-
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ακόμα που να δίνει εξετάσεις στο forum ή είμαι ο μοναδικός αλλά είχα την ανάγκη να το ανοίξω το topic για ψυχολογικούς λόγους.
2 ώρες πριν τις εξετάσεις και το άγχος χτυπάει κόκκινα (περίπου στις 9000 αν είναι Honda το μοτέρ )
3 βδομάδες είναι, θα περάσουν.
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ακόμα που να δίνει εξετάσεις στο forum ή είμαι ο μοναδικός αλλά είχα την ανάγκη να το ανοίξω το topic για ψυχολογικούς λόγους.
2 ώρες πριν τις εξετάσεις και το άγχος χτυπάει κόκκινα (περίπου στις 9000 αν είναι Honda το μοτέρ )
-
-
καλη επιτυχια kid
-
Καλή επιτυχία! Μη μασάς, δεν είναι τίποτα το τρομερό!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ακόμα που να δίνει εξετάσεις στο forum ή είμαι ο μοναδικός αλλά είχα την ανάγκη να το ανοίξω το topic για ψυχολογικούς λόγους.2 ώρες πριν τις εξετάσεις και το άγχος χτυπάει κόκκινα (περίπου στις 9000 αν είναι Honda το μοτέρ )
Καλη επιτυχια!Και μην ξεχνας οταν με το καλο τελειωσεις τι σε περιμενει
-
Επιτυχια ευχομαι και ψυχραιμια.....
-
Καλή επιτυχία! Κράτα το άγχος σε λογικά επίπεδα και όλα θα πάνε μια χαρά!
-
Καλή επιτυχία! Και μία συμβουλή. Στις 3 εβδομάδες ότι μάθημα δίνεις μετά να το διαγράφεις, μην σκέφτεσαι τί έκανες-δεν έκανες σωστά. Κοίτα μόνο μπροστά!
-
Κουλάρισε Kid, δεν ωφελεί το άγχος!!
10 χρόνια πάνε πλέον από την τελευταία φορά που έδωσα, 11 από την πρώτη, και ακόμα θυμάμαι το άγχος...Καλή επιτυχία, και θυμήσου πως με καθαρό κεφάλι είναι πιο πιθανό να βγάλεις σωστά στο χαρτί αυτά που έχεις στο κεφάλι. Εύκολο για μένα που το λέω εκ των υστέρων, δύσκολο για σένα που το ζεις, αλλά σκέψου πως είναι τόσοι πολλοί αστάθμιτοι παράγοντες που δεν αξίζει το άγχος!
Πχ εγώ αν έγραφα λίγο **χειρότερα **θα πέρναγα ηλεκτρονικούς ΤΕΙ Αθήνας, που τελικά ήταν πιο οργανωμένη και σωστή σχολή από αυτήν που τελικά πέρασα, και τελικά πιο ενδιαφέρουσα για εμένα!!
Τώρα όμως κάνω Μάστερ πάνω στα ηλεκτρονικά, οπότε πολύ που σκοτίστηκα τελικά!!!
Χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά!ΥΓ.
Ό,τι και να γίνει όμως την Κυριακή στην Ίμολα θα φας ξύλο!!!
Ακούς εκεί Παναθηναϊκός!!!
(Άσχετο επί ασχέτου!!) -
Ο ανταποκριτής από το μέτωπο επέστρεψε!
Καθόμασταν έξω από το σχολείο με τους υπόλοιπους αγωνιστές και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν θυμάμαι ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, οπότε αρχίζω να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι αν γράψω 5 θα είμαι ικανοποιημένος..
Ε, μπαίνω μέσα και μας δίνουν θέματα.. Με το που τα βλέπω αρχίζω το πάρτυ μιας και τα θυμόμουν μέσες άκρες. Ε, όσο γράφω τόσο πιο πολλά μου έρχονται στο κεφάλι! Και τα γράφω! Ακόμα και τις ερωτήσεις που δεν θυμόμουν τις θυμήθηκα και τις έγραψα! Για πρώτη φορά στην σχολική μου ζωή έβαλα τόση σάλτσα (ωχ, είπα λέξη τζιζ, πάλι στο φαγητό θα καταλήξει το τοπικ). Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά ωσ γνωστόν, η νεκροψία θα δείξει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο ανταποκριτής από το μέτωπο επέστρεψε!Καθόμασταν έξω από το σχολείο με τους υπόλοιπους αγωνιστές και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν θυμάμαι ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ, οπότε αρχίζω να συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι αν γράψω 5 θα είμαι ικανοποιημένος..
Ε, μπαίνω μέσα και μας δίνουν θέματα.. Με το που τα βλέπω αρχίζω το πάρτυ μιας και τα θυμόμουν μέσες άκρες. Ε, όσο γράφω τόσο πιο πολλά μου έρχονται στο κεφάλι! Και τα γράφω! Ακόμα και τις ερωτήσεις που δεν θυμόμουν τις θυμήθηκα και τις έγραψα! Για πρώτη φορά στην σχολική μου ζωή έβαλα τόση σάλτσα (ωχ, είπα λέξη τζιζ, πάλι στο φαγητό θα καταλήξει το τοπικ). Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος αλλά ωσ γνωστόν, η νεκροψία θα δείξει..
γρηγορα τελειωσες αντε καλη συνεχεια την δευτερα,μαθηματικα?
για τι σχολη ενδιαφερεσαι? -
Σε τι μάθημα?
-
Δεν τέλειωσα γρήγορα αλλά γύρισα αμέσως σπίτι γιατί το βράδυ έχει έξοδο και πρέπει να αναπληρώσωτο χαμένο έδαφος.
Στις 9 και 5 πήραμε τα θέματα και βγήκα 11 και 50. Και μέχρι εκείνη την ώρα έγραφα ασταμάτητα.
Την Τρίτη είναι το επόμενο μάθημα και είναι έκθεση. Τα μαθηματικά (γενικής παιδείας) είναι αυτό το σάββατο που έρχεται και τα κατεύθυνσης την επόμενη τρίτη.
Για πολιτικός μηχανικός ενδιαφέρομαι ή μηχανολόγος μηχανικός. Τώρα, που θα με βγάλει δεν ξέρω αλλά προσπαθώ για το καλύτερο!EDIT : Ιστορία γράφαμε σήμερα!
-
kid καλή συνέχεια και καλες επιτυχίες!!!!!!!!!!!
-
Kid, ότι καλύτερο κι από εμένα!
Απ' ότι κατάλαβα δεν έχεις και τόοοοσο πολύ άγχος, πράγμα καλό! Μην ξεχνάς ότι ΠΑΝΤΑ 5 λεπτά πριν τις εξετάσεις κανείς δεν θυμάται τίποτα, αλλά ο διαβασμένος ΠΑΝΤΑ γράφει, όπως έγραψες!
Και πολύ καλά κάνεις και βγαίνεις και καμιά βόλτα!
Τι μου θύμησες με τις πανελλήνιες...
ΥΓ: Τα καλύτερα είναι μετά! Το καλοκαίρι που έρχεται θα είναι πολύ καλό, θα με θυμηθείς!
-
Όσο οι εκάστοτε 'φωστήρες' του ΥΠΕΠΘ δεν 'αποδεσμεύουν' το Λυκειο και το αφήνουν να λειτουργεί σαν προθάλαμος των ΑΕΙ΄, όχι μόνο άγχος θα υπάρχει αλλά και χιλια δυο αλλα δεινά
Καλή επιτυχία 'kid' και χαλαρά (όσο μπορείς)
Υ.Γ >Ο χρήστης Kid έγραψε:
EDIT : Ιστορία γράφαμε σήμερα!
Τί θέματα σαν έβαλαν;; στο περίπου
-
Aίτια μεταστροφής της εξωτερικής πολιτικής Αγγλίας, Γαλλίας και Τουρκίας μετά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο του 1828-29.
Αίτια ρωσοτουρκικών πολέμων από τον 18ο αιώνα έως το 1829.
Ποια ήταν η πολιτική του Βενιζέλου στο θέμα της Κρήτης και πως εξηγείται από τότε που εκλέχτηκε πρωθυπουργός έως τους Βαλκανικούς πολέμους.
Οικονομικά και στρατιωτικά αίτια που έβαλαν φωτιά στην Ευρώπη πριν τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.
υπήρχε και αντιστοίχιση αλλά ήταν πολύ απλή.
από ορισμούς ήθελε : διομολογήσεις, ψήφισμα υποτέλειας και ένα ακόμα που μου διαφέυγει.
γενικά πάντως ήταν βατά θέματα κατά την γνώμη μου. -
Τα ίδια βιβλία μ' εμάς κάνατε;;;
Υποθέτω πως ακόμα παπαγαλία ζητάνε, ε;;
Καλή συνέχεια!
-
Προσωπικά δεν έγραψα τίποτα παπαγαλία γιατί δεν θυμάμαι τίποτα.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005