-
abadlot αν κρινω απο την ζαντα ειναι το instyle 18'
-
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Δες πως έγιναν σήμερα που τα έβαλα μέσα στη λάσπη και άμμο στη Ν.Λάμψακο
http://www.youtube.com/watch?v=5x5e-k6og5Y
Πάντως είχε αρκετό γέλιο....Ωραίο video και το μαύρο Outlander πολύ όμορφο (εγώ μάλλον θα το έπαιρνα με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό...!). Μονο μια φορά βασικά το είδα να ζορίζεται (γύρω στο σημείο 01:55) και τελικά τα κατάφερε.
Δες κι αυτό σε χιόνι (αν δεν το έχεις δει):
http://www.youtube.com/watch?v=22BV5w5E_LA
που πρέπει να είναι το diesel γιατί βλέπω διπλή εξάτμιση.Για χιόνι δες και αυτό (παρέα με ένα Infinity):
http://www.youtube.com/watch?v=xsS5LTwyX5U
καθώς και τα υπόλοιπα του ίδιου χρήστη.Άραγε τι λάστιχα να φοράνε αυτοί στα χιόνια...?
Κάτι άσχετο: τα Xenon τι λένε?
-
Ναι όντως ζορίστηκε εκεί αρκετά, αλλά τα λάστιχα είχαν γίνει...
Από μια ερώτηση που είχα κάνει σε κάποιον Ρώσσο σε άλλο forum που έχει το outlander μου απάντησε τα εξής :
...
**Today in Russia most popular winter tyres:- Nokian Hakkapeliita SUV5
- Michelin Latitude X-Ice
- GoodYear UltraGrip 500**
...
Πιστέυω όμως ότι δεν κάνουν και για λάσπη / χώμα (βέβαια καλύτερα θα είναι από τα μαμίσια...)
Τα Xenon είναι καλά αλλά βέβαια δεν έχω εντυπωσιαστεί.
Σίγουρα όμως είναι καλύτερα από τα συμβατικά. -
**Today in Russia most popular winter tyres:- Nokian Hakkapeliita SUV5
- Michelin Latitude X-Ice
- GoodYear UltraGrip 500**
Εγώ θα έλεγα να ρωτήσεις στο forum αυτόν τον Ρώσο ποια λάστιχα φοράει το Outlander (3.0V6) στο test του autoweek.ru στα χιόνια! (στο γνωστό videάκι που τραβάει και snowboard...!)
Youtube VideoΡύθμισες το HiFi? Σκίζει τώρα...?
-
Πολυ καλο videaki φιλε abadlot
Τα αλλα τα εχω δει.
Για ποσταρετε κανενα καινουριο, γιατι μεχρι να το παρω, μονο στο video μπορω να το χαιρομαι -
ρε πατρας 2 μηνες σου ειπανε για το instyle ctv ?
Από που το πήρες ΠατραΓιατι τόσο αργά.
Σου έκανε δωρο συναγερμο και αν ναι τι παιζει με το κλειδωμα(που το έχεις πάνω σου και τον συναγερμο).Υποτίθεται οτι μπαινεις και φευγεις
Ο συναγερμος πως κανει activation
επιτοκιοΠες ρε φιλε γιατι ειμαι στη φαση να κλεισω και θελω να δω τι παιζει
-
Σε μένα έβαλαν δώρο συναγερμό της metasystem.
Συνεργαζεται άψογα με το keyless.
Με το που το κλειδώνεις από το keyless ενεργοποιείται αυτόματα.
Και στο ξεκλείδωμα βάζεις το χέρι σου στην πόρτα για να ανοίξει και απενεργοποείται κανονικά ή πατάς πάλι το κουμπί για το ξεκλείδωμα από το keyless (δεν έχει νόημα βέβαια το δεύτερο αλλά μπορείς να το κάνεις και έτσι). -
Και στο ξεκλείδωμα βάζεις το χέρι σου στην πόρτα για να ανοίξει και απενεργοποείται κανονικά ή πατάς πάλι το κουμπί για το ξεκλείδωμα από το keyless (δεν έχει νόημα βέβαια το δεύτερο αλλά μπορείς να το κάνεις και έτσι).Από ποιον αντιπρόσωπο το πήρες...?
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
ρε πατρας 2 μηνες σου ειπανε για το instyle ctv ?
Από που το πήρες ΠατραΓιατι τόσο αργά.
Σου έκανε δωρο συναγερμο και αν ναι τι παιζει με το κλειδωμα(που το έχεις πάνω σου και τον συναγερμο).Υποτίθεται οτι μπαινεις και φευγεις
Ο συναγερμος πως κανει activation
επιτοκιοΠες ρε φιλε γιατι ειμαι στη φαση να κλεισω και θελω να δω τι παιζει
Φιλε μου μου ειπαν 3 ΜΗΝΕΣ για το cvt!!!!
Στην Πατρα δεν εχεις πολλες επιλογες για να διαλεξεις αντιπροσωπια, οπως εχετε εσεις στην Αθηνα.
Δυστηχος εδω ΟΛΕΣ οι μαρκες, εχουν μονο ΜΙΑ εξουσιοδοτημενη αντιπροσωπια.
Το πηρα λοιπον απο τον Κοντογεωργα , που ειναι ο επισημος της Πατρας.
Δεν εχω παρει δωρο το συναγερμο. αλλα εχω παρει δωρο πατακιαΟκ εκτος της πλακας, εχω παρει και δωρο 800 ευρω εκπτωση και το πηρα μετρητα. Ισως στην Αθηνα να εβρισκα καλυτερη προσφορα, γιατι ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος, αλλα η δουλεια μου δεν επιτρεπει ταξιδια στην Αθηνα.
Τι ειπες ??? Να ερθω Αθηνα στο ρεπο??
Ποιο ρεπο?? -
Και στο ξεκλείδωμα βάζεις το χέρι σου στην πόρτα για να ανοίξει και απενεργοποείται κανονικά ή πατάς πάλι το κουμπί για το ξεκλείδωμα από το keyless (δεν έχει νόημα βέβαια το δεύτερο αλλά μπορείς να το κάνεις και έτσι).Καλο αυτο με τον meta.
Ειναι πολυ καλος συναγερμος!!!
Πες μου σε ποιο συνεργειο τον εβαλες, γιατι εδω στην Πατρα, πολυ φοβαμαι οτι θα πανε ψαχνοντας για το πως μπαινει.
Δεν εχει πουληθει αλλο ακομα!!!! -
Ο χρήστης vanorton έγραψε:
Από ποιον αντιπρόσωπο το πήρες...?Από τον Παπρά. Έχει κατάστημα στην Συγγρού και στον Πειραιά.
Στέφανε νομίζω ότι τον έβαλαν οι ίδιοι γιατί ο Παπράς έχει ολοκληρωμένη μονάδα στον Πειραιά.
Υπάρχει βέβαια και μια περίπτωση να τον έβαλαν στον Σαρακάκη αλλά δεν το νομίζω. -
ξερει κανεις αν αρχισε να διατιθεται με τον γαλλικο diesel?
και αν ναι σε τι τιμη? -
Αν το έψαξε κανένας, γιατί κάποια κουβέντα είχε γίνει παλαιοτέρα σχετικά με τις διαστάσεις ελλαστικών:
Γιατί το diesel του δίνουν Απόσταση από το έδαφος 178 mm, ενώ τα βενζινοκίνητα (και τις τρείς εκδόσεις) 215; -
Λοιπον εχω ρωτησει σε 4-5 διαφορετικους αντιπροσωπους και οι απαντησεις ειναι του τυπου
δεν ξερω αν θα ερθει καν
δεν εχουμε καμια ενημερωση
δεν ξερουμε
πιθανως στο τελος του 08
μαλλον μπορει να ερθεικαι τετοια
Ειμαι ο πρωτος που θα έπαιρνε diesel2,2 και με ολες αυτεσ τις μαλακιες παω για το 2,4
Φιλοι εγω το κλεινω με ctv 2,4 και μου λενε για τελη Μαιου
στο χρωμα που θελω .Τελος παντων υπομονηΔωρα μετρητα-συναγερμος meta
-
ισως για αυτο παιρνεις αυτες τις απαντησεις φιλε...
γιατι οταν ο πελατης ειναι ψημενος δεν τον αφηνουμε να φυγει ουτε για μια βδομαδα αργοτερα.
αν θες την γνωμη μου αν μπορεις να περιμενεις για τον HDI 2.2 δεν θα χασεις.
αν παλι δεν μπορεις καλοριζικο.
(η γνωμη μου ειναι παντως οτι σε τετοιο ογκο,βαρος,δεν παει με τιποτα βενζινοκινητηρας.ειναι κριμα να δινει κανεις τοσα λεφτα για αυτοκινητο και μετα να μην μπορει να το χαρει,να κανει δηλαδη πολλα χιλιομετρα επειδη δεν διαθετει δικη του πετρελαιοπηγη να το ανεφοδιαζει)
θυμηθηκα φιλο ο οποιος πηρε το cherokee 3,7 αυτοματο αλλα κυκλοφορει με το smart. -
Βρε christou οταν το ρωτουσα δεν ημουνα τοσο ψημενος
το επαιζα γενικα μια πληροφορια ρε παιδια..... και δεν ξερανε....Εννοειτε οτι θελουν να πουλησουν αλλα οταν τους λεω ααα να παω δηλαδη να παρω το citroen μου λενε αμα θες τον αυτον τον κινητηρα αυτη ειναι μια λυση
Δηλαδη λες οτι αμα ερχοτανε στους προσεχεις 5-6 μηνες δεν θα το λεγανε
ΟΛΟΙ -
Αντιστοιχα τον Νοεμβρη λέγανε για ctv απο φλεβαρη και ετσι ειναι τα πραματα
-
κοιτα ξερολας δεν ειμαι και ο σκοπος του post μου δεν ηταν να σε μπερδεψω περισοτερο.
μια γνωμη ειπα και γω οπως αντιλαμβανομαι το ζητημα.
προσωπικη αποψη: μπορει να ξερουν κατι μπορει και οχι.
σε citroen και πεζω για το c crosser και 4007 ρωτησες καθολου?
ιδια αυτοκινητα ειναι αλλα με τον καλο κινητηρα -
ρε αυτα βγαινουν με βασικο αυτον εξαρχης
-
πάρε το C Crosser
ίδιο αυτοκίνητπ, θεικό σχέδιο, όχι οτι του outlander δεν έιναι ωραίο, αλλά το Citroen είναι υπέροχο.
μάλλον όμως αργεί και αν το φέρουν
Mitsubishi Outlander 2007