-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Εμένα η φωτογραφία με την SLR σα φτιαχτή μου φαίνεται πάντως...Yπαρχει slr στην Ελλαδα και την εχει προεδρος γνωστου μαιευτηριου και τυχαινει να ειναι νονος ενος φιλου μου!!!
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Yπαρχει slr στην Ελλαδα και την εχει προεδρος γνωστου μαιευτηριου και τυχαινει να ειναι νονος ενος φιλου μου!!!Θέλω να βαφτίσει κι εμένα πες του αν τον δεις!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Yπαρχει slr στην Ελλαδα και την εχει προεδρος γνωστου μαιευτηριου και τυχαινει να ειναι νονος ενος φιλου μου!!!
Θέλω να βαφτίσει κι εμένα πες του αν τον δεις!
κι εγω του το εχω πει αλλα...................
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
Εμένα η φωτογραφία με την SLR σα φτιαχτή μου φαίνεται πάντως...
Yπαρχει slr στην Ελλαδα και την εχει προεδρος γνωστου μαιευτηριου και τυχαινει να ειναι νονος ενος φιλου μου!!!
Υπάρχει σίγουρα άλλη μια στην κατοχή ενός μεγαλοαντιπροσώπου αυτοκινήτων.
(παραδόξως ΟΧΙ της Mercedes...)Μάλλον έχουμε αρκετές λοιπόν...
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Εμένα η φωτογραφία με την SLR σα φτιαχτή μου φαίνεται πάντως...Ε...Nokia 8800... πες μου μετά γιατί κάνει 800 ευρώ όταν έχει τόσο άθλια κάμερα... (ΟΚ έχει το design...)
(ΥΓ:δεν έχω λόγο να ρίξω φίδια...τι θα κέρδιζα άλλωστε; Εξάλλου αν είναι να ρίξω φίδια θα το έβαζα στο:Δρακο-φιδο-βαρωνο-thread!!! )
ΥΓ2:Πάντως γενικά,έχω 2 φωτογραφία SLR με Ελληνικές πινακίδες...αυτή που έβαλα πριν, την τράβηξα εγώ και γι'αυτό την έβαλα...Η άλλη εθεάθη στην Πάτρα παρκαρισμένη με τα κλειδιά πάνω στη μηχανή και τον πόρτα ορθάνοιχτη...για τους δύσπιστους...
-
Έχω και εγώ φωτογραφία ,απο κινητό, που την έχει τραβήξει φίλος μου που εργάζεται στην εισαγωγική εταιρία που αναφέρει πιο πάνω ο Αλέξης.
-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Πιθανολογείται (ENZO) ότι είναι του JK όταν έκανε βολτούλα στο Monte-Carlo...
Σίγουρα είναι δικιά του.
Έχει τη μοναδική μαύρη Enzo του πλανήτη!
Αυτή είχε φτιαχτεί για να δουν αν της πηγαίνει, και άρα αν θα βγάλουν και μαύρη στην παραγωγή.
Δεν τους άρεσε, όλες οι Enzo βγήκαν σε κόκκινο & κίτρινο, και αυτο το αυτοκίνητο το αγόρασε ο JK.Να συμπληρώσω, ο οποίος στην αρχή ως ιδιοκτήτης F50 είχε δεχτεί την πρόσληση της Ferrari ως υποψηφίος αγοραστείς Enzo παρακαλώ.
Την είχε απορρίψει.
Αργότερα που κατάλαβε τι έκανε και ζήτησε μια ENZO προφανώς του δώσανε ότι περίσσεψε...
Ποιο ηταν το καλυτερο αυτοκινητο που ειδατε ποτε απο κοντα;