-
-
Καλά, ολόκληρο Cobra από πίσω, ασχολίαστο το αφήνεις...;
-
Ναι γιατί χωρίς τον ήχο του, να κάνει background στο σχόλιο μου, είναι μισή η μαγεία που αποπνέει...
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Κακεντρεχής είναι αυτός που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα. Δεν πα να βγάζει 800 άλογα...
Γιατί ρε φίλε opterie;
Το έχει για να βγαίνει βόλτα στις απόκριες...- Κίτσο, εσύ τι ντύθηκες φέτος;
- Γρήγορος...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλά, ολόκληρο Cobra από πίσω, ασχολίαστο το αφήνεις...;εχω δει απο κοντά, το έχω ακούσει από κοντα....
μοναχα άμα ήμουν ο Καζαντζακης θα μπορούσα να σας δωσω να καταλαβετε πώς ενιωσα και τι ένστικα ξύπνησαν μέσα μου...
Δυστυχώς ακόμα το σχολειο δεν εχω τελειώσει...
EDIT
-
Ποιος είναι ο Καντζάκης;
Τι τάξη πας;
-
Ο χρήστης diperr έγραψε:
Κακεντρεχής είναι αυτός που έφτιαξε αυτό το έκτρωμα. Δεν πα να βγάζει 800 άλογα...
Γιατί ρε φίλε opterie;
Το έχει για να βγαίνει βόλτα στις απόκριες...Στο καρναβαλι της Πατρας ;
-
ΟΥΠΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ. χιλια συγγνωμη.
Οι παρομοιώσεις του είναι κατι το εκπληκτικο. Χθες ημουν στο σημειο και καλά που η μανταμ Ορτανς περιμένει γραμμα από τον Ζορμπα που είχε παει στο Κάστρο (Ηρακλειο) για να βρει τα εργαλεία για τον εναέριο. Το πώς κατάφερε να διανθησει τις σκεψεις και τα αισ΄θηματα της μανταμ Ορτανς είναι κατι το φανταστικό.
Σας το προτείνω ανεπιφυλακτα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί ρε φίλε opterie;
Το έχει για να βγαίνει βόλτα στις απόκριες...Στο καρναβαλι της Πατρας ;
για περνα απο βραχνεικα μερια..καποια στιγμη θα το πετυχεις..
Λεει οτι εχει μοτερ skyline πανω..καλά το κατάλαβα εγώ.. και κάτι μου θύμιζε..τώρα που είδα και τις πινακίδες σιγουρεύτηκα... Είναι και πολύ εργαλιείο..
Eισαστε ολοι σας πολυ κακιοι!
Δε ξαπαποσταρω για εσας!
Ακους εκει να κοροιδευετε εμας τους πατρινους!
( )
Για να μην ειμαι εντελως off-topic να αναφερω την f-430 που ειδα στην αθηνα την ημερα της super(o θεος να την κανει)ειδικης στο οακα.. -
Πιθανολογείται (ENZO) ότι είναι του JK όταν έκανε βολτούλα στο Monte-Carlo...
Σίγουρα είναι δικιά του.
Έχει τη μοναδική μαύρη Enzo του πλανήτη!
Αυτή είχε φτιαχτεί για να δουν αν της πηγαίνει, και άρα αν θα βγάλουν και μαύρη στην παραγωγή.
Δεν τους άρεσε, όλες οι Enzo βγήκαν σε κόκκινο & κίτρινο, και αυτο το αυτοκίνητο το αγόρασε ο JK. -
mercedes SLR στο μονακο !!!
-
JK?
-
John Kennedy
-
Porsche Carrera GT στις Κάνες.
Μαζί μου ήταν οι AlexDesign, pavlos23 και nasos79... -
Προλαβαινετε.
Goodwood festival εξω απο το Λονδινο,7-9 Ιουλιου.
Εχει τα ΠΑΝΤΑ, ειναι απιθανο το τι μπορεις να δεις εκει.Googλιστε το και θα δειτε τι θα δειτε εκει. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Porsche Carrera GT στις Κάνες.
Μαζί μου ήταν οι AlexDesign, pavlos23 και nasos79...Μια απο αυτες στην εξοδο του αυτοκινητοδορμου που περνω για να παω σπιτι. Ειχε Nevada πινακιδες και πηγαινε με την κινηση ανετα στα 100-110 χιλιομετρα.
Ελεγα στην γυναικα μου να 'της εδειχνε' λιγο VTEC απο το Pilot οχι τιποτα αλλο να παρω καμμια φωτο αλλα ειχε κινηση.
Νικος
-
Ferrari 360 Modena
Lambo Diablo VT
Porsche 911 Turbo.Kαι τα 3 σε μια έκθεση αυτοκινήτου στην Λάρισα
Tα περιεργάστηκα δεόντως, τα ακούμπισα τα μύρισα κρίμα που δεν μας άφησαν να καθίσουμε
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
JK?Jay Kay?
jamiroquai's singer? -
1)Μία SLR στην Αθήνα...Την πέτυχα στο φανάρι της Αμφθέας κα βγήκαμε Λ.Ποσειδώνος.Δεν θυμάμαι όμως που την τράβηξα,γιατί την ακολουθούσα αρκετή ώρα προσπερνόντας τον προορισμό μου...Πάντως ήταν εντυπωσιακό αμάξι...
2)Μια SL65 AMG να προσπαθεί να την παρκάρει μία θεά στο Βάρδα στο Φάληρο...Ήταν και βράδυ και στην αρχή δεν μυρίστηκα το 65...μόνο όταν διάβασα το V12 Compressor...
3)Μια F430 στην Καλλιθέα σε κάτι κωλόστενα (Τέρμα Λυκούργου συγκεκριμένα για τους...'γνώστες' )Απορώ ΠΩΣ έφτασε ως εκεί!(στο ρελαντί έκανε σαν καγκούρικο αμάξι με Group N εξάτμιση πάντως... )
4)Μια F360 Modena στο Μικρολίμανο.Μάλιστα ο τύπος έβγαλε σαν κύριος κάτι κορίνες που είχε βάλει το μαγαζί ,βγήκε και κάτι του είπε μια σερβιτόρα και πάρκαρε σα να του άνηκε η θέση...Άμα έχεις ακριβό αμάξι... (πάντως δεν ήταν του μαγαζιού γιατί μετά ήρθε ο ιδιοκτήτης και του είπε να το πάρει γιατί αυτή η θέση είναι γι'αυτόν! )
5)Βόλτα με Maserati Quattroporte Ghibli...(ο ιδιωκτήτης είχε πει τότε-δεν την έχει πια- ότι είναι πολύ ζημιάρικό αμάξι...)
- όταν ήμουν Λύκειο,είδα μια Contach (δεν θυμάμαι ποιά έκδοση-ντροπή μου,ξέρω-)στηνΑμφιθέας παρκαρισμένη στη δεξιά λωρίδα...(δεν υπήρχαν κινητά με κάμερα τότε... )
Δυστυχώς μόνο το 1ο πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία και μάλιστα από το άγχος μου δεν πρόσεξα ότι πήρα το κινητό του αδερφού μου...
- όταν ήμουν Λύκειο,είδα μια Contach (δεν θυμάμαι ποιά έκδοση-ντροπή μου,ξέρω-)στηνΑμφιθέας παρκαρισμένη στη δεξιά λωρίδα...(δεν υπήρχαν κινητά με κάμερα τότε... )
-
Εμένα η φωτογραφία με την SLR σα φτιαχτή μου φαίνεται πάντως...
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;