-
Ναι, το παρήγγειλα. Την Τετάρτη πιθανόν να το έχω.
-
Φίλος δίνει αυτό http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=17493 και το σκέφτομαι, τι λέτε;
-
θες αλλα τοσα και ισως πιο πολλα σε χρηματα για να το ολοκληρωσεις.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
θες αλλα τοσα και ισως πιο πολλα σε χρηματα για να το ολοκληρωσεις.Εξαρτάται τι κομμάτια θα βάλω πάνω, π.χ. απλά ή υδραυλικά δισκόφρενα κλπ
Μου είπε πως το αμορτισέρ κάνει 400+ από μόνο του, ισχύει άραγε;
Επίσης πώς μπορώ να το ολοκληρώσω ακόμα και με 200€, ισχύει; -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Φίλος δίνει αυτό http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?t=17493 και το σκέφτομαι, τι λέτε;Δε μ΄ αφήνει να δω τις φωτό, γιατί δεν είμαι μέλος λέει
-
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
θες αλλα τοσα και ισως πιο πολλα σε χρηματα για να το ολοκληρωσεις.
Εξαρτάται τι κομμάτια θα βάλω πάνω, π.χ. απλά ή υδραυλικά δισκόφρενα κλπ
Μου είπε πως το αμορτισέρ κάνει 400+ από μόνο του, ισχύει άραγε;
Επίσης πώς μπορώ να το ολοκληρώσω ακόμα και με 200€, ισχύει;μπορείς να το ολοκληρωσεις με 200ευρω αλλα να ξερεις οτι θα βαλεις ολα τα entry level περιφερειακα.
ειναι προτιμοτερο να εχεις εναν καλο σκελετο με εξισου καλα περιφερειακα.
δεν θες ποδηλατο με μπροστινή ανάρτηση μονο? -
Αρκετα μας εχουν κανει τη ζωη ποδηλατο...σιγα μην κανω...!!!!!
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Αρκετα μας εχουν κανει τη ζωη ποδηλατο...σιγα μην κανω...!!!!!επίκαιρο οσο ποτε το ποδηλατο. παω στο critical mass. ποδηλαταδα με αφετηρια το συνταγμα...
-
Αρκετα μας εχουν κανει τη ζωη ποδηλατο...σιγα μην κανω...!!!!!
επίκαιρο οσο ποτε το ποδηλατο. παω στο critical mass. ποδηλαταδα με αφετηρια το συνταγμα...
δωσε καμια πληροφορια,μην το πετας ετσι
-
καθε πρωτη δευτερα καθε μηνα υπαρχει το athens critical mass. συγκεντρωση στις 19:00 πλατεία συνταγματος.
δεν εχω ξαναπαει αλλα λογικα θα κανουμε βόλτες γυρω απο την αθήνα για κανα 3ωρακι. τα ποδηλατα θα ειναι πολλα, ασφάλεια υπαρχει και επισης μια γενικότερη ξεγνοιασια.
http://www.podilates.gr/ειναι κατι σαν το freeday που πηγαινω. εκκίνηση καθε παρασκευη στις 9μιση στην πλατεια ασωματων-θησείο.
-
καθε πρωτη δευτερα καθε μηνα υπαρχει το athens critical mass. συγκεντρωση στις 19:00 πλατεία συνταγματος.
δεν εχω ξαναπαει αλλα λογικα θα κανουμε βόλτες γυρω απο την αθήνα για κανα 3ωρακι. τα ποδηλατα θα ειναι πολλα, ασφάλεια υπαρχει και επισης μια γενικότερη ξεγνοιασια.
http://www.podilates.gr/ειναι κατι σαν το freeday που πηγαινω. εκκίνηση καθε παρασκευη στις 9μιση στην πλατεια ασωματων-θησείο.
μαλιστα,προτιμω το freeday οπως τα ακουω,τετοια εποχη 7μμ ειναι πολυ νωρις,9 καλυτερα,μη σου πω 11,που θα εχει δροσισει,ουτε καν θα ιδρωνεις
εγω λογικα θα παω καμια βολτα προς παραλια σημερα,εκκινηση απο πειραια και οσο αντεξω,20~25km πηγαινε-ελα -
το freeday τα σπαει. ειναι βραδάκι κανει το αεράκι του και οι βολτες βγαινουν συνήθως κατι περισσότερο απο 40 χλμ. γυρίζουμε στις 3 το βραδυ περιπου στο θησείο καμια μπυριτσα εκει περα και φευγιο μετα.
ασε που τωρα τελευταια μας εντοπιζουν οι διας και μας ακολουθουν και με ενα ανακριτικο πισω και κλεινουν τους δρομους.
θελω να την κανω την παραλιακη διαδρομή. θα ειναι ωραια. καλη βολτιτσα..
-
το freeday τα σπαει. ειναι βραδάκι κανει το αεράκι του και οι βολτες βγαινουν συνήθως κατι περισσότερο απο 40 χλμ. γυρίζουμε στις 3 το βραδυ περιπου στο θησείο καμια μπυριτσα εκει περα και φευγιο μετα.ασε που τωρα τελευταια μας εντοπιζουν οι διας και μας ακολουθουν και με ενα ανακριτικο πισω και κλεινουν τους δρομους.
θελω να την κανω την παραλιακη διαδρομή. θα ειναι ωραια. καλη βολτιτσα..
ηταν να ερθω στο προηγουμενο αλλα κλεψανε 2 ποδηλατα απο τον κολλητο και ειχαμε ξενερωσει ομαδικως ,παιζει να τα πουμε αυτη την παρασκευη
-
Εντυπώσεις από το αποψινό Freeday:
Η αποψινή διαδρομή ήταν αρκετά χιλιόμετρα. Ξεκίνησα από το Ελληνικό και κατέβηκα μέσω του golf στην παραλιακή. Στον Πράπα συναντηθήκαμε με 3 άλλα παιδιά και σιγά σιγά φτάσαμε στο Θησείο όπου και βρήκαμε εκατοντάδες ποδηλάτες . Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:20 περίπου και τα πρώτα χιλιόμετρα ήταν αρκετά αργά όχι τόσο λόγω της κίνησης από αυτοκίνητα, όσο από τον τεράστιο αριθμό ποδηλάτων.
Είναι όμορφο να νιώθεις ότι η πόλη έστω και για λίγες ώρες ανήκει στους ποδηλάτες και όχι στα μηχανοκίνητα, αλλά το πλήθος ενέχει και κινδύνους. Απόψε είχαμε ένα τραυματισμό που προήλθε από σύγκρουση 2 συμμετεχόντων μεταξύ τους. Για να μην τα πολυλογώ, μετά από αρκετά χιλιόμετρα μέσα σε λεωφόρους και στενά (βασικά χάθηκα γιαυτό δεν μπορώ να περιγράψω από που περάσαμε ), καταλήξαμε μέσω των λημεριών μου (περάσαμε 200 μέτρα από το σπίτι μου ) στην Γλυφάδα όπου και κάναμε στάση για ένα λιτό redbull, και ένα δροσερό σουβλάκι. Η επιστροφή για μένα ήταν συντομότερη, αν και με τους ρυθμούς που κινείται ο όγκος των ποδηλατών όσα χιλιόμετρα και να κάνεις δεν κουράζεσαι ιδιαίτερα. Πιο πολύ κουράστηκα στην ανηφόρα του golf που ήμουν μόνος μου, παρά σε όλα τα υπόλοιπα χιλιόμετρα.
Γενικά θα το χαρακτήριζα ως ιδιαίτερα αξιόλογη εμπειρία και αξίζει να το δοκιμάσει κανείς. Θα ήθελα όμως λιγότερες στάσεις και λίιιιιιιγο μεγαλύτερες ταχύτητες... τουλάχιστον στα ίσια κομμάτια.
-
Μονο απο Πακιστανους ? Λιγοι ποδηλατες στην Αθηνα ? ..και αυτο ειναι ανακριβες..
Στην Αθηνα υπαρχει πολυ μεγαλη κοινοτητα απο ποδηλατες απλα..χανεται αναμεσα στο πληθος των αυτοκινητων.
Επισης , τα πραγματα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο παρουσιαζονται σχετικα με την ασφαλεια μετακινησης με ποδηλατο.
Φωτα , κρανος , καλοσυντηρημενο ποδηλατο και δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε παραπανω απο ενα μηχανακι.
Ασε που η πολη ειναι πιο διασκεδαστικη ετσι..Οσοι εχετε facebook , τσεκαρετε εδω τι παιζει στην Αθηνα: http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 544&ref=mf και εδω : http://www.podilates.gr/ (ενα δειγμα)
Πολλοι απο αυτους χρησιμοποιουν το ποδηλατο καθημερινα και για να πανε στη δουλεια τους , και για την εξοδο τους κτλ. Και ειναι καθημερινοι , μη αθλητες , καπνιστες , οικογενειαρχες ανθρωποι σαν εσας !Ειναι θεμα ψυχολογιας , καθαρα ..
(προς αποφυγη παρεξηγησεων , προσωπικα λατρευω το αυτοκινητο και την οδηγηση γενικοτερα αλλα πλεον εχω αντιστρεψει τα πραγματα - αυτοκινητο για βολτουλες και ποδηλατο για τα παντα.) -
Περί Αθήνας...
Όταν είχα πάρει το ποδήλατο, τόλμησα (ο 'απαράδεκτος'!) και έκανα μία βόλτα μία Κυριακή πρωί... Πριν δύο χρόνια. Από τότε είναι στην αποθήκη...μετά από την άσχημη εμπειρία της 'ήσυχης' Κυριακάτικης βόλτας...
Τώρα οδηγώ ένα σκουτεράκι καθημερινά πλέον. Τώρα καταλαβαίνω, γιατί τότε έβαλα το ποδήλατο στην αποθήκη... Τώρα βλέπω καθημερινά τι γίνεται στο δρόμο και πως οδηγεί ο Έλληνας του 4τροχου...
Τα περί ασφάλειας και όλα αυτά ρόλο δεν παίζουν κανένα. Αν ο άλλος ή η άλλη που οδηγεί 4τροχο είναι 'στο πέρα κάμπο βρέχει' και τα έχει όλα και όλους 'γειωμένα', καμιά ασφάλεια στο οποιοδήποτε δίτροχο δεν υπάρχει...
Αυτά...
-
Η αύξηση της τιμής της βενζίνης έχει κάνει ομορφότερα τα πόδια της γυναίκας μου! Πως; Μα κάνει περισσότερες μετακινήσεις με το ποδήλατο
-
Έφαγα μια φούτσα απόψε, άλλο πράγμα. Ξεκινήσαμε από το Ελληνικό με ένα φίλο, από το golf βγήκαμε παραλιακή και μετά από τους ποδηλατόδρομους όπου υπάρχουν και πεζοδρόμιο όπου δεν υπάρχουν βγήκαμε στην Μαρίνα του Φλοίσβου. Εκεί γνωρίσαμε νεαρά ύπαρξη επίσης με ποδήλατο που μας ρώτησε αν ξέρουμε να πάμε πασαλιμάνι. Δεν μπορούσαμε να μην της δείξουμε φυσικά. Τι σκ@τά το θέλαμε; Στο Πασαλιμάνι μας πιάνει ψιχάλα (ε, λέμε σιγά δεν είμαστε και από ζάχαρη) και μετά το ΣΕΦ τρελή μπόρα. Τόσο νερό δεν έχω λουστεί ούτε κολυμπώντας. Έφτασα σπίτι παπί, με τα ρούχα μες την λίγδα από τους δρόμους.
memo to self: Before embarking on a cycling outing, CHECK THE F@CKING WEATHER FORECAST, Καραμήτρο.
-
n00bz
για σκληραγωγηθείτε λίγο
-
Μας νοιάζει αν πουντιάσατε; What happened with the damsel in distress?
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;