-
Βασικά, θα έλεγα ότι θέλανε φυσικό υπόβαθρο επειδή το να ξέρεις ότι όλη η ενέργεια που χάνεται κατά την πλαστική κρούση μετατρέπεται σε θερμότητα ήταν το όλο κλου. Αν ήξερες αυτό και χρησιμοποιούσες την ΑΔΕ λυνότανε το θέμα. Τέσπα, ότι έγινε έγινε τώρα.
Πάω να διαβάσω ΑΟΔΕ επειδή αν δεν γράψω καλά εδώ θα χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο.
-
Και εγώ φίλε Theofaman και kid έχασα 5 Μονάδες απο το πρώτο και 10 απο το δεύτερο βρήκα ανάποδα το κύμα και ετσι έχασα το α, ε ερωτήματα απο το τρίτο και έλυσα α, β απο τέταρτο ενώ στο γ ενώ ειχα ωρέι το λόγο m/Μ=0 που ήταν σωστο το άφησα στο πρόχειρο. Ετσι λοίπον απο καποια λάθη επιπολαιότητας έχασα το 18 και πήγα στο 14,4 αντε 15 max. Είμαι και γω ενας απο αυτους που θέλουν Μηχανολόγους στο ΕΜΠ αλλά το όνειρο απομακρύνθηκε αρκετά
Kid & Theofaman καλή επιτύχια και να περάσετε εκεί που θέλετε
-
Jgio1987 σχεδόν κανένας δεν έχε γράψει. Άκουσα στην τηλεόραση ότι το 80% είναι κάτω από την βάση (που την βρήκαν αυτή την πληροφορία ένας Θεός ξέρει). Αν ισχύει όμως, είσαι μια χαρά.
-
Μην μασατε ρε, σας μιλαει ενας φοιτητης πληροφορικης αθηνας, ο οποιος περασε, με μαθηματικα κατευθηνσης 13... ΟΛΑ γινονται με το νεο συστημα, αρκει να γραψεις καλα σε ολα τα μαθηματα. Το καλο ειναι οτι με αυτο το συστημα μια βλακεια συγχωρειται, ενω με το παλιο οχι... Οποτε μην κολατε...
-
Παιδιά, πάντως αν τα θέματα ήταν τόσο δύσκολα, οι βάσεις θα πάρουν τον κατήφορο
Εγώ το 2002 είχα απογοητευτεί πολύ με τα Μαθηματικά Κατ. (ενδεχομένως να έχετε λύσει και τα θέματα), αλλά είχαν γράψει οι περισσότεροι άσχημα.. Τελικά βαθμολογήθηκα με 14,7, έβγαλα 17300 μόρια περίπου, αλλά οι Μηχανολόγοι του ΑΠΘ εκείνη τη χρονιά έπεσαν στο 16900 από το 17800 που ήταν το 2001! Πάνω που τους είχα ξεγράψει, στο τέλος πέρασα και με άνεση
Άντε, και καλό καλοκαίρι μετά!
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Και εγώ φίλε Theofaman και kid έχασα 5 Μονάδες απο το πρώτο και 10 απο το δεύτερο βρήκα ανάποδα το κύμα και ετσι έχασα το α, ε ερωτήματα απο το τρίτο και έλυσα α, β απο τέταρτο ενώ στο γ ενώ ειχα ωρέι το λόγο m/Μ=0 που ήταν σωστο το άφησα στο πρόχειρο. Ετσι λοίπον απο καποια λάθη επιπολαιότητας έχασα το 18 και πήγα στο 14,4 αντε 15 max. Είμαι και γω ενας απο αυτους που θέλουν Μηχανολόγους στο ΕΜΠ αλλά το όνειρο απομακρύνθηκε αρκετάKid & Theofaman καλή επιτύχια και να περάσετε εκεί που θέλετε
Μην απογοητεύστε παιδιά πριν βγούνε οι περίφημες βάσεις...
Και στην τελική εάν θέλετε τόσο πολύ μια συγκεκριμένη σχολή υπάρχει πάντα και η λύση του εξωτερικού. Η διαφορά σε σχέση με τις σπουδές σε μια άλλη ελληνική πόλη δεν είναι τόσο τραγικά μεγάλη. Σημασία έχει να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε ( και σας επιτρέπουν οι συνθήκες, γιατί και η τύχη παίζει ρόλο ) να είστε σίγουροι οτι τα δώσατε όλα και έχει ο θεός μετά. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν εκεί που ήθελαν αρχικά για να διαπιστώσουν αργότερα οτι άλλα νόμιζαν και αλλοίως είναι και το ανάποδο.
Άντε μπήκατε στην τελική ευθεία.
Υ.Γ Σαν καθηγητής φροντιστηρίου ακούγομαι -
Mirage η αλήθεια είναι ότι τώρα είμαστε στα φρένα..
-
Παιδιά μην απογοητεύστε!Όλα εξαρτώνται από το πως έχει γράψει ο πολύς κοσμός.Εγώ στον καιρό μου είχα γράψει βιολογία 17,6 και ήταν από τους κορυφαίους βαθμούς,ενώ με το 15,3 μου στα μαθηματικά κατεύθυνσης έπιανα ακόμα και μηχανολόγους ΕΜΠ!
Cool,λοιπόν! -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ...(αλλά με άσχημη βαθμολογία στο τελευταίο μάθημα, γύρω στο 16 ).
Το καλοκαίρι πάντως είναι έτοιμο να μας δεχθεί, όπως και οι ατελείωτες ώρες ύπνου που μας έλειψαν φέτος. Καλά αποτελέσματα σε όλους. -
Καλά αποτελέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες στις Εξετάσεις και καλές διακοπές.
Δε χρειάζεται απογοήτευση αν δε γράψατε καλά σε ένα μάθημα. Επίσης αργότερα κατά την επιλογή σχολών μην περιοριστείτε σε μια πόλη. (πχ Αθήνα). Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα ιδρύματα στην Ελλάδα.
Προσωπικά δεν μετάνοιωσα ποτέ την επιλογή της πολυτεχνικής του ΑΠΘ πριν 14 χρόνια (πότε πέρασε τόσος καιρός????)Γιάννης
-
Καλά αποτελέσματα παιδιά και καλές διακοπές!!!!!!
-
Ένα πράγμα μόνο θα ποστάρω, και να το θυμάστε για τους επόμενους 4 μήνες. Το καλοκαίρι που έχετε μπροστά σας είναι ίσως το μοναδικό της ζωής σας που δεν έχετε καμία υποχρέωση. Γι' αυτό φροντίστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται, να διασκεδάζετε συνέχεια και να βγαίνετε! Ειδικά το τελευταίο.
Καλές διακοπές.
Υ.Γ. Δεν εύχομαι καλά αποτελέσματα γιατί είμαι της άποψης ότι στη συγκεκριμένη διαδικασία μετράει η προσπάθεια και το να αισθάνεται κανείς καλά με τον εαυτό του ανεξαρτήτως αποτελέσματος...
Υ.Γ. 2 Μεγάλη προσοχή στο μηχανογραφικό. Θα τα πούμε αυτά όταν έρθει η ώρα. (Βέβαια η πρώτη επιλογή είναι αποφασισμένη από τώρα, Μηχαν. Μηχανικός ΕΜΠ )
-
Να μαι και γω... Σας έλειψα?
Το μηχανογραφικό όντως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα όταν είσαι σε επιστημονικά πεδία που υπάρχουν πολλές καλές σχολές.. Όλοι, γνωστοί και άγνωστοι, έχουν αρχίσει να με παίρνουν τηλέφωνα για να μου δίνουν συμβουλές, τι σχολές να βάλω, τι έχει λεφτά, τι θα βάζανε αυτοί στην θέση μου γιατί 'έχουν μεγαλώσει πλέον και ξέρουν'.. Το ξέρω ότι το κάνουν επειδή ενδιαφέρονται αλλά γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι η σχολή που θα επιλέξω είναι καθαρά θέμα δικό μου και των ατόμων που θέλω να το συζητήσω ΕΓΩ?
Προς διευκρίνηση, δεν μιλάω για σας τους συνφορουμίστες (που εντελώς τυχαία η επιλογή όλων σας είναι οι μηχανολόγοι ) αλλά για όλους αυτούς που σε θυμούνται χριστούγεννα και πάσχα..
Και ναι, αυτό το καλοκαίρι είναι το καλύτερο της ζωής μας.. Ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα πραγματικά ελεύθερος από υποχρεώσεις.. Ακόμα δεν το έχω πολυσυνυδειτοποιήσει αλλά προσπαθώ να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά.
Όσο για το να βγαίνουμε, κάνω ότι μπορώ.. Τέλειωσα την πέμπτη το προωί εξετάσεις και σήμερα το πρωί κατάφερα να βρω χρόνο για να γράψω στο forum.
Το βιολογικό μου ρολόι δεν σετάρεται με τίποτα.. Την πέμπτη κοιμήθηκα στις 3.30 και ξύπνησα στις 8.52 ενώ εχθές ξάπλωσα στις 5 και σήμερα ξύπνησα στις 10 . Αν συνεχίσω με αυτπούς τους ρυθμούς τα ξενύχτια και συνεχίσω να ξυπνάω τόσο νωρίς με βλέπω να βγαίνω νοκ-άουτ από την κούραση..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να μαι και γω... Σας έλειψα?Το βιολογικό μου ρολόι δεν σετάρεται με τίποτα.. Την πέμπτη κοιμήθηκα στις 3.30 και ξύπνησα στις 8.52 ενώ εχθές ξάπλωσα στις 5 και σήμερα ξύπνησα στις 10 . Αν συνεχίσω με αυτπούς τους ρυθμούς τα ξενύχτια και συνεχίσω να ξυπνάω τόσο νωρίς με βλέπω να βγαίνω νοκ-άουτ από την κούραση..
Welcome to the Club
-
Να προσθεσω κατι για τους μηχανολογους?
Ειναι πολυ ενδιαφερον επαγγελμα κατα τη γνωμη μου, μονο αν ασχοληθεις σοβαρα/επιστημονικα δλδ με πτυχια και να κυνηγησεις να σε παρουν αυτοκινητοβιομηχανιες. Αμα βγεις στο ελευθερο επαγγελμα οι οριζοντες σου θα ειναι καπως περιορισμενοι (μιλαω για καποιον μεσο ελ.επαγγελματια που δεν σκιζεται 16 ωρες/24ωρο για τη δουλεια του). Απ'οτι ξερω σε οικοδομες τις εγκαταστασεις των ανελκυστηρων σχεδιαζουν και τη θερμανση/εξαερισμο?
Ε το κλασσικο σαν μηχανικος εχεις αδεια να κανεις στατικη μελετη μεχρι 2οροφο σπιτι αλλα το θεμα ειναι οταν θα βγεις απο το Πολυτεχνειο να ξερεις να το κανειςγια μενα αν ενας εχει παθος με τα αυτοκινητα κλπ. μηχανολογος αυτοκινητων και ενα καλο μεταπτυχιακο η κατι τετοιο ειναι η καλυτερη επιλογη!
προσωπικα το επαγγελμα μου με ενδιαφερει να μου δινει λεφτα για να κανω πραγματα που μου αρεσουν εκτος επαγγελματος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και ναι, αυτό το καλοκαίρι είναι το καλύτερο της ζωής μας.. Ήταν η πρώτη φορά που ένοιωσα πραγματικά ελεύθερος από υποχρεώσεις.. Ακόμα δεν το έχω πολυσυνυδειτοποιήσει αλλά προσπαθώ να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά.Όσο για το να βγαίνουμε, κάνω ότι μπορώ.. Τέλειωσα την πέμπτη το προωί εξετάσεις και σήμερα το πρωί κατάφερα να βρω χρόνο για να γράψω στο forum.
Το βιολογικό μου ρολόι δεν σετάρεται με τίποτα.. Την πέμπτη κοιμήθηκα στις 3.30 και ξύπνησα στις 8.52 ενώ εχθές ξάπλωσα στις 5 και σήμερα ξύπνησα στις 10 . Αν συνεχίσω με αυτπούς τους ρυθμούς τα ξενύχτια και συνεχίσω να ξυπνάω τόσο νωρίς με βλέπω να βγαίνω νοκ-άουτ από την κούραση..
Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που δεν έχεις υποχρεώσεις. Γιατί του χρόνου θα τελειώσεις με την εξεταστική αρχές Ιουλίου και η επόμενη εξεταστική θα αρχίζει τέλη Αυγούστου. Όλο και κάτι θα χρωστάς...
Νοκ άουτ δεν βγαίνεις! Αντέχεις ακόμα πολύ! 2/3 ώρες την ημέρα είναι αρκετές...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Απ'οτι ξερω σε οικοδομες τις εγκαταστασεις των ανελκυστηρων σχεδιαζουν και τη θερμανση/εξαερισμο?
Ε το κλασσικο σαν μηχανικος εχεις αδεια να κανεις στατικη μελετη μεχρι 2οροφο σπιτι αλλα το θεμα ειναι οταν θα βγεις απο το Πολυτεχνειο να ξερεις να το κανειςΤο θέμα έχει 4 στάδια.
- Πρέπει να έχεις παρακολουθήσει στατική.
- Πρέπει να έχεις διαβάσει στατική.
- Πρέπει να πας να δώσεις στατική (εδώ, με παρασύρανε οι κακές παρέες, κ. rally maniac... )
- Πρέπει να έχεις περάσει στατική.
Όταν δεν κάνεις τίποτα από τα 4 παραπάνω (εκτός ίσως από το πρώτο ) πας άπατος για Σεπτέμβρη...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Απ'οτι ξερω σε οικοδομες τις εγκαταστασεις των ανελκυστηρων σχεδιαζουν και τη θερμανση/εξαερισμο?
Ε το κλασσικο σαν μηχανικος εχεις αδεια να κανεις στατικη μελετη μεχρι 2οροφο σπιτι αλλα το θεμα ειναι οταν θα βγεις απο το Πολυτεχνειο να ξερεις να το κανειςΤο θέμα έχει 4 στάδια.
- Πρέπει να έχεις παρακολουθήσει στατική.
- Πρέπει να έχεις διαβάσει στατική.
- Πρέπει να πας να δώσεις στατική (εδώ, με παρασύρανε οι κακές παρέες, κ. rally maniac... )
- Πρέπει να έχεις περάσει στατική.
Όταν δεν κάνεις τίποτα από τα 4 παραπάνω (εκτός ίσως από το πρώτο ) πας άπατος για Σεπτέμβρη...
και να τα εχεις κανει αυτα πρεπει να εχεις και @@ ωστε μηχανολογος να κανεις στατικα απο την αρχη και μελετη για κατασκευη οικοδομης!
μας ελεγε ενας καθηγητης μας της φωτοερμηνειας οτι ειχε ενα φιλο με διδακτορικα και μεταπτυχιακα πανω στην τοπογραφια και μιλαμε λεει ηταν το κατι αλλο το ατομο..ε και λεει τι διαολο θα κανω στατικα..πηρε διαβασε βιβλια κλπ και οντως το εκανε και μετα απο λιγο καιρο επεσε..και τωρα τραβαει τα μαλλια του..
θελει αρκετη εμπειρια για να κανεις στατικα...δεν αρκει μονο να κανεις Τεχνικη Μηχανικη , θελει και κατι Μπετον Ι & ΙΙ και κατι αντισεισμικες μελετες...
A-Viper σας εκανε ο χρυσακης τεχνικη μηχανικη ? -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
A-Viper σας εκανε ο χρυσακης τεχνικη μηχανικη ?Που τον ξέρεις αυτόν;!; Όντως αυτός μας έκανε. Σας κάνει και εσάς;
Ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι από τους λίγους που ενδιαφέρονται, αλλά για να τον περάσεις πρέπει να λιώσεις στο διάβασμα. Δεν έχει και πολύ άδικο όμως...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
3) Πρέπει να πας να δώσεις στατική (εδώ, με παρασύρανε οι κακές παρέες, κ. rally maniac... )Τς τς τς... Συκοφαντίες!!! Εγώ για πλάκα είπα 'Ρε συ, πάμε για καφέ?' και ο κύριος A-Viper7 (με παρακίνηση και κάποιο τρίτου) είπε ΟΚ! Οπότε αναγκάστηκα να πάω! Αυτός με παρέσυρε!!!
A-Viper σας εκανε ο χρυσακης τεχνικη μηχανικη ?
Ο Χρυσάκης είναι φοβερός (ότι και να λέει η πλειοψηφία συμφοιτητών μας)! Είναι από τους καλύτερους καθηγητές που είχαμε προς το παρόν. Μακάρι να ήταν όλοι έτσι!
Offtopic?? I don't know this word!!!Πάντως Kid και λοιποί που τελειώσατε, μην ακούτε κανέναν για το μηχανογραφικό. Αυτό που σας αρέσει πάνω απ'όλα!!
Κι εμείς τα ίδια ακούγαμε πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή και τα γράψαμε μια χαρά!!!!
Και αυτά που σας λέμε για μηχανολόγους, σαφώς και είναι για χαβαλέ γιατί ξέρουμε τι σπάσιμο είναι να σου λένε χίλια δυο διαφορετικά πράγματα!! Εσείς απλά κλείστε τα αυτιά σας και συνεχίστε ατάραχοι τις διακοπές σας!!! Καλά να περνάτε!!!
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2005