-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιό άλλο...Μercedes!Το πιο status symbol αυτοκίνητο ever!
Makran!!!!
-
BMW κ σε απόσταση αναπνοής η merc σαν επιλογή. αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά αυτοκίνητα βέβαια.
Εγώ πιστεύω ότι είναι περισσότερο στη φιλοσοφία του κάθε ανθρώπου. έχω δει άτομα να θέλουν να κάνουν επίδειξη με ο,τιδήποτε μάρκα, ποιος από σας δεν έχει πετύχει καγκουράδες με λάμπες κ φωτάκια, ηχοσυστήματα που μόνο όταν περνάνε από τις πλατείες τα βάζουν τέρμα κτλ κτλ\ -
funkyreverend
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Όποιο αμάξι και να επιλέξει η πλειοψηφία στη χώρα μας, το επιλέγει και ως μέσο 'επίδειξης'.Συμφωνώ! Ως μέσο επίδειξης έχω δεν να χρησιμοποιείται και Datsun 120Y σκουριασμένο σε κάποια (πολλά) σημεία...
Στην ψηφοφορία έβαλα BMW, μετά από ένα ανεκδιήγητο που άκουσα από ιδιοκτήτρια BMW: Εσείς που δεν έχετε BMW, όταν βλέπετε μία BMW να έρχεται από πίσω να κάνετε στην άκρη να περάσει!!!!!
-
Το κύρος, που έχουν αποκτήσει τα μερκέντια στην Ελλάδα είναι μυστήρια υπόθεση.
Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ως στόχο ζωής να αποκτήσουν τη Μερκέντα. Όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο.Και είναι απορίας άξιον,διότι με την επίτευξη του στόχου ανήκουν αίφνης στη μεγάλη οικογένεια όλων των αυτοκινήτων με σήμα το αστέρι.
Αυτά μπορεί να είναι εκτός από SLK και CLK, πορτοκαλί σκουπιδιάρικα, φορτηγά με λαμπιόνια, φωτιζόμενες γυμνές στη μάσκα και κουνουπίδια στην καρότσα, λιγδιασμένα ταξί με χάντρες στα καθίσματα, μαύρα μακρουλά στέισον με κυροπήγια, λευκά κουρτινάκια και μπόλικο μαόνι κλπ.
Υπάρχει βέβαια και η μακρά ιστορία της εταιρείας στους αγώνες με τα ασημένια βέλη, την θεσπέσια W196 κλπ αλλά στις μέρες μας, απορώ από που αντλεί -για όλους αυτούς- που την ονειρεύονται τόση αίγλη!
Νομίζω πάντως ότι αυτή η ψύχωση με τη Μερκ, πρέπει να υπάρχει μόνο στην Ελλάδα ή σε αφρικανικά κρατίδια...Για σκεφτείτε...
Πως θα σας φαινόταν ένα BMW, Audi ή Alfa επαγγελματικό;
Αδιανόητο; -
Θυμάμαι τη σκηνή από τη σειρά του mega 'Δύο ξένοι'. Όταν η ρωσίδα οικιακή βοηθός άρχισε να βγάζει λεφτά, της λέει ένας ότι με αυτό τον ρυθμό θα βγάλει σύντομα lada. Οπότε αυτή με ύφος και προφορά φυσικά του απαντάει: νιετ lada, ΜπιΕμBιε. Το τι ψήφισα είναι μάλλον προφανές.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Θυμάμαι τη σκηνή από τη σειρά του mega 'Δύο ξένοι'. Όταν η ρωσίδα οικιακή βοηθός άρχισε να βγάζει λεφτά, της λέει ένας ότι με αυτό τον ρυθμό θα βγάλει σύντομα lada. Οπότε αυτή με ύφος και προφορά φυσικά του απαντάει: νιετ lada, ΜπιΕμBιε. Το τι ψήφισα είναι μάλλον προφανές.Λογική αντίδραση ανθρώπινης σκέψης. Τι, alfa θα έλεγε?
-
Είναι και οι ελληνοπόντιοι (κάτσε μην μας παρεξηγηθεί κανένας). Χώρις lada πως να βγάλεις γκόμενα ;
Απαιτώ να μπουν και τα lada ψηφοφορία.Ψηφίσα Μερτσέντα φυσικά. Το όνειρο του ταρίφα !
Σχετικά με το ποιοι ψηφίσαν άλφα έχω έναν σίγουρο στο μιαλό μου -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το emoticon αργεί; Krusenstern εσένα λέω!!!σόρυ βρε Funky, με το μπάχαλο που γίνεται στο φόρουμ τώρα είδα το request σου! Με κάλυψε ο Kubiak πάντως
-
del...
-
del
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Θυμάμαι τη σκηνή από τη σειρά του mega 'Δύο ξένοι'. Όταν η ρωσίδα οικιακή βοηθός άρχισε να βγάζει λεφτά, της λέει ένας ότι με αυτό τον ρυθμό θα βγάλει σύντομα lada. Οπότε αυτή με ύφος και προφορά φυσικά του απαντάει: νιετ lada, ΜπιΕμBιε. Το τι ψήφισα είναι μάλλον προφανές.Φυσιολογική αντίδραση λογικής ανθρώπινης σκέψης. Τι, alfa θα έλεγε?
Εγώ μάλιστα απορώ γιατί μπήκε η alfa στην ψηφοφορία γι΄αυτό το θέμα.
Αφού έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι οι alfa είναι για τους ψαγμένους και γι΄ αυτούς που χαίρονται την οδήγηση
Τα υπόλοιπα είναι χρέπια επίδειξης!! χαχαχα -
Απορώ γιατί μπήκε η alfa στην ψηφοφορία. Αφού κανένας δεν θα την επιλέξει γι'αυτό το θέμα.
Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι οι alfa απευθύνονται στους συνειδητοποιημένους και ψαγμένους fun to drive, drivers!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι χρέπια επίδειξης και μόνο!! αχαχα -
Απορώ γιατί μπήκε η alfa στην ψηφοφορία. Αφού κανένας δεν θα την επιλέξει γι'αυτό το θέμα.
Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι οι alfa απευθύνονται στους συνειδητοποιημένους και ψαγμένους fun to drive, drivers!!
Όλα τα υπόλοιπα είναι χρέπια επίδειξης και μόνο!! αχαχα -
Noίζω ότι η MERCEDES είναι ντε-μοντέ πλέον για τους γνώστες!!
Ο Ψαγμένος πουλ-μουρ θα πάρει μπέμπα
Ο άσχετος πουλ-μουρ μερσέντα
Τα υπόλοιπα τα πέρνουν γιατί τα γουστάρουν!!
Μην ξεχνάτε ότι την Saab-AUDI δεν την γνωρίζουν οι γκόμενες!! και τόσο καλά!! -
Ψήφισα BMW αλλά να κάνω και μια χαζή ερώτηση...
Επίδειξη σε ποιόν κάνουν;
Δηλαδή... ποιοί είναι αυτοί που θα σκεφτούν θετικά για τον οδηγό λόγω του αυτοκινήτου του;
-
Δηλαδή... ποιοί είναι αυτοί που θα σκεφτούν θετικά για τον οδηγό λόγω του αυτοκινήτου του;
-
"Κάνει" τον άνθρωπο το αυτοκίνητο;