-
Από ξένο forum:
Just a quick note for UK users.
The new map updates are now available priced at around £200. I have not yet got mine, however I hope to order it this week. Thankfully my company has offered to pay for the upgrade as it is used for company buisness. -
Εχω την εντυπωση πως οι αναβαθμισεις χαρτων σε χωρες της ευρωπης δεν μας αφορουν γιατι αυτο δεν σημαινει απολυτα οτι εχουν αναβαθμιστει και της Ελλαδας. Τωρα βεβαια εχω μπερδευτει και δεν ειμαι σιγουρος αν η εταιρεια εχει βγαλει αναβαθμιση αλλα δεν την εχει η μιτσουμπισι ακομα.
-
Πλησιάζει ο καιρος για το πρωτο service μια και κλεινω χρόνο 2,4 CVT και θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει κάνει ποσο περιπου πηγε και τι λαδια βαλατε kai σε ποιον το πηγατε.
Στο site Της castrol προτεινουν τα edge 0W-30 σαν premium και τα Magnatec 10W-40 A3/B3 για το συγκεκριμενο μοντελο
Η Mitsubishi τι λαδια προτεινει
Επειδή δεν πηρα η δεν βρισκω το παραδοσιακο βιβλιαρακι που εχουν αλλες εταιρίες με το τι γινεται ποτε (φιλτρα μπουζι , ιμαντας, τακακια κλπ) μπορει καποιος να το ανεβασει στο forum(αν υπαρχει).
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Πλησιάζει ο καιρος για το πρωτο service μια και κλεινω χρόνο 2,4 CVT και θα ηθελα να ρωτησω οποιον εχει κάνει ποσο περιπου πηγε και τι λαδια βαλατε kai σε ποιον το πηγατε.Στο site Της castrol προτεινουν τα edge 0W-30 σαν premium και τα Magnatec 10W-40 A3/B3 για το συγκεκριμενο μοντελο
Η Mitsubishi τι λαδια προτεινει
Επειδή δεν πηρα η δεν βρισκω το παραδοσιακο βιβλιαρακι που εχουν αλλες εταιρίες με το τι γινεται ποτε (φιλτρα μπουζι , ιμαντας, τακακια κλπ) μπορει καποιος να το ανεβασει στο forum(αν υπαρχει).
Το ιδιο εχουμε, αλλα σαν καινουργιο του εκανα αλλαγη στα 10.000χλμ. Χρησιμοποιησαν SHELL HELIX ULTRA RACING 10W-60/12X1 5lit ,κοστος μαζι με φιλτρο κλιματισμου € 162. Επομενη αλλαγη/σερβις μου ειπαν στα 20.000 χλμ ή 1 χρονο μετα την 1η αλλαγη. Σαρακακης Βουλιαγμενης.
-
Oι νεες τιμες του outlander
http://www.mitsubishi-motors.gr/prices.cfm?car_id=26 -
Mitsubishi Outlander GT Prototype Debuts in New York
http://www.worldcarfans.com/9090409.014/mitsubishi-outlander-gt-prototype-debuts-in-new-yorkΠέρα απο τις δυνατότητες του GT, εμφανισιακά το τρέχων μοντέλο είναι πολύ πιο όμορφο.
Χαμηλωμένο αρκετά σαν Lanser SW είναι. -
παιδια μια ερωτηση θελω να κανω και αφορα τους κατοχους με cvt.
ημουνα στα φαναρια της βουλιαγμενης και αποφασισα να δω το (f1) συστημα που εχει το outlander μου.βαζω πρωτη και ανεβαζει στις 5000 στροφες με χ χλμ,βαζω δευτερα και ανεβαζει στις 5000 με 120 χλμ,βαζω τριτη αναβαζω στις 5000 στροφες παλι 120 χλμ βαζω τεταρτη στις 5000 παλι 120 χλμ δηλαδη ειναι σαν να πατιναρι το αμαξι.πηρα τηλεφωνο εναν γνωστο μου στην mitsubishi και μου ειπε οτι ειναι απολυτος φυσιολογικο και οτι οι λειτουργιες αυτες του cvt ελεγχονται απο ενα εγκεφαλακι κατο απο την κονσολα.εγω βεβαια δεν εχω κανεναν λογω να μην τον πιστεψω αλλα αυτη η λειτουργια μου φεναιτε τελειως παραλογη για αυτο ρωταω οποιον εχει το ιδιο αμαξι να μου πει αν του συμβαινει το ιδιο πραγμα οποτε να ηρεμησω και εγω.α επισης μου ειπε οτι ακουσε οτι υπαρχει ενα λογισμικο το οποιο μπαινει σε αυτο το εγκεφαλακι και κανει το f1 να λειτουργει οπως λειτουργει για παραδειγμα στα smart. -
-
Ο χρήστης pinokiogr έγραψε:
παιδια μια ερωτηση θελω να κανω και αφορα τους κατοχους με cvt.
ημουνα στα φαναρια της βουλιαγμενης και αποφασισα να δω το (f1) συστημα που εχει το outlander μου.βαζω πρωτη και ανεβαζει στις 5000 στροφες με χ χλμ,βαζω δευτερα και ανεβαζει στις 5000 με 120 χλμ,βαζω τριτη αναβαζω στις 5000 στροφες παλι 120 χλμ βαζω τεταρτη στις 5000 παλι 120 χλμ δηλαδη ειναι σαν να πατιναρι το αμαξι.πηρα τηλεφωνο εναν γνωστο μου στην mitsubishi και μου ειπε οτι ειναι απολυτος φυσιολογικο και οτι οι λειτουργιες αυτες του cvt ελεγχονται απο ενα εγκεφαλακι κατο απο την κονσολα.εγω βεβαια δεν εχω κανεναν λογω να μην τον πιστεψω αλλα αυτη η λειτουργια μου φεναιτε τελειως παραλογη για αυτο ρωταω οποιον εχει το ιδιο αμαξι να μου πει αν του συμβαινει το ιδιο πραγμα οποτε να ηρεμησω και εγω.α επισης μου ειπε οτι ακουσε οτι υπαρχει ενα λογισμικο το οποιο μπαινει σε αυτο το εγκεφαλακι και κανει το f1 να λειτουργει οπως λειτουργει για παραδειγμα στα smart.Γνωριζει κανεις εξ ημων τι ειδους CVT χρησιμοποιει το Outlander, Pulley , Toroidal ή Hydrostatic based
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
ευχαριστω φιλε μου για το link σου αλλα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν και σε αλλους κατοχους με cvt συμβαινει το ιδιο πραγμα ή εχω προβλημα!!!
-
Σε αυτο το site, στο κεφαλαιο 'A CVT TEST DRIVE' εξηγει ακριβως αυτο το φαινομενο που παρατηρεις, νομιζω....
-
Δημητρη καλησπερα με λενε Αντωνη και κατατυχη σε ειδα και στο mitsubishiforum και σου εστειλα μυνημα οσων αφορα το unlock dvd.ειδα οτι εχεις το ιδιο αυτοκινητο με εμενα cvt full.θελω αν μπορεις να μου πεισ κιολας αν ειδα καλα εχεισ αλλαξει τον καθρεπτη και εχεις βαλει autodiming που τον βρηκες γιατι μιας και ειμαι στην αθηνα θελω να βαλω καποια εξτρα...
-
Ο χρήστης pinokiogr έγραψε:
Δημητρη καλησπερα με λενε Αντωνη και κατατυχη σε ειδα και στο mitsubishiforum και σου εστειλα μυνημα οσων αφορα το unlock dvd.ειδα οτι εχεις το ιδιο αυτοκινητο με εμενα cvt full.θελω αν μπορεις να μου πεισ κιολας αν ειδα καλα εχεισ αλλαξει τον καθρεπτη και εχεις βαλει autodiming που τον βρηκες γιατι μιας και ειμαι στην αθηνα θελω να βαλω καποια εξτρα...Καλημερα, σου απαντησα, κανενα προβλημα με το dvd patch.Τον καθρεπτη δεν τον αλλαξα, εβαλα εναν clip-on προσθετο, που δουλευει με μπατριες. Τον εκανα e-mail order απο ΗΠΑ στο site www.alphamirror.com/index.php?section=a ... AG=DIGITAL. Κοστος περιπου 100$.
Χθες, το απογευμα ξαφνικο προβλημα, η προειδοποιητικη λυχνια ελεγχου κινητηρα μενει συνεχως αναμενη. Το βιλιο αναφερει οτι ελεγχει 1) το συστημα εκπομπης ρυπων, 2)κινητηρα & 3) αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων.
Καμια αλλη ενδειξη δεν αναβει & το αμαξι συμπεριφερεται (μεχρι στιγμης) απολυτα κανονικα.
Καμια ιδεα καποιος φιλος???? Τη Δευτερα φυσικα το παω για ελεγχο, σβησει/δεν σβησει. -
Με ποιο μοτέρ είσαι; Πολύ πιθανό να θέλει ένα ξεμπούκωμα. Αν δεν έχεις δει αλλαγή στην συμπεριφορά, τπτ κομπιάσματα κτλ, μην ανησυχείς. Πολύ πιθανό να έφαγε κάποια στιγμιαία διάλειψη λόγω βενζίνης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με ποιο μοτέρ είσαι; Πολύ πιθανό να θέλει ένα ξεμπούκωμα. Αν δεν έχεις δει αλλαγή στην συμπεριφορά, τπτ κομπιάσματα κτλ, μην ανησυχείς. Πολύ πιθανό να έφαγε κάποια στιγμιαία διάλειψη λόγω βενζίνης.Μοτερ βενζινη 2,4 CVT, οχι δεν παρατηρω καμια αλλαγη ουτε αλλη ενδειξη, ουτε μπουκωμενο φαινεται, τραβαει μια χαρα.
Ευχαριστω -
Δημητρη το επαθα και εγω υστερα απο γεμισμα σε bp στην επαρχια που αργοτερα εμαθα οτι ειναι ¨περιεργo¨ βενζιναδικο
Το πηγα σε συνεργειο mitsu μου το σβησανε και ειπανε ηταν απο την βενζινη εβαλα ξανα απο αλλου οσο χωραγε για να ανακατευτει και ολα καλα.... -
[quote='hellogadgetman78']Δημητρη το επαθα και εγω υστερα απο γεμισμα σε bp στην επαρχια που αργοτερα εμαθα οτι ειναι ¨περιεργo¨ βενζιναδικο
Το πηγα σε συνεργειο mitsu μου το σβησανε και ειπανε ηταν απο την βενζινη εβαλα ξανα απο αλλου οσο χωραγε για να ανακατευτει και ολα καλα....[/quotααα....μου φαινεται αυτο ειναι γιατι χθες το γεμισα....κριμα αν ειναι αυτη η σελλ, γιατι παω συχνα εκει..
θα δουμε αυριο, ευχαριστω πολυ παντως. -
Ο χρήστης δημητρης γερουσης έγραψε:
Δημητρη καλησπερα με λενε Αντωνη και κατατυχη σε ειδα και στο mitsubishiforum και σου εστειλα μυνημα οσων αφορα το unlock dvd.ειδα οτι εχεις το ιδιο αυτοκινητο με εμενα cvt full.θελω αν μπορεις να μου πεισ κιολας αν ειδα καλα εχεισ αλλαξει τον καθρεπτη και εχεις βαλει autodiming που τον βρηκες γιατι μιας και ειμαι στην αθηνα θελω να βαλω καποια εξτρα...
Καλημερα, σου απαντησα, κανενα προβλημα με το dvd patch.Τον καθρεπτη δεν τον αλλαξα, εβαλα εναν clip-on προσθετο, που δουλευει με μπατριες. Τον εκανα e-mail order απο ΗΠΑ στο site http://www.alphamirror.com/index.php?se ... AG=DIGITAL. Κοστος περιπου 100$.
Χθες, το απογευμα ξαφνικο προβλημα, η προειδοποιητικη λυχνια ελεγχου κινητηρα μενει συνεχως αναμενη. Το βιλιο αναφερει οτι ελεγχει 1) το συστημα εκπομπης ρυπων, 2)κινητηρα & 3) αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων.
Καμια αλλη ενδειξη δεν αναβει & το αμαξι συμπεριφερεται (μεχρι στιγμης) απολυτα κανονικα.
Καμια ιδεα καποιος φιλος???? Τη Δευτερα φυσικα το παω για ελεγχο, σβησει/δεν σβησει.Δημητρη καλησπερα thanks για τον καθρεπτη πες ομωσ το cvt σου συμπεριφερεται οπως και το δικο μου γιατι αυριο το παω για service και θελω να ειμαι σιγουρος αν κατι συμβαινει ή οχι.επισης θελω να σε ρωτησω αν εχεις βαλει σκαλοπατια γιατι ειδα καποια και δεν ξερω τι παιζει με αυτα.
να κανω και μια γενικη ερωτηση σε ολους.ποιος εχει βαλει THULE μπακαζιερα και απο που την εχει αγορασει εντος Αθηνων σε καποια καλη τιμη.
Δειτε και μερικα links και πειτε μου πως σας φαινονται:
http://www.4x4sportclub.gr/details2.php ... 270&page=1http://www.e-autokinisis.gr/index.php?t ... ct_id=4077
Να και καποιο link στο εξωτερικο με μπαρες σκαλοπατια και αλλα:
http://www.seko-s.de/mitsubishi outla ... 07_400.htm -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Mitsubishi Outlander GT Prototype Debuts in New York
http://www.worldcarfans.com/9090409.014/mitsubishi-outlander-gt-prototype-debuts-in-new-yorkΠέρα απο τις δυνατότητες του GT, εμφανισιακά το τρέχων μοντέλο είναι πολύ πιο όμορφο.
Χαμηλωμένο αρκετά σαν Lanser SW είναι.Μπορείτε να το δείτε και σε αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=yMkkgZ5Id1k&feature=sdig&et=1239561263.71, στο 30στό δευτερολεπτο περίπου.
Αηδία είναι!!! Και μπροστα και πισω τα φανάρια...αλλά ειδικά μπροστά -
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ THULE
http://www.thulehellas.gr/index.htmlΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΑΓΟΡΑΣΑ ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΤΣΑΔΟΡΟ 10% ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΤRIM A.E. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ
Λ. Αθηνών 286, 12462 Χαϊδάρι – Αθήνα
Τηλ. 210 5810581 Fax 210 5812800
Mitsubishi Outlander 2007