-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΠΟΥΛΑ την πατατα audi a3 και παρε κανα type R να κανεις τη δουλεια σου χωρις προβληματα..Αυτη ειναι η συμβουλη μου......τι δουλεια κανει καποιος παιρνοντας ενα type R?
-
Πίνει καφέδες με τον Random! Xα χα χα! Παπαρια το Α3;!!!!!!! Ε ρε γλεντια! Ε ρε που κατεληξαν οι Ελληναρες να θεωρουν παπαριες τα Audi! Δεν ειμαστε καλα! ΚΑι τι σχεση εχει το Α3 με το type R;
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Πίνει καφέδες με τον Random! Xα χα χα! Παπαρια το Α3;!!!!!!! Ε ρε γλεντια! Ε ρε που κατεληξαν οι Ελληναρες να θεωρουν παπαριες τα Audi! Δεν ειμαστε καλα! ΚΑι τι σχεση εχει το Α3 με το type R;Οτι σχεση εχουν τα μπιφτεκια με το φιλετο...ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ
Το χοντα του ριχνει παντου και στα παντα,εχει κινητηρα διαμαντι απιστευτο κρατημα,2πλο συμπλεκτη στην 1η και 2η ταχυτητα..Εχει υπεροχα μπακετ καθισματα και προπαντων δε σπαει δε χαλαει δε ζηταει μαμαλο...Ενω το αουντι ειναι ενα αμαξιδιο για γεροντια με ασθενικο κινητηρα και παμπολλα προβληματα..Συν οτι ειναι υπερσυντηρητικο και κοστιζει και ενα ΚΑΡΟ λεφτα...Ολα αυτα σαν Ελληναρας με κανουν οχι μονο να πιστευω ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 1000 % ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το χοντα ειναι ετη φωτος μπροστα απο το αουντι....
-
Βρε κι εγώ fun της HONDA ειμαι αλλα οχι πως τα AUDI ειναι ασχημα αυτοκινητα! Αλλωστε τ αδυο αυτα μοντελα δεν ειανι συγκρισιμα! Για το ΑUDI καποιος θ αδωσει γυρω στα 25000 το πολυ (μιλαμε για τα φυσιολογικα μοντελα και οχι για το S3. Εκει φιλε μου δινω ρεστα! ) και για το typeR θα δωσει καποιος γυρω στα 31000! Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλα οκ δεν καιγομαι να σου αλλαξω και αποψη! Ξεκινησες λαθος απο την αρχη!
-
[quote='alpan']Βρε κι εγώ fun της HONDA ειμαι αλλα οχι πως τα AUDI ειναι ασχημα αυτοκινητα! Αλλωστε τ αδυο αυτα μοντελα δεν ειανι συγκρισιμα! Για το ΑUDI καποιος θ αδωσει γυρω στα 25000 το πολυ (μιλαμε για τα φυσιολογικα μοντελα και οχι για το S3. Εκει φιλε μου δινω ρεστα! ) και για το typeR θα δωσει καποιος γυρω στα 31000! Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλα οκ δεν καιγομαι να σου αλλαξω και αποψη! Ξεκινησες λαθος απο την αρχη! [/qu
Εχεις δικιο δεν ειναι ολα και τοσο τραγικα...ισως και εγω υπερβαλλω λιγο επειδη και η αρραβωνιαστικια μου ειναι Κινεζα...και εχω συμπαθεια με τους σχιστοματηδες
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Βρε κι εγώ fun της HONDA ειμαι αλλα οχι πως τα AUDI ειναι ασχημα αυτοκινητα! Αλλωστε τ αδυο αυτα μοντελα δεν ειανι συγκρισιμα! Για το ΑUDI καποιος θ αδωσει γυρω στα 25000 το πολυ (μιλαμε για τα φυσιολογικα μοντελα και οχι για το S3. Εκει φιλε μου δινω ρεστα! ) και για το typeR θα δωσει καποιος γυρω στα 31000! Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Αλλα οκ δεν καιγομαι να σου αλλαξω και αποψη! Ξεκινησες λαθος απο την αρχη! [/qu
Εχεις δικιο δεν ειναι ολα και τοσο τραγικα...ισως και εγω υπερβαλλω λιγο επειδη και η αρραβωνιαστικια μου ειναι Κινεζα...και εχω συμπαθεια με τους σχιστοματηδες
Doing!!! (Den grafo polla shmera giati piastike to xeri mou apo ton ovelia...)
-
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Doing!!! (Den grafo polla shmera giati piastike to xeri mou apo ton ovelia...)Και κάποιου άλλου πιάστηκε το χέρι αλλά δεν ήταν από τον οβελία..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Doing!!! (Den grafo polla shmera giati piastike to xeri mou apo ton ovelia...)
Και κάποιου άλλου πιάστηκε το χέρι αλλά δεν ήταν από τον οβελία..
σσσστττ!!!
πιπερι!!! -
Ας περιμένουμε την απάντηση του 'GLIAKOS' μπορεί λόγω των ημερών να μην είχε τη δυνατότητα να απαντήσει.
Κάτι ακόμα ας αποφεύγουμε κάποιες υπερβολές όταν γράφουμε. Δεν κάνουν καλό και το σημαντικότερο, πιστεύω, ότι και δίκιο να έχει κάποιος το χάνει όταν υπερβάλει.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Το χοντα του ριχνει παντου και στα παντα,εχει κινητηρα διαμαντι απιστευτο κρατημα,2πλο συμπλεκτη στην 1η και 2η ταχυτητα..Εχει υπεροχα μπακετ καθισματα και προπαντων δε σπαει δε χαλαει δε ζηταει μαμαλο...Ενω το αουντι ειναι ενα αμαξιδιο για γεροντια με ασθενικο κινητηρα και παμπολλα προβληματα..Συν οτι ειναι υπερσυντηρητικο και κοστιζει και ενα ΚΑΡΟ λεφτα...Ολα αυτα σαν Ελληναρας με κανουν οχι μονο να πιστευω ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 1000 % ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι το χοντα ειναι ετη φωτος μπροστα απο το αουντι....Γι'αυτο το GROUP VAG εβγαλε το GTI για να τα κανει ολα αυτα καλυτερα απο το TYPE R, και να μην το συγκρινουμε με το Α3 που ειναι αλλης φιλοσοφιας αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Για το ΑUDI καποιος θ αδωσει γυρω στα 25000 το πολυ28500 εδωσε φιλος για την σπορτ εκδοση,χωρίς περίεργα έξτρα κτλ.
Με τοσα λεφτα παιρνεις αυτοκινητο καμια δεκαριά κλάσεις ανώτερο και με φτηνότερα σερβις.
Τελικα με τι θα συγκρίνουμε το Α3; -
Ολα ειναι καλυτερα απο τα ΑUDI,απορω γιατι πουλανε.
Δεν παμε καλα.... -
πουλα το αουντι και παρε εκεινο το σκοντα που εχει τον κινητηρα στο πισω μερος του αυτοκινητου.
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Ολα ειναι καλυτερα απο τα ΑUDI,απορω γιατι πουλανε.
Δεν παμε καλα....Προφανώς γιατί είναι βλάκες όσοι τα αγοράζουν...
Για αυτό. -
Το Α4Τ guatro πως σου φαινεται dpolal;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Προφανώς γιατί είναι βλάκες όσοι τα αγοράζουν...
Για αυτό.Κι εσυ ο εξυπνος,ε?
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Προφανώς γιατί είναι βλάκες όσοι τα αγοράζουν...
Για αυτό.Κι εσυ ο εξυπνος,ε?
Όχι βέβαια...
Και εγώ μέσα στους βλάκες είμαι...
Have a look:http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=11605 -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετανιωσες;!
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Το Α4Τ guatro πως σου φαινεται dpolal;Από έξω να σου πώ μοιάζει με το απλό το 1.6.
Από μέσα φαντάζομαι το ίδιο θα είναι, άντε να έχει κανένα επιπλέον σηματάκι.Τώρα σοβαρά, δεν μπορώ να σου αφού δεν το έχω οδηγήσει.
Είχα για μερικές μέρες το προηγούμενο Α4 1.6 και γενικά μου είχε φανεί πολύ καλό. -
Ο χρήστης alpan έγραψε:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετανιωσες;!
Eέέέ μα όχι βέβαια....
Προβληματα με το νεο Α3!