-
Εμενα πιο πολυ από ολα με ενοχλεί το: 'ΚΟΨΕ, ΚΟΨΕ!!!!'
Xα χα...πριν 6 μηνες εκανα αρνητικο ρεκορ με τη μανα μου κοντα 6,5 ωρες Ανκονα/Μιλανο ,πανω απο 110 αρχιζε τη μουρμουρα .Πρωτη φορα στη ζωη μου με προσπερασε ΣΜΑΡΤ
Μεγαλο βασανο το Κοψε κοψε -
- Πρόσεχε, Πρόσεχε, Πρόσεχε, **Πρόσεχε **είπα!!!
- 'Εδώ ΔΕΞΙΑ', όταν είσαι 3 μέτρα από το στενό (σε περιπτώσεις που δεν ξέρεις το δρόμο)
- 'Κλείσε το παράθυρο, κρυώνω ή μου χαλάνε τα μαλιά', όταν έχει 25 βαθμούς
-
Όλοι οι επιβάτες που μπαίνουν στο αυτοκίνητο που είμαι οδηγός είναι 'γυμνασμένοι' και δε κάνουν τίποτα που να με ενοχλεί.
Ένας μόνο που δεν ήξερε (και κακώς που τον πήρα μαζί μου, αλλά ήταν στο προπέρσινο 'Ακρόπολης', αδελφός ενός φίλου και δεν υπήρχε αλλού θέση) όταν άρχισε τα πρόσεχε κ.λ.π. κατάλαβε τι σημαίνει να σε κατεβάζουν από το αυτοκίνητο κάπου στα βουνά της στερεάς Ελλάδος και να περιμένεις να έρθει άλλο αυτοκίνητο να σε πάρει. Ευτυχώς που είχε κινητό και τον βρήκαν.
Το χειρότερο όμως που δε μπορώ με τίποτα είναι να γίνει κάποια ψιλοπαρεξήγηση, από τις δεκάδες που συμβαίνουν στους δρόμους μας καθημερινά και να πεταχτεί ο συνοδηγός και να μιλήσει ή να κάνει οποιαδήποτε χειρονομία στον άλλο οδηγό, φταίει δε φταίει ο άλλος.
-
edit
-
Θα συμφωνήσω σχετικά με τις φούστες!
Δεν με ενοχλεί τίποτα, εκτός από τα πολλά 'πρόσεχε' από τους πιο έμπειρους οδηγούς. Ειδικά όταν σου εντείνουν την προσοχή για ένα φορτηγό που το βλέπεις για τουλάχιστον μισή ώρα ότι είναι σταματημένο. Και προσπαθείς να φρενάρεις όσο πιο μαλακά γίνεται.
-
Μ ενοχλει απιστευτα οταν βλεπω κυριως καλοκαιρι (κ κυριως γυναικες συνοδηγους) να πατανε με τα ποδια τους στο ταμπλο ή ακομα κ να εχουν ποδι εξω απο το παραθυρο. Το θεωρω τελειως απαραδεκτο κ ευτυχως δεν το εχω δει ποτε να γινεται μεσα στο αυτοκινητο μου.
Μ ενοχλει το καπνισμα συνοδηγου κ οδηγου με κλειστο παραθυρο. Μεσα στην τρελα μου δεν μ αρεσει να χρησιμοποιω ουτε το τασακι (γιατι εκει βαζω το αρωματικο του αυτοκινητου). Οταν καπνισω οδηγωντας (αν κ σπανιο πια) το παραθυρο ειναι παντα ανοιχτο κ την γοπα την ριχω εξω. Ειναι κ το μονο σκουπιδι που πεταω εκτος.
Μ ενοχλει οταν λεω στον συνοδηγο να φορεσει ζωνη κ αρνειται γιατι κ καλα ειναι ενοχλητικη κ με συμβουλευει πως καλυτερα να μην τρεχω.
Ααα αλλο που θυμηθηκα! Μου την σπαει απιστευτα την ωρα που οδηγω να μου παταει την κορνα επειδη ο μπροστινος μπορει να ....ιζεται κ εκεινη να βιαζεται!!!!!
-
Δυστυχώς το 'αίσθημα' έχει την πολυ σπαστική συνήθεια να αλλάζει 3 σταθμούς το δευτερόλεπτο.. είναι το μόνο που με εκνευρίζει! πραγματικά πρέπει να έχει προπονηθεί πάαααααρα πολύ στο να τους αλλάζει ΤΟΣΟ γρήγορα! Ο πατέρας μου τη λέει 'μπαρμπα-Αντρέα' από ένα θείο μου που κάνει το ίδιο πράγμα παντού, σε ραδιόφωνα τηλεοράσεις κτλ.
-
αυτο το 'χαμηλωσε','τρεχεις πολυ',οταν ομως σε μεγαλα ταξιδια παιρνει την θεση μου το δινει και καταλαβαινει
-
Κάπνισμα απαγορεύεται ρητά. Οπότε δεν το επιχειρεί κανείς. Ευτυχώς, όποιος θέλει να καπνίσει σε τόσο κλειστό χώρο, έχει μάθει να ρωτάει πρώτα. Δεν με ενοχλεί τίποτα άλλο, αντίθετα συμφωνώ με το σχόλιο του Βασίλη και του Ηλία για τα μίνι!
-
Όλοι αργά ή γρήγορα βρίσκουν ότι τις ζώνες στο αυτοκίνητο μου δεν τις τραβάς για να τις ξετυλίξεις αλλά τις ξεκρεμάς από ένα σύστημα που έχει.
Οκ το βρίσκουν..μετά από την διαδρομή ρε γαμώτο πως το ξεχνάνε και τις αφήνουν να πέσουν με την βαρύτητα ελπίζοντας ότι κάπου θα τυλιχτούν???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καμία συνοδηγός μπορεί να με νευριάσει αν μιλάει πολύ -καλά αυτό και εκτός αυτοκινήτου - ή αν φοβάται με το παραμικρό και 'πατάει φρένα' κρατιέται από όπου βρεί -στην πλευρά της -
Πού να προλάει να μιλήσει με την τρομάρα που θα 'χει πάρει...
Αγγελούδι θα είναι
-
- Κοιμάται συνέχεια και
2.΄Όταν καμμιά φορά ξυπνήσει περιμένει να αλλάξω εγώ σταθμό (ένας ακόμα dj στην παρέα).
- Κοιμάται συνέχεια και
-
Δύο γνωστοί μου με είχαν εκνευρίσει απεριόριστα!
Ο πρώτος: παίζει κανονικά το ραδιόφωνο κι αυτός το ανεβάζει τέρμα! Όταν μιλάμε τέρμα, τέρμα-τέρμα! Το αυτοκίνητο δονούνταν ολόκληρο, να ακούσω τη μηχανή ούτε λόγος κτλ... Το χαμηλώνω αμέσως και με κοιτάει με ένα απορημένο βλέμμα και μου λέει: 'εγώ όταν πάρω αμάξι (γιατί ακόμη δεν έχει δίπλωμα ο κύριος...) τέρμα μονίμως θα το έχω'! (στο δικό σου κάνε ότι θες, ο πρώτος μ@λ@κ@ς θα είσαι?) Και μετά πάλι συνέχιζε να το ανεβάζει κι εγώ να το χαμηλώνω! Ήταν η τελευταία φορά που τον έβαλα μέσα. Ίσως θα έπρεπε να τον βάλω τότε στο πορτ μπαγκάζ...
ο δεύτερος: δεν το έκανε σε μένα. Οδηγούσε φίλος, αυτός ήταν συνοδηγός κι εγώ πίσω. Κι έτσι όπως οδηγάει ήρεμα ο άλλος, του κάνει ξαφνικά ένα μπου, τον κατατρόμαξε τον άνθρωπο... Θα μπορούσαμε να είχαμε στουκάρει χαλαρά Ο φίλος που οδηγούσε ήταν το ίδιο μλκς με μενα και δεν τον κατεβάσαμε επί τόπου..
Άλλη φορά με τέτοιους τύπους, επί τόπου κατέβασμα απευθείας.Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά! Δε θέλω το αυτοκίνητό ΜΟΥ να είναι καπνιστό!
-
Eμένα με εκνευρίζει όταν μιλάνε μες στο αυτοκίνητο,όταν μπαίνουν και δεν βάζουν αυτομάτως τη ζώνη και πρέπει να τους εξηγώ κάθε φορά το πρόβλημα της ορμής με τους ελέφαντες κτλ.
Γενικά δεν θέλω να μιλάει κανείς μέσα,μόνο εγώ μπορώ να ξεκινάω συζήτηση.
Επίσης μόνο το δικό μου παράθυρο ανοιχτό γιατί αλλιώς κάνει ρεύμα,επίσης μουσική που να αρέσει σε εμένα,δεν με νοιάζει τι μουσική αρέσει στους άλλους.
Σαν τις προάλλες που άκουγα 97.1 και είχα ένα φίλο μου στο αμάξι και ήθελε ντε και καλά να βάλουμε λαικά.Μα δεν ακούω λαικά ανθρωπέ μου!
Επίσης με εκνευρίζει όταν βγάζουν τη ζώνη τους πριν σταματήσω το αυτοκίνητο.Τι άλλο?
Α επίσης με εκνευρίζει όταν πάμε να πάρουμε κάτι να φάμε πρόχειρο,και το κρατάνε όλοι την ώρα και θέλουνε να φάνε μες στο αυτοκίνητο.Απαγορεύεται μες στο αυτοκίνητο.Μόνο εγώ μπορώ να τρώω γιατί εγώ το καθαρίζω.Σωστόοοοοοοοοοος?
-
Αν δείτε αρκετές ίδιες δημοσιεύσεις στη σειρά αιτία είναι το πρόβλημα που παρουσιάζει το forum.
-
Να διανοηθεί να κάνει πως πάει να καπνίσει στο αυτοκίνητό μου.
-
'Μανο μη τρεχεις'
(μετα απο 10'')
'Μανο μη τρεχεις'
κλπ κλπ
Αν βρειτε ποιος ή μαλλον ποια μου το λεει αυτο συνεχεια κερδιζετε μια εβδομαδα δωρεαν διακοπες στην Μαγιορκα!!!
-
Ρε παιδιά, μήπως είστε λίιιιιγο υπερβολικοί; Λέω εγώ τώρα. Εντάξει, κι εμένα με ενοχλεί το να λερώνουν χωρίς λόγο, αλλά είναι το μόνο που με ενοχλεί πραγματικά. Όλα τα άλλα, τα περνάω στο χαβαλέ!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ομως ειναι να οδηγεις με τους γονεις σου διπλα, οπου τιποτα δεν κανεις σωστα..
Ααααααχχχχχ..... Πέστα καλέ μου άνθρωπε...
Το κορυφαίο που άκουσα ήταν όταν τόλμισα να κατεβάσω χειροκίνητα ταχύτητα στο αυτόματο... 'Θα το χαλάσεις' (ευτυχώς από την μητέρα μου... ο πατέρας μου που το οδηγεί ξέρει ότι δεν χαλάει... )
Να μην μιλήσω για την περίπτωση που πάρω μία στροφή με ταχύτητα μεγαλύτερη της χελώνας ή ανέβει το στροφόμετρο πάνω από 4.000σαλ...
Τους/Τις φίλους/φίλες μου και την κοπελιά μου τους έχω εκπαιδεύσει, οπότε δεν έχω τέτοια προβλήματα... Οι γονείς είναι ανεπίδεκτοι... Έχουν βλέπεις το ατράνταχτο επιχείρημα: Εγώ οδηγώ 35 χρόνια, εσύ 5, πως είναι δυνατόν εσύ να ξέρεις καλύτερα;;;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Αν βρειτε ποιος ή μαλλον ποια μου το λεει αυτο συνεχεια κερδιζετε μια εβδομαδα δωρεαν διακοπες στην Μαγιορκα!!!
Κάποια που την πήγες μία βόλτα από την εκκλησία μία μέρα που φορούσε άσπρο φόρεμα;;;
(κέρδισα, κέρδισα;;; )
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?