-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ο Προμηθέας, όπως τον «βάφτισαν» οι άνθρωποι του καταφυγίου ζώων «Κιβωτός» που τον περιέθαλψαν, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε άθλια κατάσταση, καθώς τον είχαν περιλούσει με υδροχλωρικό οξύ.
Mια παρόμοια περίπτωση έχω κι εγώ. Βρήκα τον Ορφέα σε ένα pet shop μόλις είχε τελειώσει την θεραπεία του απο την εταιρεία προστασίας των ζώων , απο παρόμοιο κάψιμο με οξύ στην πλάτη του απο κάποιο υποκείμενο. (φαίνεται στην δεύτερη φωτό)
Απο την πρωτη ματιά τον κατάλαβα ότι είναι μαλακοπίτουρας (δείτε πώς τσιμπάει νομίζοντας ότι είναι γάτα που κάνει νιαου νιαου το χαρτί) , αλλά συμπαθητικός και τον υιοθέτησα για φύλακα . Το φαγητό του το βγάζει με το παραπάνω (μόνο και μονο απο την εμφάνιση). Πρόσφατα απέκτησε και υιοθετημένη υποχρεωτικά κόρη (ένα μωρό ποιμενικό βελγικό) που ήδη του έχει βγάλει την ψυχή ,μια και η Ντόρα το ντόπερμαν που είχε παρέα μας την έκανε απο καλαζάρ.
δεν ξέρω αν το παρακάνω με το να ψεκάζω συχνά τον εκτορα με φάρμακο άλλα δεν θέλω να τον χάσω από καλαζάρ. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
δεν ξέρω αν το παρακάνω με το να ψεκάζω συχνά τον εκτορα με φάρμακο άλλα δεν θέλω να τον χάσω από καλαζάρ.
Την Ντόρα την πήραμε ήδη προσβεβλημένη δυστυχώς. Κάναμε ότι μπορούσαμε να την σωσουμε αλλά ήταν αδύνατο.
Ο Ορφέας κάθε φορά που μας βλέπει με το μπουκαλάκι με το απωθητικό τρελλαίνεται αλλά είναι μια αναγκαία διαδικασία. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
δεν ξέρω αν το παρακάνω με το να ψεκάζω συχνά τον εκτορα με φάρμακο άλλα δεν θέλω να τον χάσω από καλαζάρ.
Την Ντόρα την πήραμε ήδη προσβεβλημένη δυστυχώς. Κάναμε ότι μπορούσαμε να την σωσουμε αλλά ήταν αδύνατο.
Ο Ορφέας κάθε φορά που μας βλέπει με το μπουκαλάκι με το απωθητικό τρελλαίνεται αλλά είναι μια αναγκαία διαδικασία.Eναν poysti θέλω να τσακώσω την ώρα που ρίχνει οξυ σε ζωντανο......μόνο να έχει το μπουκάλι πράμα μέσα,τα κόκαλα θα του μείνουν μονάχα
-
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές please
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές pleaseΣε κτηνιατρο για καθαρισμο Ο προηγουμενος μηνας, ηταν, στοματικης υγιεινης για τους σκυλους
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές pleaseΠροφανώς καθαρισμό με υπερήχους από το γιατρό
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Ο Ορφέας κάθε φορά που μας βλέπει με το μπουκαλάκι με το απωθητικό τρελλαίνεται αλλά είναι μια αναγκαία διαδικασία.και που να δεις πως κάνει ο εκτωρας μόλις δει το ψεκαστήρα,αναγκαζομε και τον δένω πριν
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές pleaseΓερμανικο ποιμενικο...και ΗΡΑ, λεμε το δικο μας (της μανας μου τελος παντων) θα γινει 10 ετων σε λιγους μηνες (φορτωσε τα 9 δλδ) και ο κτηνιατρος σε ερωτηση της μανας μου, μας ειπε οτι τα μεγαλοσωμα, αν εχουν καλη ζωη, προσεγμενη διατροφη κλπ κλπ κλπ και ειναι και τυχερα, πανε 12-14 χρονων.....ρε γμτ το ξερεις, αλλα οταν το ακους....και τα 10 προηγουμενα χρονια εχουν περασει σα να περασε ενας μηνας....ξενερωνεις πολυ ασχημα
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές please
Γερμανικο ποιμενικο...και ΗΡΑ, λεμε το δικο μας (της μανας μου τελος παντων) θα γινει 10 ετων σε λιγους μηνες (φορτωσε τα 9 δλδ) και ο κτηνιατρος σε ερωτηση της μανας μου, μας ειπε οτι τα μεγαλοσωμα, αν εχουν καλη ζωη, προσεγμενη διατροφη κλπ κλπ κλπ και ειναι και τυχερα, πανε 12-14 χρονων.....ρε γμτ το ξερεις, αλλα οταν το ακους....και τα 10 προηγουμενα χρονια εχουν περασει σα να περασε ενας μηνας....ξενερωνεις πολυ ασχημα
φίλε έχω αναγκαστεί να κάνω ευθανασία πριν από χρόνια σε γάτα λόγω καρκίνου και ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω.
την 1η αυγουστου του 08 η μπαρπη μου γέννησε και κανε 6 γατάκια την επομένη μολύνθηκε η μήτρα της με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεσο χειρουργείο,με πιθανότητες επιτυχίας σχεδόν μηδέν, δεν μπορώ να σου περιγράψω τι περάσαμε οικογενειακός ούτε άνθρωπο να είχαμε στο χειρουργείο,
ευτυχώς έζησε άλλα χάσαμε τα 5 γατάκια. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ωραίο το κατοικίδιο σου,μέσα στο σπίτι το κοιμίζεις η του έχεις σπιτάκι στο κήπο
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Η κουκλάρα μου η Ηρα-γερμανικός ποιμενικός, έχει πέτρα στα δόντια της. Τισ δίνω τα σχετικά μπισκότα, μεγάλα κόκαλα, αλλά τίποτα. Πήρα απο τον οδοντίατρο και ειδικό ξέστρο, με μικρή βελτίωση. Συμβουλές pleaseMoυ θυμησες τωρα την δικια μου,περαν απο τα μπισκοτακια τα χαπακια κλπ καθε φορα ο κτηνιατρος ελεγε οτι εχει πετρα και την καθαριζε ο ιδιος,ε ειπα δεν παει αλλο και αγορασα μια οδοντοκρεμα με γευση κοτοπουλο που δεν θελει ξεβγαλμα ειδικη για σκυλους,παιρνω και καινουρια παρακαλω οδοντοβουρτσα βαζω πανω κρεμα και την κοιταω,μυριζει λιγο και τσαπ εξαφανιστηκε η οδοντοκρεμα με μια γλυψια,ε να μην τα πολυλογω σε καθε βουρτσισμα ετρωγε την μιση οποτε ξαναγυρησαμε στα κλασσικα,καθαρισμο στον γιατρο
-
Το δικο μου κατοικιδιο (θηλυκο λαμπραντορ) ειναι πια 13+ χρονων,δυστυχως επαθε εγκεφαλικο ,περασα μια πολυ 'ωραια' βραδια αλλα ολα ειναι τωρα καλυτερα,ακολουθει αγωγη και ανταποκρινεται πολυ καλα.
Δυστυχως πρεπει να συνηθισω στην ιδεα οτι το ρολοι μετραει πλεον αντιστροφα -
Τα ίδια και από δω, αρκετά δύσκολα τα πράγματα... Όχι εγκεφαλικό, αλλά δυσκολία στο περπάτημα κτλ. Πραγματικα ΠΕΘΑΙΝΩ όταν τον βλέπω να ζορίζεται να σηκωθεί, αλλά ο καημένος δεν γκρινιάζει καθόλου...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ίδια και από δω, αρκετά δύσκολα τα πράγματα... Όχι εγκεφαλικό, αλλά δυσκολία στο περπάτημα κτλ. Πραγματικα ΠΕΘΑΙΝΩ όταν τον βλέπω να ζορίζεται να σηκωθεί, αλλά ο καημένος δεν γκρινιάζει καθόλου...Αν η δυσκολια αφορα αποκλειστικα τις αρθρωσεις (συνηθες προβλημα)....εχει βγει ενα καινουριο φαρμακο που η κτηνιατρος μου υποστηριζει οτι κανει θαυματα.Ειναι ενα σε πρασινο κουτι,δεν θυμαμαι ονομασια.Δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις,ειναι φτιαγμενο απο φυσικα παρασκευασματα και αρα δεν ειναι τοξικο ή βαρύ για το στομάχι ή οτιδήποτε τέτοιο.
-
Ναι, το κλασσικό πρόβλημα των ποιμενικών...
Σου είναι εύκολο να μάθεις ονομασία; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, το κλασσικό πρόβλημα των ποιμενικών...
Σου είναι εύκολο να μάθεις ονομασία;Θα το κοιταξω αυριο
-
Eυχαριστώ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα ίδια και από δω, αρκετά δύσκολα τα πράγματα... Όχι εγκεφαλικό, αλλά δυσκολία στο περπάτημα κτλ. Πραγματικα ΠΕΘΑΙΝΩ όταν τον βλέπω να ζορίζεται να σηκωθεί, αλλά ο καημένος δεν γκρινιάζει καθόλου...Το δικο μου κατοικιδιο (θηλυκο λαμπραντορ) ειναι πια 13+ χρονων,δυστυχως επαθε εγκεφαλικο ,περασα μια πολυ 'ωραια' βραδια αλλα ολα ειναι τωρα καλυτερα,ακολουθει αγωγη και ανταποκρινεται πολυ καλα.
Δυστυχως πρεπει να συνηθισω στην ιδεα οτι το ρολοι μετραει πλεον αντιστροφαΘελετε μια συμβουλη απο μια 'σκυλο-μαμα'?
Παρτε αλλο 'μωρο' επιτοπου... Την επομενη μερα αν είναι δυνατον...
Εχει περασει ενας χρονος και μερικες μερες που 'εχασα' την Αλισια... Οπως εχω ξαναπει μου αφησε 'κληρονομια' τον γιο της, ο οποιος κανει απίστευτη 'δουλεια' σε θεμα συναισθηματικης κάλυψης...
Τί κ αν τον φωναζω 'Αλισια' πολλες φορες, (ενω τον λενε Ορι), αυτος εχει γίνει η 'μετενσάρκωσή' της...
Ψαχνω βεβαια συνεχως να παρω κ ενα δευτερο ξανα, αλλα δεν το εχω βρει ακομα...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?