-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μου χαράξανε με κλειδί το μισό καπό του αυτοκινήτου μου.
Είναι αρκετά βαθύ -έχει φανεί δηλαδή το άσπρο από κάτω.
Δεν γίνεται τίποτα, ε?
Και ακόμα δεν έχω πληρώσει την πρώτη δόση....Δυστυχώς αν έχει φύγει το χρώμα δεν φτιάχνεται με αλοιφές κλπ...
Κατευθείαν φαναρτζίδικο... -
Δοκιμασε βεβαια δεν εχεις να χασεις τιποτα(εγω χρησιμοποιω sonax και ηταν αρκετα καλο) αλλα αν ειναι και φαρδια η χαρακια δυσκολα. Δεν εχεις απο την αντιπροσωπεια κανα πινελακι με χρωμα μηπως το φτιαξεις μονος σου; Αλλιως φαναρτζη και μην το αργισεις και περασει η υγρασια μεσα!
-
Ο χρήστης MPOMPIO έγραψε:
Μια ερωτηση:
Βαψιμο πορτας με το χερουλι της, Βαψιμο μισου πισω προφυλακτηρα και φτιαξιμο-βαψιμο πισω αριστερου προφυλακτηρα στα 450 ευρω ειναι καλα;;;Aφορά το C4...;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Μου χαράξανε με κλειδί το μισό καπό του αυτοκινήτου μου.
Είναι αρκετά βαθύ -έχει φανεί δηλαδή το άσπρο από κάτω.
Δεν γίνεται τίποτα, ε?
Και ακόμα δεν έχω πληρώσει την πρώτη δόση....Δυστυχώς αν έχει φύγει το χρώμα δεν φτιάχνεται με αλοιφές κλπ...
Κατευθείαν φαναρτζίδικο...Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΠΑΡΚΑΡΙΣΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΡΕΣΚΟΠΛΥΜΕΝΟ ΜΟΥ CORROLAKI ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ (ΟΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠ (ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΟΛΠ ΕΚΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΣΤΑ 6 ΕΥΡΩ - 5 ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ-)
ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΧΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΦΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΝΙΩΔΗΣ (ΧΑΡΑΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΟΥΛΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΥΓΙΑ) ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ (ΤΟ ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ).
ΦΩΝΑΖΩ ΚΟΛΛΗΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 400ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΕΙ ΚΟΥΚΛΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ΛΟΓΙΚΟ) (ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ)
ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΣΤΑ CHIPS AWAY ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ: ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ
ΤΥΠΑΚΙ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΙΜΙΣΗ
ΚΟΙΤΑ ΠΛΩΡΑ-ΠΡΥΜΑ ΒΑΖΕΙ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ: ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΟ!!!! (ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ!!)
ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΛΟΙΠΟΝ??
ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΚ. ΔΕ ΘΑ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΗΔΗ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ CHIPS AWAY ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΦΑ 156 ΜΕ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΒΑΨΕΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ) ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛ , ΜΟΥ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ.
ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 450-470 ΕΥΡΩ.
ΕΜΕΙΝΑ Μ@Λ@Κ@Σ!!!
Η ΤΟΥΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 400 ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣ 450?
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΞΕΜΟΝΤΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΟΤΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΞΕΜΟΝΤΑΡΕΙ - ΘΑ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!- ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ (ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΦΤΕΡΟ- ΧΕΡΟΥΛΙ ΚΛΠ)
ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ, ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ
Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΑΦΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ 450.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
- ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΙΖΕΙ ΚΙ ΟΛΑΣ (ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΦΤΕΡΟ- ΧΕΡΟΥΛΙ ΚΛΠ)
-
Ο χρήστης spitha έγραψε:
Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΕΒΑΦΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ 10 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ 450.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΤο επιχείρημα που χρησιμοποιούν κάτι τέτοιοι τύποι για να σε γδάρουν είναι το ότι 'όταν πουλήσεις το αυτοκίνητο δεν θα φαίνεται τρακαρισμένο'. Δυστυχώς πιάνει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια ερωτηση:
Βαψιμο πορτας με το χερουλι της, Βαψιμο μισου πισω προφυλακτηρα και φτιαξιμο-βαψιμο πισω αριστερου προφυλακτηρα στα 450 ευρω ειναι καλα;;;Aφορά το C4...;
Δυστυχως.
Αλλα παει τωρα ενας μηνας που το εφτιαξα... -
Μια ερωτηση:
Δυστυχως.
Αλλα παει τωρα ενας μηνας που το εφτιαξα......τι έγινε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μια ερωτηση:
Δυστυχως.
Αλλα παει τωρα ενας μηνας που το εφτιαξα......τι έγινε;
Πηγα να μπω στο παρκιν της πολυκατοικιας στις δυομιση το βραδι...
Καποιο ζωο ειχε παρκαρει στην εισοδο ετσι ωστε δυσκολα χορουσε να μπει αυτοκινητο.
Οπως αποδειχτηκε, ΔΕΝ χορουσε να μπει κανενα αυτοκινητο...
Ως μεγας βλ@κ@ς βαζοντας το c-4 με το ζορι μεσα (για να μη μεινει ολη νυχτα εξω στο κρυο) το γρατζουνισα....
Δεν υπολογισα οτι το πισω φτερο ειναι πιο εξω απο τη ροδα... -
Πάλι καλά...εύχομαι όχι άλλα «φιλιά» με αυτοκίνητα!
Τον γείτονα σου τον μπινελίκωσες; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τον γείτονα σου τον μπινελίκωσες;Οχι. Ποτε μπινελικωμα. Ειμαι ευγενης ξερεις.
Μονο μια κλωτσια στην πορτα του εδωσα.
Ευγενεστατη -
Τον γείτονα σου τον μπινελίκωσες;Οχι. Ποτε μπινελικωμα. Ειμαι ευγενης ξερεις.
Μονο μια κλωτσια στην πορτα του εδωσα.
Ευγενεστατη -
Το ανασταίνω λίγο το θέμα αλλά θέλω help!
Ξαφνικά σήμερα είδα γύρω στις 10-15 γρατζουνιές μικρού και μεσαίου μεγέθους που δεν τις είχα πάρει χαμπάρι. Νομίζω ότι έγιναν σε αυτόματο πλυντήριο αλλά δεν έχει και τόση σημασία πλέον...
Οι γρατζουνιές δεν φαίνονται ιδιαίτερα βαθιές (βασικά το χρώμα είναι σαν να έχει 'χασει' ΄ένα τόνο, από βαθύ μπλε σε πιο ανοικτό). Λογικά να δοκιμάσω με κάποια αλοιφή πρώτα? Μπορείτε να προτείνετε μάρκα? Και καμία οδηγία στο πως να την εφαρμόσω σωστά?
Πολύ γκαντεμιά σε αυτό το αμάξι ρε γαμώτο, τη μια με κοπάνησε ένας παρκαρισμένο, τώρα αυτό..
-
Πάρε μια οποιαδήποτε χοντρή αλοιφή, άπλωσέ τη (όχι μεγάλη ποσότητα) με το δάχτυλο στην περιοχή των γρατζουνιών με κυκλικές κινήσεις, τρίψε με βαμβάκι δυνατά, επίσης με κυκλικές κινήσεις στην αρχή και μετά όπως σου αρέσει με επιμονή στα σημεία που δεν θα έχουν συνέλθει, και μάλλον δεν θα φαίνεται τίποτα αν δεν είναι βαθειές.
-
Ευχαριστώ για την συμβουλή.
Κάτι ερωτήσεις ακόμα για όποιον ξέρει:
- Θέλει πλύσιμο μετά ή δεν πειράζει να το αφήσω με την αλοιφή?
- Επειδή είναι πολλές οι γρατζουνιές και οι πιο πολλές στην οροφή που είναι ψηλά, και επειδή δεν έχω και χώρο για να το κάνω ξέρει κανένας κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει να περάσει με αλοιφή το αμάξι?
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Ευχαριστώ για την συμβουλή.Κάτι ερωτήσεις ακόμα για όποιον ξέρει:
- Θέλει πλύσιμο μετά ή δεν πειράζει να το αφήσω με την αλοιφή?
- Επειδή είναι πολλές οι γρατζουνιές και οι πιο πολλές στην οροφή που είναι ψηλά, και επειδή δεν έχω και χώρο για να το κάνω ξέρει κανένας κανένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει να περάσει με αλοιφή το αμάξι?
- μετα το ξεβγαλμα της αλοιφης δεν θελει πλύσιμο
- καντο μόνος σου, 15 λεπτά ειναι
-
Α δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι γρατζουνιά που φεύγει την καλύπτει γρήγορα? Γιατί εγώ υπολόγιζα κάνα 5λεπτο ανά γρατζουνιά και λέω κλάψτα Χαράλαμπε...
Α και, ξέβγαλμα της αλοιφής εννοείς το τρίψιμο με το βαμβάκι?
-
Στο τέλος είναι πιο γυαλιστερό και καθαρό από πλυμένο.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Α δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι γρατζουνιά που φεύγει την καλύπτει γρήγορα? Γιατί εγώ υπολόγιζα κάνα 5λεπτο ανά γρατζουνιά και λέω κλάψτα Χαράλαμπε...Α και, ξέβγαλμα της αλοιφής εννοείς το τρίψιμο με το βαμβάκι?
Υπολόγισε για ένα φτερό: 2 λεπτά να την απλώσεις, 2 να την βγάλεις. Με βαμβάκι και τα 2.
-
Αρκετά με την θεωρία!
Πάω Praktiker για ψώνια και μετά στην πράξη...
[OFFTOPIC]
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι το πήρα χαμπάρι το απόγευμα μετά από μια υπέροχη βόλτα και στεναχωρέθηκα τόσο πολύ που μου χάλασε όλη την υπόλοιπη μέρα. Μέχρι να δω παπά να κλαίει για τους Lordi δεν μου έφυγε η κακομουτσονιά.Και γιατί τα λέω αυτά? Γιατί έγω είμαι του στυλ 'κλαίω' με γρατζουνιές τώρα και σε κανένα χρόνο θα πω 'καλά το πρόσεχα, ώρα να το λιώσω. Ενδεικτικά είχα ένα εντουράκι μικρός (στα 16) και έτσι βαρύ όπως ήταν μου έπεσε από το σταντ και έσπασε η μανέτα του συμπλέκτη. Πίκραααααα! Δεν γέλασα όλη μέρα. Μετά είδα ότι είχε γρατζουνιστεί και στο πλάι και ξανά πίκραααα. Μετά από ένα χρόνο με θυμάμαι σε πίστα μότοκρος να τρώω ΤΗΝ τούμπα σε λάσπη μετά από άλμα, η μηχανή μέσα στα ΣΚΑΤΑ και εγώ να έχω πεθάνει στο γέλιο.
Που θα πάει θα μου φύγει η μανία...
[/OFFTOPIC] -
Γνωρίζετε κάποιο επώνυμο προιόν για αναζωογόνηση των μαύρων πλαστικών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και την προστασία τους από τον ήλιο;
Περι γρατσουνιών στο αμάξωμα