-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Kalhmera!
grinia-grinia-grinia!
Ποιό είναι το ζητούμενο? Το που θα φιλοξενηθεί ο Μάρκου? το αν μέσα από τη διαδικασία προστατεύονται τα δημοκρατικά μας δικαιώματα ή να καταφέρουμε επιτέλους το παιχνίδι να εξελιχθεί περίπου στα ίσια?
Και βέβαια αυτός που πρέπει να ξέρει στην ΕΘΕΑ, ΞΕΡΕΙ!
Δεν είναι πάντως δουλειά του διοικητικού υπεύθυνου να κάνει ανακοινώσεις!
Και βέβαια ο οργανωτής προσπαθεί να χειριστεί σωστά τον κανονισμό και να φιλοξενήσει ιδανικά ξένους προσκεκλημένους που θα πρέπει να τους κερδίσουμε καθαρά στις ε.δ. και όχι να τους τη στήσουμε έχοντας οργώσει τα βουνά.
Από εκεί και πέρα... Είναι θετικό ότι ο αγώνας έχει γ.Τ. με εξαιρετικό συνάδελφο στο τιμόνι, ενώ είναι σαφές πως γίνεται προσπάθεια ώστε να οργανωθεί τέλεια σε κάθε επίπεδα.
Οσοι είστε αποφασισμένοι για τα τέσσερα νόμιμα περάσματα γιατί τόσο άγχος, ή τόση αγωνία? Αλλωστε τα Σκούρτα με τη μία ή την άλλη φορά έχουν εξελιχθεί σε κοινό μυστικό, αν και ποτέ να μην αποκλείεεις την έκπληξη από την κα Κυρίτση. Υπερειδική στου Μοσχούτη, ειδικές κάπου Σκούρτα, πιθανότατα Θήβα (αυτοί μέσω Αλέκου Αποστολίδη βρήκαν και αυτή την ε.δ. άλλωστε...), οπότε για ποιό ξενοδοχείο μιλάμε? Σπίτια μας! Κατεβάζει και το κόστος. Αν πάντως υπάρχει πρόβλημα η Τώνια αναλαμβάνει τη φιλοξενία του μεγάλου. Εχω και κάτι σημειώσεις για παλιόφιλους ώστε να κερδίζουν ένα πέρασμα... Να μην έχουν να γράφουν. Καλά γραπτά, χωρίς ασάφειες!
Φροντίστε να το χαρείτε, καθαρείστε με τους Ιταλιάνους μη μας βρει κανένα κακό, προσκαλέστε τον κόσμο να έρθει να σας δει να σας καμαρώσει-απολαύσει και να είστε σίγουροι πως όποιος παραβάτης θα αντιμετωπίσει το νόμο του ΑΜ. Τα καραγκιοζιλίκια του Αχαιός δεν θα επαναληφθούν. Τη Μαρία και την κάθε Μαρία δεν θα την ξανα-προσβάλει κανένα λαμόγιο, κάτω από όποια φούστα και αν κρύβεται!
Με την ευκαιρία-1
Ο κριτής που έκανε τα εγκλήματα στη Σμέρνα με τους αλλοπρόσαλους χρόνους (εν τέλει Λώρη μου ουδέποτε χώσατε ένα λεπτό στο Τζέκο), αλλά και στο Αχαιός, στην περίπτωση Στεφανή, θα κάνει καιρό να ξαναεμφανιστεί σε αγώνα. Τουλάχιστον 12 μήνες!
Με την ευκαιρία-2
Τι σχέση έχουν τα Μιτσου του καπ με τα δικά μας? Ποιός ξέρει να μας πει προδιαγραφές τους και να μας πει για τα πριμ, για τα λάστιχα, για τα καύσιμα. Καπ ΕΒΟ 8 είναι ή κάτι όπως το δικό μας οπότε τα περίπου 5αρια-παρτάλια κοντράρουν με τα τελειότερα 8αρια και διεκδικούν τα ίδια πριμ κ.λπ...?
Τα λέμε!
Ελάτε Ιστορικό. Εχει κάμποσα καλά εργαλεία και κάμποσους που πατάνε βαθειά το γκάζι!Στρατισινο
ΑΡΧΗΓΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ.
ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΕ ΤΙΣ Ε.Δ. ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΓΩΝΑ. ΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΥΝΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ,ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.
ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΣΠΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΡΓΩΜΑ ΤΩΝ Ε.Δ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΜΕΡΝΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ POST ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΡΙΞΑΜΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΛΛΑ ΜΙΣΟ. SO WHAT ?ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM
-
Loreto, έτσι-έτσι, να επικοινωνούμε και ηλεκτρονικά και live, ανεβαίνω.
Παίξε τώρα τον πολύ σημαντικό σου ρόλο μέσα στο ελικόπτερο ασφαλείας (χαρά στο κουράγιο σου) και θα τα βρούμε όλα!
(sorry στον Τζέκο πάντως δεν διάβασα να έγραψες.... so?)Φιλικά (πάντα!)
ΣΧ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Loreto, έτσι-έτσι, να επικοινωνούμε και ηλεκτρονικά και live, ανεβαίνω.
Παίξε τώρα τον πολύ σημαντικό σου ρόλο μέσα στο ελικόπτερο ασφαλείας (χαρά στο κουράγιο σου) και θα τα βρούμε όλα!
(sorry στον Τζέκο πάντως δεν διάβασα να έγραψες.... so?)Φιλικά (πάντα!)
ΣΧΑΡΧΗΓΟΥΛΗ ΜΟΥ
H AΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΩ ΣΤΟ 1.08 ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ?
ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΤΗΝ LIVE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ!ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΩΡΗΣ
-
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΙΕΡΕΥΣΕ Η ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ Α.Λ.Α.
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 'ΑΛΚΥΩΝΙΣ'.
ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΑΝ 'ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΑΚΙ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΩΠΟ
Λώρη πλάκα κάνεις, έτσι δεν είναι;
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΩΠΟΛώρη πλάκα κάνεις, έτσι δεν είναι;
Λάμπης ΚουρτέσηςΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.
ΙΣΩΣ ΟΙ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΔΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ !!!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟ AUTO FESTIVAL.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΟ AUTO FESTIVAL.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
το αυτο φεστιβαλ στο κρυονερι ειναι ? στο evo cup italias ποσοι συμμετεχουν ? εχω ακουσει για 20 πληρωματα
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
'EL-EM'
το αυτο φεστιβαλ στο κρυονερι ειναι ? στο evo cup italias ποσοι συμμετεχουν ? εχω ακουσει για 20 πληρωματα
ΤΟ AUTO FESTIVAL ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΟΔΟΥ ΟΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ DEAD LINE ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ RALLIART ΙΤΑΛΙΑΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 15 ΚΑΙ 22 ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΟ AUTO FESTIVAL ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΟΔΟΥ ΟΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Αν σκότωναν τους navigators θα πήγαινες τζάμπα Λώρη μου...
Το Auto Festival είναι ακριβώς στην είσοδο για Καπανδρίτι-Αφίδναι από Θεσ/νίκη και τρία χιλιόμετρα μετά την είσοδο για Καπανδρίτι-Αφίδναι από Αθήνα, ακριβώς απέναντι από τη μοναδική BP της περιοχής. Η διασταύρωση για Κρυονέρι... καμμιά σχέση. Είναι κάπου 7 χλμ. μακρύτερα προς ττην Αθήνα.Καλό Πάσχα
ΝΤ -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Αν σκότωναν τους navigators θα πήγαινες τζάμπα Λώρη μου...
Το Auto Festival είναι ακριβώς στην είσοδο για Καπανδρίτι-Αφίδναι από Θεσ/νίκη και τρία χιλιόμετρα μετά την είσοδο για Καπανδρίτι-Αφίδναι από Αθήνα, ακριβώς απέναντι από τη μοναδική BP της περιοχής. Η διασταύρωση για Κρυονέρι... καμμιά σχέση. Είναι κάπου 7 χλμ. μακρύτερα προς ττην Αθήνα.Καλό Πάσχα
ΝΤZHTAΩ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ ΕΝΝΟΥΣΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ,ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 'Β.Ρ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΣΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΟΔΟΥ ΚΑΙ ΣΕ 500 ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ AUTO FESTIVAL.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Ο κριτής που έκανε τα εγκλήματα στη Σμέρνα με τους αλλοπρόσαλους χρόνους (εν τέλει Λώρη μου ουδέποτε χώσατε ένα λεπτό στο Τζέκο), αλλά και στο Αχαιός, στην περίπτωση Στεφανή, θα κάνει καιρό να ξαναεμφανιστεί σε αγώνα. Τουλάχιστον 12 μήνες!
Με την ευκαιρία-2Στρατισινο
Στρατη, καλο θα ηταν πριν τους αποκεφαλισμους κριτων να γινονται συχνοτερα σεμιναρια και αυστηρες!!!! εξετασεις κριτων, γιατι αυτοι πολλες φορες κρατανε την ζωη μας στα χερια τους (καθολου δεν με αποσχολει το θεμα χρονου της σμερνας). Κι'αυτο γιατι ερχονται οι μεγαλοι αγωνες μετα και βαζουμε παιδακια στις ειδικες για κριτες! Νομιζω ομως οτι εχει αρχισει κατι τετοιο με 'δοκιμους' κριτες που σιγα σιγα θα γινουν επισημοι? ισχυει? Παντος πιστευω οτι πρεπει να γινονται αυστηρες εξετασεις και οχι μονο απλα σεμιναρια, για να κρινεται ο καθενας αν ειναι ετοιμος να επωμισθει τον πολυ βαρυ και σημαντικο ρολο του κριτη, των ελληνικων αγωνων.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
-
-
Το site της Λέσχης κάθε άλλο παρά διαφωτιστικό είναι....Που μπορούμε να δηλώσουμε ξέρει κανείς???
-
Οι δοκιμές στην ειδική Σκούρτα, την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 Μαΐου, θα αρχίσουν στις 12 το μεσημέρι και θα διαρκέσουν έως τις 20:00. Mόνο για την ειδική Σκούτρα ισχύει αυτό.
Κάποια τοπική εκδήλωση έχουν!!! -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Λάμπης ΚουρτέσηςΛΑΜΠΗ ΜΟΥ,
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ROAD BOOK ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Φαίνεται, ή να το βάλω και με λευκά;
Κάτι ήξερε ο ποιητής όταν ρώταγε πού είναι η αφετηρία, τελικά αλλού παπάς, αλλού τα γένια του, αλλά η παλιά η καραβάνα κάτι ήξερε...
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ 19.30
AUTO FESTIVAL....................20.00ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ
ΕΞΟΔΟΣ ΣΚΟΥΡΤΑ..........10.00
ΠΥΛΗ 1..........................10.09
ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 1................10.52
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ...........12.05 (1 ΩΡΑ 4 ΛΕΠΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΣ
ΣΕΡΒΙΣ ΕΞΟΔΟΣ.............12.25
ΣΤΕΦΑΝΗ 1....................12.34
ΣΚΟΥΡΤΑ 1...................12.49
ΣΕΡΒΙΣ Β ΕΙΣΟΔΟΣ.........13.35
ΣΕΡΒΙΣ Β ΕΞΟΔΟΣ..........13.55
ΠΥΛΗ 2.........................14.04
ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ 2...............14.47
ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ...........15.54 (1 ΩΡΑ 4 ΛΕΠΤΑ) ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕΡΒΙΣ
ΣΕΡΒΙΣ Γ ΕΞΟΔΟΣ..........16.26
ΣΤΕΦΑΝΗ 2...................16.35
ΣΚΟΥΡΤΑ 2....................16.50
ΣΕΡΒΙΣ Δ ΕΙΣΟΔΟΣ........17.36
ΣΕΡΒΙΣ Δ ΕΞΟΔΟΣ.........17.58
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΩΡΩΠΟΣ....19.10ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ + 3 ΛΕΠΤΑ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ROAD BOOK
-
Lambis έγραψε:
Λάμπης ΚουρτέσηςΛΑΜΠΗ ΜΟΥ,
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ROAD BOOK ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΛΟΙΠΟΝ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Όντως Λώρη, δεν έκανες πλάκα.....
Τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή.
Καλό αγώνα να έχουμε
Φιλικά
Λάμπης Κουρτέσης -
Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το κηνύγι της χαμένης ράμπας
Μου αρέσει που κόψαμε τα λευκά γράμματα, αλλά μου έχει περισσέψει λίγο ΡΟΛ και είπα να 'διαλευκάνω' λίγο την κατάσταση!![user='GeorgeTabs'] -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το κηνύγι της χαμένης ράμπας. Μου αρέσει που κόψαμε τα λευκά γράμματα, αλλά μου έχει περισσέψει λίγο ΡΟΛ και είπα να 'διαλευκάνω' λίγο την κατάσταση!![user='GeorgeTabs']
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ