-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το οτι το Υ πέρασε το Punto σε πωλήσεις σημαίνει πως πουλάει το Υ ή πως δεν πουλάει το Punto?
Μα φυσικά το δεύτερο.
To punto apeuthinetai sto idio agorastiko koino me to trithiro ypsilon?Anousia sigkrisi.
-
Τα Υ, Panda και Punto είναι εδώ και χρόνια στα top3 αυτοκίνητα σε πωλήσεις στην Ιταλία. Το ότι το punto πέφτει καθότι παλιό μοντέλο και αναβαίνει η Υ ως πιο φρέσκια δεν καταλαβαίνω γιατί το αναλύουμε τόσο πολύ. Αυτονόητο είναι.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Η μάσκα μου θυμίζει την Υ και το τελείωμα στο πλάι το Mazda 3
Σωστη παρατηρηση αλλα να διευκρινησω οτι αλλο θυμιζει και αλλο μοιαζει.Το πισω μερος του mazda3 ειναι τοσο επιτηδευμενα ακομψο που ειναι το μοναδικο που μπορει να συναγωνιστει το megane.
Το τελείωμα στο πλάι είπα, όχι το πίσω μέρος
-
Όταν το όνομα σου έχει συνδυαστεί με 037, STRATOS, INTEGRALLE, αλλά και τα ομορφα επιβατικά BETA, DELTA, ακόμη και DEDRA, THEMΑ, και μετά κάθεσαι και μου βγάζεις το σημερινό Υ που είναι αμάξι για μ@υν@κια και το ΑΣΧΗΜΟ THESIS και κάτι αδιάφορα LIBRA και κάτι ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ (ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΕΣ ΑΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ)
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ειναι να ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή να αλλάξεις όνομα γιατι ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
Πρώην κάτοχος LANCIA DEDRA 1.8 και DELTA INTEGRALLE(respect).
-
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Όταν το όνομα σου έχει συνδυαστεί με 037, STRATOS, INTEGRALLE, αλλά και τα ομορφα επιβατικά BETA, DELTA, ακόμη και DEDRA, THEMΑ, και μετά κάθεσαι και μου βγάζεις το σημερινό Υ που είναι αμάξι για μ@υν@κια και το ΑΣΧΗΜΟ THESIS και κάτι αδιάφορα LIBRA και κάτι ΝΕΚΡΟΦΟΡΕΣ (ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΕΣ ΑΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ)ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ειναι να ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ή να αλλάξεις όνομα γιατι ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ.
Πρώην κάτοχος LANCIA DEDRA 1.8 και DELTA INTEGRALLE(respect).
Σωστός...
-
Και αν εβγαζε ανταξια μοντελα του παρελθοντος τοτε ειναι που θα ετρωγε λουκετο μπαμ και κατω.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Και αν εβγαζε ανταξια μοντελα του παρελθοντος τοτε ειναι που θα ετρωγε λουκετο μπαμ και κατω.Κάτσε γιατι με έχασες!!!!
Μου το εξηγείς λίγο αυτό?!!! Ρωτάω σαν κάτοχος Delta από το 1985 έως το 1998 (και τις δύο version!!)
Και αυτό που βλέπω είναι έκτρωμα!!!
Που δείχνει ότι έχουν χάσει τον μπούσουλα εντελώς και τελείως τα παλληκάρια της πάλαι ποτέ scuderia!!! -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Και αν εβγαζε ανταξια μοντελα του παρελθοντος τοτε ειναι που θα ετρωγε λουκετο μπαμ και κατω.Εδώ Σάκη είσαι λάθος 100%
-
Ρε βγάλτε μια Deltona και αφήστε τις μαλακίες
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ρε βγάλτε μια Deltona και αφήστε τις μαλακίεςέεετσι! Ας είχε αγωνιστική εμπλοκή το γκρούπο όπως τότε, με τέτοια αμαξάρα, που να είναι και κούκλα στην πολιτική της έκδοση, και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβαζαν λουκέτα Mr. Sakiss
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Και αν εβγαζε ανταξια μοντελα του παρελθοντος τοτε ειναι που θα ετρωγε λουκετο μπαμ και κατω.
Εδώ Σάκη είσαι λάθος 100%
ναι μόνο εδώ, όλα τ'άλλα είναι σωστά
μα γιατί; τι έχουν οι μούσες/φαίδρες/'καρέκλες'; μια χαρά αυτοκίνητα είναι
πόσα χρόνια διαβάζουμε/βλέπουμε τη Fulvia; έστω και σε δάπεδο Barchetta όπως είχε γραφτεί.
http://www.in.gr/auto/parousiaseis/in_L ... 102003.htm
Βέβαια με McPherson μπροστά σκέτη αποτυχία θα 'ταν
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έεετσι! Ας είχε αγωνιστική εμπλοκή το γκρούπο όπως τότε, με τέτοια αμαξάρα, που να είναι και κούκλα στην πολιτική της έκδοση, και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβαζαν λουκέτα Mr. Sakiss
Η Fiat spa χρωσταει ληξηπροθεσμα δανεια σε ολες τις τραπεζες στην ιταλια.Πρεπει πρωτα να μπουν λεφτα στο ταμειο ακολουθωντας την εμπορικη και οχι την μικροτερη,σκληροπυρηνικη πλευρα της αγορας και οταν επιστρεψει στην κερδοφορια τοτε θα μπορει να επενδυσει και να εξελιξει κατι που να ανταποκρινεται στην ιστορια της φιρμας.Απο την στιγμη που ανελαβε ο Montizemelo ειμαι πεπεισμενος οτι ολα θα γινουν στην ωρα τους.No money no party κατι που φενεται και με την απολυτη κυριαρχια της bmw motorsport στο wtcc εναντι της στασιμης Ν-technology.Σε ενημερωνω οτι καθε χρονο οι εργαζομενοι απεργουν επειδη η Fiat δινει χρηματα για την εμπλοκη της alfa romeo στο wtcc και δεν αυξανει τους μισθους.Ειναι πιο πολυσυνθετο το θεμα και θεωρω οτι τα νεα διοικητικα στελεχη θα οργανωσουν επιτελους το Groupo.Τα νεα μοντελα δεν θα ειναι υπερτιμημενες φωτοβολιδες τυπου στιλο αλλα θα διεκδικουν με αξιωσεις καταρχας τα ηνεια στο θεμα ποιτητα-αξιοπιστια-ασφαλεια κατι που κατα βαση ειναι το πρωτο κριτηριο του μεσου αγοραστη και εν τελη της πλειοψηφιας.
Ακομα δεν γνωριζουμε τιποτα για την αγρια εκδοση της αναμενομενης Delta οποτε δεν μπορουμε να προτρεχουμε.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
έεετσι! Ας είχε αγωνιστική εμπλοκή το γκρούπο όπως τότε, με τέτοια αμαξάρα, που να είναι και κούκλα στην πολιτική της έκδοση, και θα σου έλεγα εγώ αν θα έβαζαν λουκέτα Mr. Sakiss
Η Fiat spa χρωσταει ληξηπροθεσμα δανεια σε ολες τις τραπεζες στην ιταλια.Πρεπει πρωτα να μπουν λεφτα στο ταμειο ακολουθωντας την εμπορικη και οχι την μικροτερη,σκληροπυρηνικη πλευρα της αγορας και οταν επιστρεψει στην κερδοφορια τοτε θα μπορει να επενδυσει και να εξελιξει κατι που να ανταποκρινεται στην ιστορια της φιρμας.Απο την στιγμη που ανελαβε ο Montizemelo ειμαι πεπεισμενος οτι ολα θα γινουν στην ωρα τους.No money no party κατι που φενεται και με την απολυτη κυριαρχια της bmw motorsport στο wtcc εναντι της στασιμης Ν-technology.Σε ενημερωνω οτι καθε χρονο οι εργαζομενοι απεργουν επειδη η Fiat δινει χρηματα για την εμπλοκη της alfa romeo στο wtcc και δεν αυξανει τους μισθους.Ειναι πιο πολυσυνθετο το θεμα και θεωρω οτι τα νεα διοικητικα στελεχη θα οργανωσουν επιτελους το Groupo.Τα νεα μοντελα δεν θα ειναι υπερτιμημενες φωτοβολιδες τυπου στιλο αλλα θα διεκδικουν με αξιωσεις καταρχας τα ηνεια στο θεμα ποιτητα-αξιοπιστια-ασφαλεια κατι που κατα βαση ειναι το πρωτο κριτηριο του μεσου αγοραστη και εν τελη της πλειοψηφιας.
Ακομα δεν γνωριζουμε τιποτα για την αγρια εκδοση της αναμενομενης Delta οποτε δεν μπορουμε να προτρεχουμε.
Καλά όλα τα άλλα sakiss.....αλλά όσο άγρια έκδοση και να βγάλουν στραπατσαρισμένος πάγκος λαϊκής θα είναι αυτό το πράμα!!!
Κρίμα!!!
-
Καλά όλα τα άλλα sakiss.....αλλά όσο άγρια έκδοση και να βγάλουν στραπατσαρισμένος πάγκος λαϊκής θα είναι αυτό το πράμα!!!
Κρίμα!!!Την εχω δει απο κοντα και θα μου επιτρεψεις να πω οτι ειναι πολυ πιο ομορφη απο το συνολο των πολυμορφικων Gti της νεας τασης με πρωτοστατη το type r.Δεν συνεχιζω αλλο την φιλολογικη κουβεντα.
-
Ε οχι και φιλολογική!!!
Θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη σχετικά με μια μάρκα που αγάπησα από πιτσιρικάς και είχα αυτοκίνητα της για 12 χρόνια!!!
Αν σου αρέσει γούστο σου...αλλά αν δεν αρέσει σε άλλον...γειά σας δενσυνεχίζω?!!...ΟΚ!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πόσα χρόνια διαβάζουμε/βλέπουμε τη Fulvia; έστω και σε δάπεδο Barchetta όπως είχε γραφτεί.
Περίμενε......
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Περίμενε......
Σε ποιο site εχει γραφτει για νεα Fulvia διοτι ο νεος αντιπροεδρος Fabricio Longo ειχε δηλωσει οτι για την ωρα δεν υπαρχει προθεση να βγει στην παραγωγη υποννοωντας οτι στοχος ειναι να δωσουν τη νεα εικονα της εταιριας μεχρι το 2006 που ειναι ανεση-στυλ-πολυτελεια αφηνωντας ξεκαθαρο τοπιο στην alfaromeo να κινηθει στων ζωτικο χωρο των bmw-audi.Επισης δηλωνει χαρακτηριστηκα-Η κατασταση του ομιλου μας σημερα δεν μας επιτρεπει αντιμετωπιση αιωνιας πιστης.Πρεπει να ειμαστε πραγματιστες.Σχεδον κυνικοι.Δεν μπορεις να στοιχηματιζεις για το μελλον χωρις να βασιζεσαι στην βιωσιμοτητα των σχεδιων σου.Οποτε πρεπει να φερουμε κερδη,και εμεις και οι συνεργατες μας.Οποιος δεν παιξει το παιχνιδι σωστα,φευγει.Το ypsilon συνιστα την απαρχη μιας πιο φωτεινης περιοδου για την ιστορικη φιρμα του τορινο που απο το 2002 εχει αυξησει τον τζιρο της κατα 20%.
-
Αν κοιτάξουμε την ιστορία της Λάντσια, θα δούμε οτι άλλοτε κατασκεύαζε πολυτελείς λιμουζίνες και άλλοτε μικρότερα σπορ αυτοκίνητα.Μια και τον δεύτερο ρόλο τον έχει αναλάβει η Άλφα στο γκρουπ, η Λάντσια προσπαθεί να ξαναθυμηθεί την πολυτέλεια.Κατά τξ γνώμη μου, εφόσον η ιδιόμορφη (ευγενικά) Θέσις δε πέτυχε, τότε ούτε η χλιδή είναι ο δρόμος της σύγχρονης Λάντσια.Από το να βγάζει ασχημόπαπα που το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεχωρίζουν, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί.Ούτε ειδικός μάρκετιν ούτε αγοράς είμαι και εκφράζω την προσωπική μου άποψη.Θα ήταν πολύ προτιμότερο να έβγαζαν μια ΟΜΟΡΦΗ δ και να την έριχναν στους αγώνες.Τώρα θα αρχίσει ο Σάκης να μου λέει για οικονομικά και δε θα χει άδικο, όμως η κοινή λογική λέει να βλέπουμε όμορφες και αγωνιστικές Λάντσια.
-
Οκ, δεκτο οτι δεν εχουν λεφτα.
Αυτο σημαινει οτι πρεπει να βγαζουν στη παραγωγη ασχημα αυτοκινητα???
Δε καταλαβα, αυτα κοστιζουν λιγοτερο????Περιμενουν να ορθοποδησουν με αυτα?
Που ειναι οι παλιες Λανσια που τις θαυμαζανε, ακομη και αυτοι που δεν τις αγοραζαν?
Καλα, δεν λεω να ξανακατεβουν στους αγωνες (που θα το ηθελα), αλλα να βγαλουν μοντελα που θα ειναι επιθυμητα, εστω και σχεδιαστικα μονο.
-
Η **Υpsilon **και η **Thesis **μου αρέσουν εμφανισιακά
Οδήγησα την Υ και ομολογώ, δε μου άρεσε.
Για την Thesis, δε γνωρίζω κάτι επιπλέον, πέραν του ότι είναι εντυπωσιακήΌσο για την Lybra...
Lancia Delta 2008