-
Παιδιά, κανένας έυκολος τρόπος να φύγει (ή να μην φαινεται πολύ) γρατζουνιά σε μαύρο outlander , υπάρχει?
Ακουσα για κάτι κρέμες που ομως πρεπει να χρησιμοποιηθούν σε 'ζεστή' λαμαρίνα και κάτι τέτοια. Εχει κανεις υπόψιν του τίποτα? -
Pinokiogr, δεν εχω παρατηρησει αυτη την συμπεριφορα ετσι δεν μπορω να σου πω κατι. Τα paddles τα χρησιμοποιω σπανια κυριως για 'φρενο' σε μεγαλες κατηφορες. Σκαλοπατια & μπαγκαζιερες δεν εχω ιδεα γιατι δεν μου χρειαζονται. Το φωτακι το 'σβησανε' στο συνεργειο, κολησε ενας αισθητηρας ταχυτητας μου ειπαν, αν ξανασυμβει θα τον αλλαξουν. Δεν ειχε παντως καμια επιπτωση. Στο θεμα τις ανακλησης αλλαξαν το εξαρτημα αν και δεν υπηρχε καποιο προβλημα. Καλο Πασχα σε ολους, φευγω για Χαλκιδικι.
-
Προχτες σε παρκαρισμα εσπασα το πισω αριστερα φαναρι ομιχλης. (Γ@#ω τα κολωνακια στα πεζοδρομια)
Σημερα εψαχνα ενα συνεργειο να το φτιαξω. Ρε παιδια σε ολη την Αττικη υπήρχε μονο ενα ανταλλακτικο... Δηλαδη ελεος...
Και κοστος? 114 ευρουλακια Τσαμπα πραμα ενα κομματι πλαστικο...
Θα το τοποθετησω μονος μου. Συμφωνα με το βιβλιο του αυτοκινητου ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.
Α! και σε οσα μαγαζια (εκτος μιτσουμπισι) πηρα τηλ. ολοι μου ελεγαν πως δεν υπαρχει και θα κανουν παραγγελια απο Σαρακακη. (Και ο Σαρακακης ειχε μονο ενα) -
Μολις εριξα ενα κραξιμο στο baker....
Και εγω ρε παιδια δεν εχω ασχοληθει με μπαγκαζιερες γιατι δεν χρειαζονται....εκτος αν το χρησιμοποιείται σαν people mover 7 ατομα με αποσκευες καροτσια και λοιπα...ετσι ναι
Καλο Πασχα σε ολους και καλες εκδρομες
Περιμενω απο ολους περιγραφες απο outlanders πανω στα βουνα , μεσα στα ποταμια,αριστερη στις εθνικες , στις παραλίες και παντου
OUTLANDER
για οποιον δεν το εχει δει ας κατσει να το δει 10 λεπτακια mitsubishi outlander
http://www.youtube.com/watch?v=TFT67pEm ... PL&index=4 -
Ο χρήστης abadlot έγραψε:
Mitsubishi Outlander GT Prototype Debuts in New York
http://www.worldcarfans.com/9090409.014/mitsubishi-outlander-gt-prototype-debuts-in-new-yorkΠέρα απο τις δυνατότητες του GT, εμφανισιακά το τρέχων μοντέλο είναι πολύ πιο όμορφο.
Χαμηλωμένο αρκετά σαν Lanser SW είναι.Μπορείτε να το δείτε και σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=yMkkgZ5Id1k&feature=sdig&et=1239561263.71, στο 30στό δευτερολεπτο περίπου.
Αηδία είναι!!! Και μπροστα και πισω τα φανάρια...αλλά ειδικά μπροστάΓια το εμπρος συμφωνω αλλα το πισω??????.... δεν εχει αλλαξει ιδιο ειναι.
Το μονο πολυ ωραιο ειναι το νεο ταμπλο οργανων & τα καλυτερα πλαστικα. -
Ο χρήστης Hliasm έγραψε:
Προχτες σε παρκαρισμα εσπασα το πισω αριστερα φαναρι ομιχλης. (Γ@#ω τα κολωνακια στα πεζοδρομια)
Σημερα εψαχνα ενα συνεργειο να το φτιαξω. Ρε παιδια σε ολη την Αττικη υπήρχε μονο ενα ανταλλακτικο... Δηλαδη ελεος...
Και κοστος? 114 ευρουλακια Τσαμπα πραμα ενα κομματι πλαστικο...
Θα το τοποθετησω μονος μου. Συμφωνα με το βιβλιο του αυτοκινητου ειναι πολυ ευκολη διαδικασια.
Α! και σε οσα μαγαζια (εκτος μιτσουμπισι) πηρα τηλ. ολοι μου ελεγαν πως δεν υπαρχει και θα κανουν παραγγελια απο Σαρακακη. (Και ο Σαρακακης ειχε μονο ενα)φιλε το προβλημα θα ηταν να μην ειχε κανενα οπως συμβαινει σε πολλες αντιπροσωπειες μηδενος εξαιρουμενου.Αφου εσενα εχει τι προβλημα υπαρχει
Δηλαδη αν ειχε 12 δεν θα μας το ανεφερες ολα καλα θα ητανε....Ναι ειναι ακριβο αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα -
Ο χρήστης pinokiogr έγραψε:
Nα κανω και μια γενικη ερωτηση σε ολους.ποιος εχει βαλει THULE μπακαζιερα και απο που την εχει αγορασει εντος Αθηνων σε καποια καλη τιμη.Για μπαγκαζιερα όπως και τα παρελκόμενα να δεις στην Thule της Αθήνας η σε κάποιο αντιπρόσωπο και σε καλες τιμες.
Εγώ έχω βάλει στο δικό μου την Atlantis 780 σε μαύρο μεταλλικό , πολύ καλή καθώς επίσης και τις μπάρες τις οβάλ όπου μπορείς να βάλεις και άλλα πράγματα.
Δες εδω http://www.thule.com/Thule/ProductPage____44404.aspx -
Εδώ είμαι πρις 2 μήνες ανάβαση στο Μαίναλο
Το VIDEO εδω http://www.youtube.com/watch?v=rz9qNJx3_YY
-
Ο χρήστης jimthan έγραψε:
Εδώ είμαι πρις 2 μήνες ανάβαση στο ΜαίναλοΤο VIDEO εδω http://www.youtube.com/watch?v=rz9qNJx3_YY
-
τι λάστιχα φορας;
πολυ γλίστρα βλέπω, εκτος κι αν το πατάς επίτηδες -
Χμμμ Πολύ γλίστρημα !!!.
-
Φορά λάστιχα μαμά απλά δοκίμαζα την τετρακίνητη
Εδώ που το βλέπετε να γλιστρά έχω βάλει Lock 4wd και απενεργοποιημένο το κουμπί αριστερά κάτω από το ταμπλό .
Πατώντας λοιπόν πιο πολύ το γκάζι αρχίζει και πετά το πίσω μέρος .
Εγώ πάντως πιστεύω ότι η τετρακίνητη γενικά στο Outlander είναι η καλύτερη που έχω οδηγήσει μέχρι στιγμής σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας του . Να μην πω ότι συναγωνίζεται και την μεγαλύτερη κατηγορία.Στην συγκεκριμένη ανάβαση το χιόνι έφτανε περίπου μέχρι τα φανάρια ομίχλης ,και όσο και να φαίνετε παράξενο με τα λάστιχα της Μάνας του δεν αντιμετώπισα ιδιαιτέρα προβλήματα , σε μια διαδρομή περίπου 15-20 χιλ ανάβαση στο βουνό.
Να επισημάνω ότι το χιόνι ήταν φρέσκο και όχι πατημένο (και αυτό παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο)
Εκείνη την ημέρα ήταν μαζί μας και ένα JEEP . Λόγο λοιπόν του βάρους ? τα λάστιχα? Αντιμετώπισε πρόβλημα .
Δείτε σχετικό Post σε Ελληνικό Portal http://www.freeride.gr** ΕΔΩ ** http://www.freeride.gr/discuss/index.php?showtopic=241
-
Ο χρήστης jimthan έγραψε:
Φορά λάστιχα μαμά ...Στην συγκεκριμένη ανάβαση το χιόνι έφτανε περίπου μέχρι τα φανάρια ομίχλης ...
Να επισημάνω ότι το χιόνι ήταν φρέσκο και όχι πατημένο (και αυτό παίζει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο)
Το φρεσκο χιονι ειναι πιο ευκολο απο το απατητο κατα τη γνωμη μου. το υψος μπορει να δημιουργήσει επιπλεον προβλημα αν συσωρεύεται μπροστα στον τροχο και τον φρεναρει...
παντως με ενα M+S λαστιχο δεν θα ειχες αυτο το γλυστρημα, το οποιο το εχω αντιμετωπισει μονο σε παγωμενο χιονι...
-
παντως με ενα M+S λαστιχο δεν θα ειχες αυτο το γλυστρημα, το οποιο το εχω αντιμετωπισει μονο σε παγωμενο χιονι...
Έχεις απόλυτο δίκιο…
-
ΘΕΜΑ: navi system
Έστειλα χθες ένα μαιλ στην ΙΑΣΟΝ, (στο μαιλ a.togantzis@saracacis.gr, ο οποίος είναι ο servιce manager της εταιρείας), με παράπονα για το γνωστό θέμα των χαρτών. Λίγο πολύ του έλεγα για το πρόβλημα, ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα στο αυτοκίνητο και εγώ να κρατάω στο χέρι τον χάρτη, ότι δικαιούμαστε (και μάλιστα δωρεάν) την επίλυση του προβλήματος ή τουλάχιστον να μας δώσουν το software των χαρτών του 2008, την εποχή δηλαδή που οι περισσότεροι αγοράσαμε τα αυτοκίνητά μας, ότι αποτελεί δυσφήμιση για την εταιρεία αυτό που γίνεται και ότι χάνουν πελάτες από το forum (από υποψήφιους αγοραστές που μπαίνουν για συμβουλές για το αυτοκίνητο), άλλα και για την κοροιδία του να βγάλουν ένα 7% με 200 ευρώ κόστος.
Προς μεγάλη μου έκπληξη με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Τογαντζής και μου είπε:- Η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την μαμά ευρώπης για να λύσει το πρόβλημα. Ήδη η εταιρεία έχει ανοίξει σχετικό φάκελο παραπόνων για όσους από εμάς στέλνουμε παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα.
- Συνηγορεί και καταλαβαίνει ότι έχουμε δίκαιο (αγοράσαμε ένα harware χωρίς στην ουσία να έχει software) και αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα αποτελεί πηγή δυσφήμισης για το προιον και την εταιρεία.
- Δεν ήθελε να δεσμευθεί χρονικά για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά άφησε να καταλάβω ότι και σοβαρά το έχουν πάρει (πλεον) και βλέπει κάποια λύση σύντομα γιατί ασκούν συνεχώς πιέσεις στην μαμά ευρώπης για τα παράπονά μας.
- Αναγνώρισε ότι η NAVTEQ αν και έχει την κάλυψη της Ελλάδος 90% από τις αρχές καλοκαιριού του 2008 η μαμά ευρώπη δεν ΄΄περασε΄΄ και στο λογισμικό του αυτοκινήτου αυτή την κάλυψη, χωρίς όμως να μπορέσει να μου δώσει πειστική απάντηση στην ερώτηση μου γιατί αφού υπάρχει η κάλυψη, καθυστερούν τόσο να την πάρουν - προσαρμόσουν -αποστείλουν στην Ελλάδα.
- Υποσχέθηκε ότι μόλις βρεθεί η λύση θα δοθεί η εντολή να έχουμε την αναβάθμιση σε συμβολική ή σε μια πολύ λογική τιμή τέλος πάντων (και όχι το τερατώδες 200 Ευρόπουλα για ένα 7%. Εγώ βέβαια το είπα ότι για ηθικούς λόγους θα πρέπει στους παλιούς κατόχους να το διαθέσουν δωρεάν, αφού έχουμε στερεθεί όλοι τουλάχιστον για ένα χρόνο την ολοκληρομένη λειτουργεία του συστήματος. )
- Τέλος μου είπε ότι γνωρίζει για το forum και ενημερώνονται για το περιεχόμενο του, αλλά σαν εταιρεία δεν μπορεί να μπεί επίσημα μέσα και να σχολιάσει τα γραφόμενα. .΄
Αυτά μου είπε παιδιά. Μου άφησε την αίσθηση, ότι όντως κάτι άρχισε να κινήται στο θέμα μας και αυτό ωφείλεται στην κινητοποίησή μας μέσα από το forum kai τα mail που στέλνουμε σε αυτούς και τη μαμα ευρώπης.
Προτείνω όσοι δεν στείλανε letter of complain στον Σαρακάκη, να το κάνουν το συντομότερο, στέλνοντας το μαιλ όμως στο μαιλ του κου Τογαντζή και όχι απλά στο Σαρακάκη. Πρέπει να τους πιέσουμε ώστε να μπορέσουν και αυτοί με τη σειρά τους να πιέσουν περισσότερο την μαμά τους.
Αυτά τα νεα προς το παρόν από το μέτωπο του NAVI....Είδωμεν...... -
Στέφανε,
Επιβεβαίωσε μας άλλη μια φορά το ε μαιλ του Τογάντζη, γιατί έστειλα αλλά επέστρεψε failed delivery ...
Ο χρήστης ΣΤΕΦΑΝΟΣ14 έγραψε:
ΘΕΜΑ: navi system
Έστειλα χθες ένα μαιλ στην ΙΑΣΟΝ, (στο μαιλ a.togantzis@saracacis.gr, ο οποίος είναι ο servιce manager της εταιρείας), με παράπονα για το γνωστό θέμα των χαρτών. Λίγο πολύ του έλεγα για το πρόβλημα, ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο σύστημα στο αυτοκίνητο και εγώ να κρατάω στο χέρι τον χάρτη, ότι δικαιούμαστε (και μάλιστα δωρεάν) την επίλυση του προβλήματος ή τουλάχιστον να μας δώσουν το software των χαρτών του 2008, την εποχή δηλαδή που οι περισσότεροι αγοράσαμε τα αυτοκίνητά μας, ότι αποτελεί δυσφήμιση για την εταιρεία αυτό που γίνεται και ότι χάνουν πελάτες από το forum (από υποψήφιους αγοραστές που μπαίνουν για συμβουλές για το αυτοκίνητο), άλλα και για την κοροιδία του να βγάλουν ένα 7% με 200 ευρώ κόστος.
Προς μεγάλη μου έκπληξη με πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο Τογαντζής και μου είπε:- Η εταιρεία αναγνωρίζει το πρόβλημα και ήδη βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την μαμά ευρώπης για να λύσει το πρόβλημα. Ήδη η εταιρεία έχει ανοίξει σχετικό φάκελο παραπόνων για όσους από εμάς στέλνουμε παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα.
- Συνηγορεί και καταλαβαίνει ότι έχουμε δίκαιο (αγοράσαμε ένα harware χωρίς στην ουσία να έχει software) και αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα αποτελεί πηγή δυσφήμισης για το προιον και την εταιρεία.
- Δεν ήθελε να δεσμευθεί χρονικά για την αποκατάσταση του προβλήματος, αλλά άφησε να καταλάβω ότι και σοβαρά το έχουν πάρει (πλεον) και βλέπει κάποια λύση σύντομα γιατί ασκούν συνεχώς πιέσεις στην μαμά ευρώπης για τα παράπονά μας.
- Αναγνώρισε ότι η NAVTEQ αν και έχει την κάλυψη της Ελλάδος 90% από τις αρχές καλοκαιριού του 2008 η μαμά ευρώπη δεν ΄΄περασε΄΄ και στο λογισμικό του αυτοκινήτου αυτή την κάλυψη, χωρίς όμως να μπορέσει να μου δώσει πειστική απάντηση στην ερώτηση μου γιατί αφού υπάρχει η κάλυψη, καθυστερούν τόσο να την πάρουν - προσαρμόσουν -αποστείλουν στην Ελλάδα.
- Υποσχέθηκε ότι μόλις βρεθεί η λύση θα δοθεί η εντολή να έχουμε την αναβάθμιση σε συμβολική ή σε μια πολύ λογική τιμή τέλος πάντων (και όχι το τερατώδες 200 Ευρόπουλα για ένα 7%. Εγώ βέβαια το είπα ότι για ηθικούς λόγους θα πρέπει στους παλιούς κατόχους να το διαθέσουν δωρεάν, αφού έχουμε στερεθεί όλοι τουλάχιστον για ένα χρόνο την ολοκληρομένη λειτουργεία του συστήματος. )
- Τέλος μου είπε ότι γνωρίζει για το forum και ενημερώνονται για το περιεχόμενο του, αλλά σαν εταιρεία δεν μπορεί να μπεί επίσημα μέσα και να σχολιάσει τα γραφόμενα. .΄
Αυτά μου είπε παιδιά. Μου άφησε την αίσθηση, ότι όντως κάτι άρχισε να κινήται στο θέμα μας και αυτό ωφείλεται στην κινητοποίησή μας μέσα από το forum kai τα mail που στέλνουμε σε αυτούς και τη μαμα ευρώπης.
Προτείνω όσοι δεν στείλανε letter of complain στον Σαρακάκη, να το κάνουν το συντομότερο, στέλνοντας το μαιλ όμως στο μαιλ του κου Τογαντζή και όχι απλά στο Σαρακάκη. Πρέπει να τους πιέσουμε ώστε να μπορέσουν και αυτοί με τη σειρά τους να πιέσουν περισσότερο την μαμά τους.
Αυτά τα νεα προς το παρόν από το μέτωπο του NAVI....Είδωμεν...... -
προς reseman
Δυστηχώς έκανα delete το μαιλ του. Στείλε το μαιλ προς gpappas@saracakis.gr με info, info@saracakis.gr και θα φτάσει στα χέρια του. Βάλε μόνο και τηλ επικοινωνίας.
Το τηλέφωνο από το οποίο μου τηλεφώνησε είναι 02103483300. -
προς roseman
πιθανοτατα το σωστο μαιλ (το βρήκα σε σημειώσεις μου) του είναι, a.togantzis@saracaκis.gr
στείλε το μαιλ και στις 3 διευθύνσεις. (a.togantzis@saracaκis.gr , gpappas@saracakis.gr, info@saracakis.gr -
Στέφανε,
Ευχαριστώ, μήνυμα εστάλη και στίς 3 διευθύνσεις ...
Θα ενημερώσω σχετικά με πρόοδο ...
Καλό Πάσχα
Ο χρήστης ΣΤΕΦΑΝΟΣ14 έγραψε:
προς roseman
πιθανοτατα το σωστο μαιλ (το βρήκα σε σημειώσεις μου) του είναι, a.togantzis@saracaκis.gr
στείλε το μαιλ και στις 3 διευθύνσεις. (a.togantzis@saracaκis.gr , gpappas@saracakis.gr, info@saracakis.gr -
ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ mail ΣΤΟΝ κ. ΤΟΓΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ 7% ΚΑΙ ΤΩΝ 200€.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Mitsubishi Outlander 2007