-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Γιατρός μου έχει απαγορέψει να τραντάζομαι βίαια και ...τον ακούω. Οπότε? Τι να κάνω?καλά κανεις τότε..
-
Χωρίς να έχω εμπειρία σε αναρτησεράτα πηρούνια, πέρα από τα γνωστά βοηθήματα για βρώση κοψιδακίων, με ικανοποιεί αρκετά. Βέβαια η έννοια ρυθμιζόμ,ενο πιρούνι σε αυτά τα λεφτά δεν λεέι και πολλά. Δηλαδή διαφορά προφόρτισης καταλαβαίνω μόνο στις ακραίες ρυθμίσεις. Βέβαια ίσως να φταίει το γεγονός ότι τα προαναφερθέντα κοψίδια έχουν αφήσει το σημάδι τους πάνω μου. Σε γενικές γραμμές όμως, με καλύπτει το ποδήλατο. Και σιγά σιγά, βλέπουμε.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Το φανάρι Ευφρονίου / Ούλωφ Πάλμε ήταν χαλασμένο ως συνήθως. Κολλημένα αυτοκίνητα στη μέση της διασταύρωσης, στούκες, χαμός. Προσπέρασα άπειρα αυτοκίνητα και πέρασα ανετότατα από δίπλα τους.
Άψογος!! Τον πέτυχα κι εγώ τον χαμό σήμερα (αλήθεια, και αρκετά απογεύματα τα πετυχαίνω χαλασμένα τα φανάρια της διασταύρωσης, τι κακό είναι αυτό!)...
Χαλάνε συνέχεια. Μετά από λίγο συνήθως κάνουν reset και φτιάχνουν, μέχρι να ξαναχαλάσουν σε 5'.
Μάλιστα, έχω παρατηρήσει ότι χαλάνε πιο εύκολα όταν βρέχει.
Τροχονόμο δεν έχω δει ποτέ. Οι αστυνομικοί είναι εκεί γύρω μόνο για να διευκολύνουν την κίνηση στις κλούβες όταν επιστρέφουν στο ... αρχηγείο.... και για να κάνουν δύσκολη τη ζωή όλων των άλλων.
-
Eγω Αγ.Παρασκευη Αθηνα που μενω το χρησιμοποιω παρα πολυ.Οτι δουλεια εχω κοντα μου με αυτο την κανω.Εχω 2.Ενα καλο για βολτες και ενα της πλακας για τις δουλειες μου να μην φοβαμαι μην το κλεψουν.Ειναι για νενα ο πιο γρηγορος τροπος να κανω τις δουλειες μου συν οτι αθλουμαι και εχει και κατι ανηφορες εδω που μενω αστε.Γενικα ομως δεν ειναι καθολου διαδεδομενο στην Αθηνα.ΚΑΚΟΣ!
-
Aντε να περάσουν λίγο οι παγωνιές να βγάλουμε το ποδηλατάκι έξω γιατί σκουριάσαμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χωρίς να έχω εμπειρία σε αναρτησεράτα πηρούνια, πέρα από τα γνωστά βοηθήματα για βρώση κοψιδακίων, με ικανοποιεί αρκετά. Βέβαια η έννοια ρυθμιζόμ,ενο πιρούνι σε αυτά τα λεφτά δεν λεέι και πολλά. Δηλαδή διαφορά προφόρτισης καταλαβαίνω μόνο στις ακραίες ρυθμίσεις. Βέβαια ίσως να φταίει το γεγονός ότι τα προαναφερθέντα κοψίδια έχουν αφήσει το σημάδι τους πάνω μου. Σε γενικές γραμμές όμως, με καλύπτει το ποδήλατο. Και σιγά σιγά, βλέπουμε.εχω ακριβως το ίδιο, και εχοντας καβαήσει ποδηλατα αλλα, εχω να πω οτι το δικο μας πηρουνι δε μετραει μια!!!
Δοκιμασε να ανεβεις σε κανενα Marchoghi να δεις πως διαβαζει!
-
Κοίτα, για αυτό είμαι σίγουρος. Για τα λεφτά του όμως, χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτως, δεν νομίζω πως μπορούσα να βρω πολύ καλύτερο πιρούνι. Σκοπεύω να ασχοληθώ με το ποδηλατάκι πάντως. Πριν είχα ένα αθάνατο rossignol.. Α ρε εποχές!
-
Τη βδομάδα που μας πέρασε βρήκα χρόνο και έκανα πολύ ποδήλατο.
Δευτέρα,Τετάρτη και Παρασκευή έκανα περίπου 40 ορεινά χιλιόμετρα με το mtb ενώ την κυριακή πήρα την κούρσα μου και ανέβηκα την Πάρνηθα....
Ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και έκανα χρόνο 55 λεπτά απο το τελεφερικ ως το Ξενία..
Χρόνος οχι ιδιαίτερα καλός αλλά μόνο οτι το πέτυχα άξιζε..
Αν είχε και καλύτερο καιρό... -
Που π ηγες για μτβ??? Αντε να κανονισουμε ολοι μαζι!
-
Ξεκίνησα απο Θρακομακεδόνες, μπήκα στους χωματόδρομους και έφτασα μέχρι την άσφαλτο που είναι τα ανάκτορα του βασιλιά... Εκεί που έχει μια μπάρα!
Είχε όμως πολύ χιόνι και πήγαινα πολύ αργά και με μεγάλη προσπάθεια.. -
Ναι στα βασιλικα εχει και τρομερα μονοπατια.. Αν θέλετε μπορουμε να κανονισουμε βόλτα και αν ανδιαφερεται και κανενας αλλος ας το πει..
Εγω συνήθως ξεκιναω από ενα σημειο στη Βαρυμπόμπη διπλα στις γραμμές του τρένου. Εχει πάρκινγκ όπου ξεφπορτωνων το αυτοκίνητο και μετα πηγαίνω από δασικούς μέχρι τα βασιλικά, περνάω τημπάρα και ανεβαίνω και άλλο...
Στο κατέβασμα υπάρχουν πολλά και τεχνικά μονοπάτια....
-
Εγώ είμαι μέσα,αρκεί ο ρυθμός να είναι ήρεμος..
Ξέχασα να αναφέρω οτι έπεσα μέσα σε ένα ποταμάκι με πολύ κρύο νερό... Πήγα να περάσω πατημένος,κόλλησε η μπροστινή ρόδα στη λάσπη και έπεσα με τη μούρη....
Απολογισμός,τα πόδια μου γίνανε μούσκεμα μέχρι τη μέση ,ενώ η θερμοκρασία ήταν κοντά στους 0!
Ευτυχώς όμως το αυτοκίνητο ήταν κοντά και έτσι γλύτωσα τα κρυοπαγήματα...Να και μια φωτογραφία
-
Ορίστε και από μένα φωτό από το καινούριο μου εργαλειάκι!
-
Mεγειές μεγειές!!!!
-
Μεγειά, και καλά χιλιόμετρα!
-
-
ωραίο ποδήλατο
βάλε και μια γέφυρα ενίσχυσης πίσω,θα σε βοηθήσει πολύ στις καταβάσεις.
εγώ θα βάλω μπρος πίσω γιατί πλέον άρχισε να λαστιχιάζει ο σκελετός μου, ελέω και της δύναμης των XT και στα πολύ δυνατά φρεναρίσματα ανοίγει ελάχιστα.
είναι της TEKTRO και είναι φτηνές οι γέφυρες,από αλουμίνιο, δεν αξίζει να βάλεις ανθρακονημάτινη..
-
Επειδή είμαι λίγο άσχετος ακόμα στις αναβαθμίσεις, τι είναι η γέφυρα ενίσχυσης;
-
Φαντασου ενα πεταλο που μπαινει εκει που ειναι (χονδρικα στο λεω) τα v brakes και εχεις πιο 'δεμενο' σκελετό στα φρένα και σε άλλες περιπτώσεις που ασκούνται διάφορες δυνάμεις στο ποδήλατο...
Δημήτρη τι σκελετό εχεις;
-
Μάλιστα, είχα δει διάφορα τέτοια στο ποδηλατάδικο και αναρωτιόνουν τί κάνουν. Όταν στα χαρακτηριστικά του ποδηλάτου λέει replacable dropout, τί εννοεί;
Χρησιμοποιήτε το ποδήλατο ως μέσο μεταφοράς;