-
Παντως εδω που ειμαι το ποδηλατο το χρησιμοποιω αρκετα συχνα αφου μενω 20 λεπτα απο το κεντρο της πολης κι ας κανει κρυο κι ας βρεχει. Παλι πιο γρηγορα απο το λεωφορειο ή απο αλλα αυτοκινητα θα φτασω ειδικα σε ωρες αιχμης. Ειδικα μιας και κοβω δρομο απο τα παρκα ενω τα αυτοκινητα πρεπει να κανουν κυκλους.
-
Ο χρήστης CptBill έγραψε:
Δεν πα να χτυπιουνται στο Προαστιακο (επειδη μου εχει τυχει και εμενα), τα ποδηλατα επιτρεπονται οτι και να λενε.Ηταν και σταθμαρχης τρομαρα του.
Tα ποδηλατα επιτρεπονται στον Προαστιακο. Το εχω κανει απειρες φορες.
-
Τα ποδήλατα στα ελληνικα τραίνα επιτρέπονται?
-
Ο χρήστης Homer Kartman έγραψε:
Ειδικα μιας και κοβω δρομο απο τα παρκα ενω τα αυτοκινητα πρεπει να κανουν κυκλους.Εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο προβλημα. Δεν εχουμε παρκα.
-
citastak
βγήκε το Νέο Κόρσα με ενσωματωμένο στήριγμα που ανοίγει κ κλείνει για να μεταφέρεις ποδήλατο.
πολύ έξυπνο!
όταν είδα την διαφήμιση εσένα σκέφτηκα πρώτα!
-
Σήμερα έφαγα τρελή σαβούρα με το ποδήλατο.
Είμαι σε ένα δρομάκι και κατηφορίζω με μικρή ταχύτητα. Ξαφνικά απο το πουθενά πετάγονται μπροστά μου γαβγίζοντας δυο κοπρόσκυλα. Πάνω στον πανικό μου πατάω με δύναμη και τα δύο φρένα αλλά μάλον πάτησα το μπροστινό λίγο παραπάνω απ όσο έπρεπε και έτσι έκανα ένα μεγαλοπρεπές endo και πρίν το καταλάβω βρέθηκα προσγειωμένος με την πλάτη στην άσφαλτο. Ευτυχώς το σακίδιο που φορούσα στην πλάτη απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας της πρόσκρουσης και τη γλίτωσα με ένα γρατσουνισμένο αγκώνα και λίγο στραβωμένη μανέτα φρένου.
Τα κοπρόσκυλα προφανώς κατάλαβαν οτι έκαναν μαλακία και μέχρι να σηκωθώ (για καλή τους τύχη ) είχαν εξαφανιστεί.
Δέν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις endo με το ποδήλατο, σήμερα το έμαθα στην πράξη
-
Γενικά πώς την παλεύετε με τα κοπρόσκυλα?
Συνήθως όταν σταματάω το ποδήλατο και κατέβω κάτω φοβούνται και κάνουν πίσω αλλά όταν ανέβω πάλι αρχίζουν να με κυνηγάνε. Όταν ήμουν γύρω στα 10 ένα σκυλί μου είχε δαγκώσει το πόδι ενώ ήμουν πάνω στο ποδήλατο και απο τότε τα φοβάμαι.
-
Και εμένα με έχει δαγκώσει μεγάλο σκυλί ενώ έκανα ποδήλατο και απ' τα νεύρα μου προσπαθούσα μετά να το πατήσω(ευτυχώς για αυτό, άλλαζε αστραπιαία την πορεία του) γιατί το ηλίθιο μου έσκισε και ένα κομμάτι της φόρμας μου
Νομίζω ότι κάτι τα εκνευρίζει με τις ρόδες/ακτίνες, μάλλον το θεωρούνε απειλητικό, ποιός ξέρει; Αν πας με μικρή ταχύτητα δίπλα τους κοιτάνε και δεν θα πειράξουν στην πλειοψηφία τους(σε ετοιμότητα μάλλον), αλλά αν πας πιο γρήγορα κάτι τα τρελαίνει;
Δεν είμαι και ειδκός στα σκυλιά, ίσως κάποιος άλλος να ξέρει γιατί τρελαίνονται με τις ρόδες(ποδήλατα, μηχανάκια).
-
Και με τα αμάξια τρελαίνονται, ο δικός μου όταν ήταν μικρός και άμαθος άνοιγε το στόμα του τέρμα και προσπαθούσε να δαγκώσει την ρόδα του 406 ολόκληρη.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γενικά πώς την παλεύετε με τα κοπρόσκυλα?Απλα περνας απελπιστικα αργα απο διπλα τους. Δεν ασχολουνται. Οταν εισαι 30 μετρα πιο περα, επιταχυνεις.
Ειναι λιγο εκνευριστικο, αλλα ειναι ο μονος τροπος... Εγω το βλεπω σαν μια περιοδο ξεκουρασης για να παρω και καμμια ανασα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν ήξερα οτι μπορείς να κάνεις endo με το ποδήλατο, σήμερα το έμαθα στην πράξηΕνας φιλος, οταν εμαθε το ιδιο πραγμα, συνειδητοποιησε οτι πρεπει να αγορασει και καινουριο 'πιρουνι'. Δεν αντεξε το βαρος του κι εσπασε...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ενας φιλος, οταν εμαθε το ιδιο πραγμα, συνειδητοποιησε οτι πρεπει να αγορασει και καινουριο 'πιρουνι'. Δεν αντεξε το βαρος του κι εσπασε...
Μετά το συμβάν έκανα άλλα 10 χιλιόμετρα και δέν μου φάνηκε να άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του ποδηλάτου. Θα το ελέγξω πάντως σήμερα.
-
Έντο? Μα και βέβαια γίνεται! Μη σου πω πιο εύκολα από τη μηχανή.
Όσο για τα σκυλιά... κάνεις τον Πάσχο, εεε την κότα ήθελα να πω!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ενας φιλος, οταν εμαθε το ιδιο πραγμα, συνειδητοποιησε οτι πρεπει να αγορασει και καινουριο 'πιρουνι'. Δεν αντεξε το βαρος του κι εσπασε...
Μετά το συμβάν έκανα άλλα 10 χιλιόμετρα και δέν μου φάνηκε να άλλαξε κάτι στην συμπεριφορά του ποδηλάτου. Θα το ελέγξω πάντως σήμερα.
Δεν σπάνε έτσι τα επώνυμα ποδήλατα. Αν ήταν έτσι σε κάθε τουμπίδι στο βουνό έπρεπε να παίρναμε καινούργιο ποδήλατο!!!
Μια φορά κατάφερα και στράβωσα ελαφρώς το τιμόνι αλλά σε πολύ άσχημη σαβούρα. Παρόλα αυτά δες το.
Ελτεο το εχω δει το νεο κορσα. Συν 600 ευρώ για αυτό το αξεσουαρ. Ασε παίρνω γ@μώ τα μπροστινά πηρούνια με 600 ευρώ (αέρος λαδιού). Συν οτι το νεο κορσα δε με ενθουσιαζει.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ελτεο το εχω δει το νεο κορσα. Συν 600 ευρώ για αυτό το αξεσουαρ. Ασε παίρνω γ@μώ τα μπροστινά πηρούνια με 600 ευρώ (αέρος λαδιού). Συν οτι το νεο κορσα δε με ενθουσιαζει.Για το FlexiFix που λεγαμε πριν απο τρεις σελιδες λετε;
-
Nαι για αυτό λεμε...
-
http://e-rooster.gr/wordpress/wp-conten ... .php?p=219
Ενδιαφέρον!!!
-
Επιτέλους έφερα το ποδήλατο στην Ξάνθη κι έκανα ήδη την πρώτη
βόλτα! ΤΕΡΜΑ το αυτοκίνητο στην πόλη, όλες οι μετακινήσεις πλέον με
ποδήλατο ή πόδια! Πολύ θα ήθελα να πάω και στη δουλειά μου έτσι αλλά η
απόσταση είναι μεγαλούτσικη (12 ως 22 χλμ, δεν ξέρω ακόμα που θα είμαι)
και δε λέει. Αν πάντως ο χειμώνας φέτος είναι σαν τον περσινό (στατιστικά
απίθανο...) θα διανυθούν πολλά χλμ.Το θέμα τώρα είναι να βρω και ανάλογη παρέα για να μη βαριέμαι μόνος μου...
-
Ναι για κοντινες διαδρομες ειναι οτι πρεπει.
-
τι ποδηαλτο εχεις;;; κρανος και φωτα οπωσηδποτε. Νυχτα φορα και γιλεκο ανακλαστικο απο autoplus, 5euro!
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;