-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βέβαια να πούμε και του στραβού το δίκιο,υπήρχε μια αεροσυνοδός...άλλο πράμα!Δεν ήθελα να κατέβω απ' το αεροπλάνο!
Ενα ταξιδι με την Αλιτάλια δεν θα το ξεχάσω ποτε,έχουν κάτι απίστευτα μωρά..υπαρχει emoticon οπου σου τρέχουν τα σάλια;
εγώ ταξίδευα συχνά με Αλιτάλια, και πετύχαινα μόνο άσχημες χοντρές ναπολιτάνες!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βέβαια να πούμε και του στραβού το δίκιο,υπήρχε μια αεροσυνοδός...άλλο πράμα!Δεν ήθελα να κατέβω απ' το αεροπλάνο!
Ενα ταξιδι με την Αλιτάλια δεν θα το ξεχάσω ποτε,έχουν κάτι απίστευτα μωρά..υπαρχει emoticon οπου σου τρέχουν τα σάλια;
εγώ ταξίδευα συχνά με Αλιτάλια, και πετύχαινα μόνο άσχημες χοντρές ναπολιτάνες!
Απ'τις πολλές μακαρονάδες θα ήταν...
-
Οι τιμές έλαχαν έτσι...
Μπορεί σε ένα μήνα να δεις προσφορές ΟΑ και Αλιτάλια με 650 ευρώ...Ήρθα Ελλάδα το Σεπτέμβρη για 15 μέρες.
Με ΟΑ, και έπεσα στις δηλώσεις Καραμανλή και έχασα 5-6 ώρες με την απεργία...
Το εισιτήριο έκανε 185 ευρώ (ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ!!!) και επειδή δεν πρόλαβα να το κλείσω πήρα άλλω με 285.
Η Αλιτάλια που κοίταξα είχε 650 ευρώ!!! (πάντα ένα άτομο, πάντα με επιστροφή!!)Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που μου έχει πετύχει να κάνει ΔΙΠΛΟΚΡΑΤΗΣΗ και να ΜΗΝ πετάξω παρότι πήγα 1,5 ώρα νωρίτερα στο τσεκιν (είχαν προλάβει τα λαμόγια...) ήταν η ΑΛΙΤΑΛΙΑ!!!
Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σε σέρβις, φαγητό, συμπεριφορά είναι η Αλιτάλια!!!
Βέβαια αν η διαφορά ήταν τέτοια μάλλον θα έπαιρνα Αλιτάλια και θα έκανα μόκο... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που μου έχει πετύχει να κάνει ΔΙΠΛΟΚΡΑΤΗΣΗ και να ΜΗΝ πετάξω παρότι πήγα 1,5 ώρα νωρίτερα στο τσεκιν (είχαν προλάβει τα λαμόγια...) ήταν η ΑΛΙΤΑΛΙΑ!!!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ σε σέρβις, φαγητό, συμπεριφορά είναι η Αλιτάλια!!!
Βέβαια αν η διαφορά ήταν τέτοια μάλλον θα έπαιρνα Αλιτάλια και θα έκανα μόκο......τις χαμένες βαλίτσες ξέχασες... 3 φορές ρε π..... μου, δεν μπορεί να είναι τυχαίο
την άλλη εβδομάδα, μάλλον ξαναπετάω με Αλιτάλια (η ατυχία της τύχης να πληρώνει άλλος για σένα.. ), άντε να δούμε...
-
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που μου έχει πετύχει να κάνει ΔΙΠΛΟΚΡΑΤΗΣΗ και να ΜΗΝ πετάξω παρότι πήγα 1,5 ώρα νωρίτερα στο τσεκιν (είχαν προλάβει τα λαμόγια...) ήταν η ΑΛΙΤΑΛΙΑ!!!Και σε μενα εχει συμβει αυτο!
Κανεις συνεχεια ενα ορθογραφικο λαθος: Με αυτα που γινονται το σωστο ειναι ΑΛΗΤΑΛΙΑ! -
Οι τιμές έλαχαν έτσι...
Μπορεί σε ένα μήνα να δεις προσφορές ΟΑ και Αλιτάλια με 650 ευρώ...Σωστός ο παίχτης!
Είναι όντως έτσι, πήρα σημερα τηλέφωνο και το ξεκαθάρισα.Ηταν προσφορά.
Τωρα για τα άλλα που γράφεις , ελπίζω να μη μου τύχουν κι εμέναΜάλλον κι εγώ μόκο θα κάνω γιατί είναι μεγάλη η διαφορά
-
Τις βαλίτσες πρόσεχε μόνο!!
(πάντως δε μου έχει λάχει... ακόμα...)
Αντίθετα μου έλαχε η Ο.Α. να ξεχάσει να στείλει τα σκι μου στη Ζυρίχη...
Αφού τηλεφώνησα (στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!) στα κεντρικά στη Ζυρίχη, μου τα έστειλαν την επόμενη μέρα σαν εξπρές στο ΛΟΥΓΚΑΝΟ όπου πλέον ήμουν!! Και με τη διαβεβαίωση πως μέχρι να έρθουν δικαιούμαι να νοικιάσω άλλα και θα τα πληρώσουν!!! Αλλά δε χρειάστηκε, το άλλο πρωί ήταν εκεί!!Αντίθετα σε ποιά εταιρεία η αεροσυνοδός μου άδειασε μισή κανάτα πορτοκαλάδα στον ώμο;; (ΜΙΣΗ ΚΑΝΑΤΑ, το βόδι δεν το πήρε χαμπάρι νωρίτερα...)
σε ποιά;;
Swissair!!!
Η απόλυτη χλίδα στο αεροπλάνο και προγραμματισμός στο δευτερόλεπτο, με την απόλυτη γαϊδουριά! -
Η Swissair έχει γράψει βιβλία ολόκληρα με την άθλια συμπεριφορά της προς τους επιβάτες της, με περιστατικά που μόνον με τις χειρότερες στιγμές της Ολυμπιακής συγκρίνονται.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η Swissair έχει γράψει βιβλία ολόκληρα με την άθλια συμπεριφορά της προς τους επιβάτες της, με περιστατικά που μόνον με τις χειρότερες στιγμές της Ολυμπιακής συγκρίνονται.δώστε λεπτομέρειες, κάποιο συμβαν...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η Swissair έχει γράψει βιβλία ολόκληρα με την άθλια συμπεριφορά της προς τους επιβάτες της, με περιστατικά που μόνον με τις χειρότερες στιγμές της Ολυμπιακής συγκρίνονται.
δώστε λεπτομέρειες, κάποιο συμβαν...
Μισή κανάτα πορτοκαλαδολούσιμο δε σου κάνει ε;
Μόνο αν λουστείς (και να σε περιμένει και 6ωρο ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό σου και να πηγαίνεις να πρωτοσυναντήσεις κάποιους) θα καταλάβεις...
Όσο για συγγνώμη... I don't know this word!!!!!!!!!
-
Μισή κανάτα πορτοκαλαδολούσιμο δε σου κάνει ε;
Μόνο αν λουστείς (και να σε περιμένει και 6ωρο ταξίδι μέχρι τον τελικό προορισμό σου και να πηγαίνεις να πρωτοσυναντήσεις κάποιους) θα καταλάβεις...
Όσο για συγγνώμη... I don't know this word!!!!!!!!!
Δεν σου ζήτησαν ΣΥΓΝΩΜΗ??????
Τι σου είπαν δηλαδή...?
Δεν την έβρισες...?...εάν ήμουν εγώ θα έπεφτε νεοελληνικό μπινελίκι... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συγγενείς και φίλοι μου που πετούσαν - πριν κλείσει και γίνει Crossair - μ'αυτήν μου έλεγαν τα χειρότερα: υφάκι του προσωπικού που σου έδειχνε ότι ήσουν ΣΚΟΥΠΙΔΙ, απροθυμία για εξυπηρέτηση, απίστευτες γκάφες (καφεδολούσιμο, φαγητολούσιμο, πορτοκαλαδολούσιμο, οι επιβάτες να πάνε Γενεύη και οι αποσκευές Παρίσι) κι άλλα τέτοια ωραία.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Συγγενείς και φίλοι μου που πετούσαν - πριν κλείσει και γίνει Crossair - μ'αυτήν μου έλεγαν τα χειρότερα: υφάκι του προσωπικού που σου έδειχνε ότι ήσουν ΣΚΟΥΠΙΔΙ, απροθυμία για εξυπηρέτηση, απίστευτες γκάφες (καφεδολούσιμο, φαγητολούσιμο, πορτοκαλαδολούσιμο, οι επιβάτες να πάνε Γενεύη και οι αποσκευές Παρίσι) κι άλλα τέτοια ωραία.
το bold είναι το 'ζουμί'...τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο!
-
Προσοχή όμως στη 'λεπτομέρεια'.
Η Swissair έκλεισε και δεν φορτώθηκε στον σβέρκο των (ευκατάστατων) Ελβετών μέχρι να τους κοστίσει κάτι τρισεκατομμύρια.
Ακούω τελευταία κάτι μυξοκλαίουσες για την Ο.Α. και ένα έχω να πω:
'Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΔΙΚΑΙΩΤΑΙ'. Πόρνη μνήμη... -
Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο όσες φορές έχω πετάξει με Swissair. Μάλιστα διαβάζω αυτά που γράφονται και είμαι κάπως έτσι . Δεν τα αμφισβητώ απλά απορώ πώς δεν μου έχουν συμβεί ποτέ. Στις 24 θα δοκιμάσω για πρώτη φορά την British airways. Προς το παρόν ακούω αντιφατικά πράγματα. Θα δείξει...
-
H Swissair όταν έκλεισε Crossair έγινε και όχι Swiss;
Και η Swiss ποια είναι ρε παιδιά;;
Εγώ μια φορά που χρησιμοποίησα τη Swiss και κανένα παράπονο δεν είχα και την ξάπλαρα κανονικά στην οικονομική θέση. Καιρό είχα να ξαπλάρω έτσι -
H Crossair ήταν θυγατρική της Swissair και συνηπήρχαν. Πρέπει να έκλεισαν περίπου ταυτόχρονα αν θυμάμαι καλά, και έγινε η Swiss.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
H Swissair όταν έκλεισε Crossair έγινε και όχι Swiss;
Και η Swiss ποια είναι ρε παιδιά;;
Εγώ μια φορά που χρησιμοποίησα τη Swiss και κανένα παράπονο δεν είχα και την ξάπλαρα κανονικά στην οικονομική θέση. Καιρό είχα να ξαπλάρω έτσιΗ Κροσέρ ήταν θυγατρική της Σουισέρ, όπως παλιότερα και η Μπαλέρ. Έκλεισαν πακέτο και έγιναν Σουίς η οποία έχει πλέον και θυγατρική, δε θυμάμαι όμως το όνομα...
-
Πάντως και από πλευράς ασφάλειας δεν είχε αξιοζήλευτο μητρώο η Swissair / Crossair. Κάτι σάπιο υπήρχε σ' αυτόν τον τομέα.
Για να έρθω στα καθ' ημάς: Μόνον η Ολυμπιακή υποβάλλει τα αεροπλάνα της σε τεχνικό έλεγχο μετά από ΚΑΘΕ πτήση (απο-προσγείωση), διαθέτοντας μηχανικούς δικούς της ή συμβεβλημένους παντού στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Η Aegean, στην Ελλάδα τουλάχιστον, τα ελέγχει τεχνικώς μετά από 2 πτήσεις (αφού γυρίσουν στη βάση τους). Βέβαια, η Μπόιγκ (π.χ.) θέτει όριο 4 πτήσεων.
Αλλά εσείς σε ποιο αεροπλάνο θα προτιμούσατε να μπείτε;
Σημειωτέον ότι το κόστος εισιτηρίου για Ρόδο, απ' όπου μόλις γύρισα, είναι το ίδιο... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πάντως και από πλευράς ασφάλειας δεν είχε αξιοζήλευτο μητρώο η Swissair / Crossair. Κάτι σάπιο υπήρχε σ' αυτόν τον τομέα.Για να έρθω στα καθ' ημάς: Μόνον η Ολυμπιακή υποβάλλει τα αεροπλάνα της σε τεχνικό έλεγχο μετά από ΚΑΘΕ πτήση (απο-προσγείωση), διαθέτοντας μηχανικούς δικούς της ή συμβεβλημένους παντού στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Η Aegean, στην Ελλάδα τουλάχιστον, τα ελέγχει τεχνικώς μετά από 2 πτήσεις (αφού γυρίσουν στη βάση τους). Βέβαια, η Μπόιγκ (π.χ.) θέτει όριο 4 πτήσεων.
Αλλά εσείς σε ποιο αεροπλάνο θα προτιμούσατε να μπείτε;
Σημειωτέον ότι το κόστος εισιτηρίου για Ρόδο, απ' όπου μόλις γύρισα, είναι το ίδιο...Μυτιλήνη που πήγα για μια δουλειά, πέταξα από Αθήνα με Ολυμπιακή και ένα άθλιο και πανβρώμικο Fokker και πλήρωσα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ