-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και το δικό μου γερμανικό ποιμενικό Ερμή το λέμε.Ζηλιάρη.
Εμενα ειχε καλητερο αφεντικο ομως!
Εχουμε την αδερφη του τωρα απο γεννα 1-2 χρονια μετα την δικη του φουρνια
-
αυριο παω να παραλαβω τον παρακατω πιτσιρικο!! alasakn malamut
-
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Και το δικό μου γερμανικό ποιμενικό Ερμή το λέμε.
Ζηλιάρη.
Εμενα ειχε καλητερο αφεντικο ομως!
Iδιο με το δικό σου?
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Πανεμορφος!
Ελπιζω να εχεις εμπειρια απο σκυλους γιατι η συγκεκριμενη ρατσα ειναι απιστευτα ανεξαρτητη και απαιτητικη.13 χρονων εφτασε το δικο μου μαλαμουτακι και ακομη χαζομαρες κανει! -
-
πρωτη φορα ειναι που παιρνω σκυλο.ενταξει τωρα οτι μπορουμε θα κανουμε.το καλο ειναι οτι εγω παω για τρεξιμο οποτε το σκυλι αλλο που δεν θελει.ολο παιχνιδια το χαζο δεν σε αφηνει σε ησυχια.
-
Ειναι πολυ ανεξαρτητος.Ικανος να την κανει ανα πασα στιγμη.Απο τους σκυλους που δεν δενεται πολυ με την οικογενεια.
Επισης,πολυ πανουργος.Να κλειδωνεις το φαγητο του και να παιρνεις το κλειδι μαζι,γιατι ποτε δεν ξερεις.Θα εκπλαγειτε με ορισμενες συμπεριφορες του.
Η δυναμη του ειναι τρομερη.Οχι δαγκωματος,αλλα ελξης.Σε βολτα με ποδηλατο θα σε ριξει σιγουρα.Επισης,μην τον εμπιστευεσαι για βολτα με αδυναμο συνοδο.Θα τον κανει σκι.
Μην του φορεσεις σαμαρι μεχρι να ενηλικιωθει.Μπορει να σου το προτεινουν για πιο ασφαλη βολτα αρκετοι κτηνιατροι,αλλα μην του το βαλεις.
Εχω αγορασει απο Αγγλια το βιβλιο του.Αν θες,να σου το στειλω...
Να και ο συναδελφος Sledge: -
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω, κουκλι! Να το χαιρεσε! Τρελη μουσουδα ο σκυλος!
Ολυμπιε
-
κουκλια ειναι ολα..
η δικια μας χασκυ ειναι ακομα δαιμονια στα 12 της..
-
Έχουμε και λέμε. Το παιδί μου ονομάζεται pinky ενίοτε και pigy γιατί τρώει όλη μέρα. Έχει ξεπεράσει τα 6,5 κιλά. Πηγαίνει όπου πηγαίνουμε και εμείς. Το χειμώνα στην Θεσσαλονίκη και το καλοκαίρι στη Χαλκιδική.
Μαζί και 2 χελωνάκια
Στη Χαλκιδική παλεύουμε να βγάλουμε άκρη με τα 2 ποιο χαζά σκυλιά του κόσμου. Την Bella(irish seter) και την Molly(mastino napolitano). H Bella την γλίτωσε από φόλα την τελευταία στιγμή αλλά από τότε έχει μυαλό κουταβιού. Είναι 10 ετών. Το άλλο το μοσχάρι τώρα είναι 3(στη φωτογραφία έναι λιγότερο από 1 έτους...) και ζυγίζει κοντά στα 70 κιλά..
-
-
Καλα κανεις.Παντα ελευθερα πρεπει να ειναι.Θεωρω μαρτυριο για εναν σκυλο να ειναι μονιμως δεμενος ή σε μια βεραντα τριων τετραγωνικων...
-
kyr80 εμενα μου αρεσουν τα 'χαζα' σκυλακια...ειδικα αν ειναι μεγαλωσομα!
-
ratanplan και εμένα μου αρέσουν τα ''χαζά'' σκυλάκια ειδικά εάν είναι θηλυκά!!!
-
Αφου έκανα μερικά χρόνια να ξεπεράσω τον χαμό της αγαπημένης μου Φρίντας ύστερα απο 13 χρόνια απερίγραπτης αγάπης που μας ένωνε, σκέφτομαι να αποκτήσω ένα νέο φίλο/η. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν είμαι έτοιμος να δεθώ και πάλι με ένα πλάσμα που κατα πάσα πιθανότητα θα φύγει πρίν απο εμένα και θα πρέπει να περάσω τα ίδια. Anyway... τι ήθελα και πήγα στο pet city σήμερα να πάρω ένα υγρό για το χρυσοψαρό μου? Να ένας γερμανός πιτσιρικάς να με κοιτάει μέσα απο το κλουβί του με κάτι απίθανα μάτια. Μπήκα στα αίματα πάλι... Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους πραγματικούς γνώστες της συγκεκριμένης ράτσας. Επιτρέπεται να υπάρχει λευκό τρίχωμα στο στήθος του γερμανικού ποιμενικού? Καπου είχα διαβάσει πως όχι. Πώς καταλαβαίνεις σε μικρή ηλικία αν είναι μακρίτριχο? Επίσης πόσο τα δίνουν τα κυνοτροφεία και ποιες οι διαφορές τους απο αυτά των pet shop. Σας ευχαριστώ.
-
Πανε σε ενα εκτροφεα της συγκεκριμενης ρατσας για να παρεις κουταβι και μονο εκει ειναι η γνωμη μου!Επισης να του πεις τι θες!Θα στα λυσει σαν ειδικος ολα!
Φιλικα Θανος
-
γενικα για καποιον λογο (ισως και ανεξηγητο για πολλους) ειμαι κατα της αγορας απο pet shop.
αν ειναι να παρεις, κοιτα τις αγγελιες.
θα βρεις καποιον που η σκυλα του θα εχει γεννησει και θα μοιραζει (με το αζημιωτο προφανως αν ειναι ρατσας αλλα νομιζω οτι κ στο πετ σοπ δεν θα στο χαρισουν )και εγω ψηνομαι για σκυλο, ειμαι στην ιδια περιπου φαση με σενα.. απλα δεν το κανω γιατι ο σκυλος θελει πολυ περισσοτερα απ'οσα ειμαι σε θεση να του παρεχω τωρα
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αφου έκανα μερικά χρόνια να ξεπεράσω τον χαμό της αγαπημένης μου Φρίντας ύστερα απο 13 χρόνια απερίγραπτης αγάπης που μας ένωνε, σκέφτομαι να αποκτήσω ένα νέο φίλο/η. Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν είμαι έτοιμος να δεθώ και πάλι με ένα πλάσμα που κατα πάσα πιθανότητα θα φύγει πρίν απο εμένα και θα πρέπει να περάσω τα ίδια. Anyway... τι ήθελα και πήγα στο pet city σήμερα να πάρω ένα υγρό για το χρυσοψαρό μου? Να ένας γερμανός πιτσιρικάς να με κοιτάει μέσα απο το κλουβί του με κάτι απίθανα μάτια. Μπήκα στα αίματα πάλι... Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους πραγματικούς γνώστες της συγκεκριμένης ράτσας. Επιτρέπεται να υπάρχει λευκό τρίχωμα στο στήθος του γερμανικού ποιμενικού? Καπου είχα διαβάσει πως όχι. Πώς καταλαβαίνεις σε μικρή ηλικία αν είναι μακρίτριχο? Επίσης πόσο τα δίνουν τα κυνοτροφεία και ποιες οι διαφορές τους απο αυτά των pet shop. Σας ευχαριστώ.Κάθε kennel club έχει τα δικά του standards : η κατάσταση είναι χαοτική...Εσένα δεν θα έπρεπε να σε νοιάζει αυτό εκτός αν φοβάσαι μη χάσει κάνα βαθμό σε διαγωνισμούς
Σε πολλά clubs πάντως η παρουσία λευκού πρέπει να αποτελεί ελάττωμα . Υπάρχει ως ξεχωριστή ράτσα το Berger Blanc Suisse (είναι κάτασπρο) αλλά δεν αναγνωρίζεται παντού.
Επίσης και τα μακρύτριχα (στυλ Τερβουέρεν) δεν αναγνωρίζονται παντού.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?