-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στην ουσια του πραγματος ουτε τα επισοδεια ηταν αξια λογου, η πολη ταλαιπωρηθηκε αδικαιολογητα λογω υπερβολικης αστυνομοκρατιας και οι διαδηλωσεις ειναι καλο να γινονται και οχι κακο!
Διαδήλωση είναι όταν 10 άτομα που χρησιμοποιούν το άθλιο ΑΣΥΛΟ του πανεπιστημίου εφορμούν και βάζουν φωτιές απέναντι από την είσοδο της έκθεσης;
Aυτα τα 10 ατομα, ειναι οι χαφιεδες του κρατους και της (εκαστοτε) κυβερνησης που θελουν να στρεψουν την προσοχη στα δηθεν επισοδεια, αντι να φανει ο ογκος και τα αιτηματα μιας δικαιας και δημοκρατικης διαδηλωσης.
Το ΑΘΛΙΟ ασυλο του πανεπιστημιου ειναι κατι που ισχυει παγκοσμιως και το σεβαστηκαν ακομα και οι γερμανοι στην κατοχη. Αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου πιο 'επαναστατη' και απο το Χιτλερ ειναι δικαιωμα σου...
Τι ανέκδοτα είναι αυτά, ο Καραμανλής έδωσε λεφτά στο Βουλγαράκη να πάει να λαδώσει τους χαφιέδες να κάνουν τα επεισόδια; Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;
Και με τη προηγούμενη κυβέρνηση έδινε ο Σημίτης τα λεφτά λίγο πριν την ομιλία;
Μήπως τα πανεπιστήμια είναι μπουρδέλα, με τοίχους γραμμένους, με παράθυρα και πόρτες σπασμένα, με γραφεία, αίθουσες και εργαστήρια που καταστρέφονται κάθε τόσο; Σε ποια πανεπιστήμια του εξωτερικού υπάρχει αυτή η κατάσταση; Δεν είναι άσυλο, είναι καταφύγιο κακοποιών.
-
Το άσυλο του Πανεπιστημίου είναι για τους φοιτητές και τους καθηγητές, όχι για την αληταρία. Σε λίγο θ'ακούσουμε ότι ούτε τον Ρωχάμη δεν μπορούν να βγάλουν από 'κει μέσα γιατί θα προσβληθεί το κύρος του ασύλου και θα θιγεί η δημοκρατία μας. Φοιτητές έχουν φάει ξύλο από τα ρεμάλια γιατί τους την είπαν όταν μπήκαν μέσα στη νομική της Αθήνας (την οποία έκαναν λαμπόγυαλο βεβαίως - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΑΓΚΑΣ, ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ).
-
Παιδες, η συζητηση συνεχιζεται εδω:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=14094Το παρον ας μεινει για την υποθαλασσιο και τα κυκλοφοριακα της Θεσαλονικης.
-
Τον **Μάιο **(φτού-φτού ) ξεκινούν οι εργασίες για το Μετρό Θεσ/νίκης σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού, Γ. Σουφλιά.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Καλά μην πάρεις από τώρα εισιτήριο!!! Εμείς βάση εξαγγελιών έπρεπε να έχουμε αεροδρόμιο στο Καστέλι εδώ και χρόνια, για να μην πω για τα άλλα «μεγάλα» έργα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά μην πάρεις από τώρα εισιτήριο!!! Εμείς βάση εξαγγελιών έπρεπε να έχουμε αεροδρόμιο στο Καστέλι εδώ και χρόνια, για να μην πω για τα άλλα «μεγάλα» έργα.Ετοιμάζεται όμως να πάρει η φίλη μου απ' την Αθήνα ,
μιας κι έχαψε ότι στην Αριστοτέλους υπάρχει υπόγεια διάβαση για το Μετρό..
Τί άθλιος που είμαι...!
-
Ρε εγκάθετε, δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο;
Ξαναείδα τη γραμμή και σκέφτομαι πόσο πολύ μεγάλο μέρος του κυκλοφοριακού φόρτου θα απορροφήσει το μετρό. Πραγματικά, αυτή η γραμμή θα σώσει την πόλη. Περνάνε μόλις 40 λεωφορεία από αυτά τα μέρη...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε εγκάθετε, δεν ντρέπεσαι να κοροϊδεύεις τον κόσμο;Ξαναείδα τη γραμμή και σκέφτομαι πόσο πολύ μεγάλο μέρος του κυκλοφοριακού φόρτου θα απορροφήσει το μετρό. Πραγματικά, αυτή η γραμμή θα σώσει την πόλη. Περνάνε μόλις 40 λεωφορεία από αυτά τα μέρη...
Εγώ σκέφτομαι και το άλλο...
Από φέτος και για 6 χρόνια, η ταλαιπωρία στους κεντικούς δρόμους της πόλης θα είναι μεγάλη λόγω έργων...
Και οι βασικές αρτηρίες είναι 2-3 στο κέντρο...
-
Τα οφέλη που θα έχει σε βάθος χρόνου όμως (αν γίνει τελικά) θα είναι πολλαπλάσια. Μακάρι να ήμασταν κι εμείς σαν το Παρίσι και το Λονδίνο, που όταν ξεκίνησαν να φτιάχνουν το μετρό δεν υπήρχαν καν αυτοκίνητα, αλλά δυστυχώς δεν είμαστε. Και αν δούμε και τη θετική πλευρά της υπόθεσης, ίσως αυτή η ταλαιπωρία μέχρι να γίνει το μετρό να μας βοηθήσει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα που τώρα θεωρούμε δεδομένα σχετικά με τις καθημερινές μας μετακινήσεις (όπως π.χ. ότι αν δουλεύω στη Σίνδο δε συμφέρει να νοικιάζω σπίτι στην Τούμπα, καλύτερα να πάω να νοικιάσω στη Χαλάστρα, θα μου βγει πιο φτηνά και θα κερδίζω 2 ώρες από τη ζωή μου ημερησίως).
Και φυσικά το μετρό σε πρώτη φάση θα καλύπτει μόνο το κέντρο, και φυσικά τώρα περνάνε από αυτή τη διαδρομή πάρα πολλά λεωφορεία, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει το έργο, και βέβαια(ελπίζουμε ότι) θα σχεδιαστούν και οι γραμμές των λεωφορείων εκ νέου ώστε να συνεργάζονται καλύτερα με το μετρό.
Ο αντίλογος που βλέπω εγώ είναι ότι με τα λεφτά που θα δοθούν για το μετρό, θα μπορούσαν να 'γίνουν καινούργιοι' καμιά δεκαριά μικροί νομοί, και να ενισχυθεί έτσι κάπως η αποκέντρωση, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Ο αντίλογος που βλέπω εγώ είναι ότι με τα λεφτά που θα δοθούν για το μετρό, θα μπορούσαν να 'γίνουν καινούργιοι' καμιά δεκαριά μικροί νομοί, και να ενισχυθεί έτσι κάπως η αποκέντρωση, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση...Και η απάντηση είναι ότι: στοιβάζουμε τον κόσμο στις 2 μεγάλες πόλεις, για να του προσφέρουμε ποιότητα ζωής. Έτσι, δικαιολογείται η (μάταια πάντα) προσπάθεια για μείωση του κυκλοφοριακού, μήπως και χωρέσει κανένας επαρχιώτης ακόμα.
Μόλις οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκές, πόλη τέρμα για μένα. Τι με νοιάζει το μετρό και η υποθαλάσσια, όπως λένε και οι συγκοινωνιολόγοι, όσους δρόμους και να φτιάξεις, τόσοι θα πήξουν. Και στην Ελλάδα, δυστυχώς, περιμένουμε να πήξουν ανεπανόρθωτα, για να αρχίσουμε τις δημοπρασίες έργων...
-
Ξεκινώ από σήμερα.
Δεν κατεβαίνω στο κέντρο με αυτοκίνητο, αλλά με ΜΜΜ (μόνο αστικό δηλαδή... )
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ξεκινώ από σήμερα.Δεν κατεβαίνω στο κέντρο με αυτοκίνητο, αλλά με ΜΜΜ (μόνο αστικό δηλαδή... )
Σε κούρασαν τα έργα, ε;
-
Ξεκινώ από σήμερα.
Δεν κατεβαίνω στο κέντρο με αυτοκίνητο, αλλά με ΜΜΜ (μόνο αστικό δηλαδή... )
Σε κούρασαν τα έργα, ε;
H ώρα για το παρκάρισμα, η βενζίνη που καίω και η κούραση...
-
10αράκι και πάλι 10αράκι! Αφού περνάει ανά 2λεπτο και άδειο...
-
10αράκι και πάλι 10αράκι! Αφού περνάει ανά 2λεπτο και άδειο...Πραγματικά, αυτό το 10ράκι! Σωτήριο! Το 31 εξακολουθεί να είναι το τελευταίο που ξεκινάει δρομολόγιο το βράδυ; (αν θυμάμαι καλά 0:20 από τα Σφαγεία)
-
Σωτήριο, αν μένεις Χαριλάου ή στη γραμμή της Εγνατίας μέχρι το Ιπποκράτειο...
Το 31 ή το 3 θα είναι τα πιο αργά το βράδυ. Οι τουμπιώτες όμως κοιμούνται νωρίς φαίνεται...
-
. Οι τουμπιώτες όμως κοιμούνται νωρίς φαίνεται...Επίσης, οι τουμπιώτες πεινάνε..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
. Οι τουμπιώτες όμως κοιμούνται νωρίς φαίνεται...
Επίσης, οι τουμπιώτες πεινάνε..
ΤΟΥΜΠΙΩΤΗ ΠΕΙΝΑΣ, ΦΕΡΕ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!
Και οι άνω του ρέματος και οι κάτω, νωρίς κοιμούνται! Και μάλιστα οι τελευταίοι στοιβάζονται στα σαρδελόκουτα 12 και 14.
-
Ειναι απιστευτοι οι ανθρωποι. Αφηνουν εξω απο το μετρο ολοκληρη την δυτικη Θεσσαλονικη. 6 χρονια θα εχει προβλημα η εγνατια και η δουλεια μιση τελικα. Τι σκ--ά μετρο θα ειναι αυτο που θα σταματαει στο σταθμο. Αισχος.
-
Εμ, όταν μιλάω εγώ...Από την αρχή που είδα τη διαδρομή, αυτό είπα. ΟΛΗ η δυτική Θεσσαλονίκη, πλην του σταθμού. Και όλες οι υπόλοιπες περιοχές οι οποίες μη εξυπηρετώντας με λεωφορεία, γεμίζουν το κέντρο με αυτοκίνητα, μένουν από έξω από το μετρό.
Νάσο, επειδή κάθε βράδυ περνάω έξω από Cozy, δεν έχω πετύχει ποτέ το ΤΕΡΑΣ...πού το κρύβεις;
Θεσ/νίκη - Υποθαλάσσια Οδός