-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα τι λες τώρα el-em ?'4Δ μπούκα στο πλατάνι'
'Στον κάδο σκουπιδιών κρατήσου μέσα' (είχε απ΄ ό,τι άκουσα ένα τέτοιο χτες)
'!#$%%&^^* χάθηκα, που στο διάολο είναι το εικονοστάσι ? Α, να, ΟΚ, 3Α και 50 και σανίδα-Δ-μην αφήνεις'ΑΓΑΠΗΤΕ nass,
ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΟΒΟΥ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΒΑΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πλάκα κάνω βρε el-em
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πλάκα κάνω βρε el-emΤΟ ΞΕΡΩ,ΑΠΛΑ ΕΞΗΓΗΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Μα τι λες τώρα el-em ?
'4Δ μπούκα στο πλατάνι'
'Στον κάδο σκουπιδιών κρατήσου μέσα' (είχε απ΄ ό,τι άκουσα ένα τέτοιο χτες)
'!#$%%&^^* χάθηκα, που στο διάολο είναι το εικονοστάσι ? Α, να, ΟΚ, 3Α και 50 και σανίδα-Δ-μην αφήνεις'ΑΓΑΠΗΤΕ nass,
ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΟΒΟΥ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΒΑΤΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Κατά το γνωστό ρητό 'ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ'.
-
ΦΙΛΕ ΕΛ-ΕΜ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 'ΧΩΡΙΟ'ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 'ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ 'ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ (ΑΘΗΝΑ ΚΤΛ.)ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ(ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ) ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2006 ΘΑ ΜΕ ΚΕΡΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΤΟ ΘΗΜΙΣΩ!!!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
αρε τυχεροι !! ας με πηγαινε και μενα βολτα ο Βωβος κι ας ηταν και με γιαρις Α5
μπραβο σε Λωρη και Βωβο για αυτην τους την κινηση
ΑΓΑΠΗΤΕ S.L.
ΤΑ 'ΜΠΡΑΒΟ' ΣΕ ΑΡΗ-ΛΩΡΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΩΡΗ-ΑΡΗ). ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΕΙΩΤΟ ΚΕΦΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΚΕΦΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ,ΕΝΩ ΕΓΩ ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
.το ξερω αυτο EL-EM απλα το ονομα σου το ανεφερα πρωτο ,ετσι απλα.
παντως εχεις απολυτο δικιο γιατι χωρις τη θεληση και το κεφι του Αρη δε θα γινονταν ολες αυτες οι ωραιες ¨βολτες¨ που προσφερετε ,αλλα πιστευω πως και συ συμβαλεις σ΄αυτο ! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΤΟ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ KAMIL) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ S.L. ΣΕ A.V.
FILIKA,
'ΕL-EM'
Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ρ.Μ. ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!
-
-
πολυ ωραιες οι φωτο !!
el-em κοιτα το e-mail σου
δεν μπορουσα με π.μ γιατι μου εβγαζε προβλημα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
.....ΣΤΟ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ KAMIL) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ S.L. ΣΕ A.V.
να ετοιμάζω τα pampers
ασε θα φερω εγω....και για τους δυο
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
.....ΣΤΟ SHAKE DOWN ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΡΟΔΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ KAMIL) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΑΠΟ S.L. ΣΕ A.V.
να ετοιμάζω τα pampers
ασε θα φερω εγω....και για τους δυο
ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΑ ΔΩ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!
-
αν θέλετε σας στέλνω τις δικές μου, μου έμεινε απόθεμα..
-
Κοίτα να δεις, που φυρί-φυρί το πάνε, να με κάνουν ν'αλλάξω nick μετά τη δική μου βόλτα με τον Άρη...
Πού να βρω κανα καλό, για να'μαι έτοιμος... 'Κουλόχειρ', 'Strifter Wannabe' ή 'Ντεν Κσαναπγιάνει Τιμόνι' μήπως; -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
να ετοιμάζω τα pampers
Ρενούλα δεν θα τα χρειαστείς, πίστεψέ με... όταν ο Α.Β. στρίβει ντριφτάροντας με 120+ και παράλληλα σου πιάνει κουβεντούλα, ενώ το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα είναι να βγάλει το χέρι από το παράθυρο, ωσάν... τον ταρίφα, τότε η λέξη σιγουριά είναι η πλέον κατάλληλη...
-
τελικά εγώ λόγω ανελλημένων υποχρεώσεων (σικ) δεν θα παραβρεθώ στο Μαύρο Ρόδο τελικά..
Λώρη και Αρη, ευχαριστώ εκ των προτέρων για την πρόθεση και πρόταση για βόλτα αλλά θα πρέπει να περιμένει -
ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΑΝ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ
Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ , ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ Κ ΛΕΓΑ 'ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ'
ΗΤΑΝ 5 ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ, 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ 4ΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, Κ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΑ..!!! Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΒΟ 9 GROUP N, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑ ΜΑ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΑΙΣΕ, Κ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΣΙΚ ΜΕΣΑ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)
Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Κ ΑΝΕΣΗ Ο Κ. ΑΡΗΣ.
ΑΡΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΘΕΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!!ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΩΡΗ, ΛΩΡΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ,ΓΡΗΓΟΡΟ.. ! ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙΡΟ , ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ 'ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ'
Υ.Γ ΘΑ ΘΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΑΦΗ Κ ΑΝΑΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΕ ΘΕΣΗ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ. Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ -
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
ΑΥΤΟ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΑΝ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑ ΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ , ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ Κ ΛΕΓΑ 'ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ'
ΗΤΑΝ 5 ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ Κ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ, 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ 4ΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, Κ ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΑ..!!! Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΒΟ 9 GROUP N, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΗ , ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑ ΜΑ ΚΑΤΙ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΑΙΣΕ, Κ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕ! ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΣΙΚ ΜΕΣΑ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)
Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ Κ ΑΝΕΣΗ Ο Κ. ΑΡΗΣ.
ΑΡΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΘΕΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ!!!!!!ΑΡΗ ΚΑΙ ΛΩΡΗ, ΛΩΡΗ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ,ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ,ΓΡΗΓΟΡΟ.. ! ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΟΙΩΘΑ ΛΕΣ Κ ΣΑΣ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙΡΟ , ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ 'ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ'
Υ.Γ ΘΑ ΘΕΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΑΦΗ Κ ΑΝΑΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΣΕ ΘΕΣΗ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ. Κ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥEYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΣΙΓΟΥΡΑ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
-
Κι εγώ πάλι, από τη μια δεν έχω το κουράγιο -ύστερα απο το τραγικό συμβάν- να γράψω τους διθυράμβους που ετοίμαζα, από την άλλη δε θεωρώ και σωστό να μην κάνω ούτε μια νύξη για το θέμα:
Άρη, δε θα σταθώ στο Εργαλείο, που αν δεν ήταν αγωνιστικό, θα μπορούσε κάλλιστα να ακολουθήσει καριέρα καταδιωκτικού/αναχαιτιστικού στην Πολεμική μας Αεροπορία...
Θα ξαναπώ αυτό που σου'λεγα και εντός της... πολεμίστρας: Μπράβο για την εντυπωσιακή ανάπτυξη της αίσθησης του περιβάλλοντος χώρου και ελέγχου του Όπλου, που έχεις καταφέρει.
Λώρη, να'σαι καλά που δεν το'χεις σε τίποτα να μεσολαβείς, ώστε ο καθένας από μας να αποκτά τέτοιου είδους εμπειρία-σταθμό για την οδηγητική του ζωή.
(Όσο για την Αγ. Τριάδα, σίγουρα και κείνη θα'χει μπερδέψει τ'όνομά της με τέτοια 'περάσματα' που είδε Σαββατιάτικα...)Κουράγιο σ'όλους μας μετά τα σημερινά.
-
Κύριε Λ.Μ. να σας κάνω μια 'διαδικαστική' ερώτηση; Εσείς χαιρεστρ συνοδήγηση στην άσφαλτο ή στο χώμα;;
Στο δεξι μπακετ του Α.Βωβου.