-
Καλησπέρα.
Κατέληξα στο Modenas φίλε μου, σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για την μεταβίβαση του υπάρχοντος παπιού μου στον αγοραστή και με τη λήξη της διαδικασίας & την παραλαβή των χρημάτων, βούρ για την αγορά του νέου!!
-
Μια χαρα σε βλεπω...
Καλοριζικο και καλα χιλιομετρα!!!!! -
Η δικια μου εμπειρια με τα παπια,λεει οτι αυτη τη στιγμη το Crypton ειναι το καλυτερο.Καλυτερη ποιοτητα απο to Honda ποιο δυνατο και καλυτερο απο αναρτησεις.ΜΑΚΡΙΑ απο Kymco και οτι αλλο κινεζικο...Φιλος μου εχει crypton με 80000 χιλ και δεν κανω λαθως στα χιλιομετρα και μηδεν προβληματα.Το μηχανακι κανει καθε μερα γυρω στα 150 χιλ εντος αθηνας.Το παν στα παπια ειναι συχνα αλλαγη στα λαδια και καλο λαδι!!!
-
Καλησπέρα.
Το παπί παραγγέλθηκε - επιτέλους- σήμερα σε ασημί χρώμα και παραλαμβάνεται αύριο πρωϊ!
Με 35l ΚΑΡΡΑ βαλίτσα+συναγερμό και τελική τιμή 1970
-
Καλημέρα.
Να πώ πρώτα ότι έχω πρόβλημα με το pc μου, το έδωσα στο 'συνεργείο' για επισκευή & θα το έχω πίσω σε 10 μέρες! sad.gif
Γράφω από τη δουλειά τώρα......
Το παπί παραλήφθηκε την Παρασκευή 28/7 σε ασημί χρώμα, με βαλίτσα ΚΑΡΡΑ 35λ & συναγερμό Softline (GERMANY) και είναι ωραίο.
Πρώτες εντυπώσεις:
- Μπάσος ήχος εξάτμισης
- Τρίζει λίγο από συντονισμό το εμπρός μαρσπιέ στις χαμηλές στροφές κινητήρα
- Καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας φλάς (2sec)
Θα δούμε στην πορεία για τα υπόλοιπα........
-
[quote='PuntoLord']Καλησπέρα.
Το παπί παραγγέλθηκε - επιτέλους- σήμερα σε ασημί χρώμα και παραλαμβάνεται αύριο πρωϊ!
-
[quote='ANGEL13'][quote='PuntoLord']Καλησπέρα.
-
[quote='ANGEL13'][quote='PuntoLord']Καλησπέρα.
-
Καλημέρα.
Νεότερα περί παπιού:
-Κατανάλωση στα πρώτα 100χλμ με ταχύτητες έως 60χλμ, 3,1L/100χλμ.
-Πολύ ωραίος φωτισμός οργάνων τη νύχτα.
-Σκληρή σέλα -
ένα Τ 50 ή 80 YAMAHA
αυτό με το διαφορικό .
Αυτό θέλω εγώ..
το τελευταίο που είχα μου το κλέψανξέρετε κανένα σε 'λιώμα' τιμή;;
Σήμερα είδα ένα παρατημένο στο λιμάνι της Καλύμνου...
Ξέρει κανεις τίποτε για αυτό;;;; -
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
ένα Τ 50 ή 80 YAMAHA
αυτό με το διαφορικό .
Αυτό θέλω εγώ..
το τελευταίο που είχα μου το κλέψανξέρετε κανένα σε 'λιώμα' τιμή;;
Σήμερα είδα ένα παρατημένο στο λιμάνι της Καλύμνου...
Ξέρει κανεις τίποτε για αυτό;;;;ειναι απλα τραγικο
sorry -
Μετά το 2ο γέμισμα βενζίνης, η κατανάλωση είναι 2,6Λ/100χλμ....όχι & άσχημα έτσι???
-
ψαχνομαι και εγω για το modenas, για γραψε και αλλες εντυπωσεις...
μπορεις να βαλεις και μερικες καλες φωτο απο τα οργανα και το χωρο κατω απο τη σελα?
Eπισης, τι λετε για αυτο?
http://www.kymco.gr/models/papia/straight125-150.htm -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ψαχνομαι και εγω για το modenas, για γραψε και αλλες εντυπωσεις...μπορεις να βαλεις και μερικες καλες φωτο απο τα οργανα και το χωρο κατω απο τη σελα?
Eπισης, τι λετε για αυτο?
http://www.kymco.gr/models/papia/straight125-150.htmEντυπώσεις περί παπιού:
- Κατανάλωση στα πρώτα 100χλμ με ταχύτητες έως 60χλμ, 3,1L/100χλμ. Στο 2ο γέμισμα έπεσε στα 2,6L/100χλμ. Από το 3ο γέμισμα σταθερά 2,7L/100χλμ με ταχύτητες έως 60-70χλμ.
- Πολύ ωραίος φωτισμός οργάνων τη νύχτα.
- Σκληρή σέλα
- Μπάσος ήχος εξάτμισης
- Τρίζει λίγο από συντονισμό το εμπρός μαρσπιέ στις χαμηλές στροφές κινητήρα
- Καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας φλάς (2sec)
- Δεν έχω την αίσθηση ενός γρήγορου παπιού
Νεότερα σε 500χλμ!
-
φωτο που ζητησα?
-
-
ευχαριστω, αλλα:** μπορεις να βαλεις και μερικες καλες φωτο απο τα οργανα και το χωρο κατω απο τη σελα?**
-
Καλησπέρα.
Σήμερα έγινε το 1ο σέρβις στα 1000χλμ......κόστος=9 Euro.
-
Καλημέρα.
Νεότερα περί Kristar 125cc: Σε χθεσινό φιλικό «άνοιγμα» με φίλο μου, κάτοχο Yamaha Crypton 115cc 3ετίας με 8.000λμ περίπου η απόδοση του δικού μου ήταν απελπιστική. Μπορεί να φταίει και το ότι αυτός ήταν 85-90Kg ενώ εγώ 105Kg αλλά και πάλι ήταν σχεδόν 20 μέτρα μπροστά πάντα μέχρι και τα 100χλμ όπου σταμάτησε να ανεβάζει χλμ το δικό μου........ψιλο-απογοήτευση......
-
Ακομα ειναι σφικτος ο κινητηρας και θα σου προτεινα να τα ξαναπατε αλλαζοντας μηχανακια.
Ποιό παπάκι να πάρω