-
Ειμαι καινουριος στο forum ηθελα να ρωτησω υπαρχει καποια αντιπροσωπια στην Αθηνα που να εχει για Test -Drive Lancia Delta 1.4 120 αλογα?
-
Χτες είδα μια παρκαρισμένη στην Αγ. Παρασκευή. Ανθρακί δίχρωμη. Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο. Κάθεσαι και το χαζεύεις πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε Alfa (πχ) που έχω δει από κοντά. Είναι αρκετά μακρύ αλλά κρύβει τις διαστάσεις του. Αυτό που με κούφανε είναι το ότι φαίνεται σχετικά χαμηλό αν και έχει 1,5 μέτρο ύψος. Μάλλον είναι το μεγάλο πλάτος που το κάνει να φαίνεται έτσι. Μια 3θυρη έκδοση με μήκος όχι μεγαλύτερο από 4,2μ και λίγο χαμηλότερο θα έκανε μεγάλες ζημιές.
Αν ήμουν οικογενειάρχης και έψαχνα αμάξι με χώρους θα ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς για οτιδήποτε καλύτερο πας σε πολύ μεγαλύτερα βαλάντια. Πώς να το συγκρίνεις με Jetta, Οctavia, A3 Sportback κλπ;
Ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε αυτή την κατηγορία.ΥΓ: Ένα κουπέ Alba.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χτες είδα μια παρκαρισμένη στην Αγ. Παρασκευή. Ανθρακί δίχρωμη. Το αυτοκίνητο είναι απίστευτο. Κάθεσαι και το χαζεύεις πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε Alfa (πχ) που έχω δει από κοντά. Είναι αρκετά μακρύ αλλά κρύβει τις διαστάσεις του. Αυτό που με κούφανε είναι το ότι φαίνεται σχετικά χαμηλό αν και έχει 1,5 μέτρο ύψος. Μάλλον είναι το μεγάλο πλάτος που το κάνει να φαίνεται έτσι. Μια 3θυρη έκδοση με μήκος όχι μεγαλύτερο από 4,2μ και λίγο χαμηλότερο θα έκανε μεγάλες ζημιές.
Αν ήμουν οικογενειάρχης και έψαχνα αμάξι με χώρους θα ήταν η πρώτη μου επιλογή καθώς για οτιδήποτε καλύτερο πας σε πολύ μεγαλύτερα βαλάντια. Πώς να το συγκρίνεις με Jetta, Οctavia, A3 Sportback κλπ;
Ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε αυτή την κατηγορία.ΥΓ: Ένα κουπέ Alba.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coupe θέλεις ή ένα hatch με δυό πόρτες λιγότερες;Έχει διαφορά
Από κάποιες ανεπίσημες στατιστικές,αποδεικνύεται ότι η μόδα του downsizing έχει αντίκτυπο και στις καταναλωτικές συνήθειες.Στην περίπτωση της Delta,στην ιταλική αγορά τουλάχιστον,αποδεικνύεται ότι μέχρι σήμερα η ζήτηση που υπήρχε προ διετίας για μεγάλους πετρελαιοκινητήρες (naftoni των 2 λίτρων),έχει υποχωρήσει κατά πολύ.Τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις μονοπωλούν ο 1,4TJet 150 και ο 1,6 JTD 120,με τον πρώτο να έχει βραχεία κεφαλή έναντι του δευτέρου στον όγκο των πωλήσεων!!!!!
Θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία από αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα (από πολλές απόψεις)στατιστική σύντομα. -
Φαντάζομαι ότι και το hatch με δυο πόρτες λιγότερες θα είναι αρκούντως εντυπωσιακό. Απλά εγώ έχω μείνει σε αυτό που είχε πει ο προφήτης περί κουπέ που θα βασίζεται σε μικρότερη έκδοση της Delta ως ανταγωνιστικό του ΤΤ. Με τα σάλια θα μείνω μου φαίνεται...
-
Φαντάζομαι ότι και το hatch με δυο πόρτες λιγότερες θα είναι αρκούντως εντυπωσιακό. Απλά εγώ έχω μείνει σε αυτό που είχε πει ο προφήτης περί κουπέ που θα βασίζεται σε μικρότερη έκδοση της Delta ως ανταγωνιστικό του ΤΤ. Με τα σάλια θα μείνω μου φαίνεται...Δεν υπάρχουν προφήτες EDDIE και το ξέρεις καλά Αυτά είναι μισόλογα του Francois,ο οποίος μάλιστα τα ψέλισε τόσο ακαταλαβίστικα και διφορούμενα ώστε κανείς μας να μην μπορεί να καταλάβει τίποτα.
Οι μισοί μέσα στη Fiat δεν γνωρίζουν γενικά τίποτα.Και αυτοί που γνωρίζουν πραγματικά και πολλά είναι δεμένοι..... με όρκους σιωπής
Όσα η Fiat θέλει να γνωρίζουμε,υπάρχουν διάσπαρτα στο net υπό μορφή απορρήτων ειδήσεων,τις οποίες μεταφέρουν παπαγαλάκια της και........... ψευδοπροφήτες -
Μεγάλοι χώροι και σίγουρα ιταλικό design που σαφώς ξεχωρίζει από το γερμανικό ανταγωνισμό.
Too elegant for me though... Είναι προφανής η προσπάθεια να περάσει η 'γυναικεία' φινέτσα
του ypsilon και στo Delta. Δεν συμφωνώ. Ελπίζω οι πωλήσεις να τους δικαιώσουν.
Στο εσωτερικό ποιότητα και υλικά αναβαθμισμένα αλλά το βασικό design φωνάζει FIAT.
Κατά τη γνώμη μου και για την Ελλάδα πάντα, το Bravo είναι πιο ρεαλιστική πρόταση; εξωτερική σχεδίαση με ίδια βασική ιδέα, ίδιοι κινητήρες, πιο νεανικό και πιο επιθετικό. -
Σκετη απογοητευση,κανενα κοινο σημειο με την θρυλικη Δ,που μεγαλωσαμε...
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Σκετη απογοητευση,κανενα κοινο σημειο με την θρυλικη Δ,που μεγαλωσαμε...τοτε μαλλον δεν ξερεις την Delta με την οποια μεγαλωσες... μιας και εχει πολλα κοινα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σκετη απογοητευση,κανενα κοινο σημειο με την θρυλικη Δ,που μεγαλωσαμε...
τοτε μαλλον δεν ξερεις την Delta με την οποια μεγαλωσες... μιας και εχει πολλα κοινα...
Ποια δλδ?
-
Δ δεν ηταν μονο η ιντεγκραλε .
-
Είναι σαν να βγάζαμε απογοήτευση το 206 γιατί δεν είχε σχέση με το 205 T16.
Λίγο το μεγάλο μήκος είναι που ξενίζει αλλιώς δεν θα ακουγόταν τίποτα. -
Δεν αναφερομαι στην Intergrale (respect),αλλα στην HF του 'λαου'με τα 130.
Οπως γραφτηκε και πιο πανω ειναι πολυ κυριλε,και καθολου απο την 'αλητεια' της παλαιας,αλλα απο οτι φαινεται και απο το Υ,ειναι αλλη η γραμμη της εταιρειας πλεον. -
Κάνε υπομονή μέχρι να βγει η HPE με τον 1,8Τ.
-
Κάνε υπομονή μέχρι να βγει η HPE με τον 1,8Τ.Μπα...δεν με εμπνεει...
-
Κάνε υπομονή μέχρι να βγει η HPE με τον 1,8Τ.Δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το ποσο ενας δυνατος κινητηρας θα αλλαξει το προφιλ του αυτοκινητου οπως το εχουν πλασαρει μεχρι τωρα οι Ιταλοι και που δεν περιλαμβανει (εσκεμμενα προφανως) καμια σπορ αναφορα...
Μακαρι να βεβαια μην ειναι ετσι...
-
Δεν μπορούμε να έχουμε και σπορ Alfa και σπορ Lancia..και κέρδη!.μια Delta με πιο σπορ στοιχεία πρέπει να εισαχθεί αλλά μην περιμένετε τπτ από τα παλιά...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δ δεν ηταν μονο η ιντεγκραλε .Ακομα και οι απλες Δ ηταν σπορτιφ σε σχεση με τον τοτε ανταγωνισμο (αν θυμηθουμε τα αντιστοιχα απλα Golf, Kadett/Astra κλπ της εποχης).
Κατι που δεν φαινεται να ισχυει με την καινουρια (το αντιθετο θα ελεγα)...
-
Μπορουν να βαλουν οτι κινητηρα θελουν, οτι αναρτησεις θελουν... αλλα εδω θα συμφωνησω με τον vaggman... οτι δεν εμπνεει. Δεν μπορω να την φανταστω να 'μπαινει' σε στροφιλικια κλπ κλπ...
-
Απλά χρειάζεται χερια, κάτι που εσύ δεν έχεις.
Δλδ συγγνώμη, ένα αμάξι το οποίο είναι στην ουσία ένα πολυτελές μπράβο γιατί να το κρίνουμε που δεν μπαίνει με ζμπορ αίσθηση στα στροφιλίκια; Το product placement είναι σαφέστατο, ακόμα και αν δεν δεις την παχιά μοκέτα του χώρου αποσκευών.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά χρειάζεται χερια, κάτι που εσύ δεν έχεις.Δλδ συγγνώμη, ένα αμάξι το οποίο είναι στην ουσία ένα πολυτελές μπράβο γιατί να το κρίνουμε που δεν μπαίνει με ζμπορ αίσθηση στα στροφιλίκια; Το product placement είναι σαφέστατο, ακόμα και αν δεν δεις την παχιά μοκέτα του χώρου αποσκευών.
Tην ποιά????
Lancia Delta 2008