Ωραία ήταν!
Η SSS (εύγε κληρούχα Παύλε, και χίλια εύγε στον κόσμο που πήγε και άλλα τόσα στους οργανωτές που την συμπεριέλαβαν στη διαδρομή και χαλάλι τα πήγαινε-έλα στον Ωρωπό...(?)).
Το S.P. και ας βρέθηκαν απροετοίμαστοι οι προσφέροντες τα παιδάκια
Το Γ.Τ... (με λένε Θ.Κ.Ε)
Η διαδρομή (Στέλιο καμία σχέση... τα νιάτα μας και κάποιοι την ομορφιά τους έχασαν εκεί σε αυτούς τους δρόμους, εκτός αν υπονοείς πως τώρα για αυτό τον αγώνα δεν αποκαλύφθηκε οπότε δεν είχαν κάνει πρόσφατες, φρέσκιες επαληθεύσεις, οπότε-2 εύγε στην οργάνωση και πάλι χαλάλι τα πήγαινε-έλα)
Θεατές αν και Σάββατο!
Ανετες, γρήγορες ε.δ. με καλό οδόστρωμα και σπαστηράκι (5+5 χιλ, ψυχραιμία!) που απαιτεί και υπομονή (οδηγέ μας σταμάτα τη γκρίνια, ράλλυ είναι, αν συνεχίσεις έτσι θα σε στείλουμε στην Κύπρο....)
Αγώνα στην F3, κόντρα στην Α5, αξιοπρεπείς στην Α6, βαρεμένους στα 4Χ4
Τεχνικούς εφόρους με αρχ..α που δεν έπαιξαν το παιχνίδι κανενός και τσεκάρισαν με υπομονή και συνέπεια τα αυτοκίνητα της πρώτης τετράδας
Αγωνοδίκες που λειτούργησαν ως παγκόσμιοι αποκλείοντας τον Πιανέτσολα και άλλα πολλά θετικά στοιχεία.
Σκέψεις...
Ηταν δικό μου λάθος (η συγγνώμη εκ των υστέρων δεν σημαίνει τίποτα) που οι Ιταλοί ξεκινούσαν όλοι μαζί και δεν χώθηκαν εμβόλιμα ανάμεσα στους δικούς μας. Το μέγεθος της γκάφας δεν μετριάζεται από το ποιός το ζήτησε. Και λοιπόν;
Στα αποτελέσματα των ειδικών και στη γενική μέχρι στιγμής, ΠΡΕΠΕΙ να φαίνονται και τα ονόματα των συνοδηγών.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα 4Χ4 δεν συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα τουλάχιστον στους χρόνους.
Η επόμενη ημέρα...
Ασφαλτος και ποιός θα σταματήσει τον Παναγιώτη ώστε να πάρει με άνα χέρι ακόμα έναν τίτλο;
Πάντως ασχετα αν πιστεύω πως αυτό το γκρι ΕΒΟ πατάει αλλού για αλλού (ούτε που με ενδιαφέρει αν φοράει ουκτσου, η χρισεστον), θεωρώ πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι πρωταθλητές. Εντυπωσίαζαν προσπαθούσαν, πετούσαν αλλά ερχόντουσαν οι Ιταλοί και κόβοντας δρόμο οδηγώντας με τα μούτρα με μούρες που έγλυφαν το χώμα, έκαναν χρόνους και ας αμφισβητεί ο ΦΙΛΟΣ μου ο Τζέκος τη νομιμότητα των Ιταλικών ΕΒΟ.
Με την ευκαιρία...
Αν πάμε έξω με εξαίρεση τον Αρη ποιός, που πότε? Θυμάστε Σοσό και Σεβίλλη? Και την Κυριακή ξανά εδώ με την Καλιθέα και τον ηρωϊκά μαχόμενο Εργοτάλη. Οδηγούν οι γείτονες. Ούτε πλήκτρα, ούτε γκρίνια για τα περάσματα και λιγότερα παΊδάκια και καθόλου ουισκάκι, και μηδέν μουρίτσα (άκουσα και το σπάνιο ποιός είναι ρε αυτός ο Μοσχούτης; και τον Τάζ τον ξέρει η μητέρα του..;; κ.λπ, κ.λπ)
Πάντως να πάμε έξω. Να βάλουμε ένα δικό τους Ράλλυ στη ημερολόγιο. Οπως αυτό που κάνει η Ελεάννα στις σπουδές της. Εράσμους, κάπως έτσι. Θά χάσουμε, αλλά θα ξυπνήσουμε, θα βελτιωθουμε και εν τέλει θα διεκδικήσουμε. Φαντάζεστε πάντως πως θα ήταν η κατάσταση αν ο Κωσταντίνος, ο Άρης, ο Λάμπρος, ο Νίκος Ζάχος, ο Καιτατζάκος, οδηγούσαν καλά Ν; Θάταν αλλοιώς!
Σήμερα με εξαίρεση τον Πάνο και τον Θέμη που πυροβολούσε σαν κακο λυκόσκυλο μέχρι να μείνει (τέλεια, καθαρά περάσματα από το βαφτιστήρι και καλά θα κάνει ο κουμπάρος Μπιλ τζακ να δώσει ΟΚ και για άσφαλτο! Φαίνεται πως ο Λεω δίπλα κάνει εξαιρετική δουλειά!) από ποιούς περιμένουμε? Από τους συνομιλικούς μου; Ψυχαραιμία! Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Τσολακίδη... πάντως δεν ξέχασε να οδηγεί. Οι λίγες δοκιμές, το Ιμπ΄ρεζα; αυτός ξέρει και σίγουρα θα επανέλθει. Εχει τον τρόπο του αυτυός ο βόρειος πρωταθλητής με το τσαγανό που διαθέτει να μας κάνει να χειροκροτούμε τουλάχιστον στο χώμα. Υπομονή λοιπόν και μην πέφτουμε. Κάτι σαν μάθημα ήταν.
Στρατισινο
ΥΓ... Βρε παλιόγερε φαντάζεσαι να έρθουν στο Μέγαρο ή να πάνε βόρεια τίποτα ακροβάτες αλοδαποί με Ραλλύ, ή δεν ξέρω τι ΄΄αλλο... Που θα είσαστε δηλαδλή αν δεν τους τρακάρετε... ΚΑΛΗΜΕΡΑ, όλη μέρα!