-
Έκπτωση 300 και συναγερμό. Τιμή χωρίς πινακίδες και τέλη 36490 (εκδοση InStyle).
Χρηματοδοτικό 1 χρόνο περίδο χάριτος και 10%. Εάν είναι σύντομo το χρονικό διάστημα
αποπληρωμής συμφέρει. Έμπορος στον Γερακα Λ. Μαραθώνος -
Για την 10ετή εγγύηση.
Απο εδώ http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1137 σε κάποιο σημείο αναφέρει:
'Η συγκεκριμένη κίνηση (περι την νέας εγγύησης λέει...) εμπίπτει στα πλαίσια μίας **γενικότερης στρατηγικής κατεύθυνσης **του ομίλου, με στόχο τη μεγιστοποίηση των after sales παροχών και την ικανοποίηση των πελατών.... Μήπως με αυτά που ακούγονται για τον Σαρακάκη, φοβούνται ... και προσπαθούν?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Για την 10ετή εγγύηση.
Απο εδώ http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1137 σε κάποιο σημείο αναφέρει:
'Η συγκεκριμένη κίνηση (περι την νέας εγγύησης λέει...) εμπίπτει στα πλαίσια μίας **γενικότερης στρατηγικής κατεύθυνσης **του ομίλου, με στόχο τη μεγιστοποίηση των after sales παροχών και την ικανοποίηση των πελατών.... Μήπως με αυτά που ακούγονται για τον Σαρακάκη, φοβούνται ... και προσπαθούν?
H antiproswpeia (honda-mitsubishi-kavalas, apo opou parelava to outlander -2.0 diesel) me enhmerwse oti martio-aprilio o sarakakis ana8etei se etairia logistics to kommati twn antallaktikwn. Isws h allagh sth politikh eggyhsewn exei na kanei kai me ayto....
-
Σημερα πήγα επιτέλους και το είδα σε έκθεση απο κοντα. Είχε το Instyle μέσα (με εκπληκτικό εξοπλισμό ... τα πάντα είχε) και το Intense (το οποιο ήθελα εγώ) έξω. Πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Εν ολίγης για την έκδοση που θέλω εγώ.
Τελική τιμή βασικής έκδοσης 30.700 με το κλειδί στο χέρι. (η τιμή περιλαμβάνει τέλη κυκλοφορίας και μεταλ. χρώμα) Τέλη ταξινόμισης δεν έχει.
10 χρόνια εγγύηση. 3 εργοστασιακή σε όλα, +7 όλα τα μηχανικά χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
Ετοιμοπαράδοτο σε όλα τα χρώματα εκτός άσπρου και κόκκινων (απλού και μεταλ.). Για αυτά μόνο παραγγελία απο Ιαπωνία και 4μηνη αναμονή.
(Το ήθελα σε κόκκινο αλλά δεν πειράζει) -
Αν είναι τα 10 χρόνια τέτοια όπως τα ζήσαμε μερικοί από τα 2 χρόνια, τότε να λείπει το βύσσινο παιδιά...
-
Πως δηλαδή?
Να σου πω την αλήθεια πήγα λίγο 'μαζεμένος' λόγω Σαρακάκη αλλά μου φάνηκαν πολύ εξηγημένοι οι 2 πωλητές που με εξυπηρέτησαν (ήταν πολύ αναλυτικοί και γνώστες τις κάθε απορείας μου) ... σε σχέση με άλλους πωλητές ... αγγαρεία. -
Ξέρει κανένας εάν η παλιά εγγύση (3+4 χρόνια) κάλυπτε εκτός από μηχανικά που καλύπτει η καινούργια και ηλεκτρικά προβλήματα ;
-
Ο χρήστης sbouras έγραψε:
Ξέρει κανένας εάν η παλιά εγγύση (3+4 χρόνια) κάλυπτε εκτός από μηχανικά που καλύπτει η καινούργια και ηλεκτρικά προβλήματα ;Κάλυπτε ΚΑΙ ηλεκτρολογικά... ΚΑΙ μεταβιβαζόταν στον επόμενο-ους ιδιοκτήτες...
Έννοείται ότι είναι χειρότερη αυτή η καινούργια... Στην μεταπώληση κυρίως... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σημερα πήγα επιτέλους και το είδα σε έκθεση απο κοντα. Είχε το Instyle μέσα (με εκπληκτικό εξοπλισμό ... τα πάντα είχε) και το Intense (το οποιο ήθελα εγώ) έξω. Πάρα πολύ ωραίο αυτοκίνητο.
Τελική τιμή βασικής έκδοσης 30.700 με το κλειδί στο χέρι. (η τιμή περιλαμβάνει τέλη κυκλοφορίας και μεταλ. χρώμα) Τέλη ταξινόμισης δεν έχει.
10 χρόνια εγγύηση. 3 εργοστασιακή σε όλα, +7 όλα τα μηχανικά χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
Ετοιμοπαράδοτο σε όλα τα χρώματα εκτός άσπρου και κόκκινων (απλού και μεταλ.). Για αυτά μόνο παραγγελία απο Ιαπωνία και 4μηνη αναμονή.
(Το ήθελα σε κόκκινο αλλά δεν πειράζει)Και κάτι ακόμα.
Τους ρώτησα για το 2,0 diesel. Τελική τιμή στα 39.000 (Φαντάζομαι σε 'καλή' έκδοση) και με απέτρεψαν αναφέροντας μου την κάκιστη ποιότητα πετρελαίου στην Ελλάδα και το υψηλό (!) κόστος συντήρησης. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και κάτι ακόμα.
Τους ρώτησα για το 2,0 diesel. Τελική τιμή στα 39.000 (Φαντάζομαι σε 'καλή' έκδοση) και με απέτρεψαν αναφέροντας μου την κάκιστη ποιότητα πετρελαίου στην Ελλάδα και το υψηλό (!) κόστος συντήρησης.Γνώμη μου είναι ότι εάν θέλεις diesel να το πάρεις. Έχω κολητό με bmw 320 diesel και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ρώτησε κάτι ταξιτζήδες που να βάζει πετρέλαιο και βάζει πάντα από εκεί. Επίσης λόγω μεγάλης αυτονομίας (περίπου 1000km) μπορεί να γυρίσει τη μισή Ελλάδα και να ξαναγυρίσει στην έδρα του για να βάλει πετρέλαιο. Τώρα για το υψηλό κόστος συντήρησης αυτό είναι μύθος. Τα service θα έχουν την ίδια τιμή ή θα είναι ελάχιστα ακριβότερα. Μόνο μετά από πάρα πάρα πάρα πολλά km, που μπορεί να έχει πρόβλημα ο κινητήρας, θα έχει ποιο αυξημένο κόστος επισκευής.
-
γεια σας καινουργιος εδω.οδηγος μηχανων ολα τα χρονια.τωρα σκεφτομαι για OUTLANDER H TIGUAN? ΤΙ ΛΕΤΕ
-
γεια σας καινουργιος εδω.οδηγος μηχανων ολα τα χρονια.τωρα σκεφτομαι για OUTLANDER H TIGUAN? ΤΙ ΛΕΤΕ
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τους ρώτησα για το 2,0 diesel. Τελική τιμή στα 39.000 (Φαντάζομαι σε 'καλή' έκδοση) και με απέτρεψαν αναφέροντας μου την κάκιστη ποιότητα πετρελαίου στην Ελλάδα και το υψηλό (!) κόστος συντήρησης.Xwris na kanw diafhmish, h shell exei duo neous typous diesel poly ka8arous (http://www.shell.gr).
Apo osa gnwrizw kai syzytw (komothnh -8εσσαλονικη - flwrina) to problhma einai kyriws stis xamhles 8ermokrasies. Antimetwpizetai omws me thn kalh diesel h me pros8eta antipsyktika. -
deite ki ayto SXETIKA ME THN KATANALWSH:
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _cars.html -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τους ρώτησα για το 2,0 diesel. Τελική τιμή στα 39.000 (Φαντάζομαι σε 'καλή' έκδοση) και με απέτρεψαν αναφέροντας μου την κάκιστη ποιότητα πετρελαίου στην Ελλάδα και το υψηλό (!) κόστος συντήρησης.Diesel (2.0l) edwsan liga kommatia apo thn mhtrikh (iapwnia) logw megalhs zhthshs sthn ypoloiph Eyrwph, opote ginetai xamos. Egw parelaba to diko mou (30.700 -polytekniko, apo antiproswpeia se b.ellada) meta apo polles anazhthseis, sth 2h epilogh xrwmatos, apo Kalamata...!
H diesel ekdosh (2.0l) erxetai monon sthn plousia ekdosh gia thn wra... -
εχω παραγγειλει το diesel και ας κινδυνολογουν για την ποιοτητα των καυσιμων, τα ακριβα σερβις κλπ.
το παρηγγειλα απο χαλκιδα 6.5% χωρις παρακρατηση κυριοτητας και δυνατοτητα μερικης ή ολικης αποπληρωμησ οποτε θελω.
εκανα test drive και ειναι λιγο αργο κατω απο τις 2000rpm.
Oμως μετα φυσαει. ο αντιπροσωπος με διαβεβαιωσε οτι υπαρχει ηδη κιτ αναβαθμισης του κινητηρα στα 170 αλογα. (δεν γνωριζε τιμη).
τσεκαρα στη γερμανια και οντως υπαρχει.
η τιμη γνωστη σε ολους..... 39000.
δεν μου εβαλε πονηρα ποσα.
απο οτι μου ειπε θα παραλαβω τελη απριλη γιατι υπαρχει μεγαλη ζητηση.
καλοριζικο σε οσους το πηραν, καλοταξιδο και για οσουσ το σκεφτονται ενα μονο θα πω μετα απο 3 μηνες ψαξιμο ολων των suv(rav4, antara, captiva,vitara, xtrail honda κλπ).
δινει τα περισσοτερα(ολα εργοστασιακα) και στην καλυτερη τιμη. -
kharemis, ο λόγος που δεν παίρνω ντίζελ είναι μόνο το κόστος του αυτοκινήτου, τα 39.000 ευρώ, αλλιώς θα το προτιμούσα. Ούτως ή άλλως έχω εμπειρία απο πετρελαιοκίνητο (έχω κιόλας) και ξέρω και που θα βρω καθαρό πετρέλαιο ... σε λογική τιμή.
Και να σου πω την αλήθεια και μόνο που δεν άκουσα τα 600 με 650 ευρώ, τα 'αδιευκρίνηστα' τέλη ταξινόμισης και 'διάφορα' έξοδα, με κέρδισαν.
'Εχω ένα μήνα περιθώριο να αποφασίσω Outlander ή X Trail. Τα υπόλοιπα τα απέκλεισα. Ιδωμεν!!! -
Ο χρήστης MITSOS-XENOS έγραψε:
Diesel (2.0l) edwsan liga kommatia apo thn mhtrikh (iapwnia) logw megalhs zhthshs sthn ypoloiph Eyrwph, opote ginetai xamos. Egw parelaba to diko mou (30.700 -polytekniko, apo antiproswpeia se b.ellada) meta apo polles anazhthseis, sth 2h epilogh xrwmatos, apo Kalamata...!
H diesel ekdosh (2.0l) erxetai monon sthn plousia ekdosh gia thn wra...Για να λές 30700 εννοείς χωρίς την οθόνη;
Γιατί εμένα τέτοια προσφορά μου έδωσαν...
Η οθόνη +1500 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
kharemis, ο λόγος που δεν παίρνω ντίζελ είναι μόνο το κόστος του αυτοκινήτου, τα 39.000 ευρώ, αλλιώς θα το προτιμούσα. Ούτως ή άλλως έχω εμπειρία απο πετρελαιοκίνητο (έχω κιόλας) και ξέρω και που θα βρω καθαρό πετρέλαιο ... σε λογική τιμή.
Και να σου πω την αλήθεια και μόνο που δεν άκουσα τα 600 με 650 ευρώ, τα 'αδιευκρίνηστα' τέλη ταξινόμισης και 'διάφορα' έξοδα, με κέρδισαν.
'Εχω ένα μήνα περιθώριο να αποφασίσω Outlander ή X Trail. Τα υπόλοιπα τα απέκλεισα. Ιδωμεν!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΙ ΜΕΝΑ 'ΜΕ ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ' ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΛΟΓΩ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΩΝ, ΛΟΓΩ ΡΟΠΗΣ (ΤΡΑΒΑΩ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ) ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ X-TRAIL Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΗΔΗ Η NISSAN ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ - ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΑΕΙ ΒΑΡΚΑ ΓΥΑΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΤΩΧΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ MITSU KAI ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ.
ΒΑΣΙΚΟΣ ΓΝΩΜΟΝΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
ΑΜΑΞΩΜΑ ΑΚΑΜΠΤΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΛΑΣ , ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΟΡΟΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ EVO, ΑΡΙΣΤΑ ΦΡΕΝΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ESP ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΙΒΩΤΙΟΥ FULL ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ ΚΑΛΑ ΦΩΤΑ ΚΛΠ.
ΒΕΒΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ NISSAN ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΕΙΣ .
ΦΙΛΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 'ΕΜΕΝΑ ΤΟ OUTLANDER ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ KAI AYTO MOY ΦTANEI' .ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ 'καθαρό πετρέλαιο ... σε λογική τιμή'
-
Ο χρήστης kharemis έγραψε:
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ 'καθαρό πετρέλαιο ... σε λογική τιμή'Τίποτα, απλώς ξέρω καναδυο βενζινάδικα στη Θεσσαλονίκη που ελέγχουν το πετρελαιο τους και είναι καλής ποιότητας (το πιο ανόθευτο που μπορεί να υπάρχει ... φαντάζομαι) σε λογικές τιμές όχι ακριβό.
Mitsubishi Outlander 2007