-
Υπαρχει καποιος ο οποιος να εχει το νεο Α3?
Αν ναι να μου πει αν του εχει βγαλει καποιο προβλημα,
γιατι εμενα μου εχει βγαλει πολλα!!!Και οταν λεω πολλα το ΕΝΝΟΩ!!! -
Aφου σου εχει βγαλει τοσα πολλα προβληματα, ξεκινα να μας τα γραφεις!
-
Εγώ έχω Α3...
Τί προβλήματα σου έβγαλε;;;;
-
Εμανα πριν 2 μερες μου αναψε το EPS εχω το 2λιτρο 05 μοντελο τι αλλα προβληματα?
-
Κάπου νομίζω υπήρχε ήδη topic με προβλήματα σχετικά με το νέο Α3. Ψάξε βρες το, ίσως σε βοηθήσει.
-
Μα καλα τι πήρε ο φίλος Alfa Romeo ?
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Μα καλα τι πήρε ο φίλος Alfa Romeo ?smells like......μπαρούτι....
-
Που να έπαιρνες και το ΤΤ να έβλεπες προβλήματα. Είναι καλό αυτοκίνητο όμως παρά τα προβλήματα που είναι λίγο σπαστικά αλλά τι να κάνεις?!
-
δεν καταλαβαινω τις δημοσιευσεις αυτου του τυπου 'πυροτεχνημα'.οταν εχουμε καποιο προβλημα,παραπονο κτλ το γραφουμε κατευθειαν
σε ακουμε φιλε μου -
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Μα καλα τι πήρε ο φίλος Alfa Romeo ?σωστος!!
-
Ας μείνουμε στο θέμα μας.
GLIAGKOS τι προβλήματα αντιμετωπίζεις; -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
GLIAGKOS τι προβλήματα αντιμετωπίζεις;Ότι πρόβλημα και να αντιμετωπίζει το σίγουρο είναι οτι δεν μπάζει νερά
-
Έτσι, έτσι...
-
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
GLIAGKOS τι προβλήματα αντιμετωπίζεις;Ότι πρόβλημα και να αντιμετωπίζει το σίγουρο είναι οτι δεν μπάζει νερά
Γιατί είναι τόσο σίγουρο; Αποκλείεται να έχει το 1 στα 1000 που μπορεί να μην τοποθετήθηκε σωστά το λάστιχο και να έχει προβλήματα στεγανότητας;
Και πάλι θα το πω. Ας μείνουμε στο θέμα μας. -
GLIAGKOS, αντιμετωπίζεις προβλήματα (και ποια) με το τουτού σου, ή δημιουργείς εντυπώσεις; (στη δεύτερη περίπτωση παρακαλώ να κλειδωθεί το νήμα)...
-
Για πες μας τα προβλήματα...
-
Μάλλον δεν είχε τί να γράψει ο άνθρωπος και άνοιξε ένα thread έτσι για πλάκα. Ας κλειδωθεί παρακαλώ και ας δείξουμε επιτέλους τη δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει στους συνφορουμίστες μας.
Χρόνια Πολλά -
ΠΟΥΛΑ την πατατα audi a3 και παρε κανα type R να κανεις τη δουλεια σου χωρις προβληματα..Αυτη ειναι η συμβουλη μου......
Προβληματα με το νεο Α3!