
• Keyless entry, power windows, locks and mirrors2.4 Special Edition adds over ES:
• 18-inch alloy wheels
• 650-watt (max.) Rockford-Fosgate Premium Audio system with PUNCH control
• Chrome-accented exterior door handles and side sills
• Contents of ES Convenience Package
• Exclusive interior door panel trim with chrome door handles
• FAST Key entry system
• High-contrast instrument gauges.
• Mesh fabric seats with leather bolsters
• Sportronic magnesium steering wheel paddle shiftersκαι γραψε λαθος για το μεγαλες διαφορες απλα μικρες πχ. Chrome-accented exterior door handles and side sills
FAST Key entry systemAll Outlander models gain redesigned interior door panels with cloth inserts for 2008, with new chrome door handles for XLS. The FAST (Freehand Advanced Security Transmitter) Key entry system, which allows passive vehicle unlocking and engine start/stop, is now standard on the LS and Special Edition models. An MP3/auxiliary input jack is now standard for LS and XLS models, and all 4WD models have heated exterior mirrors standard, as well.
kai ton 2,4lt
-
to instyle prepei na exei ayta
All Outlander models gain redesigned interior door panels with cloth inserts for 2008, with new chrome door handles for XLS. The FAST (Freehand Advanced Security Transmitter) Key entry system, which allows passive vehicle unlocking and engine start/stop, is now standard on the LS and Special Edition models. An MP3/auxiliary input jack is now standard for LS and XLS models, and all 4WD models have heated exterior mirrors standard, as well.
Γράφε Ελληνικά [kouk]
-
Φιλοι μουΚαινουργιος στο φορουμ και σχεδον 100% μελλοντικος αγοραστης outie 2,4l
Εχω καποια θέματα για συζητηση και θελω την γνωμη σας1)Σκεφτομαι σοβαρα για ctv μια και τα 800ευρω δεν ειναι πολλα για κατι τετοιο.Στο amerikaniko forum οι πιο πολλοι λενε οτι ειναι τελειο αλλα υπαρχουν και καποιοι (αυτο με προβληματιζει) που λενε οτι σε χαμηλη ταχυτητα πατας γκαζι και υπαρχει μια υστερηση γιατι κομπλαρει απο 2 σε 1 χωρις οπως λενε να υπαρχει λογος.Μην μας αλλαξει και το οδηγικο στυλ...
2)για την αφιξη του ctv λενε για μαρτη αν παραγγελθει τωρα.3)Σε φιλους που εχουν αγορασει τι εκπτωσεις σας κανανε και με τι επιτοκιο χρηματοδοτησης.
Για το instyle full extra
Ο Σαρακακης μου κανει 600 μετρητα καi συναγερμο με 7,5% και πληρωνω και προστασια δανειου 700
Ο Παππρας (επισημος)συναγερμο και 7% χωρις προστασια δανειου
και περιμενω για εκπτωση
Ο Μπουλουμπασης (Εμπορος Πειραια) 6% και συναγερμο , κουκουλα χωρις προστασια δανειουενας στο αγρινιο επίσημο 5,9 και συναγερμο χωρις προστασια δανειου
ενας στην πρεβεζα επισημο 7% 500 χωρις προστασια δανειου και βλεπουμε(πιεζεται και αλλο4)Το outlander που θα μου φερουν αν παραγγειλω τωρα θα ειναι το 2008 outlander γιατι στα αμερικανικα φορυμ υπαρχουν λενε μεγαλες διαφορες 07 με 08 .
5) Θεωρειτε οτι ειναι καλο να κλεισω πριν αλλαξει ο χρονος μην μου αλλαξουνε προσφορες η να περιμενω
Περιμενω απαντησεις και καλα χριστουγεννα φιλοι μουΤα επιτοκια που αναφερεις φροντισε να μαθεις
α) αν περιλαμβανουν το 0,6% ή αν προστιθεται (οι περισοτεροι πωλητες λενε χωρις το 0,6)
β) αν ειναι κυμαινομενο ή σταθερο.
Με την προστασια δανειου δεν καταλαβα τι παιζει....δινεις 700 € στο σαρακακη μηπως και βαρεσεις κανονι? Αν θες εξηγησε το λιγο.
-
και για την έκπτωση επίσης.
Δηλαδή τι 'παίζει';
Αντί για 30000 € π.χ. στο δίνουν 29400 € -
το επιτοκιο ειναι σταθερο μαζι με το 0,6
η εκπτωση ειναι ετσι οπως ειπες bebes αντι για 36450 παμε στα 35850 και συναγερμοΠροστασια δανειου ειναι μαλλον αν βαρεσει ο πελατης κανονι
Το ειδα αφου εφυγα απο την εκθεση ,ο πωλητης δεν μου ειπε κουβεντα και μετα οταν με πηρε τηλ για την εκπτωση του λεω τι ειναι αυτα τα 700 επιπλεον και μου λεει:
δεν ειναι τιποτα τα εχουμε βαλει να προστεθουν μεσα στην δοση και ειναι για την δικη μας προστασια .χαχα
Καλα κρασιαγια το ctv εχεις κανεις ιδεα
Κανενας που το αγορασε τι δωρα , εκπτωσεις είχε...... -
Ενταξει δλδ την εκπτωση που σου εχει βαλει στην παιρνει πισω. Φιλε μου εγω σε αυτον τον τυπο που μου εκρυψε ενα κοστος 700 € γιατι θα χανοτανε μεσα στο ποσο του δανειου δεν δινω ουτε ευρολεπτο.
Να μαθουν επιτελους να λενε την αληθεια, με τα ψεματα ουτε καριερα κανεις ουτε μαγκας γινεσαι! -
Για τις καταναλώσεις δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος γιατι ανεξάρτητα με τον τρόπο οδήγησης παίζει και μεγάλο ρόλο η ποιότητα της βενζίνης .
Εγω παρέλαβα το outlander (instyle) απο την Λ.Κηφισίας στο μαρούσι , είχε προεγκατεστημένους τους ελληνικούς χάρτες , δυστυχώς δεν είχε τη Ναουσα όπου και πήγα για στρώσιμο.
Καταναλωση στρωσίματος, με ολίγα ανοίγματα (sic), κίνηση σε ΕΟ με ανώτατη ταχύτητα τα 130-140 χαω , επίσης αρκετό πήξιμο στον Μαλιακό με συνθήκες Πανεπιστημίου-Βασ.Σοφιας , (όλα αυτά με 2wd), κίνηση στη Νάουσα - 3-5 πηγάδια - Εδεσσα - Βέροια με 4wd , σύνολο 1600 χιλιόμετρα κατανάλωση κάτω απο 10lt/100klm ήτοι 150lt/1600klm.
Οφείλω να ομολογήσω ότι ξεπέρασε και τις ποιό αισιόδοξες προβλέψεις μου.Οδική συμπεριφορά εκπλητκική για ένα ψηλό και βαρύ όχημα , στρίβει πολυ καλά , κόβει ωραία το τιμόνι ακόμα και στην πολυ (αρκεί να έχει χώρο)Δεν παίρνει κλίσεις στις στροφές , είναι αρκετά στιβαρό.
Ηχοσύστημα το περίμενα καλύτερο , αλλά μάλλον είναι και θέμα ρυθμισεων του ήχου.
Navi : στην αθήνα είναι πάρα πολυ καλό , και στην ΕΟ πάρα πολυ καλό (σου δείχνει τα πάντα-διόδια-βενζινάδικα-rest areas-παρκινκ κ.ο.κ.) Δυστυχώς έλειπε η Νάουσα απο τον χάρτη . . . . .
Πατάκια είχε , η ηλιοροφή εξυπηρετικότατη.
Απο χώρους και άνεση επιβαινόντων επίσης εξαιρετικό.
Η bluetooth συνδεση έχει πολυ πλάκα και είναι εξυπηρετική.
Το μόνο μείον που βρήκα μέχρι στιγμής είναι τό ότι δεν φωτίζονται τα χειριστήρια στις πόρτες και δε βλέπεις τίποτα όταν βραδιάζει.
Ελπίζω να μην βρώ άλλα μείον.Αλλά γενικότερα το ευχαριστήθηκα.
Οσον αφορά την λειτουργία του μοτέρ έχω να πώ ότι ανεβάζει γραμμικά , έχει καλή επιτάγχυνση.
Ολα τα παραπάνω είναι αναλογικά με το βάρος και τον τύπο του αυτοκινήτου , δλδ εντάξει δεν μπορώ να συγκρίνω την επιτάγχυνση με ενός gti αλλά κάνεις άνετα και ασφαλέστατα ένα προσπέρασμα χωρίς να αγκομαχάς και χωρίς να γέρνει το αυτοκίνητο.
Συμπερασματικά ποιό πολυ απο όλα με εξέπληξε η οδική συμπεριφορά που έχει το αυτοκίνητο.Πραγματικά συμπεριφέρετε σαν ένα καλοστημένο sedan με χαμηλό κέντρο βάρους.
Λίγο θόρυβο έχει απο τα μεικτου τύπου λάστιχα συ συνδυασμό με την σκληρη (σχετικά ) αναρτηση , ωστόσο ο μετρητής άνεσης(=μωρό) δεν χτύπησε κόκκινα ουτε μια στιγμή . . . . αυτα προς το παρόν και συγνώμη για το μακροσκελές πόστ.
-
... επίσης, απο ότι μου είπε ο έμπορος ότι το αυτοκίνητο θα συνεχίζει να εισάγετε απο Ιαπωνία μέχρι το Φεβρουάριο όπου και ανοιγει γραμμή παραγωγής στο Βέλγιο.
-
Οπως ειπα δεν ειμαι σιγουρος τι υπηρχε στο 07 μοντελο αλλα αυτα ειναι του 08Major Standard Features (2.4 ES)
• 2.4-liter DOHC MIVEC engine with Sportronic CVT
• Active Stability and Traction Control (ASTC)
• Air conditioning
• AM/FM/CD audio system with MP3 playback capability and six speakers
• Dual-stage front air bag SRS with front passenger occupant sensors
• Front seat mounted side-impact air bags
• Curtain side air bags
• Anti-lock brake system (ABS) with Electronic Brake-force Distribution (EBD)
• Cruise control
• Engine immobilizer
• Keyless entry, power windows, locks and mirrors2.4 Special Edition adds over ES:
• 18-inch alloy wheels
• 650-watt (max.) Rockford-Fosgate Premium Audio system with PUNCH control
• Chrome-accented exterior door handles and side sills
• Contents of ES Convenience Package
• Exclusive interior door panel trim with chrome door handles
• FAST Key entry system
• High-contrast instrument gauges.
• Mesh fabric seats with leather bolsters
• Sportronic magnesium steering wheel paddle shiftersκαι γραψε λαθος για το μεγαλες διαφορες απλα μικρες πχ. Chrome-accented exterior door handles and side sills
FAST Key entry systemAll Outlander models gain redesigned interior door panels with cloth inserts for 2008, with new chrome door handles for XLS. The FAST (Freehand Advanced Security Transmitter) Key entry system, which allows passive vehicle unlocking and engine start/stop, is now standard on the LS and Special Edition models. An MP3/auxiliary input jack is now standard for LS and XLS models, and all 4WD models have heated exterior mirrors standard, as well.
kai ton 2,4lt
Όλα αυτά τα έχει το Instyle που πουλιέται ήδη....
Απλά οι Αμερικάνοι είναι πολύ πίσω... -
Καλησπέρα σε όλους.
Μόλις γύρισα από Ζαγοροχώρια!!!
Ένα τέλειο μέρος που όλοι πρέπει να επισκεφθούν όσο είναι ακόμη αυθεντικό.....
Οι εμπειρίες μου από το outie....Κατανάλωση στην Εθνική κάτω από 10 λίτρα, συγκεκριμένα 9,8 λτ/100.
Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά για τα κιλά του αυτοκινήτου. Και η οδήγησή μου ήταν νορμαλ, ούτε υπερβολές, ούτε χαλαρότητες. Από 100-150 σε όλο το ταξίδι....Χιόνι : άμα είναι απάτητο πας χωρίς πρόβλημα.
Πάγος: τα λάστιχα δεν κάνουν για πολλά. Κάποια στιγμή που προσπαθούσα να ξεπαρκάρω από τον πάγο με όπισθεν, οι τροχοί γυρίζαν τρελλά. Για να καταφέρω να ξεκολλήσω απενεργοποίησα το TCS-ESP και τα κατάφερα.
Λάσπη: Μπήκα στο Μπουραζάνι σε ένα χωράφι το οποίο ήταν λασπωμένο/χιονισμένο και μετά από δύο γύρες τα λάστιχα και η λάσπη είχαν γίνει ένα, ΑΛΟΙΦΗ/ΚΡΟΥΣΤΑ, που σημαίνει μηδενική πρόσφυση. Βέβαια βγήκα με το 4WD LOCK, αλλά έχω την υποψία ότι εάν συνέχιζα θα με έβγαζε κανένα NIVA. Συμπέρασμα: τα λάστιχα δεν κάνουν για τέτοια παιχνίδια....
Εθνική : απλά φοβερό, ευχαριστιέσαι να το οδηγάς....δώστου δρόμο
Επαρχιακοί δρόμοι : πολύ καλό, με καλά κρατήματα, αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας...δεν είναι και καθαρόαιμο GTI.....
PS1. Δυστυχως δεν είχα την ευκαιρεία να δοκιμάσω περισσότερο off-road αφού η παρέα είχε έναι Audi A3 που σημαίνει ότι εάν κόλλαγα.... Άρα την επόμενη φορά παρέα με κάποιον που μπορείς να αλληλοβοηθηθείς....
PS2. Είδα άλλα δύο outlander πάνω και μάλιστα πετρέλαιο. Ο ένας φίλος που μίλησα μου είπε για την υστέρηση του κινητήρα κάτω από τις 2000 στροφές....
Και δυο φωτο με φόντο το Μικρό Πάπιγκο και τους φημισμένους πύργους.... http://picasaweb.google.gr/karras.antonis/Outlander
-
Καλησπέρα σε όλους.
..........................................................
Και δυο φωτο με φόντο το Μικρό Πάπιγκο και τους φημισμένους πύργους.... http://picasaweb.google.gr/karras.antonis/OutlanderΠολύ χρήσιμα όλα αυτά που γράφεις. Πολύ ωραίο σε μαύρο το outlander σου!
-
Καλησπέρα σε όλους.
..........................................................
Και δυο φωτο με φόντο το Μικρό Πάπιγκο και τους φημισμένους πύργους.... http://picasaweb.google.gr/karras.antonis/OutlanderΠολυ ωραιος!!!
Το ειδα και ζηλεψα.
Εγω εχω πολυ καιρο ακομα μπροστα μου για να το παραλαβω
Πραγματι το μαυρο ειναι αψογο!! -
αμα το πλύνεις
-
Καλησπέρα σε όλους.
...
Κατανάλωση στην Εθνική κάτω από 10 λίτρα, συγκεκριμένα 9,8 λτ/100.
Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά για τα κιλά του αυτοκινήτου. Και η οδήγησή μου ήταν νορμαλ, ούτε υπερβολές, ούτε χαλαρότητες. Από 100-150 σε όλο το ταξίδι.......
τωρα 2 μέρες στην πόλη βλέπω γύρω στο 12 χωρίς βέβαια καννιβαλισμούς
είναι υπέροχο αυτοκίνητο , ποτέ δεν περίμενα απο τον εαυτό μου να συμπαθήσει τόοοοσο πολυ ένα 'φορτηγάκι'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αμα το πλύνειςΒεβαια!!!
Το μεγαλο του μειονεκτημα.
Πλυμενο ειναι το ποιο ομορφο απο ολα, αλλα δεν μπορεις να το διατηρησεις ουτε μια ημεραΥ.Γ. Και εγω μαυρο το παραγγειλα
Α ρε πλυσιμο που θα πεφτει
Mitsubishi Outlander 2007