-
Τώρα πια το παιδί θα ψάχνει για το επόμενό του!
-
..καμμια 'μπουσα!
-
Mπα που λεφτά πια, για κανα Beverly 300 ίσως για να μην πω Beverly 125
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mπα που λεφτά πια, για κανα Beverly 300 ίσως για να μην πω Beverly 125Ποιός έχει λεφτά για πέταμα?
Ακου πχιάτζιο -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Mπα που λεφτά πια, για κανα Beverly 300 ίσως για να μην πω Beverly 125
Ποιός έχει λεφτά για πέταμα?
Ακου πχιάτζιοΚαι εμένα μου αρέσει το Yamaha T-Max αλλά πέφτει κομματάκι (παν)ακριβο.
-
Αλλο δεν φτάνουν τα λεφτά(σήμερα ίσως) κι άλλο παίρνω σαβούρα ακόμα κι αν είναι τσάμπα φαινομενικά,καλύτερα μετάχειρο honda παρά καινούριο ρημάδι
-
Αντε να πω ΟΚ γιατί θα πάει αλλού το θέμα πάλι. Πάντως σαν παράδειγμα το έφερα το Μπέβερλι.
-
παιδια πειτε μου παρακαλω πληροφοριες για το straight 150 για αξιοπιστια,οικονομια ,κοστος ανταλακτικων ,και αν τραβαει με δυο ατομα ευχαριστω πολυ
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αλλο δεν φτάνουν τα λεφτά(σήμερα ίσως) κι άλλο παίρνω σαβούρα ακόμα κι αν είναι τσάμπα φαινομενικά,καλύτερα μετάχειρο honda παρά καινούριο ρημάδιγνώστης των πάντων
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
re paidia to modenas xcite 135 den to skefteste ka8olou???
Πριν 5 χρονια που εχει να ενημερωθει η παραπανω συζητηση δεν υπηρχε....
Τωρα ισως και να επαιζε στις κορυφαιες επιλογες...
Αν και δε ξέρω αν αφορά γενικά τα Xcite, συνάδελφος που το έχει 10 περίπου μήνες από την αρχή είχε ψιλοπροβλήματα.
Κάτι λέει με βαλβίδες βενζίνης/αέρα, κάτι με το ντεπόζιτο που δεν είναι στο κλασσικό σημείο και έχει περίεργη λειτουργία.
Το καθημερινό πρόβλημα που έχει είναι το σβήσιμο του κινητήρα, στο ρελαντί. Σβήνει για την πλάκα του, είτε ζεστό, είτε κρύο. Έχει αλλάξει κάτι βαλβίδες, έχει κάνει και κάτι πατέντες άκρη δεν έχει βγάλει.Επίσης έχει θέμα με την κατανάλωση. Πίνει πολύ και έχει μικρό ρεζερβουάρ. Κάθε τρεις μέρες είναι στο βενζινάδικο.
Είχε και μία πτώση και το μηχανάκι φορτώθηκε με ακόμα μερικά προβλήματα. Από ότι έχω καταλάβει και το δίκτυο εξυπηρέτησης δεν είναι και από τα καλύτερα. Δεν του έκαναν και πολύ καλή δουλειά.
Εγώ πάντως που τον παρακολουθώ καθημερινά, αν είχα το xcite θα το είχα πετάξει στα σκουπίδια. Αυτός το παλεύει το θέμα.
-
εχω ενα μοντενας κρις κ ακουγεται ενας επαναλαμβανομενος ηχος οτι κινειται ειτε δινω γκαζι ειτε οχι.Ειναι σαν σφυριγμα μηπως ξερεις κανεις τι μπορει να ειναι?
το ρουλεμαν της μπροστα ροδας ισως να θελει αλλαγη? -
θελω να παρω ενα μηχανακι για το κεντρο, και με βλεπω για παπακι, παιδια μπορειτε να μου πειτε ποσο πληρωνω γενικα το χρονο περιπου για ενα παπακι 125 cc, αν τα βαλεις ολα μεσα
-
ασφάλεια ~150€
βενζίνη με 10.000 χλμ/έτος 400€
σέρβις κανα 100ρικο
τέλη 20€ -
τι προτεινετε 125 η 50 cc. το 50αρι λογικα δεν θα καιει τιποτα , αλλα θα τραβαει καθολου? εγω δεν θελω να τρεχω απλα να κανω την δουλεια μου
-
125
-
Eδώ καλά καλά τα 125 δεν τραβάνε, μην κάνεις κανένα αστείο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Eδώ καλά καλά τα 125 δεν τραβάνε, μην κάνεις κανένα αστείο.Συμφωνώ, να μπορείς να βάλεις και δεύτερο άτομο πάνω.
Ασφάλεια πληρώνω 80 € το έτος (250 cc) -
παιδια εμενα με νοιαζει μονο να κανω οικονομια , αν βλεπω οτι δεν κανω θα παιρνω το μετρο .. αλλα τοσο που εχει παει και το εισητηριο , ειναι και αυτο προβλημα
-
Οικονομια σε σχεση με το αυτοκινητο και με τα 2 θα κανεις! Εαν κυκλοφορεις μονος σου και σε δρομους που δεν παει κανεις πανω απο 50-60χαω το 50αρι θα ειναι οκ. Αν ομως υπαρχει περιπτωση να μεταφερεις κι αλλο ατομο και στους δρομους οπου θα κινεισαι υπαρχει γρηγορη ροη καλυτερα να πας σε κατι δυνατοτερο για την ασφαλεια σου πανω απ'ολα
Επισης, το κοστος που αναφερουν τα παιδια απο πανω /12 βγαινει στα περιπου 60€ ανα μηνα.
-
κ οχι μονο σε γρήγορη ροΐ αλλά κ σε ανηφόρες μεγάλο μείον το 50αρι!
Ποιό παπάκι να πάρω