-
Μου ηρθε γραμμα απο ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ για προβλημα στο stop και στα αυτοματα κιβωτια οτι ενδέχεται να κολλησει στη θεση P.Μου προτείνουν να παω στην αντιπροσωπεια για επισκευη χωρις κόστος.
ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!
Κανένας άλλος.Γνώμες...
Σε 2000 χλμ πιανω τα 15000 και παω για τα πρωτα λαδια κλπ να περιμένω μεχρι τότε????Τι λέτε???
-
Και εγώ σε καμιά βδομάδα που θ΄αλλάξω τα λάδια θα το κοιτάξω.Καλά είσαι?
-
Mia xara rastel pos ta pame me to amaji.Πας για αλλαγμα στα πόσα?
-
Καλησπέρα και απο μένα,
όπως ίσως θυμάστε είxα στείλει και εγώ στην Mitsubishi-Europe e-mail, μέσω της ειδικής φόρμας της ιστοσελίδας τους, για το γνωστό θέμα με το NAVI. (Αριθμός: CR-09-00058/18.02.2009). Δυστυχώς μέχρι τώρα ...δεν έχουν απαντήσει. και σήμερα το πρωί έστειλα e-mail διαμαρτυρίας για το γράψιμο!!! Οπότε φαίνεται ότι θα περιμένουμε πολύ ακόμα...
Όσο για το πρόβλημα με τα STOP και το CVT, ήρθε και σε εμένα το γράμμα σήμερα το πρωί... Θα δούμε τι θα γίνει...
-
Ηρθε και σε μενα το μηνυματακι από τον 'ΙΑΣΩΝΑ'. Τσέκαρα τα φωτα stop και δουλευουνε κανονικά, όπως επίσης και το cvt. Σκεφτομαι να μην το πάω για έλεγχο (100χλμ), τι λέτε? Εσεις θα το τσεκάρετε?
-
Dear Mr. Bakker
Πριν λίγο καιρό είχα κάνει και εγώ μια ερώτηση σχετικά με τους χάρτες, όπου σε 3 ημέρες μου απάντησαν ότι υπάρχει βελτιωμένη έκδοση δίνοντας μου και part number και θα έπρεπε να μιλήσω με την ΙΑΣΩΝ.Παρακάτω είναι η συνέχεια η οποία είναι στα πλαίσια των προηγούμενων emails.
Mr. Bakker
Thank you for your e-mail. I finally found somebody from JASON AEBEE who could give me some more specific information. According to them the part number you are referring to was never accepted because it had only an extra 7% coverage and would be charged 200 euros which obviously is unacceptable. They also said that although they have promised a free first map update during the car selling they will not be able to do that since there was a charge by MITSUBISHI.
Although I must admit that I am very satisfied in terms of response feedback, I find very strange that Mitsubishi produces cars with a navigation system which does not cover the areas that the car is sold. I should add that I never had the option to buy the car without a navigation system since the only one version of 2.0D engine sold in Greece is the fully equipped one. Thus I was charged for non functional equipment. The above become even more strange if one considers that NAVTEQ has a map of Greece with full coverage (100%) which is available in other car brands.
-
Γεια σας και από μένα είμαι καινούριος στο φόρουμ και έχω και εγώ ένα outlander disel .διάβασα μερικά πράγματα σχετικά με το MMCS και τα βρήκα πολύ καλά.
Επίσης έκανα το crack για το DVD και δουλεύει τέλεια.
Κάτι τελευταίο θα ήθελα να ρωτήσω , Επειδή χάθηκα να διαβάζω στις πολλές σελίδες
Ενδιαφέρομαι για TV tuner και για ανταπτορα rca πίσω υπάρχει κάποιο μέλλος να μου δώσει πληροφορίες που θα το αγοράσω η αν υπάρχει μαζική παραγγελίαΕυχαριστώ
Δημήτρης -
Σήμερα το έλαβα και εγώ. Και σε μένα τα stop και το cvt δουλευουνε κανονικά αλλά δεν βλέπω γιατί να μην το πάω για εναν ελεγχο. Τηλεφώνησα μάλιστα στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου για ραντεβού, κράτησαν ονομα κτλ και μου είπαν οτι περιμένουν πρώτα να τους έρθουν τα ανταλλακτικά από τον Σαρακάκη και μετά θα μας ειδοποιήσουν.
Ο χρήστης Makiaveli έγραψε:
Ηρθε και σε μενα το μηνυματακι από τον 'ΙΑΣΩΝΑ'. Τσέκαρα τα φωτα stop και δουλευουνε κανονικά, όπως επίσης και το cvt. Σκεφτομαι να μην το πάω για έλεγχο (100χλμ), τι λέτε? Εσεις θα το τσεκάρετε? -
Thank you for your interest in our products.
NAVTEQ is the map database supplier for many different navigation systems on the market. At this moment, Mitsubishi have decided to handle the distribution of products for your navigation system. The decisions as to which maps are available for your system are made by the navigation system or car manufacturers themselves. To purchase updates you must visit your Mitsubishi dealer.You can check how much coverage we have included on our database by visiting http://www.navteq.com and clicking on Map Reporter.
NAVTEQ is continuously working on the expansion of its coverage of countries that are currently not included in our product portfolio.
Should you require additional information, please send us your feedback by replying to this email. You may also contact us through our Customer Service Centre at the phone numbers provided below.
With kind regards,
NAVTEQ Customer Service Centre
PO Box 501
7300 AM APELDOORN
THE NETHERLANDS
International Toll Free Number: 00800 18 23 53 22
Local Toll Free Number United Kingdom: 08081 013885
Local Toll Free Number Germany: 0800 181 6065
Local Toll Free Number France: 0800 914 478
Local Toll Free Number Italy: 800 781 145
Telephone Number: +31 555 384 245
Fax Number: +31 555 433 947ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ FORUM ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΟΙΑ ΛΑΘΗ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NAVTEQ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ,ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ...ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΑΚΡΗ ΛΟΙΠΟΝ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΕ DEALER ΑΘΗΝΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ MITSUBISHI EUROPE??
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. -
Κλαψ εαν πάτε στον Mar Reporter θα δείτε ότι έχει όλη την Έλλαδα
-
ξερει κανεις ποσα gb ειναι ο σκληρος δισκος και ποσα ειναι ελευθερα σε μουσικη?
-
Έχω διαβάσει καμιά 10αριά σελίδες και έχω πάρει αρκετές πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το αυτοκίνητο και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα μειωνεκτήματα που έχω ακούσει
- Κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι όντως γύρω στο 18 ?
- Το navi σε πόλεις έχει σωστά τους δρόμους? Ξέρω από γνωστό ότι σε επαρχία χάνεται συχνά π.χ. Καλάβρυτα
- Η αντιπρωσοπεία είναι τόσο προβληματική όσο ακούγεται σε θέματα εξυπηρέτησης?
Την εγγύηση της αντιπροσωπείας την κόψανε πλέον....
-
Ο χρήστης vlsavvas έγραψε:
Την εγγύηση της αντιπροσωπείας την κόψανε πλέον....τι εννοείς την κόψανε???
-
Ο χρήστης jimthan έγραψε:
Γεια σας και από μένα είμαι καινούριος στο φόρουμ και έχω και εγώ ένα outlander disel .διάβασα μερικά πράγματα σχετικά με το MMCS και τα βρήκα πολύ καλά.
Επίσης έκανα το crack για το DVD και δουλεύει τέλεια.
Κάτι τελευταίο θα ήθελα να ρωτήσω , Επειδή χάθηκα να διαβάζω στις πολλές σελίδες
Ενδιαφέρομαι για TV tuner και για ανταπτορα rca πίσω υπάρχει κάποιο μέλλος να μου δώσει πληροφορίες που θα το αγοράσω η αν υπάρχει μαζική παραγγελίαΕυχαριστώ
Δημήτρηςενδιαφερομαι και εγω για ανταπτορα και tv. αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε, ας μας ενημερωσει.
-
Φίλε μου,
Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό.
Έχει άκρως ενδιαφέρουσα οδηγική συμπεριφορά, επιδόσεις πλήρως αποδεκτές για τον χαρακτήρα και προδιαγραφές, ποιότητα άψογη, χώροι άριστοι, εξοπλισμό πλήρη, και ναι κατανάλωση υψηλή κυρίως εντός των τειχών. Όχι στα 18 πού αναφέρεις, περισσότερο γύρω στα 13-14 με άντε το πολύ 15.
Το Navi μέσα στην Αθήνα & Θεσσαλονίκη που το έχω χρησιμοποιήσει είναι ΟΚ. Εκτός πόλεων ανεπαρκέστατο με χαρτογράφηση μόνο κάποιες κεντρικές αρτηρίες και τίποτα άλλο – ακόμη και σημαντικές πόλεις, κωμοπόλεις & χωριά λείπουν. Για την Ευρώπη - χωρίς να έχει την πληρότητα ενός καλού Garmin – είναι πολύ καλό και αρκετά ενημερωμένο. Γενικά έχει καλό δέκτη, γρήγορο, και σαν build-in και συνδεδεμένο με τον τροχό δεν διακόπτεται ποτέ η ροή/διαδρομή ακόμη και μέσα σε τούνελ. Επίσης λαμβάνει ΤΑ (TMC) και βρίσκει εναλλακτική διαδρομή. Βέβαια χρειάζεται αναβάθμιση, γιατί από το 2006 μέχρι σήμερα και διαδρομές (πλατείες, διασταυρώσεις κτλ) έχουν αλλάξει ή προστεθεί αλλά και πληροφοριακά στοιχεία λείπουν (ξενοδοχεία, ενδιαφέροντα, κτλ), και γι’ αυτό έχουμε ένα θεματάκι όπως θα διαβάσεις σε άλλα post.
Για την αντιπροσωπεία δεν έχω προσωπικά κάποια άσχημη εμπειρία αλλά από ότι και εγώ έχω διαβάσει στο παρελθόν από άλλους ιδιοκτήτες δεν πρέπει να είναι και ότι το καλύτερο. Αυτό όμως προσωπικά λίγο με επηρεάζει αν το πρωταρχικό προϊόν – στην περίπτωσή μας το Outlander – είναι μέσα στις προδιαγραφές που θέτω και επιθυμώ και γενικά είναι ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής δεν έχω λόγους για να το έχω μετανιώσει.
Επιπλέον τις 2 φορές που χρειάστηκε να επισκεφθώ κάποιο συνεργείο (για αλλαγή λαδιών στα 10.000 χλμ & ένα σετ λασπωτήρων), έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο που το πήγα – Α. Παντοπίκος στην Ιερά Οδό - από την εξυπηρέτηση και τιμές, και το οποίο συστήνω, μια και έχω ακούσει και από αρκετούς άλλους τα καλύτερα.
Ευχαριστώ
Έχω διαβάσει καμιά 10αριά σελίδες και έχω πάρει αρκετές πληροφορίες. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το αυτοκίνητο και θα ήθελα τη γνώμη σας για τα μειωνεκτήματα που έχω ακούσει- Κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι όντως γύρω στο 18 ?
- Το navi σε πόλεις έχει σωστά τους δρόμους? Ξέρω από γνωστό ότι σε επαρχία χάνεται συχνά π.χ. Καλάβρυτα
Την εγγύηση της αντιπροσωπείας την κόψανε πλέον....
-
- Κατανάλωση μέσα στη πόλη είναι όντως γύρω στο 18 ?
Γύρω στα 11-12,5. Σαββατοκύριακα που είναι πιο άδεια η Αθήνα πιο κάτω. Εάν το κινείς ζωηρά (αλλαγές πάνω από 4000 στροφές) μπορεί να πάει στο 14.
- Το navi σε πόλεις έχει σωστά τους δρόμους? Ξέρω από γνωστό ότι σε επαρχία χάνεται συχνά π.χ. Καλάβρυτα?
Αθήνα και Θεσσαλονίκη βολεύει και είναι καλό. Εκτός μόνο Εθνική οδό και βασικούς δρόμους σε ορισμένες πόλεις (π.χ. Εύβοια δεν έχει καθόλου).
Η κεντρική αντιπροσωπεία (Λ. Αθηνών είναι άψογη). Για τις υπόλοιπες δεν ξέρω.
-
Για τα εργοστασιακά λάστιχα και για κίνηση μέσα στην πόλη δοκιμάστε πίεση 27 psi μπροστά και 28 psi πίσω (υπάρχει και μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης) . Το αυτοκίνητο με αυτές τις πιέσεις δεν σπινιάρει καθόλου. Σε ταξίδι αυξήστε την πίεση πάλι στα 32 psi για να γλυτώσετε την πρόωρη φθορά (από υπερθέρμανση). Σε επαρχιακό δρόμο με 32 psi και ζεστά λάστιχα η πρόσφυση είναι εκπληκτική. Τέλος σε χιόνι και λάσπη είναι επικίνδυνα ανεξάρτητα από την πίεση.
-
Από 1/3/2009 δεν υπάρχει εγγύηση της αντιπροσωπίας, μόνο 3 χρόνια εργαστασιακή. Αυτό ισχυεί για τα καινούργια φυσικά δεν καταργείται για όσους έχουν ήδη πάρει το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης hellogadgetman78 έγραψε:
Μου ηρθε γραμμα απο ΙΑΣΩΝ ΑΕΒΕ για προβλημα στο stop και στα αυτοματα κιβωτια οτι ενδέχεται να κολλησει στη θεση P.Μου προτείνουν να παω στην αντιπροσωπεια για επισκευη χωρις κόστος.ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!
Κανένας άλλος.Γνώμες...
Σε 2000 χλμ πιανω τα 15000 και παω για τα πρωτα λαδια κλπ να περιμένω μεχρι τότε????Τι λέτε???
Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα το γραμμα για την ανακληση, παρολο που πρεπει να εχω σχεδον το πρωτο cvt στην Ελλαδα. (08-03-2008).
Μαλλον θα ερθει οπου να ειναι
Οσο για τα πρωτα λαδια, τα αλλαξα στον πρωτο χρονο και οχι στα 15.000 , επειδη δεν προλαβα να τα κανω. Ειχα κανει λοιπον στον χρονο 12.500 και τα λαδια βγηκαν καταμαυρα. Λεω να μην τα ξανα αφησω τοσο και να τα αλλαζω καθε 10.000 το πολυ. -
Έλαβα email απο την Mitsubishi Europe όπου μου ζητάνε να το ενημέρωσω ποια έκδοση του χάρτη φοράει το MMCS.
θυμάτε κάνεις για να μην κατεβένω. θύμαμαι πρέπει να ήταν Q1-2006?
Mitsubishi Outlander 2007