-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Επιστήμης των Υπολογιστών Κρήτης
Eσυ εισαι αρχηγος!!
Θυμησου 'Πολλους αρραβωνες κανενα γαμο'Στην Κρητη;Αν θελει να κοιτα συνεχεια πισω του ποιος τον ακολουθει .
Επικινδυνο αθλημα -
Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους φοιτητές του φόρουμ!
Kid, πίστεψε με, ειναι πολύ όμορφη πόλη τα Γιάνεννα και όπως είπαν και άλλοι με τρομερό γυναικείο πληθυσμό! Δε θα το μετανιώσεις!
Κι εγώ οταν πέρασα Πάτρα έλεγα 'Ρε γαμώτο για λιγα μόρια θα είμουν Αθήνα...'. Μετα το πρώτο 6μηνο μακριά απο γονείς κ.λ.π. δεν ήθελα να φύγω!
Εξάλλου αν είσαι επαρχία θα έχεις και καλύτερο επιχείρημα για τους γονείς περι αμαξιού!
-
Ναι, για να μου πάρουνε κανά Golf V 1.4 75PS...
Αυτοκίνητο της προκοπής να δω πότε (και αν) θα πάρω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, για να μου πάρουνε κανά Golf V 1.4 75PS...Αυτοκίνητο της προκοπής να δω πότε (και αν) θα πάρω..
πάνε αυτά που ήξερες... 1.400 θα τους πεις, αλλά... διπλά υπερτροφοδοτούμενο με 170 αλογα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, για να μου πάρουνε κανά Golf V 1.4 75PS...Αυτοκίνητο της προκοπής να δω πότε (και αν) θα πάρω..
Καλα, το να σου δινουν παντως τοσα λεφτα για αμαξι, ειναι σκανδαλο να γκρινιαζεις, οντας φοιτητης...
Εξαλου δεν θα σε αναγκαζουν να παρεις Γκολφω... παρε τα λεφτα του 1.4 75ΗΡ και παρε κατι αλλο, υπαρχουν πολυ καλα αυτοκινητα μεχρι αυτα τα λεφτα... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι, για να μου πάρουνε κανά Golf V 1.4 75PS...
Αυτοκίνητο της προκοπής να δω πότε (και αν) θα πάρω..
πάνε αυτά που ήξερες... 1.400 θα τους πεις, αλλά... διπλά υπερτροφοδοτούμενο με 170 αλογα
Με την μάσκα του GTi ειδικά είναι κόλαση.. Θα το πάρω και σε άσπρο, εκεί να δεις γέλια..
-
kid,
**φυσικά και να πας **στα Γιάννενα, **ΕΑΝ **σου αρέσει η σχολή.
Μή σκέφτεσαι εξ αρχής αρνητικά, επειδή είναι μια επαρχιακή πόλη.
Έχει πολύ ψωμί και 'νέο αίμα'' σου λέω
Θα περάσεις πολύ πιο ξένοιαστα μένοντας μακριά από τους γονείς σου,
μακριά από την πόλη σου.....'άλλη' γλύκα -
Αποφασίστηκε, αύριο ανεβαίνω να βρω σπίτι..
-
Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε οσους/οσες περασαν σε σχολες!!!
Μια συμβολη εχω να σας δωσω:
Η σχολη που θα τελειωσετε - κάποτε - δεν ειναι η αρχη και το τελος του κοσμου. Σε διαρκη επαγρυπνηση να ειστε και να μην ντραπητε, αν ερθετε στο αμην, να πειτε 'εγω δεν ακολουθω αυτον το κλάδο, υπαρχουν και αλλες δουλειες' -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αποφασίστηκε, αύριο ανεβαίνω να βρω σπίτι..Έτσιιιι....!
Βάλε στη μνήμη το πρόθεμα 26510- και ξεκίνα
-
Έχω βρει μερικά ήδη από το νετ, τώρα πάω να τα δω και από κοντά.. Ήθελα κάτι που να βλέπει την λίμνη αλλά έμαθα ότι είναι όλα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ξενέρωσα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω βρει μερικά ήδη από το νετ, τώρα πάω να τα δω και από κοντά.. Ήθελα κάτι που να βλέπει την λίμνη αλλά έμαθα ότι είναι όλα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ξενέρωσα..Ναι, δίπλα στο μώλο, στη λίμνη είναι όλα παραδοσιακά και είναι πολύ όμορφα.
Αν καίγεσαι για θέα στη λίμνη, μπορείς να μείνεις κάπου πιο ψηλά, κοντά στο βουνό που υπάρχει πάνω από την πόλη,
όπου εκεί πολλά σπίτια έχουν θέα στη λίμνη. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έχω βρει μερικά ήδη από το νετ, τώρα πάω να τα δω και από κοντά.. Ήθελα κάτι που να βλέπει την λίμνη αλλά έμαθα ότι είναι όλα αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ξενέρωσα..
Ναι, δίπλα στο μώλο, στη λίμνη είναι όλα παραδοσιακά και είναι πολύ όμορφα.
Αν καίγεσαι για θέα στη λίμνη, μπορείς να μείνεις κάπου πιο ψηλά, κοντά στο βουνό που υπάρχει πάνω από την πόλη,
όπου εκεί πολλά σπίτια έχουν θέα στη λίμνη.Sounds interesting, really interesting.. Κανά ρετιρέ που να βλέπει την λίμνη και να είναι πάνω στο βουνό.. Θεικό..
-
Καλα να περασει στα Γιάννενα.Μην εχεις απαιτήσεις, μια επαρχιακη πολη ειναι και οι ντοπιοι ειναι αρκουντως πυροβολημένοι.Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να μεγαλώσεις μόνος σου, και απλώς κράτα τα προσχήματα για να μην καταλήξεις ρεμάλι.Τον πρωτο χρόνο που θα έχεις ακόμα όρεξη,να πηγαίνεις στα μαθήματα.Εκει θα γνωρίσεις και οτι θηλυκο υπάρχει και ψάχνεται
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, δίπλα στο μώλο, στη λίμνη είναι όλα παραδοσιακά και είναι πολύ όμορφα.
όπου εκεί πολλά σπίτια έχουν θέα στη λίμνη.Sounds interesting, really interesting.. Κανά ρετιρέ που να βλέπει την λίμνη και να είναι πάνω στο βουνό.. Θεικό..
Υπάρχουν, υπάρχουν...
'Έχω' δύο τέτοια που τα επισκεφτομαι συχνά
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
.icman_angel που είσαι;!;
Ελα ρε συ,ημουν τουρκια για το gp και γυρισα.Ξαναετοιμαζω βαλιτσες για Μοντσα!!!!Πηρα προσκλησεις απο την Mumm!!!Περασα ΕΜΠ μηχανολογων Μηχανικων,γαμω.Θα σου στειλω pm για κατι πληροφοριες σχετικα,οκ?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
.
icman_angel που είσαι;!;
Ελα ρε συ,ημουν τουρκια για το gp και γυρισα.Ξαναετοιμαζω βαλιτσες για Μοντσα!!!!Πηρα προσκλησεις απο την Mumm!!!Περασα ΕΜΠ μηχανολογων Μηχανικων,γαμω.Θα σου στειλω pm για κατι πληροφοριες σχετικα,οκ?
Congratulations
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πληροφορική ΑΣΟΕ
Εχασα την πληροφορικης και τηλ/νοιων για 39 μορια και τους ναυπηγους για 97.
KID ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΣ. ΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ Η ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 10% ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.Η εναλλακτική είναι GCE έναν χρόνο και μετά UK..
Επειδή δεν τα πολυξέρω αυτά μπορείς να μου εξηγήσεις τί είναι αυτό? Επίσης για να πάρεις υποτροφία για προπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό(Αγγλία ή Ιταλία) δίνεις εξετάσεις?
Αυτά τα ρωτάω γιατί δεν με βλέπω να κάθομαι πολύ καιρό στην ΑΣΟΕ -
Τα GCE είναι κάτι εξετάσεις σε μερικά μαθήματα. Σου λέει το πανεπιστήμιο ότι θέλει να γράψεις 4 Α και 3 Β για να σε πάρει. Αν τα γράψεις μπαίνεις, αν δεν τα γράψεις, τον πούλο. Τα περισσότερα (καλά) πανεπιστήμια τα ζητάνε απαραιτήτως. Καλό είναι αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο να το ψάξεις από τώρα γιατί οι αιτήσεις κλείνουν τον Γενάρη. Τμήμα GCE έχει σίγουρα το σχολείο του Δούκα, πάρτους ένα τηλέφωνο, σίγουρα τα ξέρουν καλύτερα από μένα.
Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Ιταλίας δίνεις εξετάσεις ακόμα και αν έχεις Ιταλική υπηκοότητα. Στα δημόσια δεν δίνεις αν είσαι Ιταλός, για τους Έλληνες δεν ξέρω τι ισχύει.
Για υποτροφίες δεν ξέρω αλλά όσους ξέρω έξω με υποτροφίες πήγαν από IB με απίστευτους βαθμούς (για τα δικά τους δεδομένα).
Στην Αγγλία παίζει ένα σύστημα που σου πληρώνει τα δίδακτρα η ΕΕ αν οι γονείς σου δεν κάνουν ιδιαίτερα υψηλή φορολογική δήλωση. Ξέρω αδέρφια που έχουνε τελειώσει Κολλέγιο Αθηνών και τα δίδακτρα τους τα πληρώνει η ΕΕ, οπότε φαντάζομαι ότι είναι αρκετά ψηλό το ποσό.
Στα ιδιωτικά της Ιταλίας ανάλογα με την δήλωση σου πηγαίνουν και τα δίδακτρα.
Αυτά που σου λέω είναι πολύ γενικά και ίσως να μην ισχύουν. Ψάξτο λίγο καλύτερα. Για την Αγγλία δες και αυτό το site >> http://www.ucas.co.ok. Μέσω αυτού του οργανισμού γίνονται οι αιτήσεις για τα αγγλικά πανεπιστήμια.
Μία βόλτα από το British Council σίγουρα θα σε βοηθούσε.
-
Μπράβο σε όσους πέρασαν όπου και αν πέρασαν!
Kid,μια γνωστή μου που σπουδάζει Γιάννενα μου είπε ότι φέτος θα φτάσουν τους 25.000 φοιτητές! Αυτό ΔΕΝ είναι επαρχιακή πόλη.Τί να πούμε και μεις που είμαστε 2-3 χιλιάδες...Ψυχραιμία με τις σχολές σας...Γραφτείτε,δείτε το πρώτο έτος και σιγά-σιγά αποφασίζετε αν θα κάνετε 10%,θα βγείτε εξωτερικό ή ο,τιδήποτε άλλο...
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005