Α ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΕ ΣΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΝΕ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΕΧΩ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΓΕ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΡΕΛΛΟ!!!ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ,ΜΑΓΑΛΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ....
Latest posts made by gliagkos
-
RE: Προβληματα με το νεο Α3!
-
Ναι και ομως το ιδιο αμορτισερ 3 φορες και στην ερωτηση μου καλα ρε παιδια τι γινεται ,μου ειπανε οτι και καλα το εργοστασιο εχει βγαλει βελτιωμενα αμορτισερ.....και καλα....οχι βεβαια πως με ολες αυτες τις αλλαγες εχω βγαλει ακρη ,ακομα τρεχω......Μην μπλεξει κανεις με εξουσιοδοτημενα και μαλιστα να ειναι ακομα το αμαξι στην εγγυηση....
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!! -
SORRY ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΟ Α3 1,6 ΤΟΥ 2004.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 17,000ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ,ΠΙΣΩ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ(3 ΦΟΡΕΣ),ΚΑΤΑΛΥΤΗ,ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ(2 ΦΟΡΕΣ)....
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ!!!!!!!!!!!! -
RE: Στα μονοπατια της ΚΑΡΕΝΤΑ..
Το θεμα ειναι οτι οντως τα γερμανικα αυτοκινητα ειναι ασφαλη αλλα μην
το ξευτιλιζουμε κιολας.Αλλαγη λαδιων στα 15.000χλμ για audi A3 στην αντιπροσωπεια
150 euro!!!Yμαρτον!!!!! -
RE: ΤΟ AFTER SALES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..............
Τι συζητατε ρε παιδια,αφου οι τυποι ειναι απατεωνες.Και ειδικα αν εισαι ακομα μες την εγγυηση σιγα να μν σου βρονε οτι το αμαξι εχει προβλημα!
εντωμεταξυ αν εχεις και καποιες γνωσεις απο αυτοκινητα τρελενεσαι
με τα απιστευτα που σου πετανε στα συνεργεια! -
Προβληματα με το νεο Α3!
Υπαρχει καποιος ο οποιος να εχει το νεο Α3?
Αν ναι να μου πει αν του εχει βγαλει καποιο προβλημα,
γιατι εμενα μου εχει βγαλει πολλα!!!Και οταν λεω πολλα το ΕΝΝΟΩ!!! -
Προβληματα με το νεο Α3!
γιατι εμενα μου εχει βγαλει πολλα!!!Και οταν λεω πολλα το ΕΝΝΟΩ!!! -
γιατι εμενα μου εχει βγαλει πολλα!!!Και οταν λεω πολλα το ΕΝΝΟΩ!!!