-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ , ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΤΑΛΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΒΙΝΤΑΙΟΤΕΝΙΩΝ - DVD , ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΡΗ .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ )ΤΟΥ G.G.G. ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο BASSO , KAI SHMERA ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΥΤΣΙ . ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ , Ο ΕL-EM , ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
***Θα σε διαβάσει όταν γυρίσει έννοια σου ***
-
Διαφωνώ σε κάποια με το Χρήστο αλλά κάπου έχει και δίκιο .
Οδηγούνε σε άλλο επίπεδο οι άνθρωποι γιατί έχουνε ώρες στο τιμόνι και σαν προπόνηση και σαν αγωνιστικά χιλ.
Εδώ όμως κάποια παιδιά (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) ώρες μπορεί να μην έχουνε αλλά έχουνε ψυχή και κάνουν κάτι μαέστρους κλαριντζηδες σε πανηγύρι και το ξερεις αυτο ***ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ ***
Βέβαια οι ψυχάτοι που λέω δεν είναι πρωταθλητές και ίσως να μη γίνουν και ποτέ !!!!!!!!!
Και όταν βλέπω πρωταθλητές να είναι ένα λεπτό πίσω σε μόλις 5 ειδικές με ισαξια παντα αυτοκινητα , αυτό με χαλάει πολλή , και να ήταν μια φορά λες άντε καντεμιά , αλλά είναι δεύτερη **χρονιά **!
Συγχαρητήρια στο Βωβό και στον ***άλλον δίπλα του ***:lol: πάντα τέτοια….!!!!!!Φιλικά πάντα αλλά και με χιούμορ..
-
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΒΩΒΟΣ-EL-EM , ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ , ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !
Υ.Γ. ΠΑΝΤΟΣ , ΕΙΧΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ 1600 , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΑ ΤΩΝ 1300 ! ΜΠΡΑΒΟ
-
Μπραβο σε ολους και ιδιαιτερα στον Αρη που τα καταφερε με τους Ιταλους.
Δεν μπορω να κταλαβω γιατι τα αυτοκινητα φευγαν ανα διλεπτο..
Το sp φοβερο διπλα στις ταβερνες με τα πα'ι'δια.. -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Δεν μπορω να κταλαβω γιατι τα αυτοκινητα φευγαν ανα διλεπτοΈτσι είναι ο κανονισμός στους χωμάτινους αγώνες για να μην 'μπαίνει' ο ένας στην σκόνη του άλλου!
-
περιμενα να παρακολουθησω και το μαυρο ροδο για να εκφρασω με την σειρα μου τις αποψεις μου ως θεατης, σχετικα με το επιπεδο των ελληνων αγωνιζομενων συγκριτικα παντα με τους ξενους και το συμπερασματα δεν ειναι καθολου αισιοδοξα…τελικα μονο ο αρης σταθηκε στο υψος των περιστασεων και απο την πρωτη ειδικη κυνηγησε με πεισμα την νικη την οποια τελικα κατεκτησε κανοντας μας υπερηφανους. πραγματικα εκπληκτικος με φοβερο αυτοκινητο ηταν μακραν του ανταγωνισμου διαφορα που καταλαβαινε κανεις ακομα και με γυμνο ματι με τον τροπο που οδηγουσε! οι υπολοιποι ελληνες αληθεια τι εμφανιση ηταν αυτη που πραγματοποιησαν; που ηταν οι πρωταθλητες των περασμενων ετων; και να φανταστει κανεις οτι δεν ειχαν να αντιμετωπισουν και την εθνικη ιταλιας(travallia,cunico, loggi,galli k.t.λ.) τι θεση στη γενικη καταταξη θα ειχαμε καταλαβει με ολους αυτους μεσα στον αγωνα; δυστυχως εγκλωβισμενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα για μια ακομη φορα δεν καταφεραν ουτε τα προσχηματα να σωσουν…και να μην ακουσω παλι το γνωστο τροπαριο περι βαθμοθηριας η οτι δεν ειχαμε ισαξια αυτοκινητα, απλα οι γειτονες μας εχουν συνηθισει να παιζουν στο δευτερολεπτο με ιδιους ορους (δοκιμες) με αποτελεσμα να βελτιωνονται και να εξελισσονται σταδιακα, αντι να ψαχνουν να βρουν δικαιολογιες περι αναρτησεων , ελαστικων ,turbo κτλ! γιατι στον αποηχο του αγωνα θα ακουστουν και αυτα γιατι αυτη ειναι η μιζερια των ελληνικων αγωνων και τελικα μετα απο συζητησεις ΄υψηλου΄ επιπεδου ολα μελι-γαλα μεχρι τον επομενο αγωνιστικο διασυρμο…
-
Δυστυχώς και εγώ ανήκω σε αυτούς που πιστεύω ότι το επίπεδο των Ελλήνων είναι πολύ πιο πίσω από των Ιταλών και πραγματικά δεν θέλω να γίνω κακός απλά λέω την άποψη μου και μακάρι να βγω ψεύτης. Τα συμπεράσματα που έβγαλα από τον σημερινό αγώνα ήταν:
- Ότι μόνο ο Βωβός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά αν γινόταν ο αγώνας στην Ιταλία δεν είχε και αυτός καμία τύχη. (το λέω αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι οι ειδικές ήταν το ίδιο άγνωστες για τους Έλληνες οδηγούς όσο για τους Ιταλούς)
- Παρατήρησα ύστερα από από 3 ειδικές που είδα ότι τα περάσματα των Ιταλών ήταν πολύ πιο καθαρά σε γραμμές, αντιθεαματικά χωρίς πολλά drift αλλά με ουσία, καμία σχέση με τους Έλληνές που οι πλειοψηφία πήγαινε με τις πόρτες.
- Συγχαρητήρια σε Αναγνωστάκο - Μανιαδάκη πέρναγαν πολύ ωραία και οι δύο!(όπως και άρκετοί άλλοι φυσικά...)
-
Ο χρήστης kaxe έγραψε:
περιμενα να παρακολουθησω και το μαυρο ροδο για να εκφρασω με την σειρα μου τις αποψεις μου ως θεατης, σχετικα με το επιπεδο των ελληνων αγωνιζομενων συγκριτικα παντα με τους ξενους και το συμπερασματα δεν ειναι καθολου αισιοδοξα…τελικα μονο ο αρης σταθηκε στο υψος των περιστασεων και απο την πρωτη ειδικη κυνηγησε με πεισμα την νικη την οποια τελικα κατεκτησε κανοντας μας υπερηφανους. πραγματικα εκπληκτικος με φοβερο αυτοκινητο ηταν μακραν του ανταγωνισμου διαφορα που καταλαβαινε κανεις ακομα και με γυμνο ματι με τον τροπο που οδηγουσε! οι υπολοιποι ελληνες αληθεια τι εμφανιση ηταν αυτη που πραγματοποιησαν; που ηταν οι πρωταθλητες των περασμενων ετων; και να φανταστει κανεις οτι δεν ειχαν να αντιμετωπισουν και την εθνικη ιταλιας(travallia,cunico, loggi,galli k.t.λ.) τι θεση στη γενικη καταταξη θα ειχαμε καταλαβει με ολους αυτους μεσα στον αγωνα; δυστυχως εγκλωβισμενοι στην ελληνικη πραγματικοτητα για μια ακομη φορα δεν καταφεραν ουτε τα προσχηματα να σωσουν…και να μην ακουσω παλι το γνωστο τροπαριο περι βαθμοθηριας η οτι δεν ειχαμε ισαξια αυτοκινητα, απλα οι γειτονες μας εχουν συνηθισει να παιζουν στο δευτερολεπτο με ιδιους ορους (δοκιμες) με αποτελεσμα να βελτιωνονται και να εξελισσονται σταδιακα, αντι να ψαχνουν να βρουν δικαιολογιες περι αναρτησεων , ελαστικων ,turbo κτλ! γιατι στον αποηχο του αγωνα θα ακουστουν και αυτα γιατι αυτη ειναι η μιζερια των ελληνικων αγωνων και τελικα μετα απο συζητησεις ΄υψηλου΄ επιπεδου ολα μελι-γαλα μεχρι τον επομενο αγωνιστικο διασυρμο…ΑΓΑΠΗΤΕ kaxe,
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ GR N ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ' ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ 'ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ'.
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ TRAVAGLIA,NAVARA ΚΛΠ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΣΚΟΥΡΑ. ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ 2002 ΚΑΙ 2003 ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ WRC ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο TRAVAGLIA ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ (ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑVARA ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Δυστυχώς και εγώ ανήκω σε αυτούς που πιστεύω ότι το επίπεδο των Ελλήνων είναι πολύ πιο πίσω από των Ιταλών και πραγματικά δεν θέλω να γίνω κακός απλά λέω την άποψη μου και μακάρι να βγω ψεύτης. Τα συμπεράσματα που έβγαλα από τον σημερινό αγώνα ήταν:- Ότι μόνο ο Βωβός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αλλά αν γινόταν ο αγώνας στην Ιταλία δεν είχε και αυτός καμία τύχη. (το λέω αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι οι ειδικές ήταν το ίδιο άγνωστες για τους Έλληνες οδηγούς όσο για τους Ιταλούς)
- Παρατήρησα ύστερα από από 3 ειδικές που είδα ότι τα περάσματα των Ιταλών ήταν πολύ πιο καθαρά σε γραμμές, αντιθεαματικά χωρίς πολλά drift αλλά με ουσία, καμία σχέση με τους Έλληνές που οι πλειοψηφία πήγαινε με τις πόρτες.
- Συγχαρητήρια σε Αναγνωστάκο - Μανιαδάκη πέρναγαν πολύ ωραία και οι δύο!(όπως και άρκετοί άλλοι φυσικά...)
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ) ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.O KAΘΕ 'ΕΙΔΙΚΟΣ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ , ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ , ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΙΤΑΛΩΝ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΒΙΝΤΑΙΟΤΕΝΙΩΝ - DVD , ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙΣΤΕΙ , ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΗ , ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΡΗ .
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ )ΤΟΥ G.G.G. ΟΜΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο BASSO , KAI SHMERA ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΟΥΤΣΙ . ΑΛΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ , Ο ΕL-EM , ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
EΓΩ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
EΓΩ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΤΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Τελικά, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα οι ειδικές ήταν όντως άγνωστες για τους Έλληνες.
Συγχαρητήρια στους Άρη - Λώρη για το 8/9, την νίκη και το θέαμα που προσέφεραν. 1,5 λεπτό μπροστά από τον Πάνο είναι πολύ.
Συγχαρητήρια όμως και στον Πάνο (μοναδικό θέαμα) που πάλεψε στα ίσα και έχασε στα σημεία.Ας ελπίσουμε ότι ο αγώνας αυτός θα είναι η απαρχή για να δούμε όλοι τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ας αλλάξουμε ρότα αποφεύγοντας την παγίδα των αναγνωρίσεων με μοναδικό σκοπό την νίκη, προς όφελος του Ελληνικού Πρωταθλήματος με αντίστοιχη άνοδο στο επίπεδο του συναγωνισμού.
Ίσως κάποτε... -
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Οδηγούνε σε άλλο επίπεδο οι άνθρωποι γιατί έχουνε ώρες στο τιμόνι και σαν προπόνηση και σαν αγωνιστικά χιλ.
Εδώ όμως κάποια παιδιά (μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού) ώρες μπορεί να μην έχουνε αλλά έχουνε ψυχή και κάνουν κάτι μαέστρους κλαριντζηδες σε πανηγύρι και το ξερεις αυτο ***ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΜΦ ***
Βέβαια οι ψυχάτοι που λέω δεν είναι πρωταθλητές και ίσως να μη γίνουν και ποτέ !!!!!!!!!
Και όταν βλέπω πρωταθλητές να είναι ένα λεπτό πίσω σε μόλις 5 ειδικές με ισαξια παντα αυτοκινητα , αυτό με χαλάει πολλή , και να ήταν μια φορά λες άντε καντεμιά , αλλά είναι δεύτερη **χρονιά **!
Συγχαρητήρια στο Βωβό και στον ***άλλον δίπλα του ***:lol: πάντα τέτοια….!!!!!!Φιλικά πάντα αλλά και με χιούμορ..
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ
'Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
EYXAΡΙΣΤΟΥΜΕ
'Ο ΑΛΛΟΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ'
ΕΣΥ ΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ...ΨΕΥΤΗ...***
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΤΑΝΕ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Κάτι σαν και αυτό που έπαθε ο Joseph την πρώτη μέρα του ΕΛΠΑ στα γνωστά λημέρια των ελλήνων...Ναι αλλα δυστυχως για μας υπηρχε κ η 2η μερα. Κ εκει -με ολο τον σεβασμο για τους Ελληνες αγωνιζομενους- φανηκαν οι επαγγελματιες απο τους ερασιτεχνες. Κ λογικο αλλωστε αφου οι μεν πληρωνονται για να οδηγουν κ οι δε πληρωνουν τα μαλλια της κεφαλης τους για να οδηγησουν.
Πολλα συγχαρητηρια στους Βωβο-Elem για την καθολικη επικρατηση τους. Κρατησαν την σημαια ψηλα κ εκλεισαν στοματα. Κ με γερη διαφορα. Το χαρηκαμε ολοι.
Ο Broccoli οπως κ οι περισσοτεροι Ιταλοι με πολυ καθαρα κ αντιθεαματικα περασματα οπως ανεφερε κ ο φιλος msamaro. Ετσι ερχονται κ οι χρονοι.
Εντυπωση μου εκανε ο Betti που μεχρι κ τα Σκουρτα 1 ηταν 3ος γενικης με EVO 6αρι! Δεν ξερω τι επαθε μετα αλλα μεχρι εκεινη την στιγμη ηταν πολυ καλη η επιδοση του με Mitso 2 γενιες πισω απο των περισσοτερων.
O Alen τι επαθε? Δεν τον ειδαμε σημερα.
Κριμα γιατι περιμενα κ 2-3 ακομα Ελληνες με N4 οτι θα μπορουσαν ν ακολουθησουν την μαχη. -
Συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος και προσπάθησαν και πολύ περισσότερο τους νικητές.
Δυστυχώς η δική μας προσπάθεια σταμάτησε στα δεύτερα Σκούρτα απο ένα σπασμένο λεβιέ ταχυτήτων σε μέρος που δεν δεχόταν καμμία επέμβαση απο το πρωτο σχεδόν χιλιόμετρο της ειδικής και στη συνέχεια απο ένα διαλυμένο μπροστά λάστιχο στο 10ο χιλιόμετρο περίπου....
Ευχαριστούμε όσους έμειναν να δουν και τα τζιπάκια και πιστεύουμε ότι τους αποζημιώσαμε σε θέαμα όλοι οι συμμετέχοντες στην κατηγορία.Μήπως υπάρχει κανείς να έχει φωτογραφίες ή βίντεο ??? Ευπρόσδεκτα..
-
Ωραία ήταν!
Η SSS (εύγε κληρούχα Παύλε, και χίλια εύγε στον κόσμο που πήγε και άλλα τόσα στους οργανωτές που την συμπεριέλαβαν στη διαδρομή και χαλάλι τα πήγαινε-έλα στον Ωρωπό...(?)).
Το S.P. και ας βρέθηκαν απροετοίμαστοι οι προσφέροντες τα παιδάκια
Το Γ.Τ... (με λένε Θ.Κ.Ε)
Η διαδρομή (Στέλιο καμία σχέση... τα νιάτα μας και κάποιοι την ομορφιά τους έχασαν εκεί σε αυτούς τους δρόμους, εκτός αν υπονοείς πως τώρα για αυτό τον αγώνα δεν αποκαλύφθηκε οπότε δεν είχαν κάνει πρόσφατες, φρέσκιες επαληθεύσεις, οπότε-2 εύγε στην οργάνωση και πάλι χαλάλι τα πήγαινε-έλα)
Θεατές αν και Σάββατο!
Ανετες, γρήγορες ε.δ. με καλό οδόστρωμα και σπαστηράκι (5+5 χιλ, ψυχραιμία!) που απαιτεί και υπομονή (οδηγέ μας σταμάτα τη γκρίνια, ράλλυ είναι, αν συνεχίσεις έτσι θα σε στείλουμε στην Κύπρο....)
Αγώνα στην F3, κόντρα στην Α5, αξιοπρεπείς στην Α6, βαρεμένους στα 4Χ4
Τεχνικούς εφόρους με αρχ..α που δεν έπαιξαν το παιχνίδι κανενός και τσεκάρισαν με υπομονή και συνέπεια τα αυτοκίνητα της πρώτης τετράδας
Αγωνοδίκες που λειτούργησαν ως παγκόσμιοι αποκλείοντας τον Πιανέτσολα και άλλα πολλά θετικά στοιχεία.Σκέψεις...
Ηταν δικό μου λάθος (η συγγνώμη εκ των υστέρων δεν σημαίνει τίποτα) που οι Ιταλοί ξεκινούσαν όλοι μαζί και δεν χώθηκαν εμβόλιμα ανάμεσα στους δικούς μας. Το μέγεθος της γκάφας δεν μετριάζεται από το ποιός το ζήτησε. Και λοιπόν;
Στα αποτελέσματα των ειδικών και στη γενική μέχρι στιγμής, ΠΡΕΠΕΙ να φαίνονται και τα ονόματα των συνοδηγών.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα 4Χ4 δεν συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα τουλάχιστον στους χρόνους.Η επόμενη ημέρα...
Ασφαλτος και ποιός θα σταματήσει τον Παναγιώτη ώστε να πάρει με άνα χέρι ακόμα έναν τίτλο;
Πάντως ασχετα αν πιστεύω πως αυτό το γκρι ΕΒΟ πατάει αλλού για αλλού (ούτε που με ενδιαφέρει αν φοράει ουκτσου, η χρισεστον), θεωρώ πως οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι πρωταθλητές. Εντυπωσίαζαν προσπαθούσαν, πετούσαν αλλά ερχόντουσαν οι Ιταλοί και κόβοντας δρόμο οδηγώντας με τα μούτρα με μούρες που έγλυφαν το χώμα, έκαναν χρόνους και ας αμφισβητεί ο ΦΙΛΟΣ μου ο Τζέκος τη νομιμότητα των Ιταλικών ΕΒΟ.
Με την ευκαιρία...
Αν πάμε έξω με εξαίρεση τον Αρη ποιός, που πότε? Θυμάστε Σοσό και Σεβίλλη? Και την Κυριακή ξανά εδώ με την Καλιθέα και τον ηρωϊκά μαχόμενο Εργοτάλη. Οδηγούν οι γείτονες. Ούτε πλήκτρα, ούτε γκρίνια για τα περάσματα και λιγότερα παΊδάκια και καθόλου ουισκάκι, και μηδέν μουρίτσα (άκουσα και το σπάνιο ποιός είναι ρε αυτός ο Μοσχούτης; και τον Τάζ τον ξέρει η μητέρα του..;; κ.λπ, κ.λπ)
Πάντως να πάμε έξω. Να βάλουμε ένα δικό τους Ράλλυ στη ημερολόγιο. Οπως αυτό που κάνει η Ελεάννα στις σπουδές της. Εράσμους, κάπως έτσι. Θά χάσουμε, αλλά θα ξυπνήσουμε, θα βελτιωθουμε και εν τέλει θα διεκδικήσουμε. Φαντάζεστε πάντως πως θα ήταν η κατάσταση αν ο Κωσταντίνος, ο Άρης, ο Λάμπρος, ο Νίκος Ζάχος, ο Καιτατζάκος, οδηγούσαν καλά Ν; Θάταν αλλοιώς!
Σήμερα με εξαίρεση τον Πάνο και τον Θέμη που πυροβολούσε σαν κακο λυκόσκυλο μέχρι να μείνει (τέλεια, καθαρά περάσματα από το βαφτιστήρι και καλά θα κάνει ο κουμπάρος Μπιλ τζακ να δώσει ΟΚ και για άσφαλτο! Φαίνεται πως ο Λεω δίπλα κάνει εξαιρετική δουλειά!) από ποιούς περιμένουμε? Από τους συνομιλικούς μου; Ψυχαραιμία! Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον Τσολακίδη... πάντως δεν ξέχασε να οδηγεί. Οι λίγες δοκιμές, το Ιμπ΄ρεζα; αυτός ξέρει και σίγουρα θα επανέλθει. Εχει τον τρόπο του αυτυός ο βόρειος πρωταθλητής με το τσαγανό που διαθέτει να μας κάνει να χειροκροτούμε τουλάχιστον στο χώμα. Υπομονή λοιπόν και μην πέφτουμε. Κάτι σαν μάθημα ήταν.
ΣτρατισινοΥΓ... Βρε παλιόγερε φαντάζεσαι να έρθουν στο Μέγαρο ή να πάνε βόρεια τίποτα ακροβάτες αλοδαποί με Ραλλύ, ή δεν ξέρω τι ΄΄αλλο... Που θα είσαστε δηλαδλή αν δεν τους τρακάρετε... ΚΑΛΗΜΕΡΑ, όλη μέρα!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΝ 2Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ...
-
:-)))))
μην τον πειράζεις!
Σ
(καλημερα) -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ) ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΥΛΗ(ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ...
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΑΙ ΟΜΩΣ , Ο ΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ.
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ