-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τώρα θα αρχίσει ο Σάκης να μου λέει για οικονομικά και δε θα χει άδικο, όμως η κοινή λογική λέει να βλέπουμε όμορφες και αγωνιστικές Λάντσια.Προσωπικα εχω πιο ρομαντικη αποψη απο εσενα απλως προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης και οχι να λεω αστηρικτες βλακειες οπως ο χατζηπαναγιωτου που θεωρει οτι η Lancia μπορει να σωθει μονο αν αναβιωσει τους θρυλους του παρελθοντος...ισως εχει πληροφοριες για τα οικονομικα της Fiat που επαρκουν και περισσευουν ωστε να γινουν επενδυσεις σε τετοια μοντελα η ως αριστος μαρκετινιστας γνωριζει τις τασεις της αγορας.Απλα και τεχνοκρατικα....πως θα σου φαινοταν το εξης σεναριο επιστημονικης φαντασιας....159 και Brera δεν πετυχαινουν εμπορικα....μεταφραση.....η Lancia θα ειναι η πρωτη που θα υποστει το λουκετο(το διαβασα στο ιταλικο quattroruote).Απο εδω και περα κανενα λαθος δεν συνγχωρειται....μοντελα οπως stilo-thesis δεν πρεπει να ξαναεπαναληφθουν.Εδω καλα καλα ο ''υγιης'' οικονομικα κολωσος psa αποχωρει απο το wrc και τα πολιτικα τους μοντελα δεν διαθετουν extreme εκδοση.
-
Γράφτηκε στη πρώτη σελίδα ' Νο Martini No party '
Και η παλιότερη Δελτα πούλαγε λόγω Μαρτίνι εν έτει 1990 με όλους τους ανταγωνιστές της να είναι δυό αλλαγές μετά .
Οπως αναφέρει και o xsara12 αν δεν επιστρέψει σε αυτά τα καλά της ας αλλάξει και όνομα γιατί άλλο τίποτα δεν υπάρχει να την κάνει να μπεις σε μια έκθεση για παρτυ της !
Με μόνο μια μικρή διαφωνία το Υ πάντα ήταν ενα πολυτελές μικρό ..που χώρος για ελεφαντάκι.
αν πάντως με βάζανε να διαλέξω σε αυτή ή σε καμια Δέλτα 1,6 τούρμπο π.χ ,μοντέλο 80 δεν νομίζω ότι θα διάλεγα το καινούργιο μοντέλο .για να μη αναφερθούμε στη Deltona
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ôþñá èá áñ÷ßóåé ï ÓÜêçò íá ìïõ ëÝåé ãéá ïéêïíïìéêÜ êáé äå èá ÷åé Üäéêï, üìùò ç êïéíÞ ëïãéêÞ ëÝåé íá âëÝðïõìå üìïñöåò êáé áãùíéóôéêÝò ËÜíôóéá.
Ðñïóùðéêá å÷ù ðéï ñïìáíôéêç áðïøç áðï åóåíá áðëùò ðñïóðáèù íá åéìáé ñåáëéóôçò êáé ï÷é íá ëåù áóôçñéêôåò âëáêåéåò ïðùò ï ÷áôæçðáíáãéùôïõ ðïõ èåùñåé ïôé ç Lancia ìðïñåé íá óùèåé ìïíï áí áíáâéùóåé ôïõò èñõëïõò ôïõ ðáñåëèïíôïò...
éóùò å÷åé ðëçñïöïñéåò ãéá ôá ïéêïíïìéêá ôçò Fiat ðïõ åðáñêïõí êáé ðåñéóóåõïõí ùóôå íá ãéíïõí åðåíäõóåéò óå ôåôïéá ìïíôåëá ç ùò áñéóôïò ìáñêåôéíéóôáò ãíùñéæåé ôéò ôáóåéò ôçò áãïñáò.Áðëá êáé ôå÷íïêñáôéêá....ðùò èá óïõ öáéíïôáí ôï åîçò óåíáñéï åðéóôçìïíéêçò öáíôáóéáò....159 êáé Brera äåí ðåôõ÷áéíïõí åìðïñéêá....ìåôáöñáóç.....ç Lancia èá åéíáé ç ðñùôç ðïõ èá õðïóôåé ôï ëïõêåôï(ôï äéáâáóá óôï éôáëéêï quattroruote).Áðï åäù êáé ðåñá êáíåíá ëáèïò äåí óõíã÷ùñåéôáé....ìïíôåëá ïðùò stilo-thesis äåí ðñåðåé íá îáíáåðáíáëçöèïõí.'Íßêç ôçí ÊõñéáêÞ ,ðùëÞóåéò ôçí ÄåõôÝñá '
Óïõ êÜíåé Þ ü÷é ? Ãéáôß óßãïõñá êÜíåé óå üëïõò ôïõò êáôáóêåõáóôÝò ðïõ áó÷ïëïýíôáé êáé êåñäßæïõí óôïõò áãþíåò Ïóï ãéá ôéò âëáêåßåò ôïõ ×áôæçðáíáãéþôïõÅäù êáëá êáëá ï ''õãéçò'' ïéêïíïìéêá êïëùóïò psa áðï÷ùñåé áðï ôï wrc êáé ôá ðïëéôéêá ôïõò ìïíôåëá äåí äéáèåôïõí extreme åêäïóç.
Ï õãéÞò ïéêïíïìéêÜ êïëïóóüò PSA ìðïõêÜñåé üðïôå ôïõ êÜíåé êÝöé óôá ñÜëëõ óáñþíåé üôé õðÜñ÷åé êáé ôçí êÜíåé üðïôå ôïõ îáíáêÜíåé êÝöé .Ïóï ãéá extreme åêäüóåéò äåí Ýâãáëå ðïôÝ ðáñá ìüíï ãéá íá ïìïëïãêÜñåé áãùíéóôéêÜ üðùò 205 Ô16 êáé ðïôÝ Üëëïôå **.Êáé áõôü åßíáé óýìöùíï ìå ôçí ðáñÜäïóç êáé ôç éóôïñßá ôïõ ÊÁÉ ãéá áõôü ðïõëÜåé **
Áïõöéíôåóåí !!
-
Σάκη το αν έχεις πιο ρομαντική άποψη από μένα δε μπορείς να το ξέρεις φίλε μου.Το οτι δηλώνεις φανατικός ιταλόφιλος και το αποδεικνύεις καθημερινά (και μαγκιά σου) δε σημαίνει πως εμείς οι υπόλοιποι δεν αγαπάμε τη Λάντσια.
Δε πετάω στα σύννεφα-ξέρω πολύ καλά ποιά είναι η κατάσταση στο γκρούπο και οτι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε αγωνιστικές Λάντσια.Μπορούμε όμως να δούμε όμορφες Λάντσια.Εγώ προσωπικά δεν έχω πάψει να χαζεύω τις παλιές.Ακόμα και η σχετικά σύγχρονη δ ΙΙ είναι κατά τη γνώμη μου εξαιρετικά κομψή και προχωρημένη.Το να προσπαθεί μια φίρμα να διαφοροποιηθεί είναι λογικό-για μια εταιρεία όμως που δεν είναι αναγνωρίσιμη!Αν η ΚΙΑ έβγαζε τόσο ιδιόμορφα αυτοκίνητα, θα το καταλάβαινα.Πολλοί λένε 'όλα τα κορεάτικα ίδια έιναι-το Σέφια τελικά τι μάρκα είναι κτλ'
Η Λάντσια δε το χρειάζεται αυτό-πωλήσεις χρειάζεται.Και με σχέδια τύπου Θέσις-Φέδρα-Λύμπρα ή με το γυναικείο Υ δε βλέπω να δελτιώνεται πολύ η κατάσταση.Μακάρι να βγω εντελώς λάθος και να ορθοποδήσει-είναι από τις αγαπημένες μου φίρμες.Δυστυχώς είμαι απαισιόδοξος -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Και αυτό είναι σύμφωνο με την παράδοση και τη ιστορία του ΚΑΙ για αυτό πουλάειPoulaei giati o kosmakis exei faei kala to ''paramithaki'' me ta 5 asteria se ena tomea pou protostatise kai orthos sinexizei na ependiei afou einai apo ta basika kritiria pleon tou mesou europaiou.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Και αυτό είναι σύμφωνο με την παράδοση και τη ιστορία του ΚΑΙ για αυτό πουλάει
Poulaei giati o kosmakis exei faei kala to ''paramithaki'' me ta 5 asteria se ena tomea pou protostatise kai orthos sinexizei na ependiei afou einai apo ta basika kritiria pleon tou mesou europaiou.
Giati einai 'paramuthaki' ta 5 ateria sta crash test sakiss?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Êáé áõôü åßíáé óýìöùíï ìå ôçí ðáñÜäïóç êáé ôç éóôïñßá ôïõ ÊÁÉ ãéá áõôü ðïõëÜåé
Poulaei giati o **kosmakis exei faei kala to ''paramithaki'' me ta 5 asteria **se ena tomea pou protostatise kai orthos sinexizei na ependiei afou einai apo ta basika kritiria pleon tou mesou europaiou.
**
Ìáëëïí Ý÷åéò ìðåñäÝøåé ôçí Ðåæþ ìå ôçí Ñåíþ ç ïðïßá äéáöçìßæåé ôá 5áóôåñÜ ôçò **
êáé üðùò ñùôÜ êáé ï Autodelta ãéáôß åßíáé ðáñáìõèÜêé ?Ç åßíáé ðáñáìõèÜêé ìÝ÷ñé íá êÜíåé êáé ç Áëöá êÜôé áíôßóôïé÷ï þóôå íá ìðåé êáé ç ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá óôçí Ýíäåéîç áíùôåñüôçôáò Ýíáíôé ôùí Üëëùí åôáéñéþí ??
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
και όπως ρωτά και ο Autodelta γιατί είναι παραμυθάκιΓιατί στα αστεράκια μετράνε πράγμα όπως ο βομβητής για τις ζώνες και πινακάκι για προειδοποίηση για ασυμβατότητα αερόσακου και παιδικού καθίσματος, που ουδώλως έχουν να κάνουν με την πραγματική παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου. Η αναλυτική βαθμολογία του EuroNCAP λέει πολύ περισσότερα πράγματα, αλλά αυτή δεν ενδιαφέρει το μάρκετινγκ.
Θέλετε ένα παράδειγμα:
Saab 9-3 (1999), βαθμολογία 8+18 = 26 = 4 αστεράκια
Audi A4 (2001), βαθμολογία 12+18 = 30 = 4 αστεράκια [+50% στην πρόσθια σύγκρουση]
Saab 9-3 (2003), βαθμολογία 13+18 = 31, +2 για βομβητή ζωνών = 5 αστεράκια [+8% στην πρόσθια σύγκρουση]
Και οι εταιρίες έχουν μάθει πια ακριβώς τι να κάνουν για να κερδίσουν αυτό τον έξτρα πόντο (αν εξαιρέσεις το φιάσκο της BMW Σειρά 5). -
Η είναι παραμυθάκι μέχρι να κάνει και η Αλφα κάτι αντίστοιχο ώστε να μπει και η παθητική ασφάλεια στην ένδειξη ανωτερότητας έναντι των άλλων εταιριών ??
Αχέμ, τότε αλλάζει το πράγμα!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
êáé üðùò ñùôÜ êáé ï Autodelta ãéáôß åßíáé ðáñáìõèÜêé
Ãéáôß óôá áóôåñÜêéá ìåôñÜíå ðñÜãìá üðùò ï âïìâçôÞò ãéá ôéò æþíåò êáé ðéíáêÜêé ãéá ðñïåéäïðïßçóç ãéá áóõìâáôüôçôá áåñüóáêïõ êáé ðáéäéêïý êáèßóìáôïò, ðïõ ïõäþëùò Ý÷ïõí íá êÜíïõí ìå ôçí ðñáãìáôéêÞ ðáèçôéêÞ áóöÜëåéá ôïõ áõôïêéíÞôïõ. Ç áíáëõôéêÞ âáèìïëïãßá ôïõ EuroNCAP ëÝåé ðïëý ðåñéóóüôåñá ðñÜãìáôá, áëëÜ áõôÞ äåí åíäéáöÝñåé ôï ìÜñêåôéíãê.
ÈÝëåôå Ýíá ðáñÜäåéãìá:
Saab 9-3 (1999), âáèìïëïãßá 8+18 = 26 = 4 áóôåñÜêéá
Audi A4 (2001), âáèìïëïãßá 12+18 = 30 = 4 áóôåñÜêéá [+50% óôçí ðñüóèéá óýãêñïõóç]
Saab 9-3 (2003), âáèìïëïãßá 13+18 = 31, +2 ãéá âïìâçôÞ æùíþí = 5 áóôåñÜêéá [+8% óôçí ðñüóèéá óýãêñïõóç]
Êáé ïé åôáéñßåò Ý÷ïõí ìÜèåé ðéá áêñéâþò ôé íá êÜíïõí ãéá íá êåñäßóïõí áõôü ôïí Ýîôñá ðüíôï (áí åîáéñÝóåéò ôï öéÜóêï ôçò BMW ÓåéñÜ 5).Káëü åßíáé íá õðÜñ÷ïõí êáé áõôÜ ,ãéáôß áí îå÷Üóåéò ôï êáèéóìáôÜêé ìå ôï áåñüóáêï óôï ìðÜì ôï ðáéäß-áëïéöÞ êáé áõôü åßíáé êáêü
êáé áò âáñÜåé ï âïìâçôÞò ßóùò áñ÷ßæïõí íá âÜæïõí æþíåò êáé ôá æþá -
Οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια μας, έστω και αυτό το λίγο που το NCAP προσφέρει, είναι και πρέπει να γίνεται δεχτώ με ενθουσιασμό.-
-
-
M'αρέσει! technik κατά ποσο πιστεύεις ότι αυτή είναι η τελική μορφή του αυτοκινητου? Παίζει να είναι photoshop?Aντε να δούμε αν θα ορθοποδήσει αυτός ο θρύλος που λέγεται Lancia...
-
Δε γνωρίζω
-
Έχει καμία σχέση αυτή? Παύλο? Την πέτυχα κατά λάθος....
-
Ο κώλος μου θυμίζει Suzuki Liana ενώ οι ζάντες πρέπει να είναι παρόμοιες με αυτές του Α2 που είχε ποστάρει μερικές μέρες πριν ο τεκνικ.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Eμένα μπροστά μου θυμίζει το καινούριο Punto που έρχεται και πίσω την Ypsilon.
-
Κι εμένα μου θυμίζει Liana από πίσω. Το πλάι είναι μετριότατο ( Corolla; ), η μούρη τυπική της Lancia (που απέτυχε εμπορικά πλην του Ypsilon), ηλιοροφή από Musa. Γενικά ένα άσχετο κατασκεύασμα σε σχέση με την προσωπικότητα της παλιάς Delta. Κρίμα.
-
Μα καλά αυτό το οπίσθιο στυλ τόσο της μόδας είναι πια;
Το είδαμε και στη Nissan και ποιος ξέρει που αλλού θα το δούμε...
-
Ασχημη .... μακάρι να μην βγει έτσι.
Lancia Delta 2008