-
Πόσες φορές εκεί που στην απογευματινή σας βόλτα όλα πήγαιναν ρολόι, μεχρι που ο συνοδηγός αρχίζει να παίζει με το ολοκαίνουργιο ηχοσυστημα σου ,η να παίζει με την ηλιοροφη κάνοντας σας εν δυνάμη δολοφόνο.
Είμαι ο μοναδικός περίεργος του φόρουμ που δεν μου αρέσει να παίζει ο άλλος με τα αμάξι μου? Δεν είμαι τόσο περίεργος ώστε να οργίζομαι με το ανεβοκατέβασμα στα παράθυρα, αλλά θα σε στραβοκοιτάξω αν βάλεις χέρι στο Κλιματρονικ μου η στην ηλιοροφη.
Για πείτε μας τις συνήθειες σας στο αυτοκίνητο και κυρίως πως αντιμετωπίζεται το έτερον ημιση στις αυτοκινητιστικές εξορμήσεις σας. Θα την αφήνατε να χορεύει τιπ ταπ στο ταμπλο όπως κάνουν μερικοί? -
Πόσες φορές εκεί που στην απογευματινή σας βόλτα όλα πήγαιναν ρολόι, μεχρι που ο συνοδηγός αρχίζει να παίζει με το ολοκαίνουργιο ηχοσυστημα σου ,η να παίζει με την ηλιοροφη κάνοντας σας εν δυνάμη δολοφόνο.
Είμαι ο μοναδικός περίεργος του φόρουμ που δεν μου αρέσει να παίζει ο άλλος με τα αμάξι μου? Δεν είμαι τόσο περίεργος ώστε να οργίζομαι με το ανεβοκατέβασμα στα παράθυρα, αλλά θα σε στραβοκοιτάξω αν βάλεις χέρι στο Κλιματρονικ μου η στην ηλιοροφη.
Για πείτε μας τις συνήθειες σας στο αυτοκίνητο και κυρίως πως αντιμετωπίζεται το έτερον ημιση στις αυτοκινητιστικές εξορμήσεις σας. Θα την αφήνατε να χορεύει τιπ ταπ στο ταμπλο όπως κάνουν μερικοί? -
σε καταλαβαίνω για αυτό έχω πάντα
μια μυγοσκοτώστρα διπλα μου -
Na χρησιμοποιει ο συνοδηγος μου το υποβραχιονιο/τεμπελη....
Για τον οδηγό είναι ρεεεεεεε -
Εγώ πάλι,θεωρώ 'δουλειά' του συνοδηγού τή μουσική,αρκεί να βρεί κάτι καί να τό αφήσει,ή τελοσπάντων νά μήν τό αλλάζει 'κατά ριπάς'.
Δέν ενοχλούμαι εύκολα,καί γιά όσους βιαστούν να μου πούν ότι τό αυτοκίνητό μου είναι παλιό,θα τούς πώ,ότι,κάποτε ήτανε καινούριο.
Βασικά,άμα θέλεις καλά καί σώνει,νά γκρινιάξεις,πάντα θα βρίσκεις αφορμές. -
Βασικά , αν φοράει μινι .... δεν μπορώ να συγκετρωθώ στην οδήγηση
Σοβαρά τώρα , δεν με ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο αρκεί να μην κάνει τίποτα χοντρό .....
-
Εμένα με ενοχλεί η φλυαρία.
-
2 πραγματα με ενοχλουν στο ετερον ημιση, το ενα ειναι οταν αλλαζει συνεχεια, μα συνεχεια, στα8μους στο ραδιοφωνο, οπου χανω τελειως την προσοχη μου, κ το αλλο ειναι οταν ψαχνω να παρκαρω, ακουω συνεχεια 'ΕΚΕΙ! ΕΚΕΙ!' σε κενα μπροστα απο γκαραζοπορτες.
Τα υπολοιπα 1002 απλα με ερε8ιζουν..
Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ομως ειναι να οδηγεις με τους γονεις σου διπλα, οπου τιποτα δεν κανεις σωστα..
-
Εμενα πιο πολυ από ολα με ενοχλεί το: 'ΚΟΨΕ, ΚΟΨΕ!!!!'
Εκτος αυτου με ενοχλεί αν πειράζει οτιδήποτε στην κεντρικη κονσολα εκτός από όταν ψάχνει να βρει κανενα καλο σταθμό και με ενοχλεί αφάνταστα οταν κοιμαται σε μεγαλες διαδρομες! Συμωνω με το υποβραχιονιο!
-
θα φτιαχτεί;
-
O συνοδηγός δεν με ερεθίζει ποτέ
Καμία συνοδηγός μπορεί να με νευριάσει αν μιλάει πολύ -καλά αυτό και εκτός αυτοκινήτου - ή αν φοβάται με το παραμικρό και 'πατάει φρένα' κρατιέται από όπου βρεί -στην πλευρά της -
Γενικά ελάχισα με ενοχλούν και φυσικά επιτρέπεται το κάπνισμα (όχι δεν καπνίζω)
-
Αντιθετα με εσενα αν καπνισει καποιος παρολο που του λεω οτι δε θελω με τρελαινει γιατι ειναι σα να με γραφει και κανω και τον ταξιτζη. Επισης και αυτο με τις γκαραζοπορτες που εσυ εχεις δει οτι ειναι γκαραζ και σου φωναζουν αν δεν κοψεις αμεσως μεχι να το καταλαβουν. Αυτο με τους γονεις ειναι μαρτυριο. Οταν ειμαι με γονεις παω με τα μισα χιλιομετρα, κατω απο τις πινακιδες δε μπορω να συγκεντρωθω και παρολαυτα τρεχω! Γενικα μου αρεσει να οδηγω μονος μου γιατι εκνευριζομαι με τους αλλους πολυ συχνα στο αυτοκινητο εκτος απο μερικους που δεν πολυμιλανε!
-
1)Που δεν παιρνει τιποτα μεσα απο το αυτοκινητο οταν φτανουμε στον προορισμο μας.
2)Που αυτη 'ξερει καλυτερα' να παταει το κουμπι του κομπιουτερ της πορτας της αυλης μα παντα δεν 'ξερει' που το εχουμε.
3)Αυτο το 'Κλεισε ακομα λιγο το παραθυρο' εδω μου καθεται.
4)Η απειλη 'Αμα τρεξεις θα κανω εμετο'.(Δυστυχως πιανει γιατι κανα δυο φορες το'πε και το'κανε.) -
Εμένα το πρώτο που με ερεθίζει είναι όταν σηκώνει η συνοδηγός τη φούστα της και κάνει αέρα, γιατί 'πω πω, ζέστη που κάνει σήμερα'. Εκεί πιάνω δεξιά και περιμένω να δροσίσει!
Το δεύτερο είναι εκείνο το 'βάλε κανένα καλό τραγούδι, ρε Ηλία'. DJ Ililias, οδηγώντας!
Τρίτο και χειρότερο, οι καπνιστές που ανάβουν τσιγάρο, δεν ανοίγουν παράθυρο και δεν προσέχουν τη στάχτη τους (και, αν δεν είσαι στο δικό σου όχημα, τι να τους πεις; ). -
-
Ρεσυ Ηλια και γω παντρεμενος ειμαι αλλα δεν τα γραφω δυο φορες για να με λυπηθπυν περισσοτερο
Υ.Γ.Ξερω ξερω την πατησα και γω και μπηκα στη δευτερη φορα και εγραψα μια σαχλαμαρα,σαν κι αυτη που εγραψα τωρα.
-
Πρώτα από όλα το «Πρόσεξες με πόσα πας;» Μετά το «είναι και τα παιδιά μαζί μας το ξέχασες» Να είχα πιάσει και κανένα τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων!!!!
Άσε που σε ανύποπτο χρόνο αλλάζει ότι ακούς με επιλογή κατά κανόνα χείριστη.
Το χειρότερο από όλα όμως είναι η γρατσουνιές αν όχι μικροχτυπήματα που ξεχνά μονίμως να αναφέρει και τα ανακαλύπτεις όταν πάρεις εσύ το αμάξι. Α να μην ξεχάσω και τη βενζίνη που είναι μονίμως στο όριο. Ευτυχώς που έχουμε στη γειτονιά πρατήριο!!! -
ηλια το πρωτο που ειπες με ερεθιζει και μενα
-
αυτό το ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (κραυγή τρόμου που πέρνεις ξαφνικά και γρήγορα ανάσα) που νομίζεις ότι κάποια παγκόσμια καταστροφή γίνεται μπροστά σου επειδή απλά τρόμαξε με κάτι στο δρόμο ........ αυτό μου κάνει τα νεύρα τσατάλια γιατί εκείνη τη στιγμή προσπαθώ να δω ποια σκοτεινή δύναμη ετοιμάζεται να μας χτυπήσει και δεν μπορώ να την εντοπίσω .......
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?